2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık grup başkanlığına dilekçe ie başvurup kayıtlı olduğunuz sağlık ocağını ve aile hekiminizi değiştirebilirsiniz. tabi ikamete dikkat ediyorlar bunu yaparken...

canım, bizim oturduğumuz yer cadde olmasına rağmen öyle karışıkki. evlendiğimiz sene esertepe muhtarlığında kayıtlıydık, sonra kuşcağız mahallesi dediler (sağlık ocağıda aynı şekilde) kuşcağıza gittik siz incirliye kayıtlısınız burada kaydınız yok dediler.... şuan incirlideyiz ve uzak( aile hekimimizde kuşcağızdan incirliye kaydı. ama bana en yakını esertepe aile hekimliği 5 dk mesafede. bakalım ne olacak. şansımı deneyeyim

canım annem sağolsun hepsini halleder onların ablamınkileri de ablam alıp anneme bırakıyo oda yıkayıp ütüleyip götürüyodu . Başımızın tacı annelerimiz Allah başımızdan eksik etmesin bu kış çok işi var yeğenim büyüdü artık ona yeni yelekler örülecek benim bebişime örülecek yazık geçen kış durmadan bişeyler örüyodu bu sene artık durmak yok yola devam

amin inşaAllah....ben aslında gönlünde ilk olarak kız evladı yatan, ama içine erkek doğanlardanım, bu yüzden de rabbimden hayırlısını diliyorum

aynen bende senin gibiyim ya bende ilk bebbeğim kız olsun diye gönlümden geçiyor ama benimde içinden sanki erkek olacakmış geliyor bana.eşimde hep kız olacak diyor kendi de çok kız olmasını istediğinden bazen ağzından kaçırıyor ''yaramaz zilli seni'' diye severken ama sonra düzeltiyor belli olmadığından ''yaramaz bebiş''diye.

Çok sağol canım,mutlaka deniycem.Ben de çözüm arıyorum bu bilgi çok iyi oldu.

Canım merhaba
Ben şifaya gidiyorum testlerimide orda yaptırdım
Ama benim %80 ni özel sağlık sigortam karşıladığı için bilmiyorum
Muayene + testlere 30 lira para ödedim sadce

Canım merhaba
Ben şifaya gidiyorum testlerimide orda yaptırdım
Ama benim %80 ni özel sağlık sigortam karşıladığı için bilmiyorum
Muayene + testlere 30 lira para ödedim sadce

canım şifada doktorun kimm?bende bölge yada şifa hastanesiyle devam edecem,ama doğum için filan şifayı öneren daha çok,

MARTİM ;şifada benim arkadaşım yaptırmıştı :muayene 35 ikili test 55 di sanırım toplamda:90 tl filan...

canım merhaba
ben şifaya gidiyorum testlerimide orda yaptırdım
ama benim %80 ni özel sağlık sigortam karşıladığı için bilmiyorum
muayene + testlere 30 lira para ödedim sadce

çok iyiymiş bizde yaptıracaktık sigorta ama bekleme süresi 6 aydı ama 6 aydan sonra 2 li test ücretlerini falan ödemiyormuş 1 seneyi geçmesi lazımmış bizde vazgeçtik 1 ay sonra bebiş süpriz yaptı hayırlısı böyleymiş.

ben ataşehir şifada yasemin yakuta gidiyorum. mükemmel bir doktor
doğum fiyatlarını araştırmadım, doğumumuda sigorta karşılıyor çok şükür

canım bede pendik bölgeye gidiyorum.benim doktorum ikili test için istersen yaptır yada yaptırma dörtlüyü yapalım demişti .bizde eşimle ikilinin fiyatını bir soralım dedik bölgede 200 tl ikili test.birde ben hastane hakkında çok tereddüdüm var ondan birde şifayı deneyelim dedik haftaya pazartesi şifaya randevu aldık hastane ve doktor farkını anlayayım birde ikili test için bir başka doktor ne diyecek diye merak ettik ondan Pendik şifa ferda hanıma randevu aldım.sizce ferda hanım nasıl?bir kaç yerde çok iyi diye okudum birde ben normal doğum istiyorum inş. tabi ondan pendik bölge konusunda tereddüdüm oldu çünkü hastaneye ne gidiyorsam hep sezaryen olanla karşılaştım birde iki randevum da da kendi doktorum ameliyatta sezaryanlı doğumda dediler aynı günde 3 kadını da sezarya na almış yardımcısına sordum.

Sabah altıbuçuktan beri sinek ve mide bulantısından dolayı uyuyamamıştım, saat onbir buçukta biraz yattım, ama MaşaAllah sayfaları doldurmuşsunuz yine

aynen masiva:)))kız evlat sahibi olmak başka birşey.tabii allah hayırlısını versin.en iyisini o bilir ama işte insanın gönlü bir tarafa kayıveriyor ister istemez:)))

Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla versin

Amin inşaAllah,Tşk ederim,
bu arada hakikaten ya, ben de bu sayfaya o kadar alıştım ki, akşam yatarken bu sayfayla yatıyorum, sabahta güne bu sayfayla başlıyorum , tosyaya gidince ne yapcam bilmiyorum, çünkü internetimiz yok, ve sürekli Ankaraya el-git yapacağımız için bağlatmayı düşünmüyoruz:44:

Benim iş yerinden özel sağlık sigortam var.
Gebeliği daha önceden planladığımız için eşimde kendi özel sağlık sigortasını 1 yıl önceden benide katmıştı.
Şimdi benim sigortamla muayeneleri ve testleri karşılayacağım, eşimin yaptırdığı ilede doğumu karşılamış olacağım
Biraz planlı oldu bizimki

Çok teşekkür ederim kızlar özet olarak 20.hafta yapıyorlar bu tetanoz aşısını daha önce ben de hiç olmadım o yüzden olmayı düşünebilirim ama doktoruma bu gittiğimde soracağım.Onun görüşü de önemli.Kaydımı da yaptırayım bebişin de aşıları sağlık ocağında olacağı için şimdiden bildirmek lazım.
Su işi çok fena tuvalet de aynı şekilde.Ben şeye dikkat ediyorum akşam yemeğinde yediklerimizle ilintili sabah ağzımızdaki kuruluk ve kötü tad.Yalnız ben her saat başı uyandım bu gece bebiş de öyle olursa vayy halimizee:))Üzmeyin annişleri kuzucuklar.Sağlıkla gelsinler de hepsi boş:)

Bu arada başağrılarından bahsedilmiş, size bir tavsiyem var, ben faydasını gördüm, umarım sizlerde görürsünüz

Banyodayken, tam çıkmak üzereyken tamamen soğuk suyu açın ve üç-beş dk ayaklarınıza tutun, bunu her banyodan sonra yapın....kısa sürede etkisini belki göremezsiniz, ama uzun vadede artık başağrılarınızın eskisi kadar olmadığını farkedeceksiniz....

ayy Semra nerden buldun bunu allahım işte bu hayalimdeki erkek çocuk tipi (tuhaf oldu biliyorum ama) maşallah allah anne babasına bağışlasın.resmi kaydettim bilgisayara bakar dururum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…