- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.061
kıızz nerdesn özledm sni..yavrum gülnihalim irtifa mı kaybetti yere mi çakıldı oyy oyy kıyamam..ama o kdr hareketliki hç yernde durmuo..yakında yürür konuşur bu yaşını doldurmadn :)) maşallah.. ne yedin kız hamileyken bu kız böyle zeki oldu :))
Gözün aydın canım,annenle takılırsın ne güzel,ellerinden öpüyorum:)kızlar bugün annemler geliyooo..bizde kalcaklar..evlendiimden beri ilk defaaaa..yuppiii :119::119::119:
Ay çok geçmiş olsun kuzum ben de iki ay önce yürüyen merdivenlerde dengemi kayb ettim ve gümm düzlerim ve ellerimin üstünehıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldummkolum kötü
canım geçmiş olsun ya... bu arada gülnihalin resimlerini gördüm kocaman olmuş kara kuzum...
selam tatlı annişler
esec2011 geçmiş olsun canım. bebişlerimizi melekler koruyor gerçekten. benim kızım da düşmüştü. tabii çok korkmuştum. Allah tekrarını göstermesin.
ben de akşam üstü kızımla otobüs yolculuğu yapacağım. Annemlere gidiyorum. uzun zaman oldu görüşmeyeli. torunlarını çok özlediler artık. ben de onları. eşimin işi nedeniyle bizi bırakamayacak. ben de gözü kararttım otobüsle yollara düşeceğim. inşallah güzel geçer.
kaç saat yol bu az sa önemli diil ama 12 saatse feci
bende ayın 4 ünde kayseriye annemlere gitcem ama uçakla gitcem otobüsle asla gidemezdim
isolde bu arada seninle buluşabiliriz kayseriye geldiğimde tel no nu özelden at istersen
bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm
geçmiş olsun canım allah şifalar versinÇok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuşEn kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo
ya bende kayseriye gelmek istiyorum annemi çok özledim benide götür:84:
günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;
bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa((
hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldummkolum kötü
Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuşEn kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo
kız giderek güzelleşiyor valla
Canım çok geçmiş olsun canım,hem anne olup hem çalışmak bazen çok daha zor oluyor,Uras kuzuma kıyamam ben ya annesini istiyor tabi.Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuşEn kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo
gel kız gellll
bu benim bu sene ikinci gidişim napiim çok sıkılıyorum burda bi de haziranın 1 inde gitmiştim
selam tatlı annişler
esec2011 geçmiş olsun canım. bebişlerimizi melekler koruyor gerçekten. benim kızım da düşmüştü. tabii çok korkmuştum. Allah tekrarını göstermesin.
ben de akşam üstü kızımla otobüs yolculuğu yapacağım. Annemlere gidiyorum. uzun zaman oldu görüşmeyeli. torunlarını çok özlediler artık. ben de onları. eşimin işi nedeniyle bizi bırakamayacak. ben de gözü kararttım otobüsle yollara düşeceğim. inşallah güzel geçer.
geçmiş olsun Esracım Çınar hemen iyileşir inşallah sanada zor demi onu öyle bırakıp işe gitmek
Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuşEn kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo
kızlar azra alkışlamayı öğrendi bi haftadır falan yoğurt yada çorbayı bitirince aferim kızıma alkış diyodum dün söyleyince kendi yaptı çok şaşırdım şimdi ne zaman desem alkışlıyo kendini çok hoşuma gidiyo yaa :)
teşekkür ederim filizcim saol canım...sanada iyi yolculuklar umarım sorunsuz bir yolculuk olur sizin için :))
saol canım sorma vallaha hemde nasıl zor benim için anlatamam ama mecburiyet işte(
maşallah maşallahnasıl da atlıyor klavyeye anam şimdikiler doğuştan tanışıyorlar teknolojiyle
evet allah yardımcınız olsun canım umarım çınar bian önce iyileşirözgecim al benden de okadar seni okadar iyi anlıyorum ki şu anda benim çınarımda hasta ve ben onu bırakıp işe gelmek zorunda kaldım zorunlu olmasa insan bırakmaz ama elden bişi gelmiyor ki yaaa çalışan anne olmak ne kadar zor Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?