- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.181
cuma günü ense kalınlığımız ölçüldü sonuç 0,9 mm kanımızı da verdik sonuç haftaya belli olacak yalnız kızımda olduğu gibi tansiyonum yüksek çıktı tuz yasak çok tehlikeli dedi doktor inşallah her şey yolunda gider. ben de rüyamda sık sık kanamam olduğunu görüyorum ne korku anlatamam
dün alışveriş yapayım dedim ay ne hamile kıyafetleri oluyor ne de normal kıyafetler güzel duruyor büyük bedenlerin omuzları düşüyor okullar açılınca ne giyeceğim bilemedim öğrencilerim de küçük karnıma bakar dururlar artık
benim de kızım var cinsiyetimiz belli değil bazen kafama takılmıyor desem yalan olur ama bence Allah en güzel yetiştireceğimiz çocuğu bize nasip ediyor inşallah hepimizin sağlıklı, hayırlı evlatları olur
tansiyonum 13/9 çıktı eve geldim büyük 10-11 galiba heyecanda etkiliyor ama benim kızımda da 14 den aşağı inmemişti farklı bir doktora gittiğimde tansiyon hapı vermişti doğuma yakın artık napalım yediklerimize dikkat edeceğiz işin kötüsü başımın çok ağrıdığını söylediğimde tansiyondan olabileceği için kesinlikle ağrı kesici kullanmamamı söyledi şimdi günde dört kere ölçüp kaydediyorum bir sonraki randevuda değerlendirecek bir de yaş 34 yaşlanıyorum galibacanım ya birşey öğrenebilir miyim tansiyonun kaç çıktı benim normale de hep 10/6 çıkardı ama son 2 seferdir 13/8 birde14/8 çıktı ama çok endişeleniyorum ve heyecanlanıyorum ben muayeneye giderken o yuzden olabilir kafam karıştı snein ki kaçtı??
tansiyonum 13/9 çıktı eve geldim büyük 10-11 galiba heyecanda etkiliyor ama benim kızımda da 14 den aşağı inmemişti farklı bir doktora gittiğimde tansiyon hapı vermişti doğuma yakın artık napalım yediklerimize dikkat edeceğiz işin kötüsü başımın çok ağrıdığını söylediğimde tansiyondan olabileceği için kesinlikle ağrı kesici kullanmamamı söyledi şimdi günde dört kere ölçüp kaydediyorum bir sonraki randevuda değerlendirecek bir de yaş 34 yaşlanıyorum galiba
Allah yardımcın olsun canım.Selam arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok telaşlandım. çünkü ben 3 haftadır kontrole gidemiyorum herkes gitmiş ölçümlerini yaptırmış ne güzel. Biz kahireye taşındık eşimin işi dolayısıyla. ilk günler ev aramakla geçti. şimdi tuttuğumuz ev tadilatta olduğu için otelde kalıyoruz. 3 gün sonra eve geçicez inşallah. evi hastaneye yakın tuttuk. zaten ev de eşyalı olunca beni çok uğraştırmayacak. hemen ilk işim hastaneye gitmek olacak. Uzun zamandır bebeğimi göremiyorum o yüzden çok endişeliyim dua edin hiç bir sıkıntıyla karşılaşmayalım
selam fıstıklar
dün maalesef tüm günü hastanede serum yiyerek geçirdim
epey bi kötülenmiştim
devamlı bulantı ve kusma hali beni en son raddeye getirdi
dün serumdan sonra gözümün önü açıldı diyebilirim
bide ilaç yazdı doktorcumm bulantılar akarşı
şu an iyiyim hamd olsun tabi bunda ilacın etkisi epeyce var...
ay cinsiyet için şimdilik rüyalardan başka bişe görmüyorum
inşallah bende en kısa zamanda öğrenirim..
iyi akşamlar annişler ben bebişimi hissediyorum ya tekmelemiyo ama balık gibi dönüyo içimdeeşimde dinledi kulanı koyunca daha çok hissediyorum bu akşam baya coştu nazlı kelebek
kızlar bu ikili testlerde sonuçlar neye göre degerlendiriliyor
kısmetse yarın kan sonuçlarımı öğrenicemde ama neye göre iyi neye göre kötü bilmiyorum
slm mart annişleri dün bebek mevlütüne gittim bebiş cok tatlıydı yaaaa.ay dedim bizimkide böle minnacıkmı olcak bebek kıyafeti alırrker 56 beden yazanlar en küçüğü oluyo ama onlar bana hep küçük gözrünüyordu fakat dünkü bebişi görünce büyükmüş dedim
bu arada int. bir dr yapılan yanlış tahminler olabilir diyor cinsiyetler için fakat bilgili bir dr birkerede ne olduğunu bilir yani cinsiyet sonrada değişmez diyordu....ben 3 dr gittim 3 de erkeğe benziyor demişti kendi dr zaten oğlunuz oluyor dedi...eli ayağı sağlam sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.....
Selam arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok telaşlandım. çünkü ben 3 haftadır kontrole gidemiyorum herkes gitmiş ölçümlerini yaptırmış ne güzel. Biz kahireye taşındık eşimin işi dolayısıyla. ilk günler ev aramakla geçti. şimdi tuttuğumuz ev tadilatta olduğu için otelde kalıyoruz. 3 gün sonra eve geçicez inşallah. evi hastaneye yakın tuttuk. zaten ev de eşyalı olunca beni çok uğraştırmayacak. hemen ilk işim hastaneye gitmek olacak. Uzun zamandır bebeğimi göremiyorum o yüzden çok endişeliyim dua edin hiç bir sıkıntıyla karşılaşmayalım
Selam arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok telaşlandım. çünkü ben 3 haftadır kontrole gidemiyorum herkes gitmiş ölçümlerini yaptırmış ne güzel. Biz kahireye taşındık eşimin işi dolayısıyla. ilk günler ev aramakla geçti. şimdi tuttuğumuz ev tadilatta olduğu için otelde kalıyoruz. 3 gün sonra eve geçicez inşallah. evi hastaneye yakın tuttuk. zaten ev de eşyalı olunca beni çok uğraştırmayacak. hemen ilk işim hastaneye gitmek olacak. Uzun zamandır bebeğimi göremiyorum o yüzden çok endişeliyim dua edin hiç bir sıkıntıyla karşılaşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?