2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canııım çok teşekkür ederim çarşamba sen de böyle güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum doktorun dediği gibi artık endişelenmemize gerek yok sen de geçtin 3ayları rahat ol cnm bol bol dua et allah kabul ediyor ben bizzat tecrübe ettim cnm..

peki ultrasona girmeden önce neler yemeliyiz bebişin hareketli olması için? tatlı şeylermi? yoksa bol su mu içilmeli?

canım ben çikolata yediğimizde daha hareketli oldugunu duymuştum bende öyle yapıyorum inanki sanki futbol oynuyolar içimde öyle hareketli oluyolar ki anlatamam sende dene istersen

canım ben çikolata yediğimizde daha hareketli oldugunu duymuştum bende öyle yapıyorum inanki sanki futbol oynuyolar içimde öyle hareketli oluyolar ki anlatamam sende dene istersen

tamam cnm deniycem ozaman... teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. artık hareketlensin de görelim cinsiyetini minnoşumun.

iyi dileklerin için sağol canım Allah razı olsun

sağol cnm az kalmış senin de 2 gün sonra öğrenicez demek ki..

benim randevumda çarşamba günü kızlar saat 10:20'de.2 li testimiz yapılacak büyük ihtimal.günlar geçmiyor sanki çok özledim miniğimi.

CİLEKW aşağıda seni görüyorum ve merak ediyorum sen ikizlerinin cinsiyeti öğrendinmi???? sağlığınız sıhhatiniz iyimi????

kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ayy maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ne güzel haberler bunlar allahım mutluluktan gözlerim doldu valla.41 kere maşallah kuzucuklara

merhaba hanımlar

çilekw gözün aydın ne güzel maşallah
streetpit seni de tebrik ederim arkadaşım..
ben de kontrole gittim 11+1 olduk şükür..2li test yapabiliriz dedi ama henüz yapmadık..ensesi 1.25 mm çıktı iyi dedi şükür...
minik kalbini duymak rahatlattı...kapı önünde başhekimi gördük daha önceden tanışmıştık,selam verdi..ben stesle gün hesaplıyorum iyi mi yorumu yapıyorum içimden adamı farketmedim bile...çıkışta herkesi görmeye başladım

şükür ya..
Rabbim hepimizi hayırlıca yavrularına kavuştursun...
su içemediğim için su miktarını da sordum,şimdi iyiymiş ama çoğalt dedi..ama zaten çoğalttım kk arkadaşlarım sayesinde

benim randevumda çarşamba günü kızlar saat 10:20'de.2 li testimiz yapılacak büyük ihtimal.günlar geçmiyor sanki çok özledim miniğimi.

evet ya günler geçmiyo senin 2 günün kalmış ben 1 hafta daha beklicem çatlıyorum meraktan ikili testte yapılacak cinsiyetini gösterir belki ama benim içimde çok kuvvetli his var erkek gibi streepit senide tebrik ederim topiğimize bitane daha şehzade geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…