2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polyanacanımmm bende e bebekten anne adyı günlüğü alayım dedimm benm için bi bakrmısın ne kadar ben anlamadım yani o ne fiyat ölee ilk kez alıcamda netten:))

kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ay maaşallah cnm tek yumurta ikizi mi yoksa?ne olursa olsun çok harika bir kerede 2 çocuk sahibi olmak allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

polyanacanımmm bende e bebekten anne adyı günlüğü alayım dedimm benm için bi bakrmısın ne kadar ben anlamadım yani o ne fiyat ölee ilk kez alıcamda netten:))

:)) bedava canım. sadece 1 kuruş. yani atıyorum bi kaç parça bişey aldın, toplam 19.90 tuttu diyelim, bunla beraber 19,91 tutuyor. ama sadece bunu sipariş verirsen 6,5 tl ye gelir (kargo parası varya) kapağı değişmiş ama bizim aldığımız farklıydı. içerik aynı tabi

kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

iki tane oğlanmııı amanınn senin sırtın yere gelmez artıkk pehhh süperrr maaşşallahh sen şimdiden stok yapp sefalarını sürene kadar çok yoracaklar senii:):86:

CİLEKW aşağıda seni görüyorum ve merak ediyorum sen ikizlerinin cinsiyeti öğrendinmi???? sağlığınız sıhhatiniz iyimi????

aynı anda yazmışız:))))

tebrik ederim canım.. ne mutlu size tek seferde iki çocuk annesi-babası olacaksınız.

kızlar bu arada almak isteyen olursa e-bebekte silikon bebek yastığı 1 tl.günlük indirimler yapıyorlar ya bazen iyi ürünler oluyor bakmak isterseniz.

enemm bedavamı kıslar koşunn alalımmm hepsini bitirelimmm

enemm bedavamı kıslar koşunn alalımmm hepsini bitirelimmm

Turktasın da dediği gibi şok indirimler oluyor. bi kaç parça alırsan kargoda göze batmıyor. 9-11 eylülde çoraplar yine indirimdeymiş 5li si 1 tl ye. ben önceki indirimde almıştım ama bedeni kalmadığından büyük istemiştim 3 yaş için. şuan kızıma iyi gelir ama bebiş için miniklerinden alsam iyi olurdu. inşallah ilerde yine yaparlar çorap indirimi.

Selam canlarım nasılsınız
5 gündür internet tarife değişikliği yüzünden giremiyordum nete sizleri paylaşımları çok özledim.
geçen hafta ikili test için gitmiştim bu gün sonuçları aldım normal çıktı sonuçlar hamd olsun Allahıma çok sevindim.Allahım bütün annelerin bebeklerini sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmelerini nasip eder inşallah(Amin).

pollyannacım ben o çorapları yine kaçırdım.bizim karta taksit yoktu.eşim arkadaşının kartını alıncaya kadar indirim bitti.neyse kısmet değilmiş.

çok şükür sende güzel bi şekilde atlattın testi.

güzel duan için AMİİİİNNNNN

TURKTAScım yine gelir inşallah çoraplar. olmazsa ben sana gönderirimbi kaç tanesini:)

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun çok sevindim...

canım .ok sevindim. seninle günlerimiz aynı ve çok duygulandım okurken sanki kendi duygularımı yaşıyormuş gibi oldum. ne büyük heyecan olmalı ama benim ilk bebeğim 2 hafta nasıl dayanacağım. Allah önce sağlıklı ve sıhhatli bebekler nasip eylesin ama ben erkek çocuklarına başkabir sevgim var. onun için inşallah darısı başıma. dediğin gibi hepimizin gönlüne göre nasip olsun... tebrik ederim canım hayırlı olsun...

arkadaşlar haftamız hayırlı olsun. İnşallah bu haftada güzel haberler alırız...
benim mide bulantım halen devam ediyor. Annecim sağolsun güzel bir çorba yapmıştı onu içince kendime geldim.
Birde bugün adet sancısı gibi ağrı oldu. Annem büyüdüğü için o ağrı olur dedi...
Ama mide bulantılarından korkuyorum. Bebeğim inşallah iyidir.
Ben tekme gibi bişey hissetmiyorum sanki içimde oynayan bişey varmış hissi oluyor...

o zaman STREETPİT sibel1, sende Sibel2.. olurmu:) bende SEMRA. memnun oldum canım. yarışmaya Ankaradan katılıyorum:))) hepinize başarılar dilerim:)))))

canım geçmiş olsun bende 15 haftadayım halen mide sorunu çekiyorum. Çıkarsan bile yemeye çalış...

benimde herkadar içimde erkek sevgisi olsada bende böyle patavatsızca ve saçma yorum yapanlara deliriyorum. Sonuçta allah bize o duyguyu yaşatıyo ve bebek isteyen maddi, manevi bütün varlığını ortaya koyan nice insan varken şükretmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…