2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözlerim doldu 2012 mart anneleri..geçen yıl bu zamanlar bizde buralarda sizin yaşadıklarınızı yaşıyorduk..bende 2011 mart annesiyim..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..çok çok güzel tarifsiz bir duygu..o anı asla unutamayacaksınız..4 marttan beri MASAL kızım kollarımda şimdi 6 ayı bile bitti zzaman çok çabuk bitiyor her anın tadını çıkarın..ben o tekmleri çok özlüyorum bitmez dediğim 9 ay su gibi bitti gittti..

sevgiler..masalın annesi..

canım ya ne olur içini ferah tut, maalesef bu evhamlar oluyor, ama seni esir almasına asla izin verme, senin içinde özel olarak dua edeceğim, Bu arada okuyabiliyorsan İnşirah süresini oku, bu süre insana huzur veriyor, kısa bir süre okuyabilirsin

ewet cnm işte bende bundan dolayı çok şaşırdım ....eşiminde hisleri yüzünden hep oğlum diye sevince bende direk oğlum diye seviyordum...ama hayırlısı olsun diyelim ...
bebeklerine RABBİM sağlık uzun ömürler wersin cnm sakın aldırma tabi...
gerçekten çok özleniyor minik insanlar ...
bende hiç duramıyorum görmeden ama kontrollerimde hep aydan aya arada bi bahane bulup gitsem diye düşünüyorum...
kendi dr kontrolüm 2 hafta sonra şimdiden özledimmm....
çok haklısın cnm kız cocukları çok farklı oluyor gerçekten annenin dert ortağı oluyorlar bizde 3 kız kardeşiz çokta mutluyduk...
ayy ewet cnm şimdilik bi kız anasıyım bakalım ilerleyen haftalrda neler olcak ...şimdi kıza alışmışken birde erkek denirse bak o zaman bendeki şoka...
ewet cnm pembe dünya masal gibi gerçekten ...hayırlısı olsun hakkımızda ...
hoşgeldin cnm tatilinde güzel geçmiş....
bende rüyamda hep erkek görüyordum hatta pipisine kadar gördüm ve hep mavi zıbınlar giymiş bebek emzirdim ve şuan bir kızım olacagını öğrendim ilk tahminlerin erkek olmasına ragmen ...
inş cnm...
ewet haklısın aslında ...bakalım kendi dr um ne yorum yapcak ...2 hafta sonra kontrolümüz war sanırım kesin sonucu orda alırım ...darsısı size olsun inş...

hayırlı olsun cnm...
RABBİM bebeğine uzun ömürler wersin ...gerçekten bu günlerin tadını çıkartmalıyız ...ben bile bazen şaşırıyorum daha dün gibi hamile oldugumu öğrendiğim gün ama şuan 3,5aylık olmuşuz nasıl geçti zaman bilemiyorum ....
elimizden geldiğince tadını çıkara çıkara geçirelim bu zamanı....
sonra sağ sağlim bebeklerimiz yuwalarına gelsin inş...

Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın ve bizde hayırlı sağlıklı bir şeklide hamileliği, doğumu atlatıp sizin dediklerinizi demeyi naspi etsin...

Bu arada arkadaşlar ben bulantılarım bitti sanıyordum, ama bir haftadır şunu farkediyorum, ben bayram haftasıyla birlikte üç haftadır annemin yanındayım, ve yemekleri hep annem hazırlıyor, fakat ben ne zaman yardım için mutfağa girsem midem çok kötü oluyor, dün akşam misafirlerimiz gelecekti, yemekliydi, anneme yardım edeyim diye mutfağa girdim, ama öğüre öğüre bir hal oldum, ben tosyaya eşimin yanına dönddüğümde ne yapacağım yaaa

sırt üstü yatmamak gerekiyomuş bende çok okudum bunu sola yatmak bebiş için çok daha iyiymiş ben yatacagımda sol tarafıma yatıyorum ama gece falan kalktığımda sırt üstü yatıyo oluyorumm çok cnım sıkılıyor alışacagız inş. bizlerde sola yatmaya artık...
maşallahhh ne güzell kucagın almışsınız kızınızı darısı bizlerin başına olsun inş.. sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin Rabbim hepimze
canım aslında az kalmış 3 ay dolmasına biraz daha kal bari annenin yanında hem kendin hemde bebeğin için eşine anlat durumu olumlu karşılacaktır bence..

