- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 44
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.761
semracım ben kızımı 2 sene emzirdim büyük ihtimal o yüzden uyumadı bıraktıktan sonra da yarım sene fln memesiz hayata alışmaya çalıştı yani bireyselliğini anladı anca ondan sonra kesintisiz uyumaya başladı nerden baksan 6-7 aydır fln..o da ben yanında olursam yani aynı odada uyursak güzel oluyor fakat odasına koyduğumda gene uyanıp beni istiyor kokumu mu alıyodur nedir nerden anlıyorsa orda olmadığımı:86::86yüzden ikinciyi 1 seneden fazla emzirmeyi düşünmüyorum ve kesinlikle sallayarak uyumaya da alıştırmayacağım koy yatağına kendi kendine uyusun tabi böyle dediğime bakmayın ne kadar kıyabilirim allah bilir..uzun lafı kısası uykuyu unutun eğer çocuk istiyorsanız hanımlar..tabi bunu hamiş olmayanlara söylüyorummm çünkü hamiş olanlar için artık çok geçç..
sibelcim adaşım senin de gözün aydın en geçsen haberini verdin valla bak demekki senin de oğlun olacak bana da 2li test için gittiğimde doktor erkek ama bu haftalarda da kızlardada olur çıkıntı demişti o lafa ben de inanmamıştım çünkü onlar kesinleşmeden yani net görmeden sanırım söylemek istemiyorlar o yüzden o yalanı sıkıyorlar sanıyorum:26::26:
bir de ben radyoloji de baktırmıştım enseye herhalde cinsiyeti söylemek bana düşmez diye düşündü doktor bayan o yüzden net konuşmamıştı..kızlarda öyle bir çıkıntı olamaz ben kızımdan biliyorum olsa o zaman o haftalarda doktorların kesinlikle yorumda bulunmaması lazım gereksiz oluyor çünkü..neyseee tekrar hayırlı olsunn..
bu arada kızlar benim göbek artık çıktı resmen 4-5aylık gibi oldu artık yüzüstü yatamıyorum eşim de yatınca kızıyor zaten aman oğlu olacak ya ödü kopuyor işte..:))benim de kopuyor cnm o kadar da değil!
benim çok uykum geldi hadi iyi geceler..
kızlar bu arada yarın doğum günüm.bugün de bebeğime aldığım ciciler geldi fiyatını uygun bulduklarımı alıyorum.yarın eklicem onların da resimlerini.
SİBELcim güzel haberlerle gelmene çok sevindim, tebrikler canım.evet sevgili adaşım Sibel doktora sabah gittim ama eve yeni geldim.haberler çok güzel allahıma şükürler olsun.bebeğim gayet iyiymiş her şey yolunda dedi doktor.sıpa öyle hareketliydi ki enseyi ölçmekte zorlandı dr.um gülmekten öldüm allahım ne muhteşem bir şey.dans ediyor sanki 1 sn durmadı eller ayaklar kıpır kıpır.ense kalınlığı 1,3 çıktı iyi dedi dr.kanda bakılacak değerlere 3lü testte bakmayı uygun görüyorum dedi ben de tamam dedim.doktorumu seviyorum ve ona güveniyorum.eşim ben ve doktorum kahkahalar eşliğinde miniğimin dansını izledik.ve ve ve sıra geldi cinsiyeteeee :))ben sormadım dr.uma ama o bir tahminde bulundu ve ilerde kesinleşir ama büyük ihtimal erkek gibi dedi.ben o söylemeden önce demiştim rüyamda erkek görüyorum diye.o da bir kere de ben versem şu müjdeyi hepiniz rüyada görüyorsunuz dedi ona da baya güldük.işte böyle çok mutluyum kızlar.haberimi beklediğin için ayrıca tşk ederim adaşım.
bana ilk gebeliğimde bu aşıyı olacağım zaman hastanede bi abla söylemişti ALLAH razı olsun. bunu yapmayanlar kollarını kaldıramıyorlarmış 1-2 gün. ben aşı olduğum gün misafir ağırlamıştım:))aşı 20.hafta da oluyor annecikler.polyana iyi demişsin aşı olduktan sonra biraz ovun diye bende kara kara düşünüyodum çok yakarmı diye ama bunu duyunca sevindim rahatladım teşekürler arkadaşım
Ahh SİBELcim ahh ben 17 ay emzirdim şuan 25 aylık hala değişen bişey yok
turksat tebrikler cnm....
