- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.141
anne karnında öpücük, İNANILMAZ - YouTube
bu link e tıklayın Allahım sen ne büyüksün[/QU
ÖNCELİKLE PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER İZLEDİM ETKİLENDİM KİM BİLİR BİZİMKİLER NELER YAPIYORDUR AMA BU BEBEK SANKİ DAHAA BÜYÜK GİBİ GELDİ BANA
ay ne güzel ya doktora giden cinsiyetii öğrenip geliyor allah herkesin gönlüne göre versin sapasağlam hayırlı evlatlar inşallah..
ben artık hiç birşey içmiyorum ilaç olarak pazartesi doktor verir belki vitamin fln..ama vitamin istemiyorum diyeceğim eğer mümkünse
sanırım ben de cinsiyeti öğrenirim artık ondan önce bebeğimi çok merak ediyorum bazen karnıma kramplar ağrılar giriyor özellikle geceleri uyku haram bana ne yana yatsam rahatsız oluyorum en rahat ettiğim yüzüstü ama öyle olunca da bebeğimi eziyor gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım valla..
canım bende bekliyorum cinsiyet için. bebeğimide çok özledim ama sürekli muayene parasıda vermek istemiyorum randevu tarihini bekliyorum 2 hafta sonra kesin söylerim dedi. 17.haftada gidecem. bana kan ilacı vermedi gittiğimde ilk onu sormak olacak. ama belki ikili test sonucumu iyi bulmuştu bu yüzden gerek görmemişte olabilir diye düşünüyorum ama her hamile gibi şizofren olma yolundayım.balığı haftada bir yemeye çalışıyorum bende...saç konusunada hiç girmiyim dün saçımı kestirdim bütün sülale bebeğimin ömrünün kısa olacağını söyledi yüzüme. benim gibi pipirikli bir hamileye işte ama sağolsun topikteki kızlar içimi çok rahatlattı... gündüzleri istanbul çok sıcak yürüyüşü akşamları yapıyorum bende...
..
merhabalar anneler....
epey oldu görüşmeyeli... kanamam oldu benim de mecburen bir müddet giremedim nete..kanamam çok ufaktı ve bir sefer oldu,, korkulacak bir şey yok dediler..:26::26::26: bebeğim de iyi idi maşallah...ilaçlarımı ve iğnemi oluyorum gene de. çarşamba kontrolüm var inş o zaman ikli testi de yapar dr um ...
biliyorsunuz benim en başından beri gebeliğim sorunlu devam etti ve sürekli ultrasona girmek zorunda kaldım.. küçük bir operayon oldum kisitim yüzünden..şimdi bir arkadaştan duydum fazla ultrasona girmek bebeğe zarar verriyormuş..komşularım mesela hamilelikleri boyunca 3 sefer usg ye girmişler.. benm epey olldu anlayacağınız ultrasona girmem.... dr uma soracam çarşamba günü ilerde bir zararı olabilir diye..sizin bilginiz var mıı??
tüylenme ben de de arttı kızlar ama ağda yapmayın sakın bence göbeğnizi geçici zaten bu tüylenme.. yoksa artabilir..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...cinsiyetleri belli olan arkadaşları da tebrik edyiorum...
POLLAYANACIMM geçmiş olsun sana da dikkat et kendinize
benim yaşında 25 ve doğum tarihim de 28 mart mış son usg de drum ilerde bebeğin dedi.. beni de eklersen sevinirim
ay ne güzel ya doktora giden cinsiyetii öğrenip geliyor allah herkesin gönlüne göre versin sapasağlam hayırlı evlatlar inşallah..
ben artık hiç birşey içmiyorum ilaç olarak pazartesi doktor verir belki vitamin fln..ama vitamin istemiyorum diyeceğim eğer mümkünse
sanırım ben de cinsiyeti öğrenirim artık ondan önce bebeğimi çok merak ediyorum bazen karnıma kramplar ağrılar giriyor özellikle geceleri uyku haram bana ne yana yatsam rahatsız oluyorum en rahat ettiğim yüzüstü ama öyle olunca da bebeğimi eziyor gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım valla..
