- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.801
Günaydın dünyanın en güzel anneleri
Türktas ve Uhde doğum gününüz kutlu olsun, Rabbim sizleri her cihandada sevdiklerinizle birlikte eylesin, Hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı, gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin, Mutlu, hayırlı yıllar
Bu gün eşiminde doğum günü ve ben onun yanında değilimİznin alıp gelecekti, işyerine müfettişler geleceği için izin vermemişler, durdu durdu bu zamanı mı buldu bu müfettiş yaaa:84::84: bu sene daha hiç izin kullanamadık:84::84:
Ben kocisimi özledim
Amin inşaAllah, çok tşk ederimMASİVA cım eşinin doğum günüymüş, nice mutlu yıllara.. inşallah bi sonrakinde yavrunuzla beraber mutlu mesut bi şekilde kutlarsınız
amiiin inşaAllah, bu gidişle eşim gelemeyecek gibi, haftaya ben artık tosyaya döneceğim, gerçi orayada gitmek istemiyorum, bir türlü alışamadım, tayinimiz hayırlısıyla Ankaraya bir çıksaydıtşk.canım seninde eşinin doğum günü kutlu olsun canımm sizlerle birlikte nice senelere mutlu mesut girin inş.. bir an evvel gelsinde kocişin özlemin bitsinnn canımmm
günaydın kızlar nasılsınız?
sizede gösteriyim dedim oğlumun yeni cicileri nasıllar?
Eki Görüntüle 256617 Eki Görüntüle 256618 Eki Görüntüle 256619 Eki Görüntüle 256620 Eki Görüntüle 256621
Günaydınlaaarrrrrr
turktaş ve uhde doğumgününüz kutlu ve mutlu olsun...
canım yaa sendede mi var bu illet( psikolojik olarak migreni düşünmek bile tetikliyor ağrıyı biliyomusun. o yüzden hiç düşünmemeye çalış.
MASİVA cım eşinin doğum günüymüş, nice mutlu yıllara.. inşallah bi sonrakinde yavrunuzla beraber mutlu mesut bi şekilde kutlarsınız
günaydın kızlar nasılsınız?
sizede gösteriyim dedim oğlumun yeni cicileri nasıllar?
Eki Görüntüle 256617 Eki Görüntüle 256618 Eki Görüntüle 256619 Eki Görüntüle 256620 Eki Görüntüle 256621
Polyanna hala gelmedi mi:44: İnşaAllah hayırlı haberlerle gelir,
Bu arada arkadaşlar sizlerden özel isteğim, Çocuklarınıza dua ederken ayrıntılı dua edin, anne babanın evladına duası Peygamberin ümmetine duası gibi kabul olurmuş, Hele birde yeni yetişen gençliği, nesili görünce çok endişeleniyorum, birde fesat, kışkanç, birbirinin ardından kuyu kazmaya çalışan insanları görünce çok üzülüyorum, bizler öyle dua edelim ki hiç değilse gelecek nesil pırlanta gibi olsun,
Size kendi ettiğim duamı yazmak istiyorum, Her namazımın ardından, akşamları yatarken şu şekilde dua ediyorum, Rabbim kız yada erkek farketmez, yeter ki Hz Yusuf gibi kalbi güzel, yüzü güzel, Hz Eyyüp gibi sabırlı, Hz Süleyman gibi lider, Hz Muhammed gibi El emin, Hz Ebubekir gibi sadakatli, Hz Ömer gibi cesur, Hz Osman gibi cömert, Hz Ali gibi ilim sahibi, alim olsun diye dua ediyorum, siz neyi isterseniz Rabbim onu veriyor....
Ben bekarken evleneceğim insan için şu şekilde dua ederdim: Allahım evleneceğim insan babam gibi bana düşkün, ortanca amcam gibi imanlı itikatli, Küçük amcam gibi neşeli, dayım gibi girdiği her ortama uyum sağlayan, eniştem gibi yardımsever, merhametli, kardeşim gibi yeniliklere açık, sigara içmeyen, kitap okumayı seven, kendni geliştirmeye çalışan bir eşim olsun derdim, Rabbim çok şükür bana böyle bir eş verdi...
Yani duanızı ayrıntılı ve tam yapın
bizde daha hiç birşey almadık, ama güzel güzel bebiş kıyafetlerini görünce insanın içi gidiyorçok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin biz daha hiç bişey almadık cinsiyeti belli olsunda bişeyler alırız artık . acele etmek istemiyorum hediye gelir diye ...
amin inşaAllah....ben aslında gönlünde ilk olarak kız evladı yatan, ama içine erkek doğanlardanım, bu yüzden de rabbimden hayırlısını diliyorumbende rüyamda gördüm erkek olmuştudoğru çıktı hayırlısı olsun cnm senin içinde..
amin inşaAllah....ben aslında gönlünde ilk olarak kız evladı yatan, ama içine erkek doğanlardanım, bu yüzden de rabbimden hayırlısını diliyorum
doğumgünü olan arkadaşlar sağlıklı güzel yıllar geçirmenizi diliyorum...
mutlu yıllarrrrrrr kızlarrrr :) size bu senenin en guzel hediyeleri erken geldiii darısı olmıyanlaraaa
merhaba arkadaşlar...
evetttt hayli güzel haberler var bugün..
öncelikle uhde ve türktaş doğum gününüz kutlu olsun
türktaş arkadaşım gözün aydın erkek demiş doktor...
polyannacım senin de muayenen iyi geçmesine sevindim,inşallah en kısa zamanda senin bebişin cinsiyetini de öğreniriz
esperenza senin de gözün aydın canım,bir kızımız daha geliyor ne güzel
haydi kızlar darısı bizlerin başına
günaydınlar kızlar
uhde ve türktaş sevdiklerinizle birlikte nice nice senelere inşallah...
ben de bebeğime hiçbirşey almadım.cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum ama sabretmek ne zormuş:)))gerçi fazla birşey almıycam kızlar.tecrübeli arkadaşlarla konuşuyorum da,hep doğduktan sonra ihtiyacına göre al diyorlar.yani temel şeyleri alıp,ayrıntıları ve acil olmayan şeyleri bebeğine göre al diyorlar.bakalım sabredebilirsem artık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?