2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bir kaç haftadır yoktu bende ama bugün gene başladı göğüslerim acayip ağrıyor siz de de var mı ?bebeğimi de çok merak ediyorum ya ...

kızlar ya bir kaç haftadır yoktu bende ama bugün gene başladı göğüslerim acayip ağrıyor siz de de var mı ?bebeğimi de çok merak ediyorum ya ...

benim ağrı değilde böyle sinek ısırığı gibi acı oluyo arada. birde kızımda hiç büyümeyen göğüslerim bu kez büyüyor.

Selam birkaç gündür yoktum giremedim herkes iyidir inş ilk sayfaya baktım cinsiyeti öğrenenler artmış maşallah bende bugün öğrenecektim dr yokmuş şansıma pazartesiye kaldı

inşallah pazartesi öğrenirsin cinsiyeti sende. hadi hayırlısı bakalım

İCLALcim seninde 16.haftan olacak büyük ihtimal öğrenirsin.

Son düzenleme:

aynen canım ya sana katılıyorum zaman geçmiyor ya:18: bizimde cinsiyete 1 ay sonra anca dedi doktorumuz ne yapalım bekliyeceğiz

ya kıslar ben cinsiyetinden çok sonumuzu düşünüyorum sağlığını doğcağı zamanı ve sezeryenmi normalmi olcak kaç kilo olcak merak ediyorum inşallah abisi gibi erken doğmaz innşaalah

Merhaba arkadaşlar inşallah bende mart annesi olucam.Sizlere bişey soracaktım.Bazılarında da okudum.Bu tüylenme ile ilgili benimde karnımdaki tüyler iyice arttı vekoyulaştı.Acaba bunlar sonra dökülür mü?Çok kötü görünüyo da.

Merhaba kızlar biz geldik. Bebişimiz iyiymiş Allaha şükür, ense kalınlığı da iyi çıktı, inşallah kan testleri de iyi çıkar. Doktorumuz erkeğe benziyor ama erkek de diyemem çünkü bu zamanlarda erkekler kızlar birbirine çok benziyor dedi. 3 hafta sonra kesinleşir dedi. 1 ekimde gidicez, çok özliycem tatlışımı, kıpır kıpır oynaşıyordu kuzum:) Kan hapı ve elevit yazdı. Balık ye sık sık dedi. Artık bebiş bizden beslendiği için çok fazla protein almamız gerekiyormuş. 4üncü aydan sorna saçını boyatmanda bir sakınca yok dedi, haftada 3 günde yürüyüş verdi bir de. Magnezyum eksikliği bu dönemde değil sonlara doğru başlarmış, elevitte de olduğundan fazladan magnezyum yazmadı gerek yok dedi.

bizde bugün rahat durmadık bi dr amcamızı ziyaret edelim dedik. 2 li yaparken cinsiyet için büyük ihtimalle erkek demişti ama netleşmemişti daha. sonuç gösterdiğimizdede belkide kızdır 1 hafta sonra gelin deyip iyice meraklandırmıştı bizi. bugün pipi var erkek dedi:) bizede gösterdi pipisini herkes yavaş yavaş öğreniyo cinsiyetleri. bu arada dr bana 3 lüden hiç bahsetmedi. 1 ay sonra kontrol dedi sadece.uufff 1 ay bekleyemem ben
göbek tüylenmesinden bahsedilmiş. göbeğime baktığımda sanki eşimin göbeğine bakıyo gibiyim ki benim göbeğimde hiç tüy yoktu. tüylerden bi çizgi oluşmuş göğsüme kadar dahada yetmemiş gibi göbeğin herbiyanı siyah siyah kıl olmuş( ultrasona giderken bile utanıyorum artık. böyle devam ederse ağda yapacam sanırım bizden haberler bu kadar

polyannacım canım dikkat et kendine öyle kilim halı silkeleme. senin randevu işin uzadıkça uzamış ama neyseki bebişi acilde görebilmişsin. iyi ollduğunuza sevindim. bu arada ben dersaneye başladım. şubata kadar sözleşme yaptık. topiği hep takipteyim yazamasamda. arada sesde verecem:)