pusula merhaba canım. bn dün maltepe üni hastanesine gittim maltepede. doktor bayandı ve ikili testi 50-60 tl arasında değişiyo fiyatı dediler. ben büyük ihtimalle orda yaptıracağım. kendi doktorumun olduğu hastanede çok pahalıı....
canım ben medipole gidiyorum aslında ama ikili testimi çamlıca hospıtalium da yaptırdım çok şükür sonuçlar temiz çıktı toplam 115 tl ödedim. ama hastaneyi beğenmedim devlet hastanesi gibi. randevulu gitmiştim 1 sa.e yakın bekledim ama sadece 2li test için gidebilirsin bir gün ne olcak hemde benim randevu aldığım dr. yoğundu boş olanlar da vardı.
ay canım maşallahselam kızlar herkes iyidir umarım
cinsiyetleri de öğreniyorsunuz maşallah ben meraktan çatlıyorummm cinsiyeti bilmeyince hazırlık da yapmadım hiçç
dün kontrolüm vardı 12. haftaya girdim
ikili test için gittim yalnız hastanemi değiştirmiştim bu gittiğim hastanede ikili test yapılmıyormuş
16. hafta da 3 lü test yapıyoruz ikisinden birini yaptırırsan yeter dediler bende öyle yapacağım
ultrasona girdimm hareketler maşallah başlamışşş çok güzel bi duyguydu Allah herkese yaşatsın kolları bacakları oynatıyor sanki bisiklet sürüyor içerdee
o heyecanla soracağım tüm soruları unutmuşum doktora çıkınca hatırladımm
doktor herşey normall dediii sağlıklıymış bebişimm
şimdi 16. haftayı bekliyorum şimdiden özledim onu görmeyi sorsaydım cinsiyeti de söylerdi belkiii
sizler folik asite devam ediyor musunuz ne zamana kadar devam edilecekk
doktor bana kan hapına devam vedi
ama folik asiti içecek miyim sormayı unuttum bir ara burda okumuştum 3 ayın sonuna kadar içiliyor diye
siz neler yapıyor sunuz birde yeşil çay bebeğe zararlı mıdır ben çok alışkındım onaa
şimdi içmeyi canım istiyor bilemedim bitki çayı oluncaa
fikir verin bana da
bu arada polyannamm benim yaşım da 25 yazarsan sevinirimmm
ay canım maşallahokurken ben bile heyecanlandım,sen kimbilir nasıl olmuşsundur:))
evet ben de bir an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum.bizim ilk bebek olduğu için cinsiyet hiç önemli değil deee,işte alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum:)))cinsiyeti belli olsun diye oyalıyorum kendimi:))
folik asit 3.aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum ben de.benim de doktora soracaklarım arasında bu var.çünkü ilaç içmekten de bıktım.1 tane bile eksilse kar geliyor bana:))
yeşil çayın içinde kafein var.o nedenle zararlı diye biliyorum ben.nestea,cola,lipton ıce tea bunlarda da kafein olduğu için zararlı maalesef.
Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıllar?umarım herkes iyidir.kimsecikler gelmemiş bugün.kontrole son 3 günüm kaldı ama yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.3 haftadır görmüyorum bebeğimi.sabaha kadar uyumadım mide ağrısından kıvrandım.mantarı çok severim dün unutup yedim,o da mideme dokunuyor taş gibi oldu midem tuvaletin kapısında bekledim.korktum da bebişe bir şey olacak diye.şimdi daha iyiyim ama çok uykum var.doktora soracaklarımı not ediyorum ben de unutuyorum orda.yağılan testleri de göstericez.rubella ve toksoplazma testi istemişti benden.onlara bakıcak bir de sanırım 2 li test yapılacak.hayırlısı bakalım.siz yaptırdınız mı bu testleri yani rubella ve toksoplazmayı?hiç konuşulmadı burda sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?