- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.041
ayyyyyyyyyy inanmıyorum bende çok zor bir şekilde ikna etmiştim işyerindekileri salı günleri işe gelmiyorum ben bebeğim bir yaşına gelene kadar öyle olacak sanıyordum yaaaaaaa
ayyyyyyyyyy inanmıyorum bende çok zor bir şekilde ikna etmiştim işyerindekileri salı günleri işe gelmiyorum ben bebeğim bir yaşına gelene kadar öyle olacak sanıyordum yaaaaaaa
canım sen öyle ikna ettiysen hiç bozma çünkü arkadaşımızın da yazdığı gibi bu konuda kafalar hep karışık yasa farklı yorumlanabiliyo mesela benim okulda 6 ay süt izni 3 saat diye müdrüm biliyodu bunu kullanyıyorum şu anda 6 ay böyle gidecek aslında 1.5 saaat olması lazım sende ayarladığın gibi devam et olursa
bebişi kabız olan anne var mı? ne veriyorsunuz bebişinize kabız olmasın diye... alp dünden beri kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlıyor... çok üzülüyorum... doktor armut suyu dedi... ama armut dokundu... sebze püresine zeytinyağı katıyorum, kırmızı erik veriyorum ama değişen birşey olmadı.... bir de elma kabızlık mı yapıyor kızlar, öyleyse elma da vermeyecem... doktora gidicez haftasonu ama en azından bugün ağlamasın kuzucum...
Günaydınn canlarımmmmm
Bir gün girmedim özledim sizleri,Merve kuşum gezmelerde bu hafta pek görüşemiyoruz
Işıl,Aden ne kadar yakışıklı olmuş öyleeeneden bizlerle resim paylaşmıyorsun kiiii
Nisan2003 kuzum kızına bayılıyorum,rabbim nazarlardan saklasın,biblo gibi ya
Kızlar Gülnihal dün güm oldukoltuktan yere atmış kendini,hemen eve gittim anlı hafif kızarmıştı ama bi sorun yok gibiydi doktora gitmedik.Gülnihal artık kelimelerimizi taklit etmeye başladı,Tarkan'nın öp şarkısı eşliğinde dans ettik yorulduk sonda Gülnihal op-op demeye başladı ben onu bırakıp çıkarken bay bay yapıyorum elimle oda elini kaldırıp sallıyor bbaaa yapıyor böyle işte
sebze püresine kabak koyuyomusn cnm..oda baya yumuşatıyo..patates koyma o zmn sebze püresine
kızlar bugün annemler geliyooo..bizde kalcaklar..evlendiimden beri ilk defaaaa..yuppiii :119::119::119:
kanunda öyle yazmıyor mu ama kadın işçi bebeği bir yaşına gelene kadar günde 1,5 saat süt izni kullanabilir diye... ben anlamadım yahuuuu.... kadın memurlar içinde doğum izninden sonraki 6 ay günde 3 saat, ikinci 6 ay da günde 1,5 saat diye biliyorum....
canım eğer memursan kanunun sana verdiği hakkı tam tamına kullanabilirsin ama özel sektörde çalışıyorsan maalesef kanunlar patronlara göre değişiyor hele senin çalışmaya mecbur olduğunu anlarlarsa ozaman yandın işte artık iş verenin vijdanına kalmış
bebişi kabız olan anne var mı? ne veriyorsunuz bebişinize kabız olmasın diye... alp dünden beri kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlıyor... çok üzülüyorum... doktor armut suyu dedi... ama armut dokundu... sebze püresine zeytinyağı katıyorum, kırmızı erik veriyorum ama değişen birşey olmadı.... bir de elma kabızlık mı yapıyor kızlar, öyleyse elma da vermeyecem... doktora gidicez haftasonu ama en azından bugün ağlamasın kuzucum...
Günaydınn canlarımmmmm
Bir gün girmedim özledim sizleri,Merve kuşum gezmelerde bu hafta pek görüşemiyoruz
Işıl,Aden ne kadar yakışıklı olmuş öyleeeneden bizlerle resim paylaşmıyorsun kiiii
Kızlar Gülnihal dün güm oldukoltuktan yere atmış kendini,hemen eve gittim anlı hafif kızarmıştı ama bi sorun yok gibiydi doktora gitmedik.Gülnihal artık kelimelerimizi taklit etmeye başladı,Tarkan'nın öp şarkısı eşliğinde dans ettik yorulduk sonda Gülnihal op-op demeye başladı ben onu bırakıp çıkarken bay bay yapıyorum elimle oda elini kaldırıp sallıyor bbaaa yapıyor böyle işte
saat yok cnm bizim ki 3 gün rotarlı oldu.kızlar bu 6. ay aşılarının saati varmı, ben 3 bucuk gibi götürebilirim acaba bi sakıncası varmıdır???????
Günaydınn canlarımmmmm
canım birde kayısıyı dene kuu kayısıyı haşla blendırdan geçir biraz ver iyi gelir geçmiş olsunbebişi kabız olan anne var mı? ne veriyorsunuz bebişinize kabız olmasın diye... alp dünden beri kakasını yaparken çığlık çığlığa ağlıyor... çok üzülüyorum... doktor armut suyu dedi... ama armut dokundu... sebze püresine zeytinyağı katıyorum, kırmızı erik veriyorum ama değişen birşey olmadı.... bir de elma kabızlık mı yapıyor kızlar, öyleyse elma da vermeyecem... doktora gidicez haftasonu ama en azından bugün ağlamasın kuzucum...
günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;
bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa((
hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldummkolum kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?