- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.141
ayneeen iki kızım da hasta büyüğün ateşi 39 oldu dün 9 yıldır ilk kez dr iğne verdi ve ben yanında değilim küçük sabaha kadar uyumadı burnu tıkalı babası onu da hastaneye götürdü boğazı iltihaplanmış antibiyotik vermiş drözgecim al benden de okadar seni okadar iyi anlıyorum ki şu anda benim çınarımda hasta ve ben onu bırakıp işe gelmek zorunda kaldım zorunlu olmasa insan bırakmaz ama elden bişi gelmiyor ki yaaa çalışan anne olmak ne kadar zor Allah yardımcımız olsun
Allah kolaylık versin nickindeki 77 doğum tarihinden mi geliyor yoksa yaşıt mıyız?selam tatlı annişler
esec2011 geçmiş olsun canım. bebişlerimizi melekler koruyor gerçekten. benim kızım da düşmüştü. tabii çok korkmuştum. Allah tekrarını göstermesin.
ben de akşam üstü kızımla otobüs yolculuğu yapacağım. Annemlere gidiyorum. uzun zaman oldu görüşmeyeli. torunlarını çok özlediler artık. ben de onları. eşimin işi nedeniyle bizi bırakamayacak. ben de gözü kararttım otobüsle yollara düşeceğim. inşallah güzel geçer.
olmuyorsa zorlamayacaksın böylesi daha iyidir belki de...isolde ben de tek cln ile buluştumAnkaradakilerde iş yok.
gözünüz aydınnngüzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı
güzeller nasılsınız
kızlar pek reism yok yeni bunları buldum madem resm ekleme günü..boş kalmasın.. :))
çoookkk tatlı bızdık maaşallah
Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747
güzeller nasılsınız
Iste benım asker kızımmmm
Canım gözün aydın,Armin ve Hayal ne çok çekti şu enfeksiyondan ya.güzeller nasılsınız
Berna canımm annecıne kavusmussun gozun aydın bıtaneemmmm..
Ayselcım gulnıhalımde dusenler kervanına katıldı demek,gecmıs olsun karakuzuma...
Ronya canım cok sevındım sonuclarınızın guzel cıkmasına:)
ayrıca resımlerın hepsı harıka,masallah kuzularımıza masallaaahhh
geleneksel cuma fotolarına kızımın sanatçı kimliğini sergileyip annesine ''bak anne sen üzülüosun ama ben aslında şişkoyum'' dedigi fotoyu koyuyorumDD
Ya Nur ama bu çoook tatlı yaaaaaaaaa
Bide nerden buluyorsun şu saç bantlarını ben niye bulamıyorum yaa,kızım rapunzeli geçti,saçlar te burnun üstüne geliyor
Aplaa bana da öğreti vir bende yapayım kızıma ya,Güloş saçının toplanmasından nefret ediyor,sabah istemeyerek eşimin aldığı gs saç bandını taktım(ben fb'liyim de).Senin gibi becerikli hatunların önünde şapka çıkarıyorum efemehuehue ayıptır söyelemesü kendüm yapayrum AyselümD Güloşumun saçlarını topla gari annesiiii:109:
Hepınız cok saolun guzel teyzeler....ayselcım en kısa zamanda kızcemle bı fotomu eklıcem emmee hıc fotocenık:) deelım yahuuuu,ben calısmalara baslım guzel cıktıgımı koyayım barı:)
ooh be nıhayet kk dan bırıyle bulusucam ınsallaaaah,canım numaramı ozelden mesaj attım,ınsallah gorusuruz
Aplaa bana da öğreti vir bende yapayım kızıma ya,Güloş saçının toplanmasından nefret ediyor,sabah istemeyerek eşimin aldığı gs saç bandını taktım(ben fb'liyim de).Senin gibi becerikli hatunların önünde şapka çıkarıyorum efem
Kız sen her halınle güzelsindir eminim
-aaaa masallah ne guzel bı bebegınız var,adı ne?
-aysima
-neee
-ay sı ma
-anlamı nedır....
Len ne olucak ay ve sıma nın ne anlamı olacak ıste.. Ay ve sıma ıste daha bunun anlamını bılmıosan ne dımmm:)
aysema,asena,aysuma hatta asuman bıle dıyenı duydum..ohaaa artıkın,okadar cok karsılasıyorumkı artık gına geldı bu sohbetlerden,bıde nıye boyle bı ısım koydunuz,aysenın fatmanın nesı vardı demıyolarmı ku du ru yo ruuuuummm...
Kızlar yaaa guzel dıılmı kızımın ısmı?
Sızde yasıyomusunuz boyle seyler?
güzeller nasılsınız
Ayselim kız bak mesela az önce paylaştıgım fotodaki tokayı nasıl yaptım bilionmu, bu bi tokaydı aslında aldım arkasındaki zımbırtıyı cıkardm, başka bi saç bandı vardı evde onun üstündeki gereksiz çirkin aksesuarları cıkardım bunu silikonla yapştrdm bu kadar basit anacummmmama mesela bak şmdi bi foto koycam ordakini kendim bizzat teeek teeek yaptm her bi noktasını ben yaptm ahada bu bant bak
Eki Görüntüle 519993
Eki Görüntüle 519736 Eki Görüntüle 519737 Eki Görüntüle 519738 Eki Görüntüle 519739 Eki Görüntüle 519740
Bizde minik kelebeğimle bir kaç resim ekleyelim dedik geleneksel Cuma resimlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?