2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ataşehir şifada yasemin yakuta gidiyorum. mükemmel bir doktor
doğum fiyatlarını araştırmadım, doğumumuda sigorta karşılıyor çok şükür

anladım canım ,bide tüm şifalarda fiyatlar aynı mı bilmiyorum,ama kadıköy şifa da çok uçuk fiyatlar,,,
ne güzel sağlık sigortan karşılıyooo,keşke bizim de öyle imkanımız olsaydı

canım ,bölge nin muayene ücretleri uygun ama testleri çok pahalı,hiç o hastanede normal doğuran duymadım,,,hep sezeryan yanlısı,,,şifada burçak hanım ,ferda hanım ve soner bey var ,bu üçü hakkındada olumsuz bişi duymadım,,,sanırım sadece burçak hanım gebeliğinin başından beri kontrol ettği hastanın doğumuna gece olursa geliyormuş,ama diğer dr ler geliyo sanırım gecede,,,doğum ücretleride bölgeden daha uygunmuş hem,,,bende oya baran ı deneyeyim diyordum ama ,kaldım ölece bakalımm

Aslında 13 haftalık sat göre ama 1 hafta geriden geliyorum. Gebeliğimi öğrendiğim ilk günler gittiğim hastane kesemi görmediği için beni üzecek o kadar kötü şeyler söylediki doktor dış gebesindir dedi. Böyle olabilir şöyle olabilir konuştu durdu . Bir hafta ne yedim ne içtim. Ama çok şükür keseyide gördük bebeğimizin kalbinide duyduk. :))

evet canım katılıyorum san mesela muayene bölgede 12 tl ikili test 200 tl şifada tamam muayene 35 tl ama ikili test 90 mış.birde parasını geçtim bölgede gece doğuma gidersen hangi doktor nöbetçi se o doğumu yapıyor .birde şu ne sorduysam ne okuyorsam netten hep sezaryen ya.tamam doktorum çok ilgili güler yüzlü ama beni sezaryen konusu çok düşündürdü ondan birde şifayı deneyim dedim.ferda hanımıda ondan tercih ettim normal doğumu tavsiye ediyormuş hastalarına ondan.bakalım nasibimizde ne var sa onu yaşarız.bu doğum konusu kısmet ama en azından doktoru iyi seçebilirsek içimiz rahat olur.

ay maşaAllah yaaa ben onu yerim yerim

ayy Semra nerden buldun bunu allahım işte bu hayalimdeki erkek çocuk tipi (tuhaf oldu biliyorum ama) maşallah allah anne babasına bağışlasın.resmi kaydettim bilgisayara bakar dururum artık.
dimi yaa çok tatlı maşallah. KKda erkek bebekler için örgülere bakıyordum orda rastladım bayıldım, sizlerinde görmesini istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html
Arkadaşlar herkese merhaba allah nasip ederse bende 29 mart annesi olacağım.
aramıza hoşgeldin. listemize alıyorum senide.

Polyanna beni neden kaydetmiyosun listeye(

Canım burdan bi çok kez duyuru yapmıştım. ama sen o zamanlar hiç uğramamıştın. listemiz çok daha kalabalıktı ve paylaşım yapmayanları silmiştim. yoksa sen vardın listemizde hatırlıyorum. şimdi tekrar yaş ve tahmini doğum tarihini verirsen ekleyeyim canım listemize.

Son düzenleme:

canım benim bahsettiğim bahariyedeki şifa,,,doğum ücreti 6000 filan istiyolar,,,,ataşehiirn fiyatlarını bilmiyorum,,,doktorun normal doğum yanlısı olması çok önemli tabi,çünkü bazı dr ler sezeryan kolaylarına geliyor ,hemen sezeryana alıyorlar,,,

Benim içinde hastaneden ziyade doktor önemli, Eşim Keçiörende ki Lokman Hekim Hastanesini düşünüyordu, Kuzenimde orda doğum yaptı, memnundu, ama teyzem Çubuk devlet hastanesinde ebe hemşire ve oranın kadın doğum doktoru teyzemin arkadaşı, teyzemde boşuna oralara gidip paranı harcama, benim iki doğumumu da arkadaşım yaptı ve çok güvenilir, başarılı bir doktor, senin doğumunuda ona yaptıralım dedi, Benim doğumumu teyzemle arkadaşı yapacaklar,

Hatırlar mısınız bilmem ama geçen sene istanbulda bir özel hastanede skandal olmuştu, yenidoğan bebekleri hasta diye ailşelerine vermiyorlar ve göstermiyorlardı, böylece daha çok para almaya çalışıyorlardı, hatta gerizekalı hemşirenin biri bebişin yüzüne makyaj yapmıştı,

bu yüzden çok dikkat etmek alzım, iyi araştrmak lazım... özel yada değil, önemli olan merhametli kişilerin olmasıdır... Birde benim doktorumda sezeryana karşı olduğu için, son ana kadar sezeryana almadığı için ve yanında teyzemde olacağı için içim çok rahat...

gerçekten pahalıymış.
benim arkadaşım geçen sene acıbademde özel odada doğuma toplamda 10 milyar para verdi
çok uçuk rakamlar

ne kadar şanslısın canım,keşke benimde öyle tanıdığım,yakınım hastanede olsa,devlet hastaneleri gereksiz masraf çıkarmıyor ,ne gerekiyorsa onu yapıyor ama ben epidural istiyorum Allah nasip ederse oda devlet hastanelerinde yokk

nasılsınız ???
doğum günü olan arkadaşlarım iyki doğdunuz....
henüz bende bi karar veremedim nerede doğum yapacağımı bu konuyu haftaya dr umla detaylıca görüşcem ....

Evet çok şükür bu konuda çok şanşlıyım,Eskiden eskiye hep normal doğum düşündüğüm için teyzem öyle deyince hiç düşünmeden tamam dedim, farklı doğum şekillerini araştırmadım bile, benim şöyle bir düşüncem vardı, eğer bir şeyi yaşayacaksam acısıyla tatlısıyla yaşayayım istiyorum, belki garip gelecek size ama açıkcası ben bu doğum acısını bile hissetmek, yaşamak istiyorum

çok şanslısın bebişinin ebesi teyzen olucak . sadece yanında bile dursa yeter hemde işide biliyo ohh ne güzel

selam cici mart anneleriiiii :)))

doğum günü olan arkadaşlar nice senelereeeee bebişlerinizle sağlıklı mutlu nice senelereeeeeee.....

ay canım yaaa ütü filan diyince bir hoş oldum:))hayatımın en keyifli ütüsü olacaktır herhalde:))zaman hem geçiyor,hem de hiç geçmiyor sanki.inşallah hep beraber,bebeklerimizin uyku düzenlerini,mamalarını vs'yi konuştuğumu günler de gelir.
canım ben aslında nereden başlayacağımı da bilmiyorum ama şu anda bilgi toplamaya,öğrenmeye çalışıyorum.mesela polyanna patikli tulumların pek de fazla alınmamasını söylemiş ki,çok mantıklı.hatta ben belki hiç almam.diğer topiklerde yapılan hazırlıklara bakıyorum.çok güzel bilgiler var.
inşallah bizim miniklerimiz vakitlice gelirler ya hu.hazırlıksız yakalanmak gerçekten kabus olur:))ama canım 33-34'de de bırakmamak lazım.ben 16.haftadan sonra ufak ufak başlıycam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…