2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok tşk ederim..inşallah sizlerde hayırlısı ile yaşayacaksınız bu tarifsiz hissi annelik çok başka birşey evlat sevgisi hiçbirşety ile tarif edilemez inanın...akşam eve gidince bütün günün yorgunluğu falan gidiyor onu kucağıma alınca ..eskiden kendimizi bir yere atar yorrgunuz diye yatrdık şimdi dünya onun etrafından dönüyor hiçbirşey yok sadece o var.eşinizle son günlerin tadını çıkarın ..anne baba olunca sürekli konunuz o olacak ona bakıp bakıp gülümseyip gözleriniz dolacak bu bizim mi diye yok güldü yok baktı yok ağladı yedi içti maması doktoru vs evde tek konu o valla şuan :)

Masiva aynen ben de senin gibiydim bayramda bir güzel annem yaptı ben yedim içtim yattım ama yemek pişirirken evin başka odasına kaçıyordum evimize döndük ve ben artık hiç yemek yapamıyorumSoğan salça mahvediyor beni.Dışarıdan yemekten de fenalık geldi umarım en kısa zamanda geçer şu bulantılar

bizim şirketimiz sağolsun izindeyken normal maaşları yatırdı gününde..sonra benaldım ve şirkete iade ettim..yasal olarak doğum parası 80 tl alıyorsunuz oda emzirme parası olarak geçiyor başkada bir para yok...benim öyle oldu bilemiyorum nasıl etkiler ama tabi maaş primi neyse onu alırsnız mantık olarakta şirket neden yüksek yatırsın yapmazlar böyle birşey görüşün tabi siz yinede

canım biliyorsundur ama içim rahat etmedi yine de yazıyım dedim:)termal,kaplıca suyu hamilelere yasak.ayrıca sıcak su,küvet de yasak.aman allah korusun,bilmiyorsan diye yazıyorum.iyi tatiller...eminim oranın havası bebeğine de iyi gelecektir.

Bende yeni takip etmeye başladım sizi beni de eklermisiniz listeye

Yaş 27 Bebeğim 13+4

doğum tarihi 11.03

Son düzenleme:

:)) tşk ederim uyarın için, bizim havuzumuz odamızda olacak, ve soğutma imkanımız var, sıcak olmadığı sürece ve abartmadığım sürece günde 3 defa 10 dk girebileceğimi söyledi doktorum, birde havuzdan çıkınca hemen üzerimi değiştirmek şartı var.... ya birde giremesem bile annemle doya doya vakit geçirmek istiyorum, çünkü gurbetteyim, bayramdada çok yoğun geçti, birlikte vakit geçiremedik..

Son düzenleme:

tebrikler.maşallah diyelim prensesine.darısıda bize inş. bende çok merak ediyorum cinsiyetini:44: 11+2 iken gittik daha erken dedi 1 ay sonraya da randevu verdi.1 ay daha bekle ölcem meraktan ya .bizde eşimle kız istiyoruz ama nasip bakalım.hayırlısı allahtan. senin adına çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin rabbim.

aman canım dikkat et teramlde sıcak su bizler için tehlikeli dikkatli ol emii dönünceye kadarda Allah izin verirse geçer bulantın falanda kalmaz inş..

AMİNNNNN,,,
saol cnm bnm ...darısı sana olsun inş ...RABBİM gönlünden geçeni wersin ...
normalde bende 2 hafta sonra gidicektim ama dayanamayıp burdaki bi hastaneye gittim aslında kafamda karıştı bi erkek bi kız denildi bakalım şimdi 2hafta sonra ne denilcek ....
bence bekle sabret en azından kendi doktorun baksın ...

Aramıza yeni katılan anne adaylarımız olmuş ne güzeli Rabbim sizlerede hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Aramıza yeni katılan anne adaylarımız olmuş ne güzeli Rabbim sizlerede hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

cnm ne zaman öğrendin cinsiyet ne kesin mi kimisi değişiyorr falanmışya

kızlar hamilelikte emla krem kullanmak zararlımı veya tüy dökücü krem fln?? hamileliğin son aylarında ağda erken doğuma sebep olabiliyormuş diye duydum ve bunu çevremde yaşayan bir arkadaşım oldu. onun için yeni çareler arayışındayım

aman canım dikkat et teramlde sıcak su bizler için tehlikeli dikkatli ol emii dönünceye kadarda Allah izin verirse geçer bulantın falanda kalmaz inş..

:)) inşaAllah bulantılarımda geçer, termalde vakitte keyifli geçer, bizim kalacağımız termalde havuz odamızda olacak, ve soğutma imkanımız var, doktorumada danıştım, bu durumda bir sakıncası olmadığını söyledi, bide daha öncede dediğim gibi, giremesemde anneciğimi çok özledim, onunla başbaşa vakit geçiririm biraz, hani derlerdi ya, hamilelikte anne daha bir başka aranıyor, özleniyor diye doğruymuş

hmmm öyle miymiş? epilatör de riskli mi acaba? bir bilen cevap verse de ben de öğrensem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…