- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.821
canım ya ne olur içini ferah tut, maalesef bu evhamlar oluyor, ama seni esir almasına asla izin verme, senin içinde özel olarak dua edeceğim, Bu arada okuyabiliyorsan İnşirah süresini oku, bu süre insana huzur veriyor, kısa bir süre okuyabilirsinSAğol UHDEcim kızım çok şükür iyi. birde bebeğimin sağlıklı olduğunu görseydim öyle rahatlıycamki.
akşam eşim işten gelince ACİLe bi bahane bulup gidebilirm bile. öylesine özledimki. Sibele de dediğim gibi içimde tuhaf hisler var. Rabbim hayırlara çıkarsın.
komşumun ablası hamileydi 4,5 aylık... bebeğinin kalp atışları durmuş ve sancıyla doğum yaptırmışlar. onuda duyunca daha bi fena oldum.
RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA/EVLATLARIYLA SINAMASIN. ACILARINI GÖSTERMESİN KİMSELERE
UHDEcim canım doktorunla bi görüşte Magnezyum versinler sana. o kramplar magnezyum eksikliğinden olabilir.
ewet cnm işte bende bundan dolayı çok şaşırdım ....eşiminde hisleri yüzünden hep oğlum diye sevince bende direk oğlum diye seviyordum...ama hayırlısı olsun diyelim ...AAA ben şimdi çok şaşırdım banada drum2li testte erkeğe benziyo dedi ama şimdi duyunca benimde kızım olabilir benim için hiç önemli değil sağlıklı olsunda ama insan kzı dese erkeğe erkek dese kıza alışamıyor elinde olmadan kızım yada oğlum diye sevesi geliyor şimdi druma kzıdımkeşke hiç benzetmeseydi dimi
bebeklerine RABBİM sağlık uzun ömürler wersin cnm sakın aldırma tabi...ikinci hamileligimde bendede oyle olmustu 3 ay olmadan hareketleri hissetmeye baslamistim,,, doktorum inanmadi ama neyse etrafimdaki herkez erkek bu diyordu bende oyle hissediyodum... sonra doktorum kiz dedi bi garip oldum saglikli olsun aslinda ne oldugunun gercekten bir onemi yok dogum yapana kadar herkez erkek demeye devam etti sonuc 2010 kasim ayi dunya cikini bir kiz simdi 2 kizim var 3.cu bize supriz olarak geldi hep 2 cocuk yetr diodum. ama aldirmaya kiyamadim 6+4 gunlik hamileyim allah hepimize sag salim bebekler dunyaya getirmeyi nasip etsin
gerçekten çok özleniyor minik insanlar ...iyi geceler kızlar
bizde bugün dra gittik ve bebişimi gördüm çok özlemişim yavrumu :)
cinsiyetine baktı fakat ilk önce göstermedi daha sonra erkek gibi dedi ama kesin birşey söyleyemedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım o zaman daha bir kesinleşir
çok haklısın cnm kız cocukları çok farklı oluyor gerçekten annenin dert ortağı oluyorlar bizde 3 kız kardeşiz çokta mutluyduk...günaaydın kızlar
ranacım tebrik ederim dünyalar güzeli bir kızın olacak ne güzel!!benim de ilk çocuğum kız ve ona aşığım aşkım benim artık ona göre kıyafetler alabilirsin hatta kendin örebilirsin nasılsa kış bebekleri olacaklar..:))ikili test zamanında genelde erkek ve kız bebeklerin organları birbirine benziyormuş bana bakan radyoloji doktoru dedi ilk önce bir çıkıntı var erkek olabilir dedi sonra da ama bu haftalarda kızların da böyle oluyor o yüzden kız da olabilir dedi tabi benim bir kızım olduğu için gönlümden hep erkek geçiyor ne yalan sööliim ama kızım gibi bir kız olması da beni acayip mutlu eder önemli olan sağlıklı olması cnm...
şule sana da afiyet olsun ve geçmiş olsun pek aramızda değilsin herhalde olsan hatırlardık neyse bundan sonra daha çok konuşuruz inşallah sen bebeğini düşün türkiyeye sonra gelirsin cnm..
ayy ewet cnm şimdilik bi kız anasıyım bakalım ilerleyen haftalrda neler olcak ...şimdi kıza alışmışken birde erkek denirse bak o zaman bendeki şoka...Teşekkür Ederim Sibelcim. bende çok kötü oluyorum bu durumlarda. İlk gün gözümün yaşı dinmedi hiç( Allah başka hastalık vermesin. Ama Allah razı olsun bizim babamızda çok duyarlıdır bu konularda. onunda içi gitti. yüzü gülemedi kızım iyileşene kadar.
