2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayy maşallahhh cnmm Allah nazarlardan korusun bütün bebekleri.
kızlar pek reism yok yeni bunları buldum madem resm ekleme günü..boş kalmasın.. :))

Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747

gözünüz aydın cnm. beni gördüğünde aklına hala kötü şeyler geliyormu :) ?
güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı

teklif ettim ısrar etmedim :)
 
Son düzenleme:
Kızz merve masallah alyama,gercekten kılo almıs bebeeem,merve ne yedırın ne ıcıryon bu kuzuya,bı formulu varmı bacııı
 
kızlar sabah 9.30 da aşımızı olduk ateş olmadı bu saatten sonra olurmu? ama 2 3 saatte bir calpol verdim. şimdide uyudu uyandıraya kıyamıyorum ki ilaç vereyim.
 
kızlar sabah 9.30 da aşımızı olduk ateş olmadı bu saatten sonra olurmu? ama 2 3 saatte bir calpol verdim. şimdide uyudu uyandıraya kıyamıyorum ki ilaç vereyim.

canım ben olcağını sanmıyorum
bu aşıların çoğu özelmiş artık ateş falan çok nadir oluyormuş
bizde geçen hafta vurulduk ben hiç şurup vermedim ateşide çıkmadı çok şükür
umarım sizinde bu geceniz sorunsuz geçer
 


artık beni görünce aklına ne geliyor? içime dert oldu valla şöyle güzel bişiler söyle yoksa kendimi intihar ederim :)
 
bayanlar bebişlleriniz diş çıkarırken kusuyormuydu.benim oğlum sürekli eli ağzında olduğundan mı bilmiyorum sürekli küçük küçük kusuyor.inş.enfeksiyon olmamıştır.
 
yahu kocam tam bir kömüş dün dediki kilo vermişsin bende dedim evet kaç gündür aç geziyorum bugünde sordu kaç kilo dedim 3 5 kilo dediği lqaf mı Allah aşkına hımm sana çikolata alma vakti gelmiş. bu ne şimdi dedim sen kafayımı yedin dolapda deli gibi çikolata var bakıp bakıp dolabı kapatıyorum dediği şu senin sevdiklerinden alacam fıstıklı fıstıklı. dedim sen kilo vermemi istemiyormusun yok böyle iyisin şirin görünüyorsun dedi. ne bu şimdi???
 
9 Mart 2012de dünyalar tatlısı kuzumu(ARDA) kucağıma alarak anne oldum ben de.İstanbul Avrupa yakasında bir okulda sınıf öğretmenliği yapıyorum, fakat şu an aylıksız izin kullanıyorum ve şanslıyım ki bütün zamanımı bebeğime ayırabiliyorum. İzin sürecimi de fırsat bilerek eşimin işi nedeniyle Bakü'ye taşındık. Burada tamamen bebeğimle yalnız kaldım resmen. Bebek büyütmenin zorluklarını tek başıma göğüslemeye çalışırken kendime destekçi birilerini arıyordum hep. Nihayet internette bu sayfaya ulaşarak okumaya başladım. Okudukça yalnızlığımın azaldığını hissettim ve ben de üye olmaya karar verdim.

Bebeğimin sağlığı şuan gayet iyi Allah'a şükür.2 tane alttan, 2 tane üstten diş çıkardık. 6. ay dahil bütün aşılarımız için Türkiye'ye gel-git yaptık ve şu ana kadar 10 sefer uçağa bindi minicik yavrum:)) Aşılarımız 4. ay aşısı dışında ateş yapmadı. Bu arada 3 ve 5. aylarda rota aşısı da yaptırdım.

Yazılanları geriye doğru baya okumaya çalıştığımdan aradaki farkı kapatıp kendimi ve bebeğimi tanıtmak adına açıklayıcı yazmaya çalışıyorum. Şayet ben sizler hakkında baya bilgi edindim:))

Buluşmalarınıza bayıldım. Keşke dedim İstanbul'da olsaydım.Arda'nın özellikle son zamanlarda arkadaş istediğini hissediyorum çünkü. Sonuçta 1 yıl sonra da olsa dönüşümüz İstanbul olacak ve umarım biz de aranıza katılırız. Fotoğraflarınıza bakıp sohbetlerinizi okudukça kendimi hep içinizde gördüm keza.

Sanırım şimdilik bu kadar yeter:)))
 



artık beni görünce aklına ne geliyor? içime dert oldu valla şöyle güzel bişiler söyle yoksa kendimi intihar ederim :)

yok canım intahar falan etme :))
ben gerçekten senin öfkeyle onu söylediğini yüreğinin iyiliğine inanıyorum
bazen çok iyi yürekli insanlar bile kendine bunu alışkanlık ettiği için beddua edebiliyorlar
ben kendi annemi bile bu kötü alışkanlığından vazgeçirmek için çok uğraştım
annem aslında çok iyi yürekli bir kadındır ama birine kızdımı hemen ah ederdi
şimdi benim sayemde etmiyor ne mümkün :))
canım belki sende benim sayemde birine çok kızsan bile ah etmezsin ne dersin
 
kızlar sabah 9.30 da aşımızı olduk ateş olmadı bu saatten sonra olurmu? ama 2 3 saatte bir calpol verdim. şimdide uyudu uyandıraya kıyamıyorum ki ilaç vereyim.

cnm bizde bu sabh 10da aşımızı olduk sonrasında calpol verdim ama akşam 7 ge ağlamaya bi başladı yeni uyuttuk ama ne ağlamak onunla beraber bende ağladım kendimi toparlamak için buraya attım kendimi inş. sizde bişey olmaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…