2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzeller nolur şu videoyu seyredin nolur müthiş eliyle öpücükatıyor ve bebeiş16 haftalık daha

anne karnında öpücük, İNANILMAZ - YouTube

iyi akşamlar herkese...
sütlüçorek izledim hakkaten çok şaşırtıcı ve güzel...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucağımıza yavruşlarımızı
amerda tebrik ederim belli olmuş... bir oğluş daha geliyor ne güzel
polyanna aman dikkat et kendine...bişey olmamasına sevindim
bende hareketli bir gün geçirmeme rağmen durgunluk ve hassaslık çöktü şimdi..alınasım kırılasım var...
hay Ya Rabbim psikolijinin birine girmeden diğerinden çıkar olduk:)hayırlısı bakalım

ay ne güzel ya doktora giden cinsiyetii öğrenip geliyor allah herkesin gönlüne göre versin sapasağlam hayırlı evlatlar inşallah..

ben artık hiç birşey içmiyorum ilaç olarak pazartesi doktor verir belki vitamin fln..ama vitamin istemiyorum diyeceğim eğer mümkünse
sanırım ben de cinsiyeti öğrenirim artık ondan önce bebeğimi çok merak ediyorum bazen karnıma kramplar ağrılar giriyor özellikle geceleri uyku haram bana ne yana yatsam rahatsız oluyorum en rahat ettiğim yüzüstü ama öyle olunca da bebeğimi eziyor gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım valla..

İyi akşamlar... Keyifler yerindedir umarım. Benim bugün karnımın alt kısmı ağrıyor. Çalışan bir bayan değilim ama Ramazanın son haftasından beri dinlenemedim sanırım ondan. Bugün evi eşim süpürdü:=) Artık bana yasak:)

İyi akşamlar... Keyifler yerindedir umarım. Benim bugün karnımın alt kısmı ağrıyor. Çalışan bir bayan değilim ama Ramazanın son haftasından beri dinlenemedim sanırım ondan. Bugün evi eşim süpürdü:=) Artık bana yasak:)

Ama sana vitaminn verirse almalısın dışarıdan birgünde alamayacağın birsürü şey var zaten vitaminler günlükalınır ve atılır bende ilaç firmasında çalıştım içerikleri bilrim
tabi yinede sene bilirsin bende de karnımda iğne gibi batma oluyo annemde karnım büyüyo ondan diyo

Canım ben de kansızlık çıktı, doktor ondan verdi kan hapı, kansızlık olmayanlara vermiyorlar, ihtiyacın yoksa vermez doktor, bulantı yapıyormuş biraz çünkü. Ya sen milleti dinleme öyle saçmalık mı olurmuş, saçla ne alaka, gülüp geç öyle hurafelere hayatta inanma. Gündüzleri yürünmez tabi, çok sıcak gerçekten, doktor da akşam yemeğinden sonra yürüyün dedi, bir de ben de hızlı kilo alma durumu var ondan yürümem lazım, kilo almayanlara şimdiden yürümek gerekmeyebilir tabi.:) Bu arada 2 hafta sonra aynı güne alınan randevu kontrol oluyor, ücret vermezsin. 3 hafta olunca vermek zorunda oluyorsun ama

Canım iyi olmana çok sevindim. Bugün de tesadüfen doktorla fazla ultarasona girme konusunu konuşmuştuk. Ultasonun bebeğe zararı yokmuş canım, ama sadece tıbbi yöntemlerle kullanılmalı diyor doktor, sonuçta orda hastaneyi ve doktoru oyalıyorsun, sırf bebeğini özledin diye gidersen bu ihtiyacı olanlara haksızlık oluyor. Bu yüzden yurtdışında hamilelikte 3 den fazla ultrason yasakmış. Sebebi de dediğim şey, zararı değil yani. O yüzden hiç kafana takma canım:)

CAnım vitamin mutlaka ol, günlük alamadığın vitaminlerde var içinde, vitamin neden almayasın ki hem, beebeğin için ihmal etme bence. Hem bu krampları engelleyecek magnezyum vs de oluyor vitaminlerde. Bu arada uyku problemi çekenlere hamilelik yastıkları oluyor uzun böyle sarılıp yatıyorsunuz, karnı destekliyor, ben onunla çok rahat uyuyorum, tavsiye ederim, e- bebekten almıştım.

canlarım merhaba nasılsınız, umarım sizlerde minnoş bebişleriniz de iyisinizdir. ben ikili testimi yaptırdım kan sonuçlarım çıkmadı henüz ama ense kalınlığı 1.47 çıktı. 3 ten az olması ii ama genel olarak 1.47 nasıl yorumlanır bilmiyorum. sizin meleklerinizin ense kalınlıkları kaç çıkmıştı?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız,ne zamandır giremiyorum sanırım bir çok kişi cinsiyeti öğrenmiş darısı bizlere inşaallah bende salı günü gidicem doktora bakalım görebilecek mi:)

canım cevabın için çok teşekkürler.orayı ben de düşünebilirim sanırım.biraz uzak ama hem gezmiş de olurum:)))

