- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.201
iyi geceler mart anneleri,okumaya çalıştım kaldığım yerden..çok geçmiş olsun hasta bebeklerimize,aşı olan bebeklerimiz de hemen atlatsın inşallah..ek gıda meselesini ben de çözemedim henüz..
çok sinirliyim . kaynanamı parçalamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
Bende cozemedım gercı ben tam ek gıdayada gecmedım drm sadece tattır dedıydıı ben suann ek olrk ogluma sebze meyve puresı verıorum oda hergun duzenlı degıl ama hergun duznlı kasık maması vermeye basladım oglenlerıı elmalı tahıllı hıppın ıcınede meyve koyuorum severek tuketıoo bakalm sımdı ay sonu kontrolmz var ozamn ek gıdaya gecırck bızı durum neyı gosterıck gorucz:)
Kizlar bebeklerinixe kofte ....ciger... balik basladinizmi bana dr 7. Ayda baslayalim dedi gecen gun kofte yaptim safece ekmek ici ekledim ama aden pek sevmedi yarim kofte belki yedi bende corbasina kiyma ekliyorum tavuk yasak sizlerde basladiysaniz bilgi verirmusiniz.
çok sinirliyim . kaynanamı parçalamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
Köfte oyle dırek verırsen yemeyebılr corbasına kıyma katıcnn oda kuzu olsa ıyıymıss:) daha oyle kofte yıcek durumdalarmı? Ben zatn o asamaya gelmedıgm ıcın kendım soruorum kendım cevplıorum:)Kizlar bebeklerinixe kofte ....ciger... balik basladinizmi bana dr 7. Ayda baslayalim dedi gecen gun kofte yaptim safece ekmek ici ekledim ama aden pek sevmedi yarim kofte belki yedi bende corbasina kiyma ekliyorum tavuk yasak sizlerde basladiysaniz bilgi verirmusiniz.
dün sebze çorbası verdim hayır demedi yedi benim deniz oğlan sonra bir baktım meme istemiyor akşamendişelendim şekerim..miktarı mı fazla oldu yoksa yoksa yoksa ne?işte öyle..
bebek ağladığında dayanamayıp bizimde ağlamamız en kötüsü, o zaman daha beter oluyor ve hiç susmuyorlar. biraz daha cesur olmayı öğrenmek gerek galiba. çok geçmiş olsun umarım geceniz huzurlu geçer.
Bnmkıde corba begenmedıı tek tek sevıo benm oglan karsık begenmıo heee gecen merve teyzesının getrdıgı tarhanadn yedıı ama dıbını bırktı cok sevmedı sanırımm suan corba olrk tarhanaa yedı yanı dıger sebzeyı yemedı benmkı memeye hyr demıo lakın eskısı gıbı emmıoo hep bı oyun pesındee emıo bırkıo emıo bırkıo sesler cıkarıooo tekrar yapısıoo bı garıp ek gıdaya gecınce kesılmez umrm gercı hedefm en az 6 aydı cok sukurr ıyı kotu geldık bu zamanaa
Ronyacim gecmis olsun sonuclarn temz olduna cok sevndm..solemedn gecemicem kelimelerndeki yumusak dokunuslara hastayim..kkurduun cumleler beni dinlendiriyo valla o kdr yapicisinki..
Mine yavrum gecmis olsun..alisirsiinn..kuzey dusunce uyanirsin :)) anladnmi bndeki uyku halini.. saka maka sakn yataga koyup uzanma yanina artk garantiye al..bn uyuyunca dirk yataina koyuyorm..insan daliverio valla..
Bu arada bizi begenen tum teyzelerimize tesekkurlerimizi sunuyorz tum bebislerin fotolari harika.. analarida harika..
hadi bn kactim
selam kızlar hastlara geçmiş olsun benim kızın şükür ateşidüştü ama gece hiç uyumadı ilk defa hep uyanıp ağladı sanırım bikaç gündür ateşi var diye ince giydirdim ayaklarını üşüttü karnı ağrıdı hep ayaklarına masaj yapınca susuyordu. bide yatılı misafirlerim vardı bu gece de bendeler pilim bitmiş durumda.
ebrar bugün açıköğretim burosunu aradım bana demez mi bugün son gün hemen gelin diye. gittim eskiden 2 sene yenilemeynce kayıt silindiğinden benimki de silinmiş. af var diye dilekçe verdim ünv araştıracakmıs onaylarsa 8-19 ekim arası kayıt olup sadece kalan 4 dersimi vericem ama onaylamazsa 22 ekim de kayıt yenilemeyle yine dikey geçişten tekrar kayıt yapacam. harç için bişey demedi yani.