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünnnn ?????
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsunnnn darısı görmeyenlere olsun inş....
bugün benim doğum günüm dün kocişime kzımıştım benle ilgilenmedi maça gitti diye ama akşam ben uyurken gece aşkım diye bir sesle uyandım korktum noluyor diye gözümü açtığımda canım kocişkocum 12:00 geçe elinde kocaman bir pasta mumları yakmış pastanın yanında kocaman bir buket gül doğum günümü kutladı çok mutlu oldummm bebişlerimizle birlikte ilk doğum günümüzü kutladık işte güzeldiii hemde çok güzelll
canımmm ne tesadüf benimde doğum günüm bugün DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE bebişinle birliktee
SİBELcim güzel haberlerle gelmene çok sevindim, tebrikler canım.Şehzade doğru mu çıkacaka bakalım. hadi hayırlısı
bana ilk gebeliğimde bu aşıyı olacağım zaman hastanede bi abla söylemişti ALLAH razı olsun. bunu yapmayanlar kollarını kaldıramıyorlarmış 1-2 gün. ben aşı olduğum gün misafir ağırlamıştım:))
Ahh SİBELcim ahh ben 17 ay emzirdim şuan 25 aylık hala değişen bişey yok( önceleri meme diye uyanıyordu. şimdi de aklına estikçe su ve çiş için uyanıyo. çoğu zamanda sebepsiz! Allah yardımcımız olsun. Dua ediyorum kardeşi çoook uykucu olsun diye.
HÜLYACIM VE SİBEL2CİM:)) doğum günleriniz kutlu olsun.. yavrularınızla nice nice mutlu yıllara inşallah.
hülyacım eşinin sürprize de alkışa değer:)Gönül almak çok güzel bişey yaaaa.. çok duygulandım. Maşallah
günaydınlaaaaarrrr... doğumgünü olan arkadaşlar nice yıllara inşallah bebişlerinizle birlikte.
günaydınnnn kızlarr...
uhde ve turktaş doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara....
kızlar bu arada yarın doğum günüm.bugün de bebeğime aldığım ciciler geldi fiyatını uygun bulduklarımı alıyorum.yarın eklicem onların da resimlerini.
günaydın güzel annaler...
doğum günü olan arkadaşlar nice sağlıklı yıllara sizlere bebeişlerinizle....
bugün doktora gidicez çok heycanlıyım. uyuyamadım heycandan 2li testde yapılır sanıyorum ki. kıpır kıpır görcem inş pıtırcığımı...
günaydın güzel annaler...
doğum günü olan arkadaşlar nice sağlıklı yıllara sizlere bebeişlerinizle....
bugün doktora gidicez çok heycanlıyım. uyuyamadım heycandan 2li testde yapılır sanıyorum ki. kıpır kıpır görcem inş pıtırcığımı...
doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğinle ve tüm sevdiklerinle birlikte inş.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünnnn ?????
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsunnnn darısı görmeyenlere olsun inş....
bugün benim doğum günüm dün kocişime kzımıştım benle ilgilenmedi maça gitti diye ama akşam ben uyurken gece aşkım diye bir sesle uyandım korktum noluyor diye gözümü açtığımda canım kocişkocum 12:00 geçe elinde kocaman bir pasta mumları yakmış pastanın yanında kocaman bir buket gül doğum günümü kutladı çok mutlu oldummm bebişlerimizle birlikte ilk doğum günümüzü kutladık işte güzeldiii hemde çok güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?