Birde ben randevu alıp gidiyorum ama nedense hep aksilikler beni buluyor. İnşallah içerde herşey yolundadırda, canımı sıktığımla kalırım. hem özledim, hem içimde tuhaf bi tedirginlik var. Rabbim hayırlara çıkarsın.
o kadını görseydim sinirimden kalkar giderdim yanından heralde. bahaneye bak yaa..
ayrıca sigara içtin tamam, çocuğunda sağlıklı doğdu ona da tamam. ilerde ciddi bi hastalığının çıkmayacağı ne malum. Allah korusun ASTIM 1 numaralı risk.
Oh oh bi kız anası geliyor.. Prensesine şimdiden ciciler örmeye başla:)) Canım bende ilk bebeğimin kız olmasını çoook istemiştim Allahtan. şükürler olsunki oldu. kız evlat ayrı bi güzel yaa. Rabbim kız olsun erkek olsun yokluklarını göstermesinde.
BU ARADA hepinize günaydın arkadaşlar.
ewet cnm pembe dünya masal gibi gerçekten ...hayırlısı olsun hakkımızda ...canım gözün aydın kızın oluyomuşş ne mutlu sana şimdi sende pembe dünyaya giriş yapmış oldunnn hadi kolay gelsinnn
bence o bayan kendine öyle bir kılıf uydurmuş kendini kandırmaktan başka yaptığı birşey yokk bizim lojmanda arkadaşımız hamileyken içti sigara hepimiz karşı çıktık dinlemedi bebeği doğdu 1 hafta sonra rahatsızlandı tüm kanı değiştirildi bebeğin ve baya kaldılar hastaneden yazık günahtır yaaa
canım geçmiş olsun kızın rahatsızmışşş şimdi nasıl oldu inş. iyicedir... testte yaptıramamışsın neyse canım geç olsunda güç olmasın inş. güzel sonuçlar alırsın sende sıkma canını emiii
hoşgeldin cnm tatilinde güzel geçmiş....Günaydın, Günaydın, Günaydın :)
15 günlük uzuuun babymoon tatilinden sonra yine aranızdayım :)
Tüm tatil boyunca bana çok yardımcı olan bitanecik eşim ile beraber karış karış ege sahilleri turu yaptık, çoook güzeldi :) dün akşam home sweet home dedim :)
tatilim süper geçti, en güzel tarafı ise süt peynir ve yumurta ile barıştım, hersabah çok güzel kahvaltılar yaptım. ancak özellikle akşam yemek yedikten sonra sol göğsümün mide girişi ile birleştiği noktadan başlayıp yayılan o ağrımsı sansı beni zaman zaman kıvrandırdı, hep o gıccık kabız olmamıza sebep olan kaslarımızı gevşeten hormon yüzünden.
ayrıca çokda güzel su içtim, yaklaşık 3-4 litre ve bunun 1,5 litresini geceleri tükettim. geceleri 2 saatte bir (saat aralığı vekalkış saatlerim sabitlendi artık hiç şaşmıyor ) çok susamış birşekilde ve acil tuvalet ihtiyacı için tuvalete koşup peşinden kanan kana su içiyorum ve şişeden içtiğimden 1,5 litre olduğunu ölçebiliyorum toplam, sabah kalktığımda bitmiş oluyor şişe :)
denizde bol bol yüzdüm ve en güzeli tatil boyunca belimden başlayan ve tüm sol tarafımda delicesine yaşadığım ağrımı yaşamamış olmamdı. Bu sabah yine aynı ağrı ile uyandım ama, saadet buraya kadarmış oysaki yatağımız lateks yatak, o kadar değişik yatakta yattım tatilde ama eve gelince durum değişiyor
bu arada tatilde benimde azı dişim kırıldı sakız çiğneymeye çalışırkenhenüz ağrı yaşatmadım 1 hafta oldu üstelik kırılalı, dönmeyi bekledim kendi doktoruma gitmek için.
