- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.361
merhaba güzel mart anneleri... kısmetse bende 2013 mart annesi olacağım... ilk bebeğim çok heyecanlıyım.. yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum bebeğime.. kıyafetlerden başlayayım dedim.. ama çok acemiyim bu konuda.. beden konusunda tereddütlerim var.. bana en ii siz yardımcı olursunuz.. malum mart daha soğuk oluyor.. hastane çıkışını ona göre alıcam.. ama çok giyemez 3-6 ay al dediler.. bu arada yazlıklarda indirimde .. ama yazın kaç beden giyerki.. indirimdeyken alayım dedim.. sizin bebekleriniz yazın kaç beden giydiler? nasıl ne almalıyım:44::44: yardımcı olursanız çok mutlu olurum
merhaba güzel mart anneleri... kısmetse bende 2013 mart annesi olacağım... ilk bebeğim çok heyecanlıyım.. yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum bebeğime.. kıyafetlerden başlayayım dedim.. ama çok acemiyim bu konuda.. beden konusunda tereddütlerim var.. bana en ii siz yardımcı olursunuz.. malum mart daha soğuk oluyor.. hastane çıkışını ona göre alıcam.. ama çok giyemez 3-6 ay al dediler.. bu arada yazlıklarda indirimde .. ama yazın kaç beden giyerki.. indirimdeyken alayım dedim.. sizin bebekleriniz yazın kaç beden giydiler? nasıl ne almalıyım:44::44: yardımcı olursanız çok mutlu olurum
sen şimdi ne dimek istedin bizi beğenmiyonmu sen
şu ameliyat olayı hoşuma gitti vallahi, kızlar beni de ekleyin listeye ben de varım:))
yok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri
yok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri
hey maşallah kuzucuk seni sana otribebe gönderemedim kuzum özür dilerim çok para istediler bizden
o
ayyy berna maşallahbenimki daha emeklemek şurda dursun sürünmüyo bile karşısına oyuncak koyuyorum belki alır diye akıllı halısını çekiyor kendine oyuncağı gelsin diye bir çocuk ancak bu kadar babasına benzer
yerim seni kuzucuk suna seninki yine emzikle emiyor benimki beni emerken bile aradan parmağını sokmaya çalışıyor ya telaşlanma diş yüzündendir belki
anaaa, ahan da bizim de incilerimiz çıkmışsu içiriyodum sabah. cam bardaktan içiyor bizim beyimiz. kendisi içiyor bi de kimseye izin vermiyor. bi de baktım tıkır tıkır sesler geliyo. yavrum yapma, tırnaklarını vurma bardağa diyorum ben de:) baktım tırnak olayı değilmiş hayırlı ola hayrola artık cam bardak faslı kapanmıştır, mazallah...bu arada içirenler var sa da bıraksınlar nacizane tavsiyem, zira hastanede acil vakalar bile oluyor, bardağa dişlerini çarptırdıkları için..
Eki Görüntüle 525119 Eki Görüntüle 525120 Eki Görüntüle 525121 bizim resimler de bunlarrr:) tersten oldu ama idare ediverin artık
Arda 9MArt doğumlu ve ben öyle çok çok kışlık giydiremedim. sizinki Mart sonuymuş çok fazla kalın almayın derim. gerçekten çok hızlı büyüyorlar, doğduğunda boydan çıtçıtlı Mothercare bodyleri çok işime yaramıştı kendinden eldivenli onlar. 3lü pketler halinde oluyor. 0 ay hiç almamanızı tavsiye ederim çok gereksiz. Arda biraz iriydi yazın hemen 6-9, 9-12 aylara geçmek zorunda kaldık, bende yazlıklar indirimde diye hamileyken almıştım bir ton şey çok azını giydirebildim:) onun için doğmadan mümkün olduğunca az alınmalı bence doğunca daha iyi anlaşılıyor neye ihtiyaç olduğu bedenleri falan.insan ilk bebek diye çok heves ediyo ama bedenlere güvenmemek lazım, aylar aynı olsa da bebekler gerçekten farklı gelişim gösteriyorlar. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. sevgiyle kalın...
ya biri cevap versin :18::18:
bişi olmeeeezz emsin yavrucek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?