2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin kalbinin durduğu nasıl anlaşılır kızlar? yoksa anlayamazmıyız bir belirtisi yokmu? Allah korusun yaa, ben artık daha fazla korkar oldum bebişime bişey olucak die. bu korkular ne zaman biticek yaaa..

esperanzaa aynı korkular bendede var. ne yapcaz böle. nasıl bir çözüm bulacaz buna. bide böyle şeyler duyunca daha bi kötü oluyorum bn. okuduğumdan beri çıkmıyo aklımdan. allah sabırlarını versin. kimseye yaşatmasın...

arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.

Sevgili nazende, başın sağolsun. Allah sana büyük sabır versin canım. Bu durumlarda ne denilir çok zor. Allah sana annelik duygusunu tez zamanda yaşatsın.
Ailene ve sana sabır diliyorum canım...

hoşbulduk, umarım herkesin kuzusu sağlıkla gelir inşaallahh...
ben biraz acemiyim mesaj, doğum çizelgesi falan daha tam öğrenemedim 2 gündür doğum çizelgesi yapmaya çalıştım umarım olmuştur.

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun. çizelgende çok güzel olmuş...

gözün aydın canım. benimde doktorum ikili test sonucunu iyi bulmuştu. üçlüye gerek görmedi. yaptırmadık. cinsiyetinide öğrenmemen iyi olmuşş. Bu haftada kesin birşey demiyorlar. 2 hafta daha sabret kesin doğru sonuç alırsın. yine hayırlı haberlerini alırız...

:) oyy oyy prensesimz geliyormuş. güzel bir kız kardeşi olacak inşallah kızının. gözün aydın canım. polly ya bu kadar sayfalar okuyorsun. kıyamam bu kadar yorma kendini iş hayatında bu kadar çalışmamıştırsın. bizler için elinden geleni yapıyorsun.

canım bende waikikinin ürünlerini uygun buluyorum sonuçta çocuk onu kısa bir süre giymiş olacak. sürekli kullandığı tulum tarzı şeylere okadar para harcamak istemiyorum. Çok yıpranacak sürekli yıkanacak çünkü. benim fazla deneyimim olmadığı için bilmiyorum. mart ayında doğacağı için ilk aylarda uzun kollu tulumun içine yine çıtlıtlı tarzda kısa kollu giydiriliyor değilmi.

Canım çok sağol . Bende çikolata sevmediğim için bi arkadaştan hurma yediğini duymuştum hurma yedim bi tane. Bide uyumasın diye arada dürttüm akşamdan beri göster kendini 1 ay daha bekletme diyorum psikolojik baskı uyguluyorum şimdiden çocuğa ... İnşallah sende öğrenirsin . Sağlıklı olsunda cinsiyet farketmiyo bende kız istiyodum çok ama allah erkek nasip etti. Şimdiden mavi olmayan erkek kıyafetlerine bakıyorum kendimi alıştırayım.

kızlar çatlaklarınız için Vaselin kullanabilirsiniz,dr.lar da öneriyor hem biliyosunuzdur uzun süre nemli tutuyor,ha bi de piyasada lierac jel var çatlaklar için ben gg.den alıyordum.yalnız ben çok düzensiz kullandım son 2 ay filan bi de o yüzden çok fena çatladı karnım ve geçmiyor da ,tavsiyem aksatmayın düzenli bi şekilde sürün

canım ilk aylar mart ama hala kış olduğu için soğuk oluyor ben bayağı uzun bi süre tulumun içine uzun kollu çıt çıtlı badi giydirdim ben ve tüm arkadaşlar hatta bi de bebek en çok kafasından üşütür yeni doğduğunda beresini eksik etmeyin.bol bol çıtlı badi alın uzun kollu kısa kollu alt patikli olsun bol diyorum çünkü bazen kaka filan bulaşıyor sık sık değiştirmek zorunda kalıyorsunuz kusmaları filan da çok oluyor

canım hurmayı ilk aylar tüketmeyin oksitosin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor yani doğum sancılarının,erken doğum riski olur hurma son ay çok faydalı hem doğumu kolaylaştırır hrm de faydalı bi besin,meryem suresinde hz . meryem doğum yapmak züereyken ALlah (cc) git hurma ağacını salla düşen meyveleri ye diyor

Nasip rabbim hepimize sağlıklı evlatlar kucağımıza almak nasip etsin yeter benim görümceme dokuz ay kız demişler herşey pembe olmuş tabi doğumda bi çıkıyor erkek görümcem o benim değil onun kız olması lazım diye söyleniyor ama nafile gerçi şimdi pek öyle hata olmuyor ama ihtimal iştee yanılma payı

