- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 44
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.161
ben yaptırdım canım 11. haftada hatta benim ilk bebek karnımda öldüğü için kanımda bebeğe karşı antikor oluşturup pıhtılaşma oluyor mu diye de bir test yaptırdım çok şükür temiz çıktı ama her dr yapmıyo diye biliyorum benimki yaptı
herkese günaydınn.
bebeğin karnında mı öldü?off çok üzüldüm canım ya hatırlatmış gibi oldum özür dilerim.allah kimeseye yaşatmasın.temiz çıkmasına sevindim.toksoplazma çiğ et,yarı çiğ et ürünleri ve kedilerden bulaşan bir enfeksiyonmuş ve baya da tehlikeliymiş.bebeğe geçme durumu olabiliyormuş.bilmiyordum ben bunu.et ürünlerine karşı aşırı hassasım zaten iyice pişmeden mümkün değil yiyemem.pişmiş halini yemeye bile zorlanıyorum şimdi.iştah zaten yok.açılır inşallah.yoksa bebişimi besleyemicem diye korkuyorum.
ya kızlar benim rüyamda bebeğim kucağımdaydı ve nasıl sevdim nasıl öptüm kokladım ya rüyada bile bu kadar güzelse ne kadar müthiş bir duygudur kim bilir ya ben bebeğimi çook seviyorum Allahtan tek istediğim onu sağlığıyla kucağıma almak hepimiz inşallah o günleri görelim
evet canım benim ilk hamileliğimde şüphelendikleri için bakmışlardı çıkmamıştı bunda ise tedbir için baktılar yine çıkmadı çok şükür ben ilkinde bayağı bayağı acılı çiğ köfteleri yemiştim bunda ise etten tiksiniyorum doktor dedi kıymayı kavur makarna üstünde de olsa hafta en az 2 kere ye öyle yapıyorum tavukta ise iğreniyorum balık normal dikkat etmek gerekir gerçekten herşey miniklerimiz için
ben balıktan ve sütten de tiksindim.balık yerine hergün birkaç tane ceviz yiyorum,ıspanak ve semizotu da yiyebiliyorum bazen.süt yerine de yoğurt yiyorum bir süredir ama yavaş yavaş sütü yine içmem lazım.et yiyemediğim zaman da kuru fasülye nohuta ağırlık veriyorum.yumurtayı rahat yiyorum onda sorun yok.yaklaşık 1 aydır göğüslerim ağrımıyor benim kızlar.ilk zamanlar inanılmaz ağrıdı.bu normal mi tekrar başlar mı bu ağrı acaba?
Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıllar?umarım herkes iyidir.kimsecikler gelmemiş bugün.kontrole son 3 günüm kaldı ama yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.3 haftadır görmüyorum bebeğimi.sabaha kadar uyumadım mide ağrısından kıvrandım.mantarı çok severim dün unutup yedim,o da mideme dokunuyor taş gibi oldu midem tuvaletin kapısında bekledim.korktum da bebişe bir şey olacak diye.şimdi daha iyiyim ama çok uykum var.doktora soracaklarımı not ediyorum ben de unutuyorum orda.yağılan testleri de göstericez.rubella ve toksoplazma testi istemişti benden.onlara bakıcak bir de sanırım 2 li test yapılacak.hayırlısı bakalım.siz yaptırdınız mı bu testleri yani rubella ve toksoplazmayı?hiç konuşulmadı burda sanırım
ben balıktan ve sütten de tiksindim.balık yerine hergün birkaç tane ceviz yiyorum,ıspanak ve semizotu da yiyebiliyorum bazen.süt yerine de yoğurt yiyorum bir süredir ama yavaş yavaş sütü yine içmem lazım.et yiyemediğim zaman da kuru fasülye nohuta ağırlık veriyorum.yumurtayı rahat yiyorum onda sorun yok.yaklaşık 1 aydır göğüslerim ağrımıyor benim kızlar.ilk zamanlar inanılmaz ağrıdı.bu normal mi tekrar başlar mı bu ağrı acaba?
günaydın herkeseee
dün gece eşimin amcası ve ailesi vardı bizde. konu yine bebişimizin cinsiyetine geldiğinde inşallah kızınız olmaz demezlermi, ayyy sinir oldum. sizinde kzınız var kötümü yani dedim. hayır kız olsun ama ilk bebek erkek olsa daha iyi olur dediler. ben de 'ayy keşke baştan söyleseydiniz ona göre yapardık' dedim. çok sinir oluyorum cinsiyet ayrımı yapan tiplere
günaydın herkeseee
dün gece eşimin amcası ve ailesi vardı bizde. konu yine bebişimizin cinsiyetine geldiğinde inşallah kızınız olmaz demezlermi, ayyy sinir oldum. sizinde kzınız var kötümü yani dedim. hayır kız olsun ama ilk bebek erkek olsa daha iyi olur dediler. ben de 'ayy keşke baştan söyleseydiniz ona göre yapardık' dedim. çok sinir oluyorum cinsiyet ayrımı yapan tiplere
bizdede var erkek merakı eşimin ailesinde ama sen takma boşversene daha doğana kadar kaç laf söylerler cinsiyet belli olur başka şeyler söylerler millete laf olsun çok siniri oluyorum böyle insanlara rabbim bizlere en hayırlısı nasip eder inşaallah
Amin cnm amin... sen nasılsın bakalım, nasıl geçiyor hamişlik?
iclal sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim:))darısı başımıza inşallah.zahmet edip cevaplamışsın çok teşekkür ederim.
ben bu ayki randevumu başkent üniv/güldeniz hanım'dan aldım.geçen kontrolümde medicana'da zehra hanım'a gitmiştim.sıra bekleyen olmadığı halde,aceleci tavrı beni rahatsız etti.birkaç soru sordum,insiyatif alabilecek biri gibi de gelmedi.eşim de benimle aynı fikirde olunca doktor arayışına devam etmek zorunda kaldım.medipol'de iyi doktorlar varmış.yalnız orası da çok kalabalık oluyor.sen kimin hastasısın ve memnun musun.
nasılsınız ???
cinsiyetleri öğrenen anneler tebrik ediyorum sizi...
kızlar bu arada yorumları okudum ve aklım iyce karıştı yaaa ben dr a gittiğimde 13+2ydi miniğim dr kız dedi pipi göremediği için bu yorumu yapmış öyle söyledi...genelde dr lar bu haftalarda net olmadığını belirtmiş şimdi iyce ikileme düştüm bakalım neler olcak...
bu arada gerçekten takibinde olduğunuz drnuzun sözünden çıkmayın bence ben sabırsızlık edip yakınımdaki bi hastaneye gidip bi dr a muayene oldum sonuç böyle oldu durduk yere acaba kız mı erkek mi diye aklım karıştı...en iyisi kendi drnuz bnm kendi dr um 2lide erkeğe benzetip ama kesin bi yorumda yapmamıştı 15 yada 16. haftada belli olur demişti artık 2 hafta kaldı onu beklicem ...herşeyin hayırlısı olsun ...
bebeklerimizin sağlıklı olduğunu bilelim o yeter cinsiyet için sabırsızlanmayın özellikle haftası erken olan arkadaşlarım ...benden size tawsiye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?