2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin karnında mı öldü?off çok üzüldüm canım ya hatırlatmış gibi oldum özür dilerim.allah kimeseye yaşatmasın.temiz çıkmasına sevindim.toksoplazma çiğ et,yarı çiğ et ürünleri ve kedilerden bulaşan bir enfeksiyonmuş ve baya da tehlikeliymiş.bebeğe geçme durumu olabiliyormuş.bilmiyordum ben bunu.et ürünlerine karşı aşırı hassasım zaten iyice pişmeden mümkün değil yiyemem.pişmiş halini yemeye bile zorlanıyorum şimdi.iştah zaten yok.açılır inşallah.yoksa bebişimi besleyemicem diye korkuyorum.

ya kızlar benim rüyamda bebeğim kucağımdaydı ve nasıl sevdim nasıl öptüm kokladım ya rüyada bile bu kadar güzelse ne kadar müthiş bir duygudur kim bilir ya ben bebeğimi çook seviyorum Allahtan tek istediğim onu sağlığıyla kucağıma almak hepimiz inşallah o günleri görelim

evet canım benim ilk hamileliğimde şüphelendikleri için bakmışlardı çıkmamıştı bunda ise tedbir için baktılar yine çıkmadı çok şükür ben ilkinde bayağı bayağı acılı çiğ köfteleri yemiştim bunda ise etten tiksiniyorum doktor dedi kıymayı kavur makarna üstünde de olsa hafta en az 2 kere ye öyle yapıyorum tavukta ise iğreniyorum balık normal dikkat etmek gerekir gerçekten herşey miniklerimiz için

canım inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi.ben de bu tip rüyalar görüyorum.hele birinde böyle gülücükler saçıyordu bana nasıl anlatılmaz bir duygu bu.gerçeğini düşünemiyorum.uyandığımda kalbim küt küt atıyordu hızkı hızlı.heyecanlanmışım.seni çok iyi anlıyorum.

ben balıktan ve sütten de tiksindim.balık yerine hergün birkaç tane ceviz yiyorum,ıspanak ve semizotu da yiyebiliyorum bazen.süt yerine de yoğurt yiyorum bir süredir ama yavaş yavaş sütü yine içmem lazım.et yiyemediğim zaman da kuru fasülye nohuta ağırlık veriyorum.yumurtayı rahat yiyorum onda sorun yok.yaklaşık 1 aydır göğüslerim ağrımıyor benim kızlar.ilk zamanlar inanılmaz ağrıdı.bu normal mi tekrar başlar mı bu ağrı acaba?

benimde ağrımıyordu korkmuştum ama regli tarihime geldim ayın 8 iydi tekrar ağrımaya başladı takma kafana istemediğin kadar ağrıyor ama yinede mutlu oluyorsun :)))

Evet canım genel tahliller bunlar ben de yaptırdım bazı doktorlar daha önce bazıları daha sonra istiyor.

Bazen azalıp bazen çoğalıyor, normal tatlım:)

içimde bi sıkıntı var ya.çok değişik birşey.son 4 5 gündür saçma sapan duygular içindeyim.3 yaşında oğlum var.ikinciyede doktor erkek dedi.üzülmedim desem yalan olur tabi.acaba ondanmı bu kadar bunalımlardayım bilemiyorumki.hayır Allah inancım sonsuz çok şükür rabbim aratmadan verdi.sağlıkla versinde cinsiyet önemli değil diyorum.ama bişi gelio içim cızz ediyor.Allahım bebeğimi korusun.kız erkek ne farkedecek diyorum sağlıklı olduktan sonra.... ama ne bileyim işte bunalım takılma sebebim bumu onuda bilmiyorumki...

günaydın herkeseee

dün gece eşimin amcası ve ailesi vardı bizde. konu yine bebişimizin cinsiyetine geldiğinde inşallah kızınız olmaz demezlermi, ayyy sinir oldum. sizinde kzınız var kötümü yani dedim. hayır kız olsun ama ilk bebek erkek olsa daha iyi olur dediler. ben de 'ayy keşke baştan söyleseydiniz ona göre yapardık' dedim. çok sinir oluyorum cinsiyet ayrımı yapan tiplere

zaten cinsiyeti belirlemek elinde olsa istediğin şekilde yaparsın.millette bi tuhaf ya.sağlıklı olsun inşallah ilk bebek zaten ne farkederki.

