- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.881
Arkadaşlar herkese merhaba allah nasip ederse bende 29 mart annesi olacağım.
ben ataşehir şifada yasemin yakuta gidiyorum. mükemmel bir doktor
doğum fiyatlarını araştırmadım, doğumumuda sigorta karşılıyor çok şükür
canım bede pendik bölgeye gidiyorum.benim doktorum ikili test için istersen yaptır yada yaptırma dörtlüyü yapalım demişti .bizde eşimle ikilinin fiyatını bir soralım dedik bölgede 200 tl ikili test.birde ben hastane hakkında çok tereddüdüm var ondan birde şifayı deneyelim dedik haftaya pazartesi şifaya randevu aldık hastane ve doktor farkını anlayayım birde ikili test için bir başka doktor ne diyecek diye merak ettik ondan Pendik şifa ferda hanıma randevu aldım.sizce ferda hanım nasıl?bir kaç yerde çok iyi diye okudum birde ben normal doğum istiyorum inş. tabi ondan pendik bölge konusunda tereddüdüm oldu çünkü hastaneye ne gidiyorsam hep sezaryen olanla karşılaştım birde iki randevum da da kendi doktorum ameliyatta sezaryanlı doğumda dediler aynı günde 3 kadını da sezarya na almış yardımcısına sordum.
anladım canım ,bide tüm şifalarda fiyatlar aynı mı bilmiyorum,ama kadıköy şifa da çok uçuk fiyatlar,,,
ne güzel sağlık sigortan karşılıyooo,keşke bizim de öyle imkanımız olsaydı
Canım benim gittiğimde kadıköy şifa ama ataşehirdeki şubesinde.
Valla çok şükür sigorta var o olmasa bende karşılayamazdım herhaldee söylediğiniz rakamlar uçuk çünkü.
benim doktorum gözümün önünde normal doğuma girdi o yüzden ona güveniyorum, en son kontrole gittiğimde tam kontrol esnasında bir kadının doğumu gelmiştii normal yaptırdı. benim bir doktorda aradığım şey normal doğum yanlısı olmasaydı, gözümle görünce rahatladım
anladım canım ,bide tüm şifalarda fiyatlar aynı mı bilmiyorum,ama kadıköy şifa da çok uçuk fiyatlar,,,
canım ,bölge nin muayene ücretleri uygun ama testleri çok pahalı,hiç o hastanede normal doğuran duymadım,,,hep sezeryan yanlısı,,,şifada burçak hanım ,ferda hanım ve soner bey var ,bu üçü hakkındada olumsuz bişi duymadım,,,sanırım sadece burçak hanım gebeliğinin başından beri kontrol ettği hastanın doğumuna gece olursa geliyormuş,ama diğer dr ler geliyo sanırım gecede,,,doğum ücretleride bölgeden daha uygunmuş hem,,,bende oya baran ı deneyeyim diyordum ama ,kaldım ölece bakalımm
ay maşaAllah yaaa ben onu yerim yerim
dimi yaa çok tatlı maşallah. KKda erkek bebekler için örgülere bakıyordum orda rastladım bayıldım, sizlerinde görmesini istedim.ayy Semra nerden buldun bunu allahım işte bu hayalimdeki erkek çocuk tipi (tuhaf oldu biliyorum ama) maşallah allah anne babasına bağışlasın.resmi kaydettim bilgisayara bakar dururum artık.
aramıza hoşgeldin. listemize alıyorum senide.Arkadaşlar herkese merhaba allah nasip ederse bende 29 mart annesi olacağım.
Polyanna beni neden kaydetmiyosun listeye(
Valla çok şükür sigorta var o olmasa bende karşılayamazdım herhaldee söylediğiniz rakamlar uçuk çünkü.
