- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.821
bebeğin kalbinin durduğu nasıl anlaşılır kızlar? yoksa anlayamazmıyız bir belirtisi yokmu? Allah korusun yaa, ben artık daha fazla korkar oldum bebişime bişey olucak die. bu korkular ne zaman biticek yaaa..
arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.
hoşbulduk, umarım herkesin kuzusu sağlıkla gelir inşaallahh...
ben biraz acemiyim mesaj, doğum çizelgesi falan daha tam öğrenemedim 2 gündür doğum çizelgesi yapmaya çalıştım umarım olmuştur.
iyi akşamlar kızlar bende dr yeni geldim bebeğim çok sağlıklıymış maşşallah90 gr olmuş boyunu sormadım dr ikili teste gerek görmüyorum dedi üçlü test yaparız dedi bide yeni kanun gelmiş dr lar ya hastanede yada özelde çalışması gerekiyomuş bizimkide hastaneden ayrılmış neolcak bilmiyorum buarada cinsiyetini öğrenemedik göstermedi kuşum
HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
dün yoktum ve okumam gereken tam 21 sayfa var
dün hadi bi gideyim belki cinsiyeti öğreniriz dedik. ve gittiiiikkk... kızımda gittiği doktora gittim ve bu kez yine KIZA BENZİYOR dedi. galiba benim küçük bi prensesim daha geliyor:))) Doktor amcası emin değilim dedi ama, kim bu doktora igtse söyledikleri tutuyo diyo:) Bakalım hayırlısı.. Rabbim sağ sali sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3-4 tane mavili bişey giyse de bişey olmaz:)))))
ben sadece ana kucağı alacağım çünkü kızımdaki pierre cardin di ama hiç memnun kalmadık onu bir daha kullanmayı düşünmüyoruz yolculuklarda çok lazım oluyor biz arabayla çok gezdiğimiz için gerekli birşey o yüzden bu sefer araştırıp da alacağız..şimdi baktım da evde 3 lü yenidoğan takımı var waikikinin tulum olarak erkeğe uygun size tavsiyem waikiki hem uygun hem de kaliteli ürün yapıyor artık bebekler için özellikle büyükler için olan gene o kadar kalite değil ama bebek ürünlerine özen gösterdikleri belli zaten fiyatları da azıcık düşük diğer markalardan orda böyle 3lü 5li tulumlar bodyler fln var mutlaka alın derim..çok da şekerler..çünkü en çok tulum kullanılıyor..
Tebrik ederim cnm yakışıklı oğlunla uzun ömürlü olursunuz inşallah ben daha öğrenemeyenlerdenim haftaya cuma randevum var bakalım saklamazsa öğrenicem inşallah karnıma bakan herkes erkek diyor ama nasip sağlıklı olsundaaa
Sevgili nazende, başın sağolsun. Allah sana büyük sabır versin canım. Bu durumlarda ne denilir çok zor. Allah sana annelik duygusunu tez zamanda yaşatsın.
Ailene ve sana sabır diliyorum canım...
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun. çizelgende çok güzel olmuş...
gözün aydın canım. benimde doktorum ikili test sonucunu iyi bulmuştu. üçlüye gerek görmedi. yaptırmadık. cinsiyetinide öğrenmemen iyi olmuşş. Bu haftada kesin birşey demiyorlar. 2 hafta daha sabret kesin doğru sonuç alırsın. yine hayırlı haberlerini alırız...
:) oyy oyy prensesimz geliyormuş. güzel bir kız kardeşi olacak inşallah kızının. gözün aydın canım. polly ya bu kadar sayfalar okuyorsun. kıyamam bu kadar yorma kendini iş hayatında bu kadar çalışmamıştırsın. bizler için elinden geleni yapıyorsun.
canım bende waikikinin ürünlerini uygun buluyorum sonuçta çocuk onu kısa bir süre giymiş olacak. sürekli kullandığı tulum tarzı şeylere okadar para harcamak istemiyorum. Çok yıpranacak sürekli yıkanacak çünkü. benim fazla deneyimim olmadığı için bilmiyorum. mart ayında doğacağı için ilk aylarda uzun kollu tulumun içine yine çıtlıtlı tarzda kısa kollu giydiriliyor değilmi.
Canım çok sağol . Bende çikolata sevmediğim için bi arkadaştan hurma yediğini duymuştum hurma yedim bi tane. Bide uyumasın diye arada dürttüm akşamdan beri göster kendini 1 ay daha bekletme diyorum psikolojik baskı uyguluyorum şimdiden çocuğa ... İnşallah sende öğrenirsin . Sağlıklı olsunda cinsiyet farketmiyo bende kız istiyodum çok ama allah erkek nasip etti. Şimdiden mavi olmayan erkek kıyafetlerine bakıyorum kendimi alıştırayım.
Canım çok sağol . Bende çikolata sevmediğim için bi arkadaştan hurma yediğini duymuştum hurma yedim bi tane. Bide uyumasın diye arada dürttüm akşamdan beri göster kendini 1 ay daha bekletme diyorum psikolojik baskı uyguluyorum şimdiden çocuğa ... İnşallah sende öğrenirsin . Sağlıklı olsunda cinsiyet farketmiyo bende kız istiyodum çok ama allah erkek nasip etti. Şimdiden mavi olmayan erkek kıyafetlerine bakıyorum kendimi alıştırayım.
:) oyy oyy prensesimz geliyormuş. güzel bir kız kardeşi olacak inşallah kızının. gözün aydın canım. polly ya bu kadar sayfalar okuyorsun. kıyamam bu kadar yorma kendini iş hayatında bu kadar çalışmamıştırsın. bizler için elinden geleni yapıyorsun.
Nasip rabbim hepimize sağlıklı evlatlar kucağımıza almak nasip etsin yeter benim görümceme dokuz ay kız demişler herşey pembe olmuş tabi doğumda bi çıkıyor erkek görümcem o benim değil onun kız olması lazım diye söyleniyor ama nafile gerçi şimdi pek öyle hata olmuyor ama ihtimal iştee yanılma payı
İnternetten okumuştum bebe yağı kıllanma yapıyormuş galiba
Olsun evlat sonuçta birini diğerinden ayırt edemezsin kız erkek farketmiyo ama herkesin gönlünden bişey geçiyo işte bende kızı bulana kadar doğururum artık
biz alışık değiliz erkeğe 3 kız kardeşiz yeğenimde kız etkisinde kaldım heralde.
belki kişilerin cildi farklılık gösterdiği için olablir ama bende de yaptı kıllanmaaa canımmm
benim eşimin ailesinde 2 erkek var bu kız olsun istiyorlar bakalım ne olucak ilk çocuk olduğu için farketmez benim amcam yaptı onu erkek için üç kız doğurdu sonra da vazgeçtiler üç tane yeter diye
Kızlarrr 3lü tarama testimin sonuçları TEMİZ çıktı.
Allahıma şükürler olsun. Test mest yapılmayacak artık, çok rahatladım, darısı öğrenmeyenlerin başına
Allah kuzucuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?