Kızz bernaaa kuzeyıı kucagıma alınca sen geldın aklımaaa al dedımm kuzey dusunce uyandım:))) Cok sukurr bısey olmadııı cocuguuuu dusme manyagı yaptımm guldumee bakmaaaa bısey olmadı dıyee guluorummm yoksa kendımee kızıorumm sınırlenıorum:)) Sımdıde sınırden guluorum :))))
Kızlar selamm men gelmısemmmm:)) Umarım herkesler ıyıdır dıcem lakın gecmısı 3 5 atlaryk geldım pek okuyamadm gozumee hasta olanlr takıldıı hepsıne acıl sıfalr dılıorum herkes hastaa herkesss hastaa annesıı cocuguuu ıkılı hasta herkesBebnm oglanında burnu tıkanıo sabhlrııı hastamı degılmı bılmem benımde tıkanıoo artık evn havasındanmıdır havasızlıgndnmıdr nedr bılmemm. Ben bugn kuzeyı yıne yataktan dusurdumm Uykusuzlugumn kurbanı oldummm kuzeyı yerden alırken aklıma berna geldı:)) Dedımm boyle oluokı ona dusuoo selcuk:))) Bu sefer oglm desteklı dustugndenmıdrrr yoksa dusme arsızı oldugundanmıdrr hıc aglamdı:)) Ben dusmesını duyup fırladım hangı ara daldım hangı ara yere dustu anlamadm boylelıkle 6 ayda 3ledık la havleeeee la havleee cocuk buyutmenın zorluguyla yıne yuz yuzeee geldım Resım yuklemıssınz bızdende bır resım o vakıtlıceee:)) Eki Görüntüle 520157
Canmmm gecmıs olsn cok yaaGecmedımı halaa nedrr nasıl bır dıstır buu Demek mısfrlern gıtmedıı pencerelerını takamadılarr heralde:)
Köfte oyle dırek verırsen yemeyebılr corbasına kıyma katıcnn oda kuzu olsa ıyıymıss:) daha oyle kofte yıcek durumdalarmı? Ben zatn o asamaya gelmedıgm ıcın
Evet mine dr soyledi gecen ay girtigimde kofte etsuyu balik ve dana cigere baslayabiliruz dedi kofte yalnizca ekmek ici ile haxirlanip izgara yapiliyor et suyu corbalarina eklenebiliyor balik somon ve cupra yani etli baliklar izgara olarak baslaniyor ilk etapda tabiki doyuracak boyutta degil ama tatadacak sekilde verilecek cigeri ezip corbalarina ekleyebiliyorsun kan yapiyor ...tavuk yasak hormonlu olduklari icin ben sordum yine ben cevapladim aslinda
Evettt bıde o trıbe gırıo ınsan baslıosn kendıne saydrmayaa:)))) Neye faydası varsa:)) Benmyatak alck ama dustugu alan darr anamm bıde parkee ne olrsa olsn yanıı tasss gıdıp kendımı ordn asa atm bakım nekdr canı yanıoOluyo cnm illaki..bnde artk en son dusurduumde cok kizdm kendime hatta sovdum senin annen aptalin teki oglum senin annen salaak hala dersini almamis fln die bi yandan ben bilmem esim bilirdeki gibi 60 saniye icinde kac defa bismillah cekp dua okuduumu bilmiorm cunku bnm ytk baya yuksekti ve parkeye dustu
geçmiş olsun yakışıklı paşam bee o annen yine mi düşürdü seni birde Bernayla dalga geçerdiiiikızım maşallahı var artık kuzeyin eskisi gbi tepki vermiyor, belki de korkmuyor eskisi kadar. Mine kusum sıkma sakın canını şaka bi yana Allah korusun yavrularımızı, maalesef elimizde olmuyor. bende çogu zaman yataga yanıma alıyorum. artık her yandan destekliyorum ve diyorum ki bana 10 dk izin ver uyumam lazım yoksa dayanamayıp bayılacagım, gerçekten bak ve uyuyorum uyandıgımda yanımda oynuyor yada uyuyakalıyor.cogu zaman ağlayarak uyutmuyor :)) Allah korusun düşmesinler ama içi geçiyor insanın be kuzum bünye bu da sonucta. ne yapabiliriz hiç olmadı yere uzanırız miniklerle bska da yapılcak bsey yok sen dikkat et hasta etme cocugu, bizimkide böyle limoni. hasta degil ama kırıklık var üstünde. hava değişimleri dengemizi sarstı
Bence ikinizde cok tatlisiniz masallahIste ben ve kızım...oyle aman aman bısı dıılım ıste ama yınede merak eden kuzular ıcın eklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?