DMFcim çok teşekkür ederim canım. bakalım nasip kısmet.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

konu sahibi olup listeyi takip etmek zor gerçekten. her mesajı tek tek okumak gerek. bazen gözden kaçıyor ama toparlıyorum sonradan:)) kızımdan vakit kaldıkça burdayım. ilerde kardeşide olunca işler daha zorlaşıcak tabi. iş hayatında da muhasebe elemanıydım uzun bi süre. o zamanda pc başında olsun, dışarıda olsun çooook çalışmışımdır:)) aslında burdan para kazanmam lazım bu kadar çalışmaya dimi:))) editör mü olsam ne yapsam.. iyi para varmıdır ki:))))
şaka bi yana da sizlerle olmak çok hoşuma gidiyor. yeni arkadaşlıklar dostluklar kurmak çok güzel. heleki koca apartmanda 1 kişinin bile kapımı çalmadığı bi yerde oturuyorsam((

bana doktorum 3. aydan itibaren lierac veya mustela kullan dedi günde bir defa karın ve göğüs bölgeme uyguluyorum...inşallah işe yarar zaten bacaklarımda ve popomda bol miktarda var:)

ben amazon.com'dan almıştım ama Türkiye'de de bu sitede gördüm: Angel Sound, Angel Sounds, Genel Saglik rnleri

ayrıca angelsounds diye bir doppler var, bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyorsunuz ve 14. haftadan itibaren duyabileceğiniz yazıyor kitapçığından ben aldım, bugün ilk defa deneyeceğim, ultrason jeli kullanın diyor yerine jölede olurmus:) amazon.com daki yazıları okuyunca (genelde 14 ten sonra deneyerek bulunabiliyormus) erkenden denemeye karar verdim. birde alacaklara tavsiyelerde şöyle birşey okudum sizle paylaşayım:

1. bol su için ve tuvaletiniz gelmiş olsun
2. usg jeli veya jöle kullanabilirsiniz
3. eğer ses duymazsanız birsüre sonra tekrar deneyin
4. kendi kalp atışınızı dinleyin ki bebeğinkiyle karıştırmayın (bebeğin kalp atışı sizin kalp atışınızın hızının 2 katı gibi olacaktır)

işte böyleeee

Olsun evlat sonuçta birini diğerinden ayırt edemezsin kız erkek farketmiyo ama herkesin gönlünden bişey geçiyo işte bende kızı bulana kadar doğururum artık
biz alışık değiliz erkeğe 3 kız kardeşiz yeğenimde kız etkisinde kaldım heralde.

kızlar az önce camdan bakarken bir kedi ve yavrusunu gördüm öyle güzel seviyoki bayıldım karnını gıdıklar gibi ağzıyla öpüyo patileriyle başını seviyo Allah anne şefkatini hayvana bile öyle bi vermişki kıskandım doğrusu biz şimdilik karnımızı okşamakla yetiniyoruz.

benim eşimin ailesinde 2 erkek var bu kız olsun istiyorlar bakalım ne olucak ilk çocuk olduğu için farketmez benim amcam yaptı onu erkek için üç kız doğurdu sonra da vazgeçtiler üç tane yeter diye

belki kişilerin cildi farklılık gösterdiği için olablir ama bende de yaptı kıllanmaaa canımmm

Kesinlikle cilt tipiyle alakalı bence de.Birine iyi gelen diğerine gelmiyor.Çatlak kremleri de öyle kullanan herkesin yorumu farklı.Zaten ne yaparsak yapalım çatlıycak ama ben en azından azaltmaya çalışıyorum.Sporun da çok etkisi var bence.Yapabilen mutlaka yapsın.

nazende söyleyecek bişey bulamıyorum allah sabrını versin inşallah ,berkerdem cim senin adınada çok sevindim sıkıntında bebeğini görünce geçmiş anladığım kadarıyla:) diğer cinsiyet öğrenen arkadaşlarıda tebrik ediyorum

benim eşimin ailesinde 2 erkek var bu kız olsun istiyorlar bakalım ne olucak ilk çocuk olduğu için farketmez benim amcam yaptı onu erkek için üç kız doğurdu sonra da vazgeçtiler üç tane yeter diye

erkek çocuk heryerde çok isteniyo özellikle baba tarafından ama biz 3 kız kardeşiz halamın 4 oğlu var ama birinden oldu diğerinden de olsun niyetiyle yapmadılar ama öyle nasip olmuş. benimkide işin esprisi anneme 4 kızdan sonra oğlanı buldun gözün aydın .Ayrıca amcanda çok şanslıymış 3 tane kızı var ne güzel cennetin kapısını aralamış.

NAZENDE...
cnm başın saolsun...gerçekten çok üzüldüm ...RABBİM en kısa zamanda acını hafifletip tekrar sewindirsin seni...
POLLYANA...
tebrik ederim cnm ...2.fıstığın geliyormuş...sağlıkla gelsin inş...
SLNARAS...
gözün aydın cnm oğluşun olcakmış...

kontrolüne gidip bebişlerini gören ve sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın ...

Kızlarrr 3lü tarama testimin sonuçları TEMİZ çıktı.
Allahıma şükürler olsun. Test mest yapılmayacak artık, çok rahatladım, darısı öğrenmeyenlerin başına
Allah kuzucuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun derin... darısı bizlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…