- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.121
kızlar ya bir kaç haftadır yoktu bende ama bugün gene başladı göğüslerim acayip ağrıyor siz de de var mı ?bebeğimi de çok merak ediyorum ya ...
Selam birkaç gündür yoktum giremedim herkes iyidir inş ilk sayfaya baktım cinsiyeti öğrenenler artmış maşallah bende bugün öğrenecektim dr yokmuş şansıma pazartesiye kaldı
benim ağrı değilde böyle sinek ısırığı gibi acı oluyo arada. birde kızımda hiç büyümeyen göğüslerim bu kez büyüyor.
cinsiyetler belli olmaya başlamış yavaş yavaş ne güzel :) bizde salı günü gitcez kontrole. daha cinsiyetimiz belli olmaz ama en azından nasıl merak ediyoruz. cinsiyetinide bi öğrensek keşkezaman geçmi sankii ayy :2:
bence hiç üzülmeyin biz 4 kardeşiz ve iyikide bu kadar fazlayız çünki büyük aile olmak gerçekten çok eğlenceli hepimiz birbirimize düşkünüz birimizin derdi hepimizin birimizin mutluluğu hepimizin oluyor kardeş apayrı birşeyy en önemlisi Allahım size mucize vermiiş birde o kadar isteyipte bebiş sahibi olamayanları düşünün Allah esirgeye hadi sizde onlardan biri olsaydınız herşeyin bir iyi yanı vardır böyle düşünün ve mucizenize sıkı sıkı sarılın bencee
Herkese merhaba! ben aranıza yeni katıldım ama yazdıklarınızı takip ediyordum. Hanımlar benim 3. ayımdan sonra kanamam olsu 1 haftadır devam ediyor bebek gayet iyiymiş ama çok endişeleiyorum. Aranızda benim gibi bir durumda olup nasıl sonuçlandığına şahitolduğunuz yada duyduğunuz tanıdıklarınız varmı ?
kusura bakma canım gözden kaçırmışım. ekledim şimdi. hoş sohbetler
Merhaba arkadaşlar inşallah bende mart annesi olucam.Sizlere bişey soracaktım.Bazılarında da okudum.Bu tüylenme ile ilgili benimde karnımdaki tüyler iyice arttı vekoyulaştı.Acaba bunlar sonra dökülür mü?Çok kötü görünüyo da.
Merhaba kızlar biz geldik. Bebişimiz iyiymiş Allaha şükür, ense kalınlığı da iyi çıktı, inşallah kan testleri de iyi çıkar. Doktorumuz erkeğe benziyor ama erkek de diyemem çünkü bu zamanlarda erkekler kızlar birbirine çok benziyor dedi. 3 hafta sonra kesinleşir dedi. 1 ekimde gidicez, çok özliycem tatlışımı, kıpır kıpır oynaşıyordu kuzum:) Kan hapı ve elevit yazdı. Balık ye sık sık dedi. Artık bebiş bizden beslendiği için çok fazla protein almamız gerekiyormuş. 4üncü aydan sorna saçını boyatmanda bir sakınca yok dedi, haftada 3 günde yürüyüş verdi bir de. Magnezyum eksikliği bu dönemde değil sonlara doğru başlarmış, elevitte de olduğundan fazladan magnezyum yazmadı gerek yok dedi.
canım ben deneyimli anneler çok sordum. tüylenme herkeste olurmuş. göbek dışında vücut tüylerimde çok sık ve hızlı çıkmaya başladı. Hamilelliğin ileriki dönemlerinde dökülecekmiş...
canım bende bekliyorum cinsiyet için. bebeğimide çok özledim ama sürekli muayene parasıda vermek istemiyorum randevu tarihini bekliyorum 2 hafta sonra kesin söylerim dedi. 17.haftada gidecem. bana kan ilacı vermedi gittiğimde ilk onu sormak olacak. ama belki ikili test sonucumu iyi bulmuştu bu yüzden gerek görmemişte olabilir diye düşünüyorum ama her hamile gibi şizofren olma yolundayım.balığı haftada bir yemeye çalışıyorum bende...saç konusunada hiç girmiyim dün saçımı kestirdim bütün sülale bebeğimin ömrünün kısa olacağını söyledi yüzüme. benim gibi pipirikli bir hamileye işte ama sağolsun topikteki kızlar içimi çok rahatlattı... gündüzleri istanbul çok sıcak yürüyüşü akşamları yapıyorum bende...
papatya2266 ve CSB16 HOŞGELDİNİZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?