benim doktorum gözümün önünde normal doğuma girdi o yüzden ona güveniyorum, en son kontrole gittiğimde tam kontrol esnasında bir kadının doğumu gelmiştii normal yaptırdı. benim bir doktorda aradığım şey normal doğum yanlısı olmasaydı, gözümle görünce rahatladım
canım benim bahsettiğim bahariyedeki şifa,,,doğum ücreti 6000 filan istiyolar,,,,ataşehiirn fiyatlarını bilmiyorum,,,doktorun normal doğum yanlısı olması çok önemli tabi,çünkü bazı dr ler sezeryan kolaylarına geliyor ,hemen sezeryana alıyorlar,,,
Benim içinde hastaneden ziyade doktor önemli, Eşim Keçiörende ki Lokman Hekim Hastanesini düşünüyordu, Kuzenimde orda doğum yaptı, memnundu, ama teyzem Çubuk devlet hastanesinde ebe hemşire ve oranın kadın doğum doktoru teyzemin arkadaşı, teyzemde boşuna oralara gidip paranı harcama, benim iki doğumumu da arkadaşım yaptı ve çok güvenilir, başarılı bir doktor, senin doğumunuda ona yaptıralım dedi, Benim doğumumu teyzemle arkadaşı yapacaklar,
Hatırlar mısınız bilmem ama geçen sene istanbulda bir özel hastanede skandal olmuştu, yenidoğan bebekleri hasta diye ailşelerine vermiyorlar ve göstermiyorlardı, böylece daha çok para almaya çalışıyorlardı, hatta gerizekalı hemşirenin biri bebişin yüzüne makyaj yapmıştı,
bu yüzden çok dikkat etmek alzım, iyi araştrmak lazım... özel yada değil, önemli olan merhametli kişilerin olmasıdır... Birde benim doktorumda sezeryana karşı olduğu için, son ana kadar sezeryana almadığı için ve yanında teyzemde olacağı için içim çok rahat...
ne kadar şanslısın canım,keşke benimde öyle tanıdığım,yakınım hastanede olsa,devlet hastaneleri gereksiz masraf çıkarmıyor ,ne gerekiyorsa onu yapıyor ama ben epidural istiyorum Allah nasip ederse oda devlet hastanelerinde yokk
Benim doktorum ilk tanışmaya gittiğimizde öğleden önce gelin ameliyatım var dedi. Sonra tahlil sonuçlarını bıraktığımda asistanı ameliyatı var dedi bende acaba bana ne dicek diye bekliyorum doktor eşimin akrabası erken olduğu için hiç doğum mevzularına girmedik. Ama bi akrabamız temmuzda kendi isteğiyle sezeryan oldu doktorumda . bakalım bize ne dicek...
Benim içinde hastaneden ziyade doktor önemli, Eşim Keçiörende ki Lokman Hekim Hastanesini düşünüyordu, Kuzenimde orda doğum yaptı, memnundu, ama teyzem Çubuk devlet hastanesinde ebe hemşire ve oranın kadın doğum doktoru teyzemin arkadaşı, teyzemde boşuna oralara gidip paranı harcama, benim iki doğumumu da arkadaşım yaptı ve çok güvenilir, başarılı bir doktor, senin doğumunuda ona yaptıralım dedi, Benim doğumumu teyzemle arkadaşı yapacaklar,
Hatırlar mısınız bilmem ama geçen sene istanbulda bir özel hastanede skandal olmuştu, yenidoğan bebekleri hasta diye ailşelerine vermiyorlar ve göstermiyorlardı, böylece daha çok para almaya çalışıyorlardı, hatta gerizekalı hemşirenin biri bebişin yüzüne makyaj yapmıştı,
bu yüzden çok dikkat etmek alzım, iyi araştrmak lazım... özel yada değil, önemli olan merhametli kişilerin olmasıdır... Birde benim doktorumda sezeryana karşı olduğu için, son ana kadar sezeryana almadığı için ve yanında teyzemde olacağı için içim çok rahat...
canım tşk ederim.daha erken diye ben de bir şey almak istemiyordum ama insan duramıyor tatlım ya.bir de geçen gün diğer topiklerden kasım topiğine göz attım hazırlık için neler yapıyorlar diye.ordan bir arkadaş yazmış ekim annelerinden bir çoğu 33-34.haftada doğum yapmışlar.bebecikler erken gelmek istemiş.ve o haftalar da bile hiç bir şeyini hazırlamayan çok kişi vardı.doğum haberini alınca hazırlığımız yok diye hepsi telaşlanmış.hız verdiler hazırlıklara.daha küçük bizimkiler ama zaman çabuk geçiyor kızlar bir bakmışsın gelivermiş melekler.o yüzden yavaştan hazırlanmakta fayda var temel şeyler için en azından.alınanlar yıkanacak ütülenecek vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?