2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne dmk cnm ne zmn ihtiyacın olursa...kızım gibi bakarm gülnihale..kızım gibi zaten

Mine kuşum gelmişş,ne yapıyon Çağla Şikelim benimmKuzey paşaya püskevit yaptın mııı,benimkini kıvamı pek tutmadı akşam taş gibi oldu bişeyini eksik yaptım ama nee :44:

fırında çok tutmuşundr cnm fazla pişirince öyle oluyo..ya selçuk hiç sevmiyo bisküviyi

bn turist rehberlii okudum lakin ev hanımı olmayı tercih ettm..sadece 1 aylık bi iş hayatım oldu.. ankarada okudum snde ankaradaymışsın..

oyyy yerim bn onun incisinii..güzel kızım bnmm..hayırlı olsun mervecim..darısı bzm başımıza
inşallah sıkntısız çıkarır selçuk paşam da annesi.ço güzel bir duygu berna ya.Rabbbim sağlıkla yaşatsın hepimize.
Kadrıyecım ve mervecım gozunuz aydın,kuzuların dıslerı cıkmıs,ayyy darısı basımıza ınsallah
sağol canım.darısı aysimaya inşallah:))
gelmeyi isterdim ama haftasonu istanbulda olamayacağım.güzel,bol anılı bir parti olur inşallah.şanslı berracık:))

ne güzel topikte incili bebeklerimiz her geçen gün artıyor, sizinde incileriniz hayırlı olsun.
teşekkür ederz canm:)
Eşimin kimselere elletmediği oyuncak araba koleksiyonuyla şuan Gülnihal bir birine vurarak oynuyor
aynen aynen:))bizim durumda bu şekilde eşimin oyuncakları artık kızınn olduD

canım sizin de gözünüz aydın..sevsinler dişlerini fıstıkların

teşekkür ederiz canım.:)

iyi akşamlar kızlar. nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür akşama kadar sokaklarda sürttük oğlusumda bahcede piknik gibi takıldık komşularla. girmeyede fırsatım olmadı arkadaşımda geldi.
akşam saat 6 dan sonrada deli gibi sma mama aradım yok yok yok taa bir yerden bir yere gittimalışveriş merkezlerine gittim yok anam en sonunda bi markette küçük boy buldumda aldım..

anladım cnm tmm sağol.. bu arada geçmiş olsun evet anne sütü burun tıkanıklıgına iyi geliyormuş benimde arkadasım yapıyordu hemen acılıyordu diyordu. bir dene istersen .birde ıhlamur kaynat ver cnm şifa olsun inşallah.
karar senin tatlım. yoğurdu hiç yememesindense 1-2 çay kaşığı pekmezle yiyorsa bir sorun olmaz bence, ben katıyorum yani.zamanla yer sebze, sebze püresini de cicibebeyle filan hazırlamayı deneyebilirsin belki

ooooo süpersiniz cnmmm pastada ayrı bi süper ama.. diyetteyim ya canım cekti

zor ama neyse ki uyanınca ağlamıyormuş, bu yanından bak biraz da:)sonuçta bugünler de geçici yani...

zor gerçekten kızlar, allah sabrını ve şifasını versin. ben şunu merak ediyorum,sizin bebeklerinizin en favori ek besinleri neler?neleri bayıla bayıla yiyorlar acaba?
havuuuuuuuççç..

ah kuzucum ya, yinede o kadar kafanı takma gönlünü ferah tutmaya çalış canım. ne de olsa kuzenin kötülüğünü istemez ama elinden o kadar geliyordur.

çok geçmiş olsun, biz de olmadı öyle bir sorun. inşallah bir an önce iyileşir.

kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
süper olmuş,ellerine sağlık.

ben de öğretmenim ve aylıksız izindeyim. şuan işi düşünmeye erken ama inan beni de afakanlar basıyor arada. hele de bu sistem değişikliğinden sonra iyice daralıyorum aklıma geldikçe...ama çalışmak lazım,sonuçta maddiyat değil sadece; öz güven, sosyal hayatın içinde olabilmek, daha fazla üretime geçebilmek bence çalışmak. hem çocuklarımızın bize en çok ihtiyacı olan dönemde onlarlayız. işe başlama zamanı geldiğinde onlarda kreşe başlamalı zaten çalışsak da çalışmasak da...

bağlantım hep hata veriyor bazı alıntılarım olmamış sanırım ama hatırladığım kadarıyla Kuzeyciğin yarı yaşı vardı, ona da nice yaşlar diliyorum sağlıkla inşallah.

diş haberlerini aldıkça aklıma diş buğdayı partimiz geldi de bir fotoğraf ekleyeyim dedim.(Ankara'da babaannemizde yapmıştık)

bir de hafta sonu gezimizden bir kare:))

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnmm ..

bende ankaradayım grafik ve fotoğrafcılık mezunuyum. grafikerlik kısa bir süre yaptım ev hanımıyım şimdide

Herkese iyi geceler...Burada saatler 2 saat ileri Türkiye'den, geç oldu yani. daha çamaşır asacağım:)) oğluşumunda burnu hala tıkalı gibi inşallah gecemiz iyi geçer.

fearness bende mimarım ama özelden yazamıyorum henüz mesaj sayısı yüzünden:))

çok moralim bozuk ya. kuzenim in askerliği batmana çıkmış Allahım korusun bütün ümmeti Muhammedin evladıyla birlikte kuzenimide. kötü oldum yaa

Kızlar yaa su vıtamın damlası varya hanı,ben onu cogu zaman unutuyorum vermeyı,bı sorun olurmu acaba?

Ebrarcım uzulme canım yaa,malum teror olaylarından dolayı haklı endıselerınız var anlıyorum ama teror heryerde kuzum yaaa,dogu batı farketmıyo

ah hemşom toprağım fatmam üzümü ne hale getirmişsin bea:86: kendini çok yormuşsun.ben şöyle yapıyorum elimi bi güzel yıkayıp bi kap içerisinde üzümleri az bi çok mıncıklıyorum suları çıkıyor sonra tülbente koyup sıkıyorum sıkdıkça daha da çok çıkıyor üzümün suyu
bi de cuma ben ordayım inşallah.cumarteside senle buluşuruz.bu gün annemlerle msn cam da konuşurken söyledim oraya gelince hemşomla buluşacam diye çok sevindiler.ablamda gelmek istiyor buluşmamıza:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…