- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.241
13 haftanın içindesin dediyse 12+ olandır. SATa göre uyumlu demekki dimi
SİBEEEELLL ne kadar güzel yazmışsın herşeyi.. dudaklarımdaki gülümseme son kelimeye kadar sürdü ve hala da devam ediyor. Ne mutlu sana. Herşeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim. e birde hayırlısıyla erkek geliyormuş ona da çok sevindim. İnşallah bende çarşamba günü güzel haberler veririm.
peki ultrasona girmeden önce neler yemeliyiz bebişin hareketli olması için? tatlı şeylermi? yoksa bol su mu içilmeli?
tebrik ederim canım,seninde oğluşunn oluyomuuşş, maşşallh canım, gözünüz aydın olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
ayy bizde çok merak ediyoruzzz,,,2 hafta sonra gidecez bizde inşlhh:82:
canım ben çikolata yediğimizde daha hareketli oldugunu duymuştum bende öyle yapıyorum inanki sanki futbol oynuyolar içimde öyle hareketli oluyolar ki anlatamam sende dene istersen
MAŞALLAHHH MAŞALLAAHHHHAllahım nazarlardan esirgesin oğluşun geliyorrr ne mutlu sana mart ayı erkek patlaması yaşayacagız kızlarrr hadi hayırlı olsun inş..
canııım çok teşekkür ederim çarşamba sen de böyle güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum doktorun dediği gibi artık endişelenmemize gerek yok sen de geçtin 3ayları rahat ol cnm bol bol dua et allah kabul ediyor ben bizzat tecrübe ettim cnm..
canım tbrk ederim.sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah.darısı başımıza diyelim.
günaydın herkeseeee
streetpit cnm tebrik ederim seniiiii... ben de çarşamba görücem bebişimi ve cinsiyetini öğrenicem inşallah
isolde, çok geçmiş olsun. ben de yaşadım benzer şeyler. ilk 3 ayım kabus gibiydi. sürekli hastanedeydim. şuan tansiyonumun çok düşük, nabzımında çok yüksek olması dışında sorunum yok şükürki. inşallah sen de kısa sürede atlatırsın cnm
benim randevumda çarşamba günü kızlar saat 10:20'de.2 li testimiz yapılacak büyük ihtimal.günlar geçmiyor sanki çok özledim miniğimi.
:) senle aynı zamanlarda farklı hastanelerde olucaz yani. inşallah herşey yolundadır hepimiz için.
kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ayy maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ne güzel haberler bunlar allahım mutluluktan gözlerim doldu valla.41 kere maşallah kuzucuklara
benim randevumda çarşamba günü kızlar saat 10:20'de.2 li testimiz yapılacak büyük ihtimal.günlar geçmiyor sanki çok özledim miniğimi.
kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?