2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok tşk ederim.geç haber verdim çünkü anneme gittim doktordan sonra akşamladık.bebişin cicileri için kargoya adres orayı veriyorum.hem onları bekledik.ondan geciktim.cinsiyet çok mühim değil canım alacaklarımı ikisi için uygun olan renklerden seçmeye çalışıyorum.sağlıklı eli ayağı düzgün olsun bebişim başka bir şey istemem yaradandan.o ne verirse hayırlıdır güzeldir.cümlemize hayırlısı diye dua ediyorum.uykum geldi sabah erkenden uyanmıştım.hepinize iyi geceler bebişlerinize de tabi :))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünnnn ?????

cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsunnnn darısı görmeyenlere olsun inş....

bugün benim doğum günüm dün kocişime kzımıştım benle ilgilenmedi maça gitti diye ama akşam ben uyurken gece aşkım diye bir sesle uyandım korktum noluyor diye gözümü açtığımda canım kocişkocum 12:00 geçe elinde kocaman bir pasta mumları yakmış pastanın yanında kocaman bir buket gül doğum günümü kutladı çok mutlu oldummm bebişlerimizle birlikte ilk doğum günümüzü kutladık işte güzeldiii hemde çok güzelll

kızlar bu arada yarın doğum günüm.bugün de bebeğime aldığım ciciler geldi fiyatını uygun bulduklarımı alıyorum.yarın eklicem onların da resimlerini.

canımmm ne tesadüf benimde doğum günüm bugün DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE bebişinle birliktee

SİBELcim güzel haberlerle gelmene çok sevindim, tebrikler canım. Şehzade doğru mu çıkacaka bakalım. hadi hayırlısı

aşı 20.hafta da oluyor annecikler.polyana iyi demişsin aşı olduktan sonra biraz ovun diye bende kara kara düşünüyodum çok yakarmı diye ama bunu duyunca sevindim rahatladım teşekürler arkadaşım
bana ilk gebeliğimde bu aşıyı olacağım zaman hastanede bi abla söylemişti ALLAH razı olsun. bunu yapmayanlar kollarını kaldıramıyorlarmış 1-2 gün. ben aşı olduğum gün misafir ağırlamıştım:))

Ahh SİBELcim ahh ben 17 ay emzirdim şuan 25 aylık hala değişen bişey yok( önceleri meme diye uyanıyordu. şimdi de aklına estikçe su ve çiş için uyanıyo. çoğu zamanda sebepsiz! Allah yardımcımız olsun. Dua ediyorum kardeşi çoook uykucu olsun diye.

HÜLYACIM VE SİBEL2CİM:)) doğum günleriniz kutlu olsun.. yavrularınızla nice nice mutlu yıllara inşallah.

hülyacım eşinin sürprize de alkışa değer:) Gönül almak çok güzel bişey yaaaa.. çok duygulandım. Maşallah

Son düzenleme:
günaydın güzel annaler...
doğum günü olan arkadaşlar nice sağlıklı yıllara sizlere bebeişlerinizle....
bugün doktora gidicez çok heycanlıyım. uyuyamadım heycandan 2li testde yapılır sanıyorum ki. kıpır kıpır görcem inş pıtırcığımı...

Günaydın UHDEcim.çok güzel bir sürpriz olmuş ne mutlu sana.allah onları başımızdan eksik etmesin.

canımmm ne tesadüf benimde doğum günüm bugün DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE bebişinle birliktee

evet ne güzel bir tesadüf tşk ederim canım.senin de doğum günün kutlu olsun eşinle bebişlerinle bütün güzellikler sizlerle olsun canım benim.dünden beri zaten mutluydum şimdi daha bir güzel oldu.:))

zamanla görücez Semracım şehzade doğru mu değil mi hayırlısını diliyorum allahtan o versin hayırlısını versin.tşk ederiz bu arada doğum günümüz bugün UHDEcimle.allah bebişlerimizle sağlıklı ömür versin.

günaydınlaaaaarrrr... doğumgünü olan arkadaşlar nice yıllara inşallah bebişlerinizle birlikte.

günaydın SEFY84 tşk ederiz canım inşallah onlarla daha da güzelleşecek bir hayata allahın izniyle. bu öpücükler de bebişimden size teyzeleri

HAyırlı haberlerle gelmen dileğiyle canım..

bugün CİLEKW de serklaj için doktora gidecekti. oda iyi haberlerle gelir inşallah.

günaydın canım tşk ederiz.güzel haberlerle gelirsin inşallah gelince mutlaka yaz bize durumu.

Nice mutlu senelere tüm sevdiklerinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…