2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşk.canım seninde eşinin doğum günü kutlu olsun canımm sizlerle birlikte nice senelere mutlu mesut girin inş.. bir an evvel gelsinde kocişin özlemin bitsinnn canımmm

tşk.canım seninde eşinin doğum günü kutlu olsun canımm sizlerle birlikte nice senelere mutlu mesut girin inş.. bir an evvel gelsinde kocişin özlemin bitsinnn canımmm
amiiin inşaAllah, bu gidişle eşim gelemeyecek gibi, haftaya ben artık tosyaya döneceğim, gerçi orayada gitmek istemiyorum, bir türlü alışamadım, tayinimiz hayırlısıyla Ankaraya bir çıksaydı

Hamileliğimin 6.haftasından beri her hafta migrenle boğuşuyorum.Pek düşünmememye çalışsamda
bırakmadı bu migren beni daha.3.5 aylık olunca geçer dedi noroloji dr.
Allah limseye yaşatmasın gerçekten çok zor.

canım ne güzel dualar maşallah..amin diyelim inşallah...

çok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin biz daha hiç bişey almadık cinsiyeti belli olsunda bişeyler alırız artık . acele etmek istemiyorum hediye gelir diye ...
bizde daha hiç birşey almadık, ama güzel güzel bebiş kıyafetlerini görünce insanın içi gidiyor alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum

Ya arkadaşlar hamileliğimden beri bebişimle ilgili hiç rüya görmemiştim, ama burada cinsiyetler belli olmaya başladıkça bilinçaltımamı yerleşti bilmiyorum ama dün gece rüyamda hastanedeyim, ultrasona giriyordum ve doktorum bana oğlun olacak diyordu

merhaba arkadaşlar...

evetttt hayli güzel haberler var bugün..
öncelikle uhde ve türktaş doğum gününüz kutlu olsun
türktaş arkadaşım gözün aydın erkek demiş doktor...
polyannacım senin de muayenen iyi geçmesine sevindim,inşallah en kısa zamanda senin bebişin cinsiyetini de öğreniriz
esperenza senin de gözün aydın canım,bir kızımız daha geliyor ne güzel

haydi kızlar darısı bizlerin başına

günaydınlar kızlar
uhde ve türktaş sevdiklerinizle birlikte nice nice senelere inşallah...
ben de bebeğime hiçbirşey almadım.cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum ama sabretmek ne zormuş:)))gerçi fazla birşey almıycam kızlar.tecrübeli arkadaşlarla konuşuyorum da,hep doğduktan sonra ihtiyacına göre al diyorlar.yani temel şeyleri alıp,ayrıntıları ve acil olmayan şeyleri bebeğine göre al diyorlar.bakalım sabredebilirsem artık:))))

masiva Allah gönlüne göre versin ama bende çok sağlam bi kaynakta okumuştum bebeğin cinsiyeti babaları rüyada görebiliyomuşş kocişimi çokk sıkıştırdım cinsiyet öğrenene kadar her sabah uyandığımda gördun mu gördün mü diyorum yook diyo en sonunda doktor erkek dediğinde ben rüyamda gördüm zaten dediii ama bana söylememiş kendimi ona adapte etmiyim diyee

amin inşaAllah....ben aslında gönlünde ilk olarak kız evladı yatan, ama içine erkek doğanlardanım, bu yüzden de rabbimden hayırlısını diliyorum

aynen masiva:)))kız evlat sahibi olmak başka birşey.tabii allah hayırlısını versin.en iyisini o bilir ama işte insanın gönlü bir tarafa kayıveriyor ister istemez:)))

doğumgünü olan arkadaşlar sağlıklı güzel yıllar geçirmenizi diliyorum...

mutlu yıllarrrrrrr kızlarrrr :) size bu senenin en guzel hediyeleri erken geldiii darısı olmıyanlaraaa

çok çok tşk. ederim kızlarrr iyiki varsınızzz bebişlerimizle birlikte ilk doğum günümüz Allahım önümüzdeki yıllardada bu mutluluğu daim etsin inş... hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…