aaa unuttum söylemeyi, ikili test sonucumu tatile çıktığımız gün doktora göstermiştim, labaratuvar ölçümlerinde çıkacak en iyi sonuçmuş çooook mutlu oldum 10.000 'de 1 çıktı lakin cinsiyet tahmininde bulunmadı ve öğrendimki bebişim 4 gün ilerde gidiyor, inanılmaz hareketli ve artık kesenin içindeki geçişlerini bende hissediyorum.Durduğu yerde ayrıca bir sertlik oluşuyor ve bana sürekli vuruyor. 2 hafta önceki ultrason görünyülerini videoya çekmiştik zıp zıp ayaklarıyla bana vurup zıplayan bir veletti kendileri, haftaya yeniden gitmek istiyorum hem ne kadar olmuş görmek hemde cinsiyetini artık öğrenmek için.
bu gece rüyamda ultrasonda pipisini ilk fark eden ben olmuştum, erkek di ve benim için genel tahmin erkek, gönlümün derinliklerinde yatan kız ama erkekde kabülümdür , yeterki sağlıklı kimseye muhtaç olmayacak bir bebek olsun...
aklıma gelenler bunlar şimdilik, çok iş var evdede bir sürü çamaşır klasik tatil dönüşü :)
inş cnm...günaydınlarrr....
rana20 canım bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza ama 16. hatta 20. haftada bile farklı şeyler söyleyebiliyor drlar onun için bence 16.haftadan önceki tahminler çok güvenilir olmayabilir..
dmf canım ben de aynen 15.haftam bitti bugün artık 16.ya giricem kısmetse ve hareketlerim yavaş yavaş değişmeye başladı özellikle geceleri yan tarafımda fazla yatamıorum çok rahatsz oluorum. illa sırt üstü yatmam gerekio ki hiç yatamam öyle. uyuyamıorum geceleri artk
gözlerim doldu 2012 mart anneleri..geçen yıl bu zamanlar bizde buralarda sizin yaşadıklarınızı yaşıyorduk..bende 2011 mart annesiyim..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok çok güzel tarifsiz bir duygu..o anı asla unutamayacaksınız..4 marttan beri MASAL kızım kollarımda şimdi 6 ayı bile bitti zzaman çok çabuk bitiyor her anın tadını çıkarın..ben o tekmleri çok özlüyorum bitmez dediğim 9 ay su gibi bitti gittti..
sevgiler..masalın annesi..
Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın ve bizde hayırlı sağlıklı bir şeklide hamileliği, doğumu atlatıp sizin dediklerinizi demeyi naspi etsin...gözlerim doldu 2012 mart anneleri..geçen yıl bu zamanlar bizde buralarda sizin yaşadıklarınızı yaşıyorduk..bende 2011 mart annesiyim..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok çok güzel tarifsiz bir duygu..o anı asla unutamayacaksınız..4 marttan beri MASAL kızım kollarımda şimdi 6 ayı bile bitti zzaman çok çabuk bitiyor her anın tadını çıkarın..ben o tekmleri çok özlüyorum bitmez dediğim 9 ay su gibi bitti gittti..
sırt üstü yatmamak gerekiyomuş bende çok okudum bunu sola yatmak bebiş için çok daha iyiymiş ben yatacagımda sol tarafıma yatıyorum ama gece falan kalktığımda sırt üstü yatıyo oluyorumm çok cnım sıkılıyor alışacagız inş. bizlerde sola yatmaya artık...canım kozmetiklerde ruj formatında dip boyaları var. onlar seni bi süre idare eder. benim patronum kullanıyordu ordan biliyorum. önemli bi misafiri filan geleceği zaman hemen diplerine sürüyordu işlem tamam:)
bi araştır istersen.
Birde arkadaşlar SIRT ÜSTÜ YATMAK bebek için sakıncalı. ilk gebeliğimde çok araştırmıştım bunu. bebeğe oksijen gitmezmiş böyle yatınca.
Doğuma gittiğimde bebeğimin kalp atışları zayıftı ve bana suni sancıyı sol yanıma döndürüpte vermişlerdi.
maşallahhh ne güzellgözlerim doldu 2012 mart anneleri..geçen yıl bu zamanlar bizde buralarda sizin yaşadıklarınızı yaşıyorduk..bende 2011 mart annesiyim..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok çok güzel tarifsiz bir duygu..o anı asla unutamayacaksınız..4 marttan beri MASAL kızım kollarımda şimdi 6 ayı bile bitti zzaman çok çabuk bitiyor her anın tadını çıkarın..ben o tekmleri çok özlüyorum bitmez dediğim 9 ay su gibi bitti gittti..
canım aslında az kalmış 3 ay dolmasına biraz daha kal bari annenin yanında hem kendin hemde bebeğin için eşine anlat durumu olumlu karşılacaktır bence..Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın ve bizde hayırlı sağlıklı bir şeklide hamileliği, doğumu atlatıp sizin dediklerinizi demeyi naspi etsin...
