- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.221
Merhaba kızlar, ben de kısmetse 2012 Mart annelerinden olucam. Tahmini doğum tarihimiz 13 Mart gibi görünüyor şu an için. Henüz cinsiyetle ilgili bişey söylemedi benim doktorum biraz ketum biri. Umarım birdahaki kontrolde söyler. Hoş sağlıklı olduğunu bilmek herşeyden güzel tabi.. İlk kalp atışlarını, ilk el kol hareketlerini görünce cinsiyeti filan unutuyor insan..
Hepinize güzel bi hamilelik diliyorum. Sevgiler herkese
canim kac haftalik bebisin?
hoşgeldin aramıza. listemize ekledim senide.
cnm 100 yorum yazarsan msj atabiliyorsun neyse Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebiş haberi nasip etsin sana(bişeycik daha eğer kendini kötü hissedersen hemen psikoloj yada
psikiyatrise git ben gitmedim iyi olduğumu sandım hep içime attım ama hep patladım psikolojim bozuldu Allaha şükür atlattım )
SİBEEEELLL ne kadar güzel yazmışsın herşeyi.. dudaklarımdaki gülümseme son kelimeye kadar sürdü ve hala da devam ediyor. Ne mutlu sana. Herşeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim. e birde hayırlısıyla erkek geliyormuş ona da çok sevindim. İnşallah bende çarşamba günü güzel haberler veririm.
evveeeeeeeeeeeeet kızlar ben de sonunda bebeğimi gördüm
sabah saat 8.30kalktım 9.30 da randevumuz vardı nasıl bir heyecan ve korku kapladı içimi anlatamam insan bir kere kayıp yaşayınca sanki hep yaşayacakmış gibi geliyor
neyse ki nefesimi tutup doktora geldim ve allahıma şükür gayet güzel dedi doktorum artık at bu endişeleri bu haftadan sonra kolay kolay bişey olmaz bebeklere allah istemedikçe dedi ben de haklısınız dedim zaten kocaman olmuş 15.haftadan sonra boydan ölçüm yapmıyorlar artık önce baş sonra karın çevresi sonra da uyluk kemiğini ölçüyorlar ve bu üçünün ortalamasına göre kilo tespit ediliyor tabiiki hepsi tahmini benim miniğim15+1 günlük görünüyor tam zamanında yani kilosu da 110gr.yazıyor
tabi bu rahatlama ne kadar sürer sizin de bildiğiniz gibi 10 gün sonra gene endişeler özlemler başlar ama bundan sonra 20.hafta da görüşeceğiz dedi doktor o zaman da ayrıntılı usg yaptır öyle gel dedi onun için de şimdiden randevu aldım radyolojiden 19 ekim de..yani 19 ekim e kadar geri sayım yapıcam şimdi de ama olsun önemli olan onun güzel minik kalbi hep sağlıkla pıt pıt atsın..
vee merak ediyorsunuz biliyorum cinsiyeti de gördük maaşallah bu erkeklerin hiç utanması yok açtı hemen gösterdi yani bir kızım var allahım bana bağışlasın çok şükür bir de oğlum olacak allah bağışlarsa inşallah ben de böylece belki bir daha doğurmayacağım..
ramazan dahep bol bol dua etmiştim üç aylarda da öyle ve allah dualarımı kabul etti zaten sürpriz bir bebekti bir de erkek olması daha da sürpriz oldu bir kez daha allahım dualarımı kabul etti tabi ben önce sağlıklı sonra da hayırlı bir erkek evladı dilemiştim özellikle eşim için o çok istiyordu..işte bööyleee sizlerin de en az benim kadar sevineceğini biliyorum gerçekten mart ayı erkek ayı sanırım..inşallah allah sizlere de gönlünüze göre verir cnm arkadaşlarım iyi ki varsınız birileriyle paylaşmak çok güzelll..
canım sendemi çarşamba gidiceksin dra, bende gidicem ve çok heyecanlıyım. ilk defa bukadar heyecan yaptım nedense. ikili testimin sonucunu da alıcam çarşamba günü. umarım ii çıkar. sende cinsiyetini öğreniceksin artık değil mi?
sabah saat 8.30kalktım 9.30 da randevumuz vardı nasıl bir heyecan ve korku kapladı içimi anlatamam insan bir kere kayıp yaşayınca sanki hep yaşayacakmış gibi geliyor
neyse ki nefesimi tutup doktora geldim ve allahıma şükür gayet güzel dedi doktorum artık at bu endişeleri bu haftadan sonra kolay kolay bişey olmaz bebeklere allah istemedikçe dedi ben de haklısınız dedim zaten kocaman olmuş 15.haftadan sonra boydan ölçüm yapmıyorlar artık önce baş sonra karın çevresi sonra da uyluk kemiğini ölçüyorlar ve bu üçünün ortalamasına göre kilo tespit ediliyor tabiiki hepsi tahmini benim miniğim15+1 günlük görünüyor tam zamanında yani kilosu da 110gr.yazıyor
tabi bu rahatlama ne kadar sürer sizin de bildiğiniz gibi 10 gün sonra gene endişeler özlemler başlar ama bundan sonra 20.hafta da görüşeceğiz dedi doktor o zaman da ayrıntılı usg yaptır öyle gel dedi onun için de şimdiden randevu aldım radyolojiden 19 ekim de..yani 19 ekim e kadar geri sayım yapıcam şimdi de ama olsun önemli olan onun güzel minik kalbi hep sağlıkla pıt pıt atsın..
vee merak ediyorsunuz biliyorum cinsiyeti de gördük maaşallah bu erkeklerin hiç utanması yok açtı hemen gösterdi yani bir kızım var allahım bana bağışlasın çok şükür bir de oğlum olacak allah bağışlarsa inşallah ben de böylece belki bir daha doğurmayacağım..
ramazan dahep bol bol dua etmiştim üç aylarda da öyle ve allah dualarımı kabul etti zaten sürpriz bir bebekti bir de erkek olması daha da sürpriz oldu bir kez daha allahım dualarımı kabul etti tabi ben önce sağlıklı sonra da hayırlı bir erkek evladı dilemiştim özellikle eşim için o çok istiyordu..işte bööyleee sizlerin de en az benim kadar sevineceğini biliyorum gerçekten mart ayı erkek ayı sanırım..inşallah allah sizlere de gönlünüze göre verir cnm arkadaşlarım iyi ki varsınız birileriyle paylaşmak çok güzelll..
slm kızlar bu arada herkesee...
kızlar benim bebeğimin ultrason fotolarının birinde 13+6 yazıyo,diğerinde ise 12+4 yazıyo ,dr ise bana 13. haftanın içindesin demişti,,,acaba hangisini baz alacaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?