- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.261
kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
polyanacanımmm bende e bebekten anne adyı günlüğü alayım dedimm benm için bi bakrmısın ne kadar ben anlamadım yani o ne fiyat ölee ilk kez alıcamda netten:))
CİLEKW aşağıda seni görüyorum ve merak ediyorum sen ikizlerinin cinsiyeti öğrendinmi???? sağlığınız sıhhatiniz iyimi????
enemm bedavamı kıslar koşunn alalımmm hepsini bitirelimmm:)) bedava canım. sadece 1 kuruş. yani atıyorum bi kaç parça bişey aldın, toplam 19.90 tuttu diyelim, bunla beraber 19,91 tutuyor. ama sadece bunu sipariş verirsen 6,5 tl ye gelir (kargo parası varya) kapağı değişmiş ama bizim aldığımız farklıydı. içerik aynı tabi
enemm bedavamı kıslar koşunn alalımmm hepsini bitirelimmm
Turktasın da dediği gibi şok indirimler oluyor. bi kaç parça alırsan kargoda göze batmıyor. 9-11 eylülde çoraplar yine indirimdeymiş 5li si 1 tl ye. ben önceki indirimde almıştım ama bedeni kalmadığından büyük istemiştim 3 yaş için. şuan kızıma iyi gelir ama bebiş için miniklerinden alsam iyi olurdu. inşallah ilerde yine yaparlar çorap indirimi.
Selam canlarım nasılsınız
5 gündür internet tarife değişikliği yüzünden giremiyordum nete sizleri paylaşımları çok özledim.
geçen hafta ikili test için gitmiştim bu gün sonuçları aldım normal çıktı sonuçlar hamd olsun Allahıma çok sevindim.Allahım bütün annelerin bebeklerini sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmelerini nasip eder inşallah(Amin).
evveeeeeeeeeeeeet kızlar ben de sonunda bebeğimi gördüm
sabah saat 8.30kalktım 9.30 da randevumuz vardı nasıl bir heyecan ve korku kapladı içimi anlatamam insan bir kere kayıp yaşayınca sanki hep yaşayacakmış gibi geliyor
neyse ki nefesimi tutup doktora geldim ve allahıma şükür gayet güzel dedi doktorum artık at bu endişeleri bu haftadan sonra kolay kolay bişey olmaz bebeklere allah istemedikçe dedi ben de haklısınız dedim zaten kocaman olmuş 15.haftadan sonra boydan ölçüm yapmıyorlar artık önce baş sonra karın çevresi sonra da uyluk kemiğini ölçüyorlar ve bu üçünün ortalamasına göre kilo tespit ediliyor tabiiki hepsi tahmini benim miniğim15+1 günlük görünüyor tam zamanında yani kilosu da 110gr.yazıyor
tabi bu rahatlama ne kadar sürer sizin de bildiğiniz gibi 10 gün sonra gene endişeler özlemler başlar ama bundan sonra 20.hafta da görüşeceğiz dedi doktor o zaman da ayrıntılı usg yaptır öyle gel dedi onun için de şimdiden randevu aldım radyolojiden 19 ekim de..yani 19 ekim e kadar geri sayım yapıcam şimdi de ama olsun önemli olan onun güzel minik kalbi hep sağlıkla pıt pıt atsın..
vee merak ediyorsunuz biliyorum cinsiyeti de gördük maaşallah bu erkeklerin hiç utanması yok açtı hemen gösterdi yani bir kızım var allahım bana bağışlasın çok şükür bir de oğlum olacak allah bağışlarsa inşallah ben de böylece belki bir daha doğurmayacağım..
ramazan dahep bol bol dua etmiştim üç aylarda da öyle ve allah dualarımı kabul etti zaten sürpriz bir bebekti bir de erkek olması daha da sürpriz oldu bir kez daha allahım dualarımı kabul etti tabi ben önce sağlıklı sonra da hayırlı bir erkek evladı dilemiştim özellikle eşim için o çok istiyordu..işte bööyleee sizlerin de en az benim kadar sevineceğini biliyorum gerçekten mart ayı erkek ayı sanırım..inşallah allah sizlere de gönlünüze göre verir cnm arkadaşlarım iyi ki varsınız birileriyle paylaşmak çok güzelll..
çok şükür sende güzel bi şekilde atlattın testi.
güzel duan için AMİİİİNNNNN
TURKTAScım yine gelir inşallah çoraplar. olmazsa ben sana gönderirimbi kaç tanesini:)
selam fıstıklar
dün maalesef tüm günü hastanede serum yiyerek geçirdim
epey bi kötülenmiştim
devamlı bulantı ve kusma hali beni en son raddeye getirdi
dün serumdan sonra gözümün önü açıldı diyebilirim
bide ilaç yazdı doktorcumm bulantılar akarşı
şu an iyiyim hamd olsun tabi bunda ilacın etkisi epeyce var...
ay cinsiyet için şimdilik rüyalardan başka bişe görmüyorum
inşallah bende en kısa zamanda öğrenirim..
günaydın herkeseee
dün gece eşimin amcası ve ailesi vardı bizde. konu yine bebişimizin cinsiyetine geldiğinde inşallah kızınız olmaz demezlermi, ayyy sinir oldum. sizinde kzınız var kötümü yani dedim. hayır kız olsun ama ilk bebek erkek olsa daha iyi olur dediler. ben de 'ayy keşke baştan söyleseydiniz ona göre yapardık' dedim. çok sinir oluyorum cinsiyet ayrımı yapan tiplere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?