2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyyy inanmıyorum bende çok zor bir şekilde ikna etmiştim işyerindekileri salı günleri işe gelmiyorum ben bebeğim bir yaşına gelene kadar öyle olacak sanıyordum yaaaaaaa

kanunda öyle yazmıyor mu ama kadın işçi bebeği bir yaşına gelene kadar günde 1,5 saat süt izni kullanabilir diye... ben anlamadım yahuuuu.... kadın memurlar içinde doğum izninden sonraki 6 ay günde 3 saat, ikinci 6 ay da günde 1,5 saat diye biliyorum....

ayyyyyyyyyy inanmıyorum bende çok zor bir şekilde ikna etmiştim işyerindekileri salı günleri işe gelmiyorum ben bebeğim bir yaşına gelene kadar öyle olacak sanıyordum yaaaaaaa

canım sen öyle ikna ettiysen hiç bozma çünkü arkadaşımızın da yazdığı gibi bu konuda kafalar hep karışık yasa farklı yorumlanabiliyo mesela benim okulda 6 ay süt izni 3 saat diye müdrüm biliyodu bunu kullanyıyorum şu anda 6 ay böyle gidecek aslında 1.5 saaat olması lazım sende ayarladığın gibi devam et olursa

kuzum merhaba öncelikle bebişine ve sana bayıldım maşallahh:)
akabinde şunu diycem Allahını seversen şu tickerını değiştir 69 aylık
hamile dio gördükçe içimde tepikler büyüyoDD doğur artk allasen

sebze püresine kabak koyuyomusn cnm..oda baya yumuşatıyo..patates koyma o zmn sebze püresine

kıızz nerdesn özledm sni..yavrum gülnihalim irtifa mı kaybetti yere mi çakıldı oyy oyy kıyamam..ama o kdr hareketliki hç yernde durmuo..yakında yürür konuşur bu yaşını doldurmadn :)) maşallah.. ne yedin kız hamileyken bu kız böyle zeki oldu :))

günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;

bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa ((

canım eğer memursan kanunun sana verdiği hakkı tam tamına kullanabilirsin ama özel sektörde çalışıyorsan maalesef kanunlar patronlara göre değişiyor hele senin çalışmaya mecbur olduğunu anlarlarsa ozaman yandın işte artık iş verenin vijdanına kalmış

anladım canım. ben bankada çalışıyorum o zaman bizde birşey yapamazlar, neyse onu kullandırırlar heralde...

günaydın kızlar. nasılsınız? bizde bugün rotarlı 6. ay aşılarımızı olduk diş sıkıntımızda var bakalım Allah tan hayırlısı

cnm zeytin yagını içeribilirsen direk içir 1 2 çay kaşıgı ve varsa evde şırınga ile poposundan zeytin yagını gönder bagırsakları yumuşasın yavrunu. birde elma kabız yapabilir verme istersen bir süre.

geçmiş olsun cnm gülnihaleee hemencik geçer inşallah kızarıklıgıda ama artık iyice hareketlendirler yerlerde yatsın ben 2 kez güm olduktan sonra koltuga vs çıkarmıyorum..

bernaaa gözün aydın cnmmm :)

hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldumm kolum kötü

selam tatlı annişler

esec2011 geçmiş olsun canım. bebişlerimizi melekler koruyor gerçekten. benim kızım da düşmüştü. tabii çok korkmuştum. Allah tekrarını göstermesin.
ben de akşam üstü kızımla otobüs yolculuğu yapacağım. Annemlere gidiyorum. uzun zaman oldu görüşmeyeli. torunlarını çok özlediler artık. ben de onları. eşimin işi nedeniyle bizi bırakamayacak. ben de gözü kararttım otobüsle yollara düşeceğim. inşallah güzel geçer.

canım geçmiş olsun ya... bu arada gülnihalin resimlerini gördüm kocaman olmuş kara kuzum...

canım birde kayısıyı dene kuu kayısıyı haşla blendırdan geçir biraz ver iyi gelir geçmiş olsun

geçmiş olsun Esracım Çınar hemen iyileşir inşallah sanada zor demi onu öyle bırakıp işe gitmek

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun nazar değiyor heralde dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…