- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 44
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.841
Türktaşçım uhdecim nice nice mutlu huzurlu yıllara.Doğum gününüz kultu olsun.
Gece 5 kez tuvalete kalktım ruh gibiyim.Tuvalete gidiyorum ardından dilim damağıma yapışmış bşr vaziyette su içiyorum.E haliyle uykumu alamadığım için ruh gibiyim.Sizler de benim gibi çok sık gece wc ye kalkıyor musunuz?
İyi günler, doğum günü olan arkadaşların doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler versin inş..
tşkler canım hepimize sağlıklı ömürler
baktım kimse eklemiyo, bari ben ekleyim dedim fotomuzu ekledim... tabi birde sürprizle
ben tansiyon kontrolü için filan bizim sağlık ocağına gitmeye kalksam tansiyonum yerlere düşer( çoook uzak ( yakında var ama orası bize bakmıyor.. acaba nakil yapma gibi şansımız varmı ki?? ilerde bebeğin aşıları için o kadar yolu ben gidemem. eşiminde haftaiçi izin kullanma şansı az ( pöffff
Sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ama ben henüz gitmedim.Tetanoz aşısı yapıyorlarmış sanırım.Kaçıncı haftada oldunuz aşınızı geç kalmadım ben umarım
kızlar özellikle sağlık ocaklarının yönlendirdiği tetanoz aşısı için doktorum şöyle bir bilgi verdi, bende internette daha önce neden tetanoz aşısı diye araştırınca okuduklarımla doktorun söyledikleri benzer noktoya gelince ben ikna oldum , size sadece bilgi olarak vermek isterim doktorlarınızada aşı olmadan önce sorun ve ne derse onu yapın derim.
tetanoz aşısı biliyorsunuz ki pasın vücuda teması sonucu ortaya çıkabilecek hastalığı önlemek için yapılıyor.
gebelikte bu aşının yapılıyor olması ise, tek canlı olmayan aşı olduğundan tercih ediliyor, kızamık vs bu sebeple yapılmıyor. En önemliside özellikle hastane dışı doğumlarda bebeğin kordonu makas veya bıçakla kesilirken bebeğin hastalık kapmaması için yapılması önerilen bir aşı.
doktorum dediki hastane şartlarında yapılan doğumlarda böyle bir risk olmadığından boşuboşuna üstelikte bu kadar hassas döneminde vücudunun savaşmak zorunda kalacağı bir maddeyi vücuduna sokmana karşıyım dedi. sağlık ocakları sağlık bakanlığı ne derse onu yaptığından ve onlarda haklı olarak sadece şehire bakarak değilde en yakın hastaneye 50 km mesafede olan en ücra yerleri düşünerek yönetmelikleri hazırladıklarından, sağlık ocaklarından aranıp ısrarla çağırılmamızın nedeni bu.
işinn özü ben aşıyı yaptırmıcam, sizlerde doktorlarınıza danışın derim.
amin inşaAllah....ben aslında gönlünde ilk olarak kız evladı yatan, ama içine erkek doğanlardanım, bu yüzden de rabbimden hayırlısını diliyorum
çok haklısın canım katılıyorum sana yavaş yavaş en azından en önemli şeyleri alırsak bebişlerimiz süpriz yaptıgında ortalıkta kalakalmayız üstelik zamanda hızla ilerliyor ......canım tşk ederim.daha erken diye ben de bir şey almak istemiyordum ama insan duramıyor tatlım ya.bir de geçen gün diğer topiklerden kasım topiğine göz attım hazırlık için neler yapıyorlar diye.ordan bir arkadaş yazmış ekim annelerinden bir çoğu 33-34.haftada doğum yapmışlar.bebecikler erken gelmek istemiş.ve o haftalar da bile hiç bir şeyini hazırlamayan çok kişi vardı.doğum haberini alınca hazırlığımız yok diye hepsi telaşlanmış.hız verdiler hazırlıklara.daha küçük bizimkiler ama zaman çabuk geçiyor kızlar bir bakmışsın gelivermiş melekler.o yüzden yavaştan hazırlanmakta fayda var temel şeyler için en azından.alınanlar yıkanacak ütülenecek vs.
