2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arda 9MArt doğumlu ve ben öyle çok çok kışlık giydiremedim. sizinki Mart sonuymuş çok fazla kalın almayın derim. gerçekten çok hızlı büyüyorlar, doğduğunda boydan çıtçıtlı Mothercare bodyleri çok işime yaramıştı kendinden eldivenli onlar. 3lü pketler halinde oluyor. 0 ay hiç almamanızı tavsiye ederim çok gereksiz. Arda biraz iriydi yazın hemen 6-9, 9-12 aylara geçmek zorunda kaldık, bende yazlıklar indirimde diye hamileyken almıştım bir ton şey çok azını giydirebildim:) onun için doğmadan mümkün olduğunca az alınmalı bence doğunca daha iyi anlaşılıyor neye ihtiyaç olduğu bedenleri falan.insan ilk bebek diye çok heves ediyo ama bedenlere güvenmemek lazım, aylar aynı olsa da bebekler gerçekten farklı gelişim gösteriyorlar. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. sevgiyle kalın...

öncelikle allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım hastane çıkışı zaten standart oluyo diye biliyorum yani çok büyük almana gerek yok bence yaz için al 3-6 ay beden

sen şimdi ne dimek istedin bizi beğenmiyonmu sen

sunacım aşk olsun olurmu hiç öyle şey senin nefesin yeter kız :))

hey maşallah kuzucuk seni sana otribebe gönderemedim kuzum özür dilerim çok para istediler bizden

şu ameliyat olayı hoşuma gitti vallahi, kızlar beni de ekleyin listeye ben de varım:))

oldumu şimdi oldumu şimdi

yok onları yapmamda canım ne biliyim emzikle bile aynı anda emiyor o yüzden gedçmezse dedim teşekkür ederim cevap verdiğin için buda mert kemal teyzeleri

yerim seni kuzucuk suna seninki yine emzikle emiyor benimki beni emerken bile aradan parmağını sokmaya çalışıyor ya telaşlanma diş yüzündendir belki

ya bnde mouse koydum önüne alttata kablosuz olduu için kırmızı ışık yanıyo dikkat çekici biçimde onu yakalıcam derken nasıl süründü şebek şaştım öyle bi hırs yaptıki..
eline aldı pat pat yere vurmaya başladı..dedm sn onu öyle vurda akşam baba gelince oda bizi vursun yere :))

hayırlı olsun cnm ddarısı bize inşallah

bende 9 martta doğum yaptım:)

kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama benim gidip çınarımı almam lazım hepinize kocaman sevgiler bebişlernizide koklayın benim yerime ay burnum sızladı oğlumun kozkusu geldi burnuma

bernacım boşver bırak oynasın selçuğum fareyle babasına oğlumuz emeklemeyi öğrendi bak dersin unutur zaten

hepinize iyi bir akşam diliyorum kızlar

mart souk oluyo ilk doğduunda kullanmak için 1-2 ay al 2-3 tane çnkü çok büyük oluyo dierleri..zıbınları flnda bikaçtane öyle kçk al.. yazın bnmki 2-4 ay giydi valla oldu yani..bn H&M den aldım btn kıyafetlerini onun ölçülerine göre söylüorm..bide zayf bi çock değil bnmki..çok büyük alıncada emanet gbi oluyo..zıbınları büyük alablrsn..bnm bikaç. zıbınım var ilk zmnlar giydrdiim hala oluyo valla.. ama mesela c&a ddan aldıım 6-9 ay zıbınlar olmuyo şuan markaya göre deişiyo..yaz için kısa kollu zıbınlar al..brz büyük olablr zıbın bişi olmaz..daha iyi uzun süre giyer..

mesaj sayım dolmadığından özelden yazamıyorum canım:) cevap burada

öncelikle çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

pastamızı yaptırdık onun dışındaki her şeyi biz hazırladık. Şu an Bakü'deyim O yüzden Ankara'ya Babaannemizin yanına gidince orada yaptık akrabalarla falan. babaannemizin evinde oldu, orada bir pastaneden diş pastası sipariş ettim.diş kurabiyelerini peynir kutusunun kapağından hazırladığım diş kalıbıyla keserek hazırladım. kete, poğaça, kıymalı ve peynirli börek, kurabiyeler(diş ve ayıcıklı), kakaolu toplar hazırladık üzerine kürdanla mavi grapon kağıdından süsler hazırladık, çin pilavı, sarma vardı bir de. diş buğdayının içine küçk lokumlardan, bonibon, fındık, badem, soslu mısır almıştım(sanırım bu kadardı ama çeşitlendirebilirsiniz.) diş buğdaylarını servis etmek için şeffaf plastik bardaklardan aldım sert olanlardan üzerine kurdeladan fiyonk yapıp yapıştırdık. kaşıklarda şeffaf plastikti onlara da nazar boncuklu sticker yapıştırdık.yazıları da kendim elişi kağıtlarıyla hazırladım (ARDA'NIN DİŞİ ÇIKTI) yazının etrafındaki diş resimlerini de ben internetten kopya çektim:) bir de bir sürü balonla her tarafı süsledik. jokerdendi sanırım, masa örtüsü ve sünger boblu servis tabakları ve peçete aldım. hatırladıklarım bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…