nasılsınız ???
cinsiyetleri öğrenen anneler tebrik ediyorum sizi...

kızlar bu arada yorumları okudum ve aklım iyce karıştı yaaa ben dr a gittiğimde 13+2ydi miniğim dr kız dedi pipi göremediği için bu yorumu yapmış öyle söyledi...genelde dr lar bu haftalarda net olmadığını belirtmiş şimdi iyce ikileme düştüm bakalım neler olcak...
bu arada gerçekten takibinde olduğunuz drnuzun sözünden çıkmayın bence ben sabırsızlık edip yakınımdaki bi hastaneye gidip bi dr a muayene oldum sonuç böyle oldu durduk yere acaba kız mı erkek mi diye aklım karıştı...en iyisi kendi drnuz bnm kendi dr um 2lide erkeğe benzetip ama kesin bi yorumda yapmamıştı 15 yada 16. haftada belli olur demişti artık 2 hafta kaldı onu beklicem ...herşeyin hayırlısı olsun ...
bebeklerimizin sağlıklı olduğunu bilelim o yeter cinsiyet için sabırsızlanmayın özellikle haftası erken olan arkadaşlarım ...benden size tawsiye...

bizdede var erkek merakı eşimin ailesinde ama sen takma boşversene daha doğana kadar kaç laf söylerler cinsiyet belli olur başka şeyler söylerler millete laf olsun çok siniri oluyorum böyle insanlara rabbim bizlere en hayırlısı nasip eder inşaallah

Amin cnm amin... sen nasılsın bakalım, nasıl geçiyor hamişlik?

Amin cnm amin... sen nasılsın bakalım, nasıl geçiyor hamişlik?

iyiyim canım sen nasılsın,senin nasıl gidiyor hamileliğin?
çok şükür iyi gidiyor şimdilik
sen kilo aldın mı hamileliğinden beri canım ben daha hiç almadım acaba bir sorun olur mu aklıma takıldı

cuma günü ense kalınlığımız ölçüldü sonuç 0,9 mm kanımızı da verdik sonuç haftaya belli olacak yalnız kızımda olduğu gibi tansiyonum yüksek çıktı tuz yasak çok tehlikeli dedi doktor inşallah her şey yolunda gider. ben de rüyamda sık sık kanamam olduğunu görüyorum ne korku anlatamam
dün alışveriş yapayım dedim ay ne hamile kıyafetleri oluyor ne de normal kıyafetler güzel duruyor büyük bedenlerin omuzları düşüyor okullar açılınca ne giyeceğim bilemedim öğrencilerim de küçük karnıma bakar dururlar artık
benim de kızım var cinsiyetimiz belli değil bazen kafama takılmıyor desem yalan olur ama bence Allah en güzel yetiştireceğimiz çocuğu bize nasip ediyor inşallah hepimizin sağlıklı, hayırlı evlatları olur

canım ben leyla hanıma gidiyorum aslında daha bir kez gittim ayın 20sinde 2. kez gideceğim tam randevu saatinde aldı aceleci bir tavrı yoktu bana sormak istediğim bir şey olup olmadığını da sordu. çok ilgili dr.lar okuyorum ama ben de gidince hiçbir şey sormuyorum ki aklıma gelmiyor stres heyecan daha sonra daha ii olur belki. leyla hanım hakkında duyduğum olumlu şeylerden sonra ona gitmek istedim ve bir memnuniyetsizliğim de yok şimdilik...

merhaba ben ocak annelerindenim tesadüfen yazdıklarını gördüm ben de cinsiyet için çok heyecanlanan bir anne adayı olduğum için yazayım dedim gerçekten cinsiyet için acele etmeyin çünkü bu haftalarda yanılma payı çok çok fazla oluyor aynısını ben de yaşadım 14.haftada pipi görünmediği için kız denildi bebişime ama kesin konuşmamıştı dr 16.haftadan sonra netleşir demişti ve şuanda erkek bebişim. son 2 kontroldede pipi yerinde duruyordu:) oyuzden boşuna aklınızı karıştırmayın kızlar umarım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız allahım hepimizin bebişlerini korusun iyi paylaşımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…