- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.781
hülyacım ve sibelcin doğum günleriniz kutlu olsun bundan sonraki doğum günlerinizi çocuklarınızla kutlamanızı dilerim...
günaydın kızzlaaaaaaaaarrr inşallah herkes için hayırlı bir gün olsunnn
Nice mutlu senelere tüm sevdiklerinle beraber
hülyacım ve sibelcin doğum günleriniz kutlu olsun bundan sonraki doğum günlerinizi çocuklarınızla kutlamanızı dilerim...
günaydın kızzlaaaaaaaaarrr inşallah herkes için hayırlı bir gün olsunnn
günaydın kızlar nasılsınız?
sizede gösteriyim dedim oğlumun yeni cicileri nasıllar?
Eki Görüntüle 256617 Eki Görüntüle 256618 Eki Görüntüle 256619 Eki Görüntüle 256620 Eki Görüntüle 256621
Eki Görüntüle 256617 Eki Görüntüle 256618 Eki Görüntüle 256619 Eki Görüntüle 256620 Eki Görüntüle 256621
Günaydın....
Doğum günü olan arkadaşlar sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere....
günaydın tşkler canım iyi ileklerin için nasılsın?
günaydın canım.. Amanın bunlar pek tatlılar yaaa.. Yerim ben bunlarıda, oğluşunuda:)))
birde nacizane fikrimi belirteyim kızlar.. Bu ayaklı tulumlardan ilk zamanlar fazla almayın çok kısa bi sürede boyları çok uzuyor, içine sığamıyorlar:)) zozdemir canım senin bunlar yeter.
günaydın canım şükür iyiyiz umarım sen ve beişin de iyisindir.ciciler hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde giysin çok güzeller özellikle ayakkabılara bayıldım
canım çok güzellerr oğluşunada çok yakışacak eminim güle güle iyi günlerde giydir inş...
İyiyim canım sağol,(migrenim tutmasın diye dua ediyorum)onun dışında herşey yolunda.
Sen nasılsın?
teşekkür ederiz teyzeleri artık sizinkileride görelim ne varsa merak ediyorz biz
Günaydın....
Doğum günü olan arkadaşlar sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere....
çok tşk. ederim canımgünaydın kızlar doğum günleriniz kutlu olsuuuuuuuun mutlu yıllaaaaaaaaaar
migren çok kötü canım geçmiş olsun çok ileri değil ama bende de biraz var.inşallah tutmaz.ben de iyiyim şükür tüm topik hep iyi olalım inşallah
canım biz ekledik ama buraya değil.topiğimizin bebişlerin cicileri için ayrı bir topiği var orda paylaşıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/464189-2012-mart-bebislerinin-mini-mini-cicileri.html linki bu ordan bakabilirsin eklenenlere.
İyiyim canım sağol,(migrenim tutmasın diye dua ediyorum)onun dışında herşey yolunda.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?