2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım arkadaşlarım gece kızımı yatağından alıp uyutma sonrasında geri yatırabilme mücadelesi içerisinde toplamda 2 saat uyumuş olarak güzel bir gün ve hepimize kolaylıklar diliyorum

günaydın canım arkadaşlarım gece kızımı yatağından alıp uyutma sonrasında geri yatırabilme mücadelesi içerisinde toplamda 2 saat uyumuş olarak güzel bir gün ve hepimize kolaylıklar diliyorum
sanada günaydın canım allah yardımcımız olsun bunların sayesinde zombi gibi olduk valla

bebişi kabız olan anne var mı? ne veriyorsunuz bebişinize kabız olmasın diye... alp dünden beri kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlıyor... çok üzülüyorum... doktor armut suyu dedi... ama armut dokundu... sebze püresine zeytinyağı katıyorum, kırmızı erik veriyorum ama değişen birşey olmadı.... bir de elma kabızlık mı yapıyor kızlar, öyleyse elma da vermeyecem... doktora gidicez haftasonu ama en azından bugün ağlamasın kuzucum...

bir de bu süt izni bebek 1 yaşına gelene kadar değil mi??? geçen gün aysel sanki önümüzdeki ay süt iznim bitiyor demişti...

canım doğum izni bittikten sonraki 6 ay diye biliyorum mesela benim gebelik iznim haziran başı bitti o tarihten i,tibaren 6 ay eklediğinde ayselin hesabı doğru maalesef

Günaydınn canlarımmmmm
Bir gün girmedim özledim sizleri,Merve kuşum gezmelerde bu hafta pek görüşemiyoruz
Işıl,Aden ne kadar yakışıklı olmuş öyleee neden bizlerle resim paylaşmıyorsun kiiii
Nisan2003 kuzum kızına bayılıyorum,rabbim nazarlardan saklasın,biblo gibi ya
Kızlar Gülnihal dün güm oldu koltuktan yere atmış kendini,hemen eve gittim anlı hafif kızarmıştı ama bi sorun yok gibiydi doktora gitmedik.Gülnihal artık kelimelerimizi taklit etmeye başladı,Tarkan'nın öp şarkısı eşliğinde dans ettik yorulduk sonda Gülnihal op-op demeye başladı ben onu bırakıp çıkarken bay bay yapıyorum elimle oda elini kaldırıp sallıyor bbaaa yapıyor böyle işte

geçmiş olsun gülnihale... hemen geçer alnının kızarıklığı da zaten... ne güzel, darısı başımıza... bizimkisi de püskürtmeyi öğrendi... bütün gün tükürükler saçıyor... bir de "büve" diyor o ne demekse... biz de büve dediğimizde gülüyor yine söylüyor... ben şu op op şarkısını deneyeyim...

ya bu gülnihal inanılmaz cidden maaşşallah .benim kızımda yataktan betona düştü canım bayağda yüksekten bişey olmadı allah koruyo meleklerimizi hemde kemik yapıları bizimki gibi değil esnek o yüzden hemen atlatıyolar.çok geçmiş olsun

Sağol cnm,o ''büve'' bizde de ''bvüüü'' şeklinde,en popüler kelimemiz,ağlarkan baya babaaa diye ağlıyor çok kıskanıyorum anne diye ne zaman ağlayacak bu çocukk
Şarkının '' öp'' kıksmını sende söyle ama ben baya konser verdim evde resmen hihihih

Ay çok geçmiş olsun size de canım,dediğin gibi Allah koruyor işte,ama insan çok panik oluyor,bi süre sonra alışırız herhalde :)Yürümeye başlayınca bu düşme vakaları çokca olacak:)

canım doğum izni bittikten sonraki 6 ay diye biliyorum mesela benim gebelik iznim haziran başı bitti o tarihten i,tibaren 6 ay eklediğinde ayselin hesabı doğru maalesef

ayyyyyyyyyy inanmıyorum bende çok zor bir şekilde ikna etmiştim işyerindekileri salı günleri işe gelmiyorum ben bebeğim bir yaşına gelene kadar öyle olacak sanıyordum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…