Kizlar nasilsiniz çok özledim sizleri trabzondayim bende geziyoruz fırsat bulunca tekrar girerim bebeğime ilk battaniyesini aldım :)) kızda olsa erkemde olsa kullanır
Cinsiyeti belli olanlar darısı bizlerin basına

tesekkur ederim canim, burda bunlari paylasmak bile rahatlatiyo beni cookk, zaten bu saatten sonra oyle yapmaktan baska bi yol da yok bizim icin esim cok daha mutlu, ben de benimsedim artik. ama hala esim ve kizimdan baska hic kimse bilmiyo hamileligimi, anneme bile soylemedim henuz. ama cinsiyetini merak etmeye bile basladim. aslinda bi kizim bi oglum var farketmez tabi ama insan yine de merak ediyo

evet haklisin tabi kalabalik aile daha bi baska oluyo, cevremde cok ornegini gordum. bu arada hayirli olsun canim senin icin de cunku ikizlerin olucak diye hatirliyorum sanki, hatta biri erkek digeri kiz olucak galiba Allah nazarlardan korusun ve saglikla kucagina almayi nasip etsin, ikiz bambaska bi duygudur heralde, beraber buyucekler

canim dinlenmen lazim cok yormamalisin kendini ama, merak etme benim cevremde oldu, hele bi arkadasimin butun hamileligi boyunca 3 kez sakir sakir kanamasi oldugu halde su an cok saglikli bi oglu var. ve hastaneye ilk gittiginde ilk kanamasinda muhtemelen duser demisler. ilacini kullanip dinlendigin surece biseycik olmaz umarim. uzme kendini, insallah saglikla alirsin kucagina ni

canım ben deneyimli anneler çok sordum. tüylenme herkeste olurmuş. göbek dışında vücut tüylerimde çok sık ve hızlı çıkmaya başladı. Hamilelliğin ileriki dönemlerinde dökülecekmiş...

canım bende bekliyorum cinsiyet için. bebeğimide çok özledim ama sürekli muayene parasıda vermek istemiyorum randevu tarihini bekliyorum 2 hafta sonra kesin söylerim dedi. 17.haftada gidecem. bana kan ilacı vermedi gittiğimde ilk onu sormak olacak. ama belki ikili test sonucumu iyi bulmuştu bu yüzden gerek görmemişte olabilir diye düşünüyorum ama her hamile gibi şizofren olma yolundayım. balığı haftada bir yemeye çalışıyorum bende...saç konusunada hiç girmiyim dün saçımı kestirdim bütün sülale bebeğimin ömrünün kısa olacağını söyledi yüzüme. benim gibi pipirikli bir hamileye işte ama sağolsun topikteki kızlar içimi çok rahatlattı... gündüzleri istanbul çok sıcak yürüyüşü akşamları yapıyorum bende...

papatya2266 ve CSB16 HOŞGELDİNİZ...

hoşbulduk teşekkür ederim.

merhabalar anneler....
epey oldu görüşmeyeli... kanamam oldu benim de mecburen bir müddet giremedim nete..kanamam çok ufaktı ve bir sefer oldu,, korkulacak bir şey yok dediler..:26::26::26: bebeğim de iyi idi maşallah...ilaçlarımı ve iğnemi oluyorum gene de. çarşamba kontrolüm var inş o zaman ikli testi de yapar dr um ...

biliyorsunuz benim en başından beri gebeliğim sorunlu devam etti ve sürekli ultrasona girmek zorunda kaldım.. küçük bir operayon oldum kisitim yüzünden..şimdi bir arkadaştan duydum fazla ultrasona girmek bebeğe zarar verriyormuş..komşularım mesela hamilelikleri boyunca 3 sefer usg ye girmişler.. benm epey olldu anlayacağınız ultrasona girmem.... dr uma soracam çarşamba günü ilerde bir zararı olabilir diye..sizin bilginiz var mıı??

tüylenme ben de de arttı kızlar ama ağda yapmayın sakın bence göbeğnizi geçici zaten bu tüylenme.. yoksa artabilir..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...cinsiyetleri belli olan arkadaşları da tebrik edyiorum...

POLLAYANACIMM geçmiş olsun sana da dikkat et kendinize
benim yaşında 25 ve doğum tarihim de 28 mart mış son usg de drum ilerde bebeğin dedi.. beni de eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…