kızlar özellikle sağlık ocaklarının yönlendirdiği tetanoz aşısı için doktorum şöyle bir bilgi verdi, bende internette daha önce neden tetanoz aşısı diye araştırınca okuduklarımla doktorun söyledikleri benzer noktoya gelince ben ikna oldum , size sadece bilgi olarak vermek isterim doktorlarınızada aşı olmadan önce sorun ve ne derse onu yapın derim.
tetanoz aşısı biliyorsunuz ki pasın vücuda teması sonucu ortaya çıkabilecek hastalığı önlemek için yapılıyor.
gebelikte bu aşının yapılıyor olması ise, tek canlı olmayan aşı olduğundan tercih ediliyor, kızamık vs bu sebeple yapılmıyor. En önemliside özellikle hastane dışı doğumlarda bebeğin kordonu makas veya bıçakla kesilirken bebeğin hastalık kapmaması için yapılması önerilen bir aşı.
doktorum dediki hastane şartlarında yapılan doğumlarda böyle bir risk olmadığından boşuboşuna üstelikte bu kadar hassas döneminde vücudunun savaşmak zorunda kalacağı bir maddeyi vücuduna sokmana karşıyım dedi. sağlık ocakları sağlık bakanlığı ne derse onu yaptığından ve onlarda haklı olarak sadece şehire bakarak değilde en yakın hastaneye 50 km mesafede olan en ücra yerleri düşünerek yönetmelikleri hazırladıklarından, sağlık ocaklarından aranıp ısrarla çağırılmamızın nedeni bu.
işinn özü ben aşıyı yaptırmıcam, sizlerde doktorlarınıza danışın derim.
Gece 5 kez tuvalete kalktım ruh gibiyim.Tuvalete gidiyorum ardından dilim damağıma yapışmış bşr vaziyette su içiyorum.E haliyle uykumu alamadığım için ruh gibiyim.Sizler de benim gibi çok sık gece wc ye kalkıyor musunuz?
baktım az önce canım değiştirebiliyormuşuz. bi ara gidip söyleyeyim bari. yakınımdaki dururken uzağa gitmek istemiyorum.geçiş yapmak istediğin yere bir sor Semracım sanırım alınabiliyor olması lazım.internetten de bakıp aile hekimini değiştirebilirsin diye biliyorum bir göz at istersen.
slm kıslar ben deldiiiimmmmmm
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugünnnn ?????
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsunnnn darısı görmeyenlere olsun inş....
bugün benim doğum günüm dün kocişime kzımıştım benle ilgilenmedi maça gitti diye ama akşam ben uyurken gece aşkım diye bir sesle uyandım korktum noluyor diye gözümü açtığımda canım kocişkocum 12:00 geçe elinde kocaman bir pasta mumları yakmış pastanın yanında kocaman bir buket gül doğum günümü kutladı çok mutlu oldummm bebişlerimizle birlikte ilk doğum günümüzü kutladık işte güzeldiii hemde çok güzelll
günaydın kızlar nasılsınız?
sizede gösteriyim dedim oğlumun yeni cicileri nasıllar?
Eki Görüntüle 256617 Eki Görüntüle 256618 Eki Görüntüle 256619 Eki Görüntüle 256620 Eki Görüntüle 256621
bizde daha hiç birşey almadık, ama güzel güzel bebiş kıyafetlerini görünce insanın içi gidiyoralışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum
ben tansiyon kontrolü için filan bizim sağlık ocağına gitmeye kalksam tansiyonum yerlere düşer( çoook uzak ( yakında var ama orası bize bakmıyor.. acaba nakil yapma gibi şansımız varmı ki?? ilerde bebeğin aşıları için o kadar yolu ben gidemem. eşiminde haftaiçi izin kullanma şansı az ( pöffff
Hamileliğimin 6.haftasından beri her hafta migrenle boğuşuyorum.Pek düşünmememye çalışsamda
bırakmadı bu migren beni daha.3.5 aylık olunca geçer dedi noroloji dr.
Allah limseye yaşatmasın gerçekten çok zor.
Sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş ama ben henüz gitmedim.Tetanoz aşısı yapıyorlarmış sanırım.Kaçıncı haftada oldunuz aşınızı geç kalmadım ben umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?