2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

söz vermemekle birlikte deneyeceğim ama benimki alışkanlıktan değil içim çok yandığından :) bazen ahlarım tutuyor zaten ona üzülüyorum pişman oluyorum ama ağızdan bir kez çıktımı tövbesi olmuyor .ve herzaman üzülmüyorum ama onuda belirtmek isterim. hak edenler oluyor.
Olsun be Yaradan vardır.
Sanma ki zalimin ettiği kardır.
Mazlumun ahı indirir şahı.
Her şeyin bir vakti vardır. yunus emre çok severim bu sözü birde alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
ama deneyceğim söz

bizimkinde sıkıntı yok çok şükür inşallah sizinkide geçiverir hemen.

ayyyyy oğlumun adı toprak...
şu dizi olmaz olaydı.. orda kızın adı toprakmış... aaa o kız ismi değil mi demiyorlar mı? erkeğe neden koydun...
size ne be kardeşim demek istiyorum diyemiyorum :)))

Ronya öncelikle bebeğine geçmiş olsun ben ilk buraya yazmaya başladığımda sen bana cvp vermiştin o yuzden sana karşı her zaman ayrı bir sevgim olmuştur. Ne kadar güzel ve düzgün cümleler kuruyorsun insanları incitmeden ve kırmadan doğru yolu göstermek için

bebek ağladığında dayanamayıp bizimde ağlamamız en kötüsü, o zaman daha beter oluyor ve hiç susmuyorlar. biraz daha cesur olmayı öğrenmek gerek galiba. çok geçmiş olsun umarım geceniz huzurlu geçer.

ayy canım ya nasıl mutlu oldum çok sağol
aynı şekilde bende sana karşı boş değilim :103:

oğlumdan size bir soru :)))

geceleri uyuyamıyorum,gündüzleri husursuzum, dişlerimi bişeylerle kaşımaktan bıktım, dişler şişmiş, canım annemi de uyutmuyorum.
eee bu inciler ne zaman gelecek?

bazen yabancılaşmayı öğrenmek gerek duruma veya en değerli varlığımız evlatlarımıza
hayat malesef çok zor ve bizler onları her zaman koruyup kollayamayacağız
onların ufacıkken bile ayrı bir birey olduğu kendimize kabullendirmemiz gerek
ve her canlının annesinin elinde olmayan bir kaderinin olduğuna

kızlar sabah 9.30 da aşımızı olduk ateş olmadı bu saatten sonra olurmu? ama 2 3 saatte bir calpol verdim. şimdide uyudu uyandıraya kıyamıyorum ki ilaç vereyim.

bence olmaz ama ateşini sürekli kontrol edin derim, üzerini mümkünse örtmeden uyutun. bir de doktorumuz calpolün 4 saat arayla verilmesi gerektiğini söylemişti, öyle uykulardan uyandırıp vermeniz biraz fazla geldi bana. ateş olursa en iyisi eklem yerlerine ıslak bez koymak.huzurlu bir gece geçirmeniz dileğiyle geçmiş olsun...

onları sağlıklı kişiliklere sahip bireyler olarak yetiştirmeyi başarabilirsek bir ömür koruyup kollamış oluruz bence. ağlamalarını doyasıya yaşamalarını ve kahkahalarına katılmayı öğrenerek bunun için ilk adımı atmış olacağız belkide. Arda ağladığında ben ondan beter ağlıyordum başlarda ve bunu gördükçe o daha da hırçınlaşıp daha da ağlıyordu. artık duygulanıp ağlayacağı anda yüzüne bakıp ağla anneciğim diyorum gerçekten ağlayacak bir durumsa ağlıyor ama gereksiz bir şeyse gülmeye başlıyor:)) galiba böylece bu sorunu biraz olsun aştık:))

bebişleri hasta olan anneler çok geçmiş olsun...
ronya canım sanada çok geçmiş olsun... çok şükür sonuçlar temiz çıkmış...
lagrima canım bence calpol verme, ateşi yükselirse verirsin artık...
bebişlerinizin fotolarına bayıldım ya... hepsi süperler...

güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı

Canım benimmm foruma girdim ve senin yazını aradım dört gözle, ohh o kadar çok sevindim ki anlatamam. Güzel yavrum neler çekti bu süreçte. Allaha şükür film de tertemiz çıktıı yaa artık rahat bir nefes alabilirsin kuzumm.

Iste benım asker kızımmmm

Seni de asker kızınıda ısırırım heeee hep kızının resmi nerdeee Fatma heee nerdeeeee

maşallah miniğine canımm Allah nazarlardan korusun çok tatlı

geleneksel cuma fotolarına kızımın sanatçı kimliğini sergileyip annesine ''bak anne sen üzülüosun ama ben aslında şişkoyum'' dedigi fotoyu koyuyorum DD

Alyamm aşkitommm senin o güzel suratını yerim bee bu resmi her gördüğümde suratım şebek gbi güleç oluyorrrrr :))

minik kelebeğimmm sen ne güleç ne tatlı bir bebeksin Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin inşallahh

wuuu canımm sen ne zaman bukdr büyüttün bu oğlanı kuzum yaa , maşallah maşallahh

Kızz merve masallah alyama,gercekten kılo almıs bebeeem,merve ne yedırın ne ıcıryon bu kuzuya,bı formulu varmı bacııı

ahh Fatmacım ahh bir bilsen neler yaptım nelerr Yok kuzum ya ben daha ek gıda olayına alışamadım, çorbasını unutuyorum çocuğun Sanırım Alya çok sık emdiği için kilo aldı btanem , birde kakası azaldı, biliyorsun günde 6-7 di şimdi günde 1 e düştü. Emme olayı çok sarsıyor artık beni hala saat başı emmek istiyor,doktor da 4 saatte bir diyor diyor da beklemiyor ki o kadar kızım.