Bu arada arkadaşlar ben bulantılarım bitti sanıyordum, ama bir haftadır şunu farkediyorum, ben bayram haftasıyla birlikte üç haftadır annemin yanındayım, ve yemekleri hep annem hazırlıyor, fakat ben ne zaman yardım için mutfağa girsem midem çok kötü oluyor, dün akşam misafirlerimiz gelecekti, yemekliydi, anneme yardım edeyim diye mutfağa girdim, ama öğüre öğüre bir hal oldum, ben tosyaya eşimin yanına dönddüğümde ne yapacağım yaaa
İki hafta daha ailemleyim, yarın afyona termale gideceğiz, İnşaAllah dediğin gibi ozamana kadar bu hallerim kalmaz, ki eşim o kadar anlayışlı ki ben normalde yarın akşam dönecektim, ama annemlerin termale gideceğini duyunca, benimde gitmek isteyebileceğimi düşünerek istiyorsan sende git, senin için değişiklik olur dedi, hakikatende böyle birşeye ihtiyacım vardı, Çünkü bir senedir tosyadan bir yere gidemedik, tatilede çıkamadık, inşaAllah iyi geçer benim adıma...canım aslında az kalmış 3 ay dolmasına biraz daha kal bari annenin yanında hem kendin hemde bebeğin için eşine anlat durumu olumlu karşılacaktır bence..
merhaba arkadaşlar nasılsınız..
ben çok endişeliyim sizde böle hissediyomusunuz yaa. bide başka yerlerde okuduklarım falan çok etkilio beni. bebeğime bişi olcak korkusu yetiyo bana. bebeğini kaybedenlere allah sabırlar versin.üstüne bide bugün sol kasığımda hafif bir sancı var korkutuyo beni okuduklarımdan sonra.
ya da ben çok mu panik yapıyorum. çok şükür son kontrolumuzde hiçbir sorunumuz yoktu herşey çok iyiydi.
Canııımm Allah razı olsun. bu yorumu okuyunca bile içim bi nebze rahatladı. Çok sağolcanım ya ne olur içini ferah tut, maalesef bu evhamlar oluyor, ama seni esir almasına asla izin verme, senin içinde özel olarak dua edeceğim, Bu arada okuyabiliyorsan İnşirah süresini oku, bu süre insana huzur veriyor, kısa bir süre okuyabilirsin
Maşallah kızlar hepinizin haftası bayağı ilerlemiş, en küçük benim bebeğim galiba.10.haftanın içindeyim.
kiminiz cinsiyetlerden bahsediyorsunuz,benim ikili testime bile daha var.Hepinizin bebeğini Allah nazarlardan saklasın.
Polyannacım ben yeni üyeyim,mart anneleri listesine beni de eklersen sevinirim
tahmini doğum tarihim 30 mart yaş 31
Canııımm Allah razı olsun. bu yorumu okuyunca bile içim bi nebze rahatladı. Çok sağol
geçmiş olsun. neden önermedi doktorun? doğuma kadar dişin sızlamasını nası çekceksin canım ya zor olmucakmı?
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz bakalımmm bebeişlerimiz nasıllarrrr ?????
ben bu gece hiç uyuyamadım kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama şiddetli şekilde kramplar giriyor bacaklarıma hemde 1 kere değil gece boyunca kaç kere girdi acısından halen ayaklarımın üstüne basamıyorum, gece wc gidecem yürüyemiyorum oturdum ağlarken eşim kalktı noldu diye çocuk gibi bende çişim geldi wc gidemiyorum dedimm sağolsun beni götürdü yoksa altıma yapacaktımm ve şuan halen acıları geçmedi haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum dr. sorsam ne ilaç verecek offf çok zorrrr kızlarrr
gözlerim doldu 2012 mart anneleri..geçen yıl bu zamanlar bizde buralarda sizin yaşadıklarınızı yaşıyorduk..bende 2011 mart annesiyim..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok çok güzel tarifsiz bir duygu..o anı asla unutamayacaksınız..4 marttan beri MASAL kızım kollarımda şimdi 6 ayı bile bitti zzaman çok çabuk bitiyor her anın tadını çıkarın..ben o tekmleri çok özlüyorum bitmez dediğim 9 ay su gibi bitti gittti..
Birşey değil canım, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun,
Bu arada e-bebekte hamile giyime yeni şeyler gelmiş, bir kazakla bir hırka şiparişi verdim, 28 tl tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?