2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fotoğrafların hepsi de çooookkkk güzel şimdi okulda olmasam ben de paylaşırdım özendim

ayneeen iki kızım da hasta büyüğün ateşi 39 oldu dün 9 yıldır ilk kez dr iğne verdi ve ben yanında değilim küçük sabaha kadar uyumadı burnu tıkalı babası onu da hastaneye götürdü boğazı iltihaplanmış antibiyotik vermiş dr

Allah kolaylık versin nickindeki 77 doğum tarihinden mi geliyor yoksa yaşıt mıyız?

isolde ben de tek cln ile buluştum Ankaradakilerde iş yok.
olmuyorsa zorlamayacaksın böylesi daha iyidir belki de...

güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı
gözünüz aydınnn

Berna canımm annecıne kavusmussun gozun aydın bıtaneemmmm..
Ayselcım gulnıhalımde dusenler kervanına katıldı demek,gecmıs olsun karakuzuma...
Ronya canım cok sevındım sonuclarınızın guzel cıkmasına:)

ayrıca resımlerın hepsı harıka,masallah kuzularımıza masallaaahhh

kızlar pek reism yok yeni bunları buldum madem resm ekleme günü..boş kalmasın.. :))
çoookkk tatlı bızdık maaşallah
Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747

güzeller nasılsınız

geçmişler olsun canım çok sevindim sonuçlara
Iste benım asker kızımmmm

fatmacım çok tatlı bu kız su gibi maaşallah

güzeller nasılsınız
Canım gözün aydın,Armin ve Hayal ne çok çekti şu enfeksiyondan ya.

Senin askerini severimm bennn ,ya Fatma ben senin yüzünü çok merak ediyorum ya anali kızlı bi foto ekleyedi iyiydi

geleneksel cuma fotolarına kızımın sanatçı kimliğini sergileyip annesine ''bak anne sen üzülüosun ama ben aslında şişkoyum'' dedigi fotoyu koyuyorum DD

Eklentiler

• $alya.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 47
geleneksel cuma fotolarına kızımın sanatçı kimliğini sergileyip annesine ''bak anne sen üzülüosun ama ben aslında şişkoyum'' dedigi fotoyu koyuyorum DD

Ya Nur ama bu çoook tatlı yaaaaaaaaa
Bide nerden buluyorsun şu saç bantlarını ben niye bulamıyorum yaa,kızım rapunzeli geçti,saçlar te burnun üstüne geliyor

Hepınız cok saolun guzel teyzeler....ayselcım en kısa zamanda kızcemle bı fotomu eklıcem emmee hıc fotocenık:) deelım yahuuuu,ben calısmalara baslım guzel cıktıgımı koyayım barı:)

ehuehue ayıptır söyelemesü kendüm yapayrum AyselümD Güloşumun saçlarını topla gari annesiiii:109:
Aplaa bana da öğreti vir bende yapayım kızıma ya,Güloş saçının toplanmasından nefret ediyor,sabah istemeyerek eşimin aldığı gs saç bandını taktım(ben fb'liyim de).Senin gibi becerikli hatunların önünde şapka çıkarıyorum efem
Hepınız cok saolun guzel teyzeler....ayselcım en kısa zamanda kızcemle bı fotomu eklıcem emmee hıc fotocenık:) deelım yahuuuu,ben calısmalara baslım guzel cıktıgımı koyayım barı:)

Kız sen her halınle güzelsindir eminim

Ayselim kız bak mesela az önce paylaştıgım fotodaki tokayı nasıl yaptım bilionmu, bu bi tokaydı aslında aldım arkasındaki zımbırtıyı cıkardm, başka bi saç bandı vardı evde onun üstündeki gereksiz çirkin aksesuarları cıkardım bunu silikonla yapştrdm bu kadar basit anacummmm ama mesela bak şmdi bi foto koycam ordakini kendim bizzat teeek teeek yaptm her bi noktasını ben yaptm ahada bu bant bak

ay eltimle 2 saat pazarda dolaştık geldik çok iyi oldu
birazdanda komşunun kızının kına gecesi var salonda oraya gitcez inşallah yonca ağlamaz güzel durur
2 ay önce aynı kızın nişanında bana yapmadığını bırakmamıştı çok ağlamıştı hemen eve gelmiştik inşallah bu gün iyi durur

bende adı yonca diyorum ikinci kız olursa gonca koy bari onun adınıda diyolar maayyikler

Alyadan gözümü alıp banda bakamadım kiiiYa valla ısırasım var ona neden o kadar uzaktasın ki Nurrrrr
Ama seni tebrik ediyorum benden öyle bişi çıkmaz ben hazır tokalara bakayım en iyisi al sök yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…