- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.841
Kızlarrr 3lü tarama testimin sonuçları TEMİZ çıktı.
Allahıma şükürler olsun. Test mest yapılmayacak artık, çok rahatladım, darısı öğrenmeyenlerin başına
Allah kuzucuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Slm geçmşi okumadan önce biraz dert yanayım dedim. Kızım hamileliğimden midir bilmem 2 haftadır olumsuz manada huy değiştirmiş durumda. Çok huzurlu, mutlu, pozitif bir çocukken tam tersi sinirli, agresif, ağlayan bir çocuk oldu. Birde üstüne üstük cumartesiden beri anlayamadığımız karın şişliği ve 3 gündür de kusma var. Ne yapacağım bu cadıyla ya...
POLLYANNACIM , SLNARASCIM cinsiyetleri öğrenmişsiniz tebrik ederim. ben durumumu daha önce paylaşmıştım ama bir daha fikrinizi sorayım. bana 12. haftamda başka bir dr. kesin erkek dedi. 15+4 te de kendi dr.um bayağı bir uğraştıktan sonra bacaklarını açsın diye büyük ihtimalle kız erkek olsa görürdüm dedi. 2. mi doğrudur?
Slm geçmşi okumadan önce biraz dert yanayım dedim. Kızım hamileliğimden midir bilmem 2 haftadır olumsuz manada huy değiştirmiş durumda. Çok huzurlu, mutlu, pozitif bir çocukken tam tersi sinirli, agresif, ağlayan bir çocuk oldu. Birde üstüne üstük cumartesiden beri anlayamadığımız karın şişliği ve 3 gündür de kusma var. Ne yapacağım bu cadıyla ya...
kızlaaaarrr ben dr dan geldiiimm.veee listeye bi oğlan daha ekleyinoğluşum oluyomuuş.herşeyi ii çok şükür bizim drumuz 3lü test değil 1 ay sonra detaylı ultrason istedi gerek yok 3lüye dedi.ayy çok mutluyum bi kız bi oğlan hayalim gerçek olduuu
pollyannacım , slnarascım cinsiyetleri öğrenmişsiniz tebrik ederim. Ben durumumu daha önce paylaşmıştım ama bir daha fikrinizi sorayım. Bana 12. Haftamda başka bir dr. Kesin erkek dedi. 15+4 te de kendi dr.um bayağı bir uğraştıktan sonra bacaklarını açsın diye büyük ihtimalle kız erkek olsa görürdüm dedi. 2. Mi doğrudur?
kızlaaaarrr ben dr dan geldiiimm.veee listeye bi oğlan daha ekleyinoğluşum oluyomuuş.herşeyi ii çok şükür bizim drumuz 3lü test değil 1 ay sonra detaylı ultrason istedi gerek yok 3lüye dedi.ayy çok mutluyum bi kız bi oğlan hayalim gerçek olduuu
GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERMİŞ . BENDE ERKEK ANNESİ OLUYORUM BENİM DOKTORUMDA 3 LÜ YE 4 LÜYE GEREK YOK DAHA SONRA DETAYLI ULTRASONDA BAKARIZ DEDİ. ALLAH HERKESE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN CİNSİYET FARKETMİYO AMA BU İŞİN HEYECANI İŞTE.
tebrik ederim cnm darısı diğer annelerin başına..
tebrik ederim canım gözünaydın, şehzaden geliyormuş senin debenm 2li testim temiz çıkmştı ama yine de dr 3lüyü yaptı. acaba 4lüye gerek varmı ki yaa zaten kansızım, vere vere kan kalmıycak bende.:18:
çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kızlar? hangi markaları kullanıyorsunuz?? haftasonu alıcam artık ben de ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
mrhb cnm bence sen bi daha ki doktor muayenesini bekle çünkü ikincisinde