selam kızlar herkes iyidir umarım
cinsiyetleri de öğreniyorsunuz maşallah ben meraktan çatlıyorummm cinsiyeti bilmeyince hazırlık da yapmadım hiçç
dün kontrolüm vardı 12. haftaya girdim
ikili test için gittim yalnız hastanemi değiştirmiştim bu gittiğim hastanede ikili test yapılmıyormuş
16. hafta da 3 lü test yapıyoruz ikisinden birini yaptırırsan yeter dediler bende öyle yapacağım
ultrasona girdimm hareketler maşallah başlamışşş çok güzel bi duyguydu Allah herkese yaşatsın kolları bacakları oynatıyor sanki bisiklet sürüyor içerdee
o heyecanla soracağım tüm soruları unutmuşum doktora çıkınca hatırladımm
doktor herşey normall dediii sağlıklıymış bebişimm
şimdi 16. haftayı bekliyorum şimdiden özledim onu görmeyi sorsaydım cinsiyeti de söylerdi belkiii

sizler folik asite devam ediyor musunuz ne zamana kadar devam edilecekk
doktor bana kan hapına devam vedi
ama folik asiti içecek miyim sormayı unuttum bir ara burda okumuştum 3 ayın sonuna kadar içiliyor diye
siz neler yapıyor sunuz birde yeşil çay bebeğe zararlı mıdır ben çok alışkındım onaa
şimdi içmeyi canım istiyor bilemedim bitki çayı oluncaa
fikir verin bana da

bu arada polyannamm benim yaşım da 25 yazarsan sevinirimmm

iclal sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim:))darısı başımıza inşallah.zahmet edip cevaplamışsın çok teşekkür ederim.
ben bu ayki randevumu başkent üniv/güldeniz hanım'dan aldım.geçen kontrolümde medicana'da zehra hanım'a gitmiştim.sıra bekleyen olmadığı halde,aceleci tavrı beni rahatsız etti.birkaç soru sordum,insiyatif alabilecek biri gibi de gelmedi.eşim de benimle aynı fikirde olunca doktor arayışına devam etmek zorunda kaldım.medipol'de iyi doktorlar varmış.yalnız orası da çok kalabalık oluyor.sen kimin hastasısın ve memnun musun.

ay canım maşallahokurken ben bile heyecanlandım,sen kimbilir nasıl olmuşsundur:))
evet ben de bir an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum.bizim ilk bebek olduğu için cinsiyet hiç önemli değil deee,işte alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum:)))cinsiyeti belli olsun diye oyalıyorum kendimi:))
folik asit 3.aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum ben de.benim de doktora soracaklarım arasında bu var.çünkü ilaç içmekten de bıktım.1 tane bile eksilse kar geliyor bana:))
yeşil çayın içinde kafein var.o nedenle zararlı diye biliyorum ben.nestea,cola,lipton ıce tea bunlarda da kafein olduğu için zararlı maalesef.

çok güzel bi duyguydu gerçektennn babamız da yanımızda olmayınca birazda buruktum tabiii
keşke eşim de yanımda olup o anı yaşasaydı benimleee ona anlatınca oda heyecanlandııı
eşim askerde bu aradaa
bizimde ilk bebeğimiz cinsiyet önemli değil tabi sağlıklı olsun diye hergün dua ediyorumm
ama cinsiyeti de merak ediyorum
tabii alışverişe kendim mi çıksam kocayı mı beklesem bilmiyorummm ama ben dayanamam alırım o gelene kadar 8. aya girecemm kesin alırım herşeyii:)
sen ne zaman gideceksinn sonucunu yazz birde soracaklarını liste yapp orada gerçekten unutuluyor herşeyyy
bende sıkıldım ilaç içmektennn kan hapları da öyle bulandırıyor ki içimiii
asıl 4 aydan sonra içilirmiş kan hapııı ben erkenden başladımmm inşallah çabuk bırakırımmm
folik asiti de sorayım bari doktoraaa içme derse büyük bi zevkle kurtulucam ondan daa

ben son günlerde kilo almaya başladım kızlarr
pantolonumun biri dolabın en köşesine kaldırıldııı
daha çok popomdan aldım kiloyuuugöbek çok değildee
kalçam çıktıı son günlerdee
1 2 kilo kadar aldımm hemen belli olduuu

Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıllar?umarım herkes iyidir.kimsecikler gelmemiş bugün.kontrole son 3 günüm kaldı ama yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.3 haftadır görmüyorum bebeğimi.sabaha kadar uyumadım mide ağrısından kıvrandım.mantarı çok severim dün unutup yedim,o da mideme dokunuyor taş gibi oldu midem tuvaletin kapısında bekledim.korktum da bebişe bir şey olacak diye.şimdi daha iyiyim ama çok uykum var.doktora soracaklarımı not ediyorum ben de unutuyorum orda.yağılan testleri de göstericez.rubella ve toksoplazma testi istemişti benden.onlara bakıcak bir de sanırım 2 li test yapılacak.hayırlısı bakalım.siz yaptırdınız mı bu testleri yani rubella ve toksoplazmayı?hiç konuşulmadı burda sanırım

ben yaptırdım canım 11. haftada hatta benim ilk bebek karnımda öldüğü için kanımda bebeğe karşı antikor oluşturup pıhtılaşma oluyor mu diye de bir test yaptırdım çok şükür temiz çıktı ama her dr yapmıyo diye biliyorum benimki yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…