Hoşgeldiniz canım :) İstanbula gel sık sık buluşuruz inşallah. Dişleriniz hayırlı olsun, ağrısız sızısız devamı da gelsin inşallah. Bizimde altta 2 tane var üstlerden atak bekliyoruz bu aralar :)

Nalann gerçektende gülmekten ağladım buna denir herhalde gözlerimden yaşlar boşaldıııı, sanki tam tamına beni anlatıyorrr

Mehmet Can'ın Ek gıdada ki son noktası:)

Eki Görüntüle 520135

Oğlummm laz uşağummmm yavru kuşumm tipini yer yutarım seninn ben

merve canım benim kızda sık sık emmek istiyor ama sanıırım artık benim sütümün besleyici değeri kalmadı
malesef kilo almıyor bugün bir profla görüştüm bana dediği bebeğin isterse midesi tıka basa anne sütüyle dolu olsun
yinede gelişimi eksik kalır tabi bu 6 aydan büyük bebekler için
yani kesinlikle ek gıdaya geçin dedi ama benim kız dudaklarını birbirne kenetliyor mümkün değil açmak :))
gerçi bugün biraz aç bıraktım ve yarım şeftali bir armut püresine 3 tane cici bebe koydum yedi :)) ne büyük başarı hehee
bu arada alyaya bayıldım gerçi bugün fotoğraf günüydü bütün bebekler birbirinden güzeller maşallah

hayatım zaten bizim sütlerimiz en basından beri çok besleyici olmadı ki hep az az kilo aldı kızlarımız. yüksek ihtimal bizimkininde kakası düzeldi ben ona baglıyorm. doktorun cok haklı artık sırf anne sütü yetmez kii, 6 ayları doldu sonucta.
alya ek gıda seviyor sanırım ne versek yiyor ama doyumsuz, corba bitsin misal kıyametler kopuyor, susturana kadar binbir takla atıyoruz. ben cok alısamadım ek gıda düzenine,saatli besleme zaten bana göre değil. beceremem yani :)
ne güzel fıstık gbi cicibebeli armut şeftali yedirmişsin, sizin için büyük başarı öyle deme. en azından severek yedi.

vallaha al bizden de o kadar. 4 5 gözle bekliyoruz lakin gürültü var görüntü yok :)

uykudan uyandırmıyorum ki uyandırmaya kıyamadım dedim. ateşten çok korkarım o sebeple 2 yada 3 saatte bir verdim oda bugün 3 kez mi ne verdim işte.teşekkürler hepimiz inşallahhh

tmm cnm vermedim zaten uyuyor valla. inşallah yükselmez..

ooo teyzesi kocaman oldusıpam :) hepimizinki ne çabuk büyüdüler yaaa..Rabbim hepsne sağlıklı sıhhatli uzunnnnn ömürler versinn.

Kızlar selamm men gelmısemmmm:)) Umarım herkesler ıyıdır dıcem lakın gecmısı 3 5 atlaryk geldım pek okuyamadm gozumee hasta olanlr takıldıı hepsıne acıl sıfalr dılıorum herkes hastaa herkesss hastaa annesıı cocuguuu ıkılı hasta herkes Bebnm oglanında burnu tıkanıo sabhlrııı hastamı degılmı bılmem benımde tıkanıoo artık evn havasındanmıdır havasızlıgndnmıdr nedr bılmemm. Ben bugn kuzeyı yıne yataktan dusurdumm Uykusuzlugumn kurbanı oldummm kuzeyı yerden alırken aklıma berna geldı:)) Dedımm boyle oluokı ona dusuoo selcuk:))) Bu sefer oglm desteklı dustugndenmıdrrr yoksa dusme arsızı oldugundanmıdrr hıc aglamdı:)) Ben dusmesını duyup fırladım hangı ara daldım hangı ara yere dustu anlamadm boylelıkle 6 ayda 3ledık la havleeeee la havleee cocuk buyutmenın zorluguyla yıne yuz yuzeee geldım Resım yuklemıssınz bızdende bır resım o vakıtlıceee:))

muradiyesen, kalemm, Ronya+, bestes, _lilyum_, xenodream, tustubik ve ziyaretçiler :)nhadi iyi geceler . Allah a emanet olun siz bebeişleriniz. yarına görüşrüüz.. huzurlu bol uykuluu bir gece geçirin inşallah en ihtiyacımız olan şey sanırım bu öptm.

iyi geceler mart anneleri,okumaya çalıştım kaldığım yerden..çok geçmiş olsun hasta bebeklerimize,aşı olan bebeklerimiz de hemen atlatsın inşallah..ek gıda meselesini ben de çözemedim henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…