- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.721
Beni en iyi sen dah doğrusu burdakiler anlar,çünkü hepimiz anneyiz,Gülnihale nasıl ki kıyamıyorsam aynı sizin bebeklerinize de kıymam,normalde eskiden bi bebek altı değiştirmek benim için öğürmekten başka bişey ifade etmiyordu,şimdi sadece Gülnihalin değil sizlerin bebeklerini de altını değişirim ne midem bulanır ne başka bişey.Seni çok iyi tanıyorum Bernacım,ve söylediklerini ne kadar içten söylediğine inanıyorum,klabinin güzelliği yüzüne yansımış zaten canım arkadaşımçook teşekkür ediyorum sana,teklif etmen bile yeterli,ama az kaldı artık,az daha sabretmem lazım.:)
Suna kuzum kop da gel oralardan yaa,pasta ne ki neler neler yaparım sana :))))))))))
kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
Mine kuşum gelmişş,ne yapıyon Çağla Şikelim benimmKuzey paşaya püskevit yaptın mııı,benimkini kıvamı pek tutmadı akşam taş gibi oldu bişeyini eksik yaptım ama nee :44:
Ayrıcaaa gecen bızde yarı yasımızı kutladık buda resmımızz hayırlı ugurlu olsun:))))
Eki Görüntüle 522493
özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..
dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakınkocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum
ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..
inşallah sıkntısız çıkarır selçuk paşam da annesi.ço güzel bir duygu berna ya.Rabbbim sağlıkla yaşatsın hepimize.oyyy yerim bn onun incisinii..güzel kızım bnmm..hayırlı olsun mervecim..darısı bzm başımıza
sağol canım.darısı aysimaya inşallah:))Kadrıyecım ve mervecım gozunuz aydın,kuzuların dıslerı cıkmıs,ayyy darısı basımıza ınsallah
gelmeyi isterdimKızlar ,
Partimiz var :)
Bu pazar Berra'nın diş buğdayı partisini yapacağız. Ve 1 yıldır bir arada olduğumuz arkadaşlarımızıda aramızda görmek çok isteriz.
Mekan anadolu yakasında bir park olacak, henüz net değil ama merkezi bir park olacak, katılmak isteyen arkadaşlarım bildirirse bana , mekan bilgisini netleşince paylaşırım.
Mümkün olsada herkes gelebilse, ama ne kadar çok arkadaşım bu şirin günde bize katılırsa o kadar çok mutlu olacağım.
teşekkür ederz canm:)ne güzel topikte incili bebeklerimiz her geçen gün artıyor, sizinde incileriniz hayırlı olsun.
aynen aynen:))bizim durumda bu şekilde eşimin oyuncakları artık kızınn olduEşimin kimselere elletmediği oyuncak araba koleksiyonuyla şuan Gülnihal bir birine vurarak oynuyor
canım sizin de gözünüz aydın..sevsinler dişlerini fıstıkların
karar senin tatlım. yoğurdu hiç yememesindense 1-2 çay kaşığı pekmezle yiyorsa bir sorun olmaz bence, ben katıyorum yani.zamanla yer sebze, sebze püresini de cicibebeyle filan hazırlamayı deneyebilirsin belki
Kızımla pastamızı kestikkk
Eki Görüntüle 521809 Eki Görüntüle 521810 Eki Görüntüle 521811 Eki Görüntüle 521812
zor ama neyse ki uyanınca ağlamıyormuş, bu yanından bak biraz da:)sonuçta bugünler de geçici yani...bizimkini anlatıyorsun valla..aynı yiğitte öylee.deli oluyorum artık..Geceleri .çok zor geçiyor.gündüz herşey iyii.Ama akşam olmasın istiyorum artık o derece ,kabus gibi geçiyor her gecemiz..uyuyor hoopp 1 saate uyanıyor ağlıyor felan..uyutuyoruz 1 saat sonra birdaha..
uykuya dalmayla ilgili bir problemimiz ,yada korkuyormu ne anlamadım..ama gece 4 te uyanıp sabah 6 ya kdar uyumadığı oluyor..ağlamıyorda..ama yanında duralım bizi görsün istiyor.Günlerdir kesik kesik olmak üzere3-4 saatlik uykularla yaşıyorumm.bazen çok sinirleniyorum uykusuzluktan ötürü..
doktora gitik idrar tahlili istedi bişey yok başka..bakalım sizinki ne dicek..geçici bir dönemdir inşallah gerçekten çok yorucu,yıpratıcı
havuuuuuuuççç..zor gerçekten kızlar, allah sabrını ve şifasını versin. ben şunu merak ediyorum,sizin bebeklerinizin en favori ek besinleri neler?neleri bayıla bayıla yiyorlar acaba?
ah kuzucum ya, yinede o kadar kafanı takma gönlünü ferah tutmaya çalış canım. ne de olsa kuzenin kötülüğünü istemez ama elinden o kadar geliyordur.Ben geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Gülnihal grip oldu kızlarben ıhlamur fln içirdim sabah daha iyiydi çok şükür,kuzenimin eşine diyorum sabah demle ver içmiyor diyoe ama ben içirdim akşam gayette içiyor,bide dün burnu akıyormuş çok sık ve sert silmiş yavrumun burnu yara olmuş ben olsaydım öyle silmezdim ki,hafif hafif silerdim Doktormuzum kahvaltıya başlaya bilirsin demişti geçen gittiğimizde 7.aya 5 gün kala başladık,uyuduğu için sabah evde yediremedim hazırlkayıp oraya götürdüm,saat 10 gibi aradım yumurtayı yedi mi dedim ,aaa ben sebze püresini yedirdim dedi sabah sabah da sebze püresi mi yenir ya off çok doluyum kızlar çok
Merve cnm boşalltım msj kutusunu
çok geçmiş olsun, biz de olmadı öyle bir sorun. inşallah bir an önce iyileşir.kızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam(( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...
yavrumdan ek gıdayı kestim nerdeyse 2 gün falan yine oluyo diye yoğurt ve meyveye tekrar bşladık v-ben ne yapayım kızlar böyle bişey yaşadınızmı sizde?
süper olmuş,ellerine sağlık.kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489
dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakınkocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum
ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..
kızlar merhaba, sizi nasıl özledim, beni unutmamışsınızdır inş. bayram tatili için eşimin memleketine gitmiştik, eşim halı sahada ayağını 5 yerden kırdı, ameliyat vs. derken bir hafta planladığımız tatil 2 aya dönüştü
bu arada ayşe hüma büyüdü, desteksiz oturmaya sürünmeye başladı..bugün de aşılarını olduk..şimdi biraz geçmişe bakayım sizde haberler neler..
özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?