2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişlerrr:92::92::92:

sutlucorek canım tebrik ederim prensesin geliyormuşşş darısı öğrenemeyenlerin başına.
benm eşim de kız istiyor babalarına düşkün oluyorlar die. şimdiden pembişlere bakıoruz. hayırlısı inşallah.

Hepsi birbirinden güzel...Artık anneanne babaanne örsün bebişlere

Merhaba arkadaşlar maşallah herkes cinsiyetlerini öğrenmeye başlamış.Okuyunca bende merak ettim bakalım haftaya dr gitcez öğrenebilirmiyiz acaba.Polyanna benide listeye eklermisin bende sizleri takip ediyorum.Yaş 27, doğum taihimiz 24 mart

Saol cnm benim bizim babamız da erkek diyodu bugün öğrenince prensesim diye sevmeye başladı iyiki kız olcak bana daha düşkün olcak
koynnumdan çıkmıcak diyo kızlar babalarına aşık oluyolar diyor

bu doğru canım:)) kızlar babalarına aşık oluyolar ama babalar kızlarına daha fazla aşık oluyorlar.. bizimkiler öyle yani:))

bebeklerimiz ve cicileri bölümünde inanılmaz güzel bebek odaları var ya millet neler de yapmış
şerbet bardağı süslemeleri de yapmışlar yine aynı bölümde ela kızın odası topiğinde var mesela, çok tatlı olmuş

http://img61.imageshack.us/img61/2926/6cf279e9422343c6a4905e4gu5.jpg

Sibel eklediğin linkten ilk sayfada bu dikkatimi çekti. kolay ve pratik.. uykudan uyanınca üstüne hemen geçiriliverilir:) çok hoşuma gitti. ben bunu bi örmeyi deneyeyim:)))

ABCDM canım seni dün listeye eklemiştim de bilgiler eksikti. şimdi onları tamamlarım.

kızlar bizim annane ve babanne şimdiden başlamışlar örgülere benim örmeme gerek kalmadı sen çalışıyosun yapma diyolar daha erken değilmi dedim çift çift ancak yetiştiririz diyolar bendende onlara hadi kolay gelsin demek kaldı sağolsunlar düşünmüşler yapıyolar

merhabalar en taze anne adayları:)

ay ne güzel bugün hep güzel haberler var...
afsan,sütlüçörek tebrik ediyorum ne güzel kızlarımız geliyormuş...okulları düşünüyordum hep erkek çocuk olcak bizim dönemin çocukları diye
zozdemir seni de tebrik ediyorum Allah gönlüne göre vermiş erkek olmuş...
berkerdem çok haklısın merakımız artıyor bizimde tabi sevincimizde

büyüklere baya iş düşüyor aslında:) sen de inşallah iyi günlerde giydir minişlerine cicileri

Kızlar çook tebrik ediyorum hepinizii bende bu ara kimden duysam erkek diyodu nihayet kız haberleri aldıkk :) benimkide erkek isim araştırmaya başladım bilee rabbim hepinize hayırlı doğumlar versinn

merhaba güzel topiğin güzel anneleri..
cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzel yaa bizde öğreniriz inş yakın zamanda...
bu arada bnm alerjik nezlem var ve böle havalarda çosuyo tıkıyor beni. ilaçta kullanamadım ne yapmam lazım kızlar akıl verin bana. çok baş ağrısı yapıyor, kulaklarım uğulduyo, nnefes alamıyorum...

Birde doğum için hastene ve fiyatları araştırmaya başladınız mı ben takiplerimi fulya da cankat kadın sağlığı dr. Cihan erdoğduya gidiyorum kendisi çook ilgili harika bi doktor ama dogum ücreti 2000 doktr+3000 hastane pahalıya geliyo bana araştırmaya başladım hastane varsa sizinde bildiğiniz iyi doktor ve hastaneler fiyatları hakkında benide bilgilendirirmisinzz lütfenn

geçmiş olsun canım aynı sorun bendede var ama ilaç kullanmak istemiyorum gebeliğimin başında çok fazla antibiyotikler ve penisilin iğneleri oldum bilmeden şimdide doktorlar ilaç vericek diye söylemiyorum bile gebelikte ilaç kullanımı çok iyi değil bence mecburi durumlar haricinde
tabii

oyyy annene babanne ye kolay gelsin gerçekten.. çift çift:))

miniklerine giymek nasip olsun Allah'ın izniyle Hülyacım

ya birde kızlar benim bebiş hep sol tarafımda hiç sağa geçmiyo :26::26::26:

merhaba kızlar şöyle bi kaç sayfa okudum listeye baktım cinsiyetleri gördüm uhdecim bir prens bir prenses ne güzel :) umutluyum78 pileo ve sreetpitin de prensleri olacakmış ay çok sevindim valla pollyanna venüsten ve berkerdem sizleri de merak ediyorum ama henüz öğrenilmemiş sanırım hayırlısı olsun inşallah teyzeleri olaraktan öpüyorum miniklerinizi hele örgü muhabbetleri başlamış okurken gözlerim doldu.. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve yiğenlerime de analı babalı büyümeyi nasip etsin aminnn.. eskisi gibi bu topiğe girmiyorum okullar açıldı minik birlerimle başladık çok yoruluyorum :) ama daha çok istek uyandırıyorlar bir sarılışları bir öpüşleri var taa içimden hissediyorum inşallah allahım bana da kendi evladımda yaşatır bu duyguyu bugün benim 40. günüm ve hala adet olmadım içimden acaba diyorum ama kontrole de gidemedim umutlanmak yok inşallah kötü bişey de yoktur cumaya randevu aldım eğerki hamiş olursam burda sizlerle de paylaşmak istiyorum kadınlar kulübünde ilk topiğim ilk arkadaşlarımsınız siz yani ben,m için çok özelsiniz buarada beni unutmadınız değil mi

ah amerda cnm senide merak ediyorum bak görünce farkettim unuttuklarım da olabilir affedin artık bir aydır girmedim birazda hafızam zayıf olduğu için hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize

Ben beylikdüzünde medilife tıp merkezine gidiyorum doktorum Senem Aras eşimin akrabası iyi bir doktor internetten takip ettiğim kadarıyla hastaları memnun. Temmuz ayında bir akrabamız doğum yaptı orda normal 250 sezeryan 600 demişti.

Dünyanın en güzel anne adayı inşallah bebişin içerde senin onu farkedeceğin anı bekliyordur sabırsızlıkla...en kısa zamanda yeni meleğinle tanışmanı diliyorum tüm meleğini kaybeden arkadaşlarımız inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıkla yeni bebeklerinizi kavuşturur size dualarımız sizlerle çünkü sizler bizim hep yanımızda oldunuz dualarınızla içimiz ferahladı sıkıntılarımız azaldı buradaki tüm annelerin dualarıyla tekrar aramızda olacaksınız inşallah.... benim henüz belli olmadı bu cuma randevum var dua ediyorum öncelikle bebeğim sağlıklı olsun ve meraktan çatlıyoruz tüm aile cinsiyetini bize göstersin... cumaya müjdeli haberlerle gelirsin inşallah

oyyy annene babanne ye kolay gelsin gerçekten.. çift çift:))

miniklerine giymek nasip olsun Allah'ın izniyle Hülyacım

ya birde kızlar benim bebiş hep sol tarafımda hiç sağa geçmiyo :26::26::26:

yawru kuşum ben karnımı elliyom elliyom anlamıyom nerde olduğunu senin ikinci diyemi sen anlıyosun yoksa herkes anlıyo benmi anlamıyorum ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…