- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.841
Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın ve bizde hayırlı sağlıklı bir şeklide hamileliği, doğumu atlatıp sizin dediklerinizi demeyi naspi etsin...
Bu arada arkadaşlar ben bulantılarım bitti sanıyordum, ama bir haftadır şunu farkediyorum, ben bayram haftasıyla birlikte üç haftadır annemin yanındayım, ve yemekleri hep annem hazırlıyor, fakat ben ne zaman yardım için mutfağa girsem midem çok kötü oluyor, dün akşam misafirlerimiz gelecekti, yemekliydi, anneme yardım edeyim diye mutfağa girdim, ama öğüre öğüre bir hal oldum, ben tosyaya eşimin yanına dönddüğümde ne yapacağım yaaa
Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın ve bizde hayırlı sağlıklı bir şeklide hamileliği, doğumu atlatıp sizin dediklerinizi demeyi naspi etsin...
Bu arada arkadaşlar ben bulantılarım bitti sanıyordum, ama bir haftadır şunu farkediyorum, ben bayram haftasıyla birlikte üç haftadır annemin yanındayım, ve yemekleri hep annem hazırlıyor, fakat ben ne zaman yardım için mutfağa girsem midem çok kötü oluyor, dün akşam misafirlerimiz gelecekti, yemekliydi, anneme yardım edeyim diye mutfağa girdim, ama öğüre öğüre bir hal oldum, ben tosyaya eşimin yanına dönddüğümde ne yapacağım yaaa
bebişler aranızda muhasebeci varsa bişey soracağım ;
şimdi bana herkes diyoki son 4 ay primini yüksek yatırt doğum parası çok alırsın bildiğim kadarı ile 7 ayda ayrılıyoz izine napmam lazım hangisi avantajlı bilemedim bu gün patronla konuşucam bizim mali müşavir biraz kıl patronun kankası bana hala cvp vermedi konuşmadan önce napmam lazım bi anlamam lazım bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olacağım.....
canım biliyorsundur ama içim rahat etmedi yine de yazıyım dedim:)termal,kaplıca suyu hamilelere yasak.ayrıca sıcak su,küvet de yasak.aman allah korusun,bilmiyorsan diye yazıyorum.iyi tatiller...eminim oranın havası bebeğine de iyi gelecektir.İki hafta daha ailemleyim, yarın afyona termale gideceğiz, İnşaAllah dediğin gibi ozamana kadar bu hallerim kalmaz, ki eşim o kadar anlayışlı ki ben normalde yarın akşam dönecektim, ama annemlerin termale gideceğini duyunca, benimde gitmek isteyebileceğimi düşünerek istiyorsan sende git, senin için değişiklik olur dedi, hakikatende böyle birşeye ihtiyacım vardı, Çünkü bir senedir tosyadan bir yere gidemedik, tatilede çıkamadık, inşaAllah iyi geçer benim adıma...
inanmıyorum hemen mi bitmiş,maşallah canım. şimdi baktım kazak yok
bi tunik beğendim siyah, kalmamış(((
pantolonlar filan hep bitmiş 14.99 a.. Olamaz yaaa ben nasıl kaçırdım bunları.
Bende yeni takip etmeye başladım sizi beni de eklermisiniz listeye
Yaş 27 Bebeğim 13+4
doğum tarihi 11.03
hoşgeldin canım
canım biliyorsundur ama içim rahat etmedi yine de yazıyım dedim:)termal,kaplıca suyu hamilelere yasak.ayrıca sıcak su,küvet de yasak.aman allah korusun,bilmiyorsan diye yazıyorum.iyi tatiller...eminim oranın havası bebeğine de iyi gelecektir.
nasılsınız ???
biraz geç geldim ama baya kaynatmışsınız bugün...
benden haberler war sizlere...:79:
bugün dayanamayıp bebeğimin cinsiyetini öğrenirmiyim amaçlı kontrole gittim...
ve dr kızzzzzzzzzz dedi....:93:
aslında biraz şaşırdım çünkü kendi devamlı gittiğim dr um 2li testte erkeğe benzetmişti ama net bişi söylememişti ve nedense ben rüyalarımda hep erkek görüyordum ve şuan arada bir de olsa bebeğimin hareketlerini hissediyorum bu taa 8.haftada başlamıştı bende o yüzden herkes erkek diye yorumluyordu şaşırmam bundan ...
RABBİM sağlık versin yavruma sağ sağlim gelsin yuvasına inş önemli olan bu ...
daha ilk gebeliğim ve mutluyum çok şükür...!!!
bakalım sonradan değişik bi yorum alcakmıyım ...
İki hafta daha ailemleyim, yarın afyona termale gideceğiz, İnşaAllah dediğin gibi ozamana kadar bu hallerim kalmaz, ki eşim o kadar anlayışlı ki ben normalde yarın akşam dönecektim, ama annemlerin termale gideceğini duyunca, benimde gitmek isteyebileceğimi düşünerek istiyorsan sende git, senin için değişiklik olur dedi, hakikatende böyle birşeye ihtiyacım vardı, Çünkü bir senedir tosyadan bir yere gidemedik, tatilede çıkamadık, inşaAllah iyi geçer benim adıma...
tebrikler.maşallah diyelim prensesine .darısıda bize inş. bende çok merak ediyorum cinsiyetini:44: 11+2 iken gittik daha erken dedi 1 ay sonraya da randevu verdi.1 ay daha bekle ölcem meraktan ya .bizde eşimle kız istiyoruz ama nasip bakalım.hayırlısı allahtan. senin adına çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin rabbim.
zaman zaman endişe korku hepimizin içini kaplıyo sanırım beniimde 16+1 oğluşumm 3 gun önce kontrol çok iyi geçti gelişim falan çok iyi ama her sabah aynı korkuyla uyanıyorum bende neyseee ama biz ne kadar iyi düşünürsek bebişlerimizde o kadar iyi buyur dimii :)
slm herkese bende yeni katıldım 11+2 haftalık hamileyim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
aman canım dikkat et teramlde sıcak su bizler için tehlikeli dikkatli ol emii dönünceye kadarda Allah izin verirse geçer bulantın falanda kalmaz inş..
kızlar hamilelikte emla krem kullanmak zararlımı veya tüy dökücü krem fln?? hamileliğin son aylarında ağda erken doğuma sebep olabiliyormuş diye duydum ve bunu çevremde yaşayan bir arkadaşım oldu. onun için yeni çareler arayışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?