- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.441
günaydın kızlar
biz de kahvaltımızı yaptık uzun süredir böyle çok yememiştim kahvaltıda şiştim valla oğluşumu iyi görünce ben de iyi hisswediyorum kendimi ona daha da kilo aldırmak için yedim de yedim valla...
sutluçörek tebrik ederim cnm artık sen de pembelere başlarsın kızlar şunlara bakın bizim bebekler kışa denk geldiği için örebilir yada ördürebilirsiniz ben öremediğim için örecek birini bulacağım çok güzel örnekler var
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...isli-carsaflar-anneler-gunune-ozel-20-tl.html
Saol cnm benim bizim babamız da erkek diyodu bugün öğrenince prensesim diye sevmeye başladı iyiki kız olcak bana daha düşkün olcak
koynnumdan çıkmıcak diyo kızlar babalarına aşık oluyolar diyor
kızlar bizim annane ve babanne şimdiden başlamışlar örgülere benim örmeme gerek kalmadı sen çalışıyosun yapma diyolar daha erken değilmi dedim çift çift ancak yetiştiririz diyolar bendende onlara hadi kolay gelsin demek kaldı sağolsunlar düşünmüşler yapıyolar
merhaba güzel topiğin güzel anneleri..
cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzel yaa bizde öğreniriz inş yakın zamanda...
bu arada bnm alerjik nezlem var ve böle havalarda çosuyo tıkıyor beni. ilaçta kullanamadım ne yapmam lazım kızlar akıl verin bana. çok baş ağrısı yapıyor, kulaklarım uğulduyo, nnefes alamıyorum...
kızlar bizim annane ve babanne şimdiden başlamışlar örgülere benim örmeme gerek kalmadı sen çalışıyosun yapma diyolar daha erken değilmi dedim çift çift ancak yetiştiririz diyolar bendende onlara hadi kolay gelsin demek kaldı sağolsunlar düşünmüşler yapıyolar
Birde doğum için hastene ve fiyatları araştırmaya başladınız mı ben takiplerimi fulya da cankat kadın sağlığı dr. Cihan erdoğduya gidiyorum kendisi çook ilgili harika bi doktor ama dogum ücreti 2000 doktr+3000 hastane pahalıya geliyo bana araştırmaya başladım hastane varsa sizinde bildiğiniz iyi doktor ve hastaneler fiyatları hakkında benide bilgilendirirmisinzz lütfenn
merhaba kızlar şöyle bi kaç sayfa okudum listeye baktım cinsiyetleri gördüm uhdecim bir prens bir prenses ne güzel :) umutluyum78 pileo ve sreetpitin de prensleri olacakmış ay çok sevindim valla pollyanna venüsten ve berkerdem sizleri de merak ediyorum ama henüz öğrenilmemiş sanırım hayırlısı olsun inşallah teyzeleri olaraktan öpüyorum miniklerinizi hele örgü muhabbetleri başlamış okurken gözlerim doldu.. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve yiğenlerime de analı babalı büyümeyi nasip etsin aminnn.. eskisi gibi bu topiğe girmiyorum okullar açıldı minik birlerimle başladık çok yoruluyorum :) ama daha çok istek uyandırıyorlar bir sarılışları bir öpüşleri var taa içimden hissediyorum inşallah allahım bana da kendi evladımda yaşatır bu duyguyubugün benim 40. günüm ve hala adet olmadım içimden acaba diyorum ama kontrole de gidemedim umutlanmak yok inşallah kötü bişey de yoktur cumaya randevu aldım eğerki hamiş olursam burda sizlerle de paylaşmak istiyorum kadınlar kulübünde ilk topiğim ilk arkadaşlarımsınız siz yani ben,m için çok özelsiniz buarada beni unutmadınız değil mi
oyyy annene babanne ye kolay gelsin gerçekten.. çift çift:))
miniklerine giymek nasip olsun Allah'ın izniyle Hülyacım
ya birde kızlar benim bebiş hep sol tarafımda hiç sağa geçmiyo :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?