Maşallah kızlar hepinizin haftası bayağı ilerlemiş, en küçük benim bebeğim galiba.10.haftanın içindeyim.
kiminiz cinsiyetlerden bahsediyorsunuz,benim ikili testime bile daha var.Hepinizin bebeğini Allah nazarlardan saklasın.
Polyannacım ben yeni üyeyim,mart anneleri listesine beni de eklersen sevinirim
tahmini doğum tarihim 30 mart yaş 31

ben sola veya sağa dönerek yattığımda bi süre snra karnımın üzerine doğru dönüyorum ister istemez çünkü yüzüstü yatmaya alışkınım. nasıl geçicek bu 5 ay bilmiorum vallahi. hamile yastığı flnmı alsam?

bebişler aranızda muhasebeci varsa bişey soracağım ;

şimdi bana herkes diyoki son 4 ay primini yüksek yatırt doğum parası çok alırsın bildiğim kadarı ile 7 ayda ayrılıyoz izine napmam lazım hangisi avantajlı bilemedim bu gün patronla konuşucam bizim mali müşavir biraz kıl patronun kankası bana hala cvp vermedi konuşmadan önce napmam lazım bi anlamam lazım bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olacağım.....

canım aslında az kalmış 3 ay dolmasına biraz daha kal bari annenin yanında hem kendin hemde bebeğin için eşine anlat durumu olumlu karşılacaktır bence..
İki hafta daha ailemleyim, yarın afyona termale gideceğiz, İnşaAllah dediğin gibi ozamana kadar bu hallerim kalmaz, ki eşim o kadar anlayışlı ki ben normalde yarın akşam dönecektim, ama annemlerin termale gideceğini duyunca, benimde gitmek isteyebileceğimi düşünerek istiyorsan sende git, senin için değişiklik olur dedi, hakikatende böyle birşeye ihtiyacım vardı, Çünkü bir senedir tosyadan bir yere gidemedik, tatilede çıkamadık, inşaAllah iyi geçer benim adıma...

Tünaydın güzel anneler nasılsınız bugün giribim azalmaya başladı ilaçlarlarla Allaha şükür bebişlere bol bol patik hırka örmek lazım
kıyamam kuzucuklar üşümesinler kış bebekleri onlar

merhaba arkadaşlar nasılsınız..
ben çok endişeliyim sizde böle hissediyomusunuz yaa. bide başka yerlerde okuduklarım falan çok etkilio beni. bebeğime bişi olcak korkusu yetiyo bana. bebeğini kaybedenlere allah sabırlar versin.üstüne bide bugün sol kasığımda hafif bir sancı var korkutuyo beni okuduklarımdan sonra.
ya da ben çok mu panik yapıyorum. çok şükür son kontrolumuzde hiçbir sorunumuz yoktu herşey çok iyiydi.

bende aynen öyleyim,annem çıldırıyor bazen.ama az önce okudum bir yerde bu endişeler korkular salgıladığımız hormonlardan kaynaklanıyormuş.inşallah herşey güzel olur.

Ben böyle haberleri okumuyorum ve ilgilienmiyorum ilk bebeğimi kaybettim çünkü hhiçbirşey moralinizi bozmasın zaten onlar çok çaresiz bide biz üzmeyelim
Rabbim onun ömrünü kısa yazdıysa ne yaparsak yapalım boş

slm kızlarrr...ben geldimmm,,,nasılsınizzz
ben şuan 13. haftamın içindeymişim,12+2 idim,dr ikili testi yapmayalım 3 hafta sonra 3 lü testi yapalım dedi...cinsiyette o zaman belli olacakmışş..

zaman zaman endişe korku hepimizin içini kaplıyo sanırım beniimde 16+1 oğluşumm 3 gun önce kontrol çok iyi geçti gelişim falan çok iyi ama her sabah aynı korkuyla uyanıyorum bende neyseee ama biz ne kadar iyi düşünürsek bebişlerimizde o kadar iyi buyur dimii :)

Canııımm Allah razı olsun. bu yorumu okuyunca bile içim bi nebze rahatladı. Çok sağol

Canım hoşgeldin aramıza. ekliyorum listemize.

geçmiş olsun. neden önermedi doktorun? doğuma kadar dişin sızlamasını nası çekceksin canım ya zor olmucakmı?

4 ay geçince çektirirsin belki sonradan sorun çıkartmaz demişti ama dişçi çıkartır diyor

günaydın canım muz iyi geliyor kramplara, maden suyu da iyi geliyor, magnezyum var ikisinde de çünkü, ama muz en etkilisi ben günde 1-2 tane yiyorum.

Ay maşşallah size, ne güzel bir duygu kucağınızda tatlı tatlı:) Darısı başımıza inşallah.

Birşey değil canım, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun,

Bu arada e-bebekte hamile giyime yeni şeyler gelmiş, bir kazakla bir hırka şiparişi verdim, 28 tl tuttu

maşallah canım. şimdi baktım kazak yok
bi tunik beğendim siyah, kalmamış(((
pantolonlar filan hep bitmiş 14.99 a.. Olamaz yaaa ben nasıl kaçırdım bunları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…