- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.161
güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı
Kızlar ben kaçtım daha 500 evlere gitcem, kızımı alcam,markete gitcez,yemek yapcaz,ooooooooo çok işimiz var
kızlar pek reism yok yeni bunları buldum madem resm ekleme günü..boş kalmasın.. :))
Eki Görüntüle 519745
Eki Görüntüle 519747
güzeller nasılsınız
bizim filmimiz temiz çıktı çok şükür
umudum öperim seni hoşgeldin
bernacım ve canım mervem öperim sizin minik kuzularınızı
fotoğrafların hepsi de çooookkkk güzel şimdi okulda olmasam ben de paylaşırdım özendim
ayneeen iki kızım da hasta büyüğün ateşi 39 oldu dün 9 yıldır ilk kez dr iğne verdi ve ben yanında değilim küçük sabaha kadar uyumadı burnu tıkalı babası onu da hastaneye götürdü boğazı iltihaplanmış antibiyotik vermiş dr
Allah kolaylık versin nickindeki 77 doğum tarihinden mi geliyor yoksa yaşıt mıyız?
olmuyorsa zorlamayacaksın böylesi daha iyidir belki de...
gözünüz aydınnn
canım hemşom yazdım numaramı özelden
Kızz merve masallah alyama,gercekten kılo almıs bebeeem,merve ne yedırın ne ıcıryon bu kuzuya,bı formulu varmı bacııı
kızlar sabah 9.30 da aşımızı olduk ateş olmadı bu saatten sonra olurmu? ama 2 3 saatte bir calpol verdim. şimdide uyudu uyandıraya kıyamıyorum ki ilaç vereyim.
canım ben olcağını sanmıyorum
bu aşıların çoğu özelmiş artık ateş falan çok nadir oluyormuş
bizde geçen hafta vurulduk ben hiç şurup vermedim ateşide çıkmadı çok şükür
umarım sizinde bu geceniz sorunsuz geçer
artık beni görünce aklına ne geliyor?içime dert oldu valla şöyle güzel bişiler söyle yoksa kendimi intihar ederim :)
kızlar sabah 9.30 da aşımızı olduk ateş olmadı bu saatten sonra olurmu? ama 2 3 saatte bir calpol verdim. şimdide uyudu uyandıraya kıyamıyorum ki ilaç vereyim.
Eki Görüntüle 519736 Eki Görüntüle 519737 Eki Görüntüle 519738 Eki Görüntüle 519739 Eki Görüntüle 519740
Bizde minik kelebeğimle bir kaç resim ekleyelim dedik geleneksel Cuma resimlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?