2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende seni özledim kızzz Gülnihal koltuktan inip yürümek istemiş herhalde dengeyi tutamamış hehehe Hamileyken narr narr ve yine narrrr yedimmmm oyh yine cnm çekti haaa
kızlar bugün annemler geliyooo..bizde kalcaklar..evlendiimden beri ilk defaaaa..yuppiii :119::119::119:
Gözün aydın canım,annenle takılırsın ne güzel,ellerinden öpüyorum:)
Ay çok geçmiş olsun kuzum ben de iki ay önce yürüyen merdivenlerde dengemi kayb ettim ve gümm düzlerim ve ellerimin üstüneordan nasol uzaklaştığımı hatırlamıyorum

canım geçmiş olsun ya... bu arada gülnihalin resimlerini gördüm kocaman olmuş kara kuzum...

Duyguu kuzum nerelerdesin ya neden hiç uğramıyorsun,Mert nasıl resimlerini koy
Hem kızlar bu gün geleneksel resim günümüz değil mi nerelrdesinizz

kaç saat yol bu az sa önemli diil ama 12 saatse feci
bende ayın 4 ünde kayseriye annemlere gitcem ama uçakla gitcem otobüsle asla gidemezdim

isolde bu arada seninle buluşabiliriz kayseriye geldiğimde tel no nu özelden at istersen

Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuşEn kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo

bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm

Eklentiler

• $Kadriye-0006a.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $Kadriye-0013.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $Kadriye-0001.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 35

ya bende kayseriye gelmek istiyorum annemi çok özledim benide götür:84:

geçmiş olsun canım allah şifalar versin

çok geçmiş olsun canım serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle çek istersen açılır burnu kızım hastayken bende öyle yapmıştım açlıyo rahat rahat emiyo o zaman

geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi hm hamileyken hemde geçenlerde popomun üzerine düştüm bi doktora görün istersen sonradan sorun yaratmasın sana

niye bu kadar burdumduymaz olurlarki bu insanlar anlamıyorum çok geçmiş olsun canım umarım haftasonu çalışmıyorsundurda kuzuna haftasonu kendin bakarsın iyileştirirsin hemen

ayselcim gülnihale de çok geçmiş olsun heemn yürücek gülnihal ya :)

bernacım çok sevindim hem annenler için hemde senin için değişiklik olur

Canım çok geçmiş olsun canım,hem anne olup hem çalışmak bazen çok daha zor oluyor,Uras kuzuma kıyamam ben ya annesini istiyor tabi.

YErim ben bunu ama

kızlar azra alkışlamayı öğrendi bi haftadır falan yoğurt yada çorbayı bitirince aferim kızıma alkış diyodum dün söyleyince kendi yaptı çok şaşırdım şimdi ne zaman desem alkışlıyo kendini çok hoşuma gidiyo yaa :)

teşekkür ederim filizcim saol canım...sanada iyi yolculuklar umarım sorunsuz bir yolculuk olur sizin için :))

geçmiş olsun Esracım Çınar hemen iyileşir inşallah sanada zor demi onu öyle bırakıp işe gitmek

saol canım sorma vallaha hemde nasıl zor benim için anlatamam ama mecburiyet işte (

Gülnihal iş başında:)
Eki Görüntüle 519679
Tekrar oyun halısıyla barıştık :)
Eki Görüntüle 519680

maşallah maşallah nasıl da atlıyor klavyeye anam şimdikiler doğuştan tanışıyorlar teknolojiyle

Aferinnn bende Azra'yı alkışlıyorummm,ne tatlı oluyordur yumuk yumuk elleriylee

Son düzenleme:

haklısın canım kim mecbur olmasa çocuğunu bırakıp işe gitmek isterki ama malesef hayat çokzor her şey onların iyiliği ve daha rahat yaşamaları için

özgecim al benden de okadar seni okadar iyi anlıyorum ki şu anda benim çınarımda hasta ve ben onu bırakıp işe gelmek zorunda kaldım zorunlu olmasa insan bırakmaz ama elden bişi gelmiyor ki yaaa çalışan anne olmak ne kadar zor Allah yardımcımız olsun

evet allah yardımcınız olsun canım umarım çınar bian önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…