2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım ve sibelcin doğum günleriniz kutlu olsun bundan sonraki doğum günlerinizi çocuklarınızla kutlamanızı dilerim...

günaydın kızzlaaaaaaaaarrr inşallah herkes için hayırlı bir gün olsunnn

Sibelcim günaydın canım tşk ederim.bundan sonra sizlerle de hep beraber olmak çok güzel.biz burda kocaman bir aile olduk allahtan devamını diliyorum.

Nice mutlu senelere tüm sevdiklerinle beraber

tşk. kızlarrr çok sağolunnn önümüzdeki senelerede birlikte girmek dileğimle öpüyorummm

Günaydın canım.. amanın bunlar pek tatlılar yaaa.. yerim ben bunlarıda, oğluşunuda:)))

Birde nacizane fikrimi belirteyim kızlar.. bu ayaklı tulumlardan ilk zamanlar fazla almayın çok kısa bi sürede boyları çok uzuyor, içine sığamıyorlar:)) ZOZDEMİR canım senin bunlar yeter.

Son düzenleme:

günaydın canım şükür iyiyiz umarım sen ve beişin de iyisindir.ciciler hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde giysin çok güzeller özellikle ayakkabılara bayıldım

canım çok güzellerr oğluşunada çok yakışacak eminim güle güle iyi günlerde giydir inş...

teşekkür ederiz teyzeleri artık sizinkileride görelim ne varsa merak ediyorz biz

İyiyim canım sağol,(migrenim tutmasın diye dua ediyorum)onun dışında herşey yolunda.
Sen nasılsın?

migren çok kötü canım geçmiş olsun çok ileri değil ama bende de biraz var.inşallah tutmaz.ben de iyiyim şükür tüm topik hep iyi olalım inşallah

günaydın kızlar doğum günleriniz kutlu olsuuuuuuuun mutlu yıllaaaaaaaaaar
çok tşk. ederim canım
migren çok kötü canım geçmiş olsun çok ileri değil ama bende de biraz var.inşallah tutmaz.ben de iyiyim şükür tüm topik hep iyi olalım inşallah

ahh ahh o migren illeti bendede var tuttumu tutuyor valla geçmek bilmiyor Allahım kimseye yaşatmasın çok zorrr

Günaydın dünyanın en güzel anneleri

Türktas ve Uhde doğum gününüz kutlu olsun, Rabbim sizleri her cihandada sevdiklerinizle birlikte eylesin, Hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı, gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin, Mutlu, hayırlı yıllar

Bu gün eşiminde doğum günü ve ben onun yanında değilim İznin alıp gelecekti, işyerine müfettişler geleceği için izin vermemişler, durdu durdu bu zamanı mı buldu bu müfettiş yaaa:84::84: bu sene daha hiç izin kullanamadık:84::84:

Ben kocisimi özledim

İyiyim canım sağol,(migrenim tutmasın diye dua ediyorum)onun dışında herşey yolunda.
Sen nasılsın?

canım yaa sendede mi var bu illet( psikolojik olarak migreni düşünmek bile tetikliyor ağrıyı biliyomusun. o yüzden hiç düşünmemeye çalış.

MASİVA cım eşinin doğum günüymüş, nice mutlu yıllara.. inşallah bi sonrakinde yavrunuzla beraber mutlu mesut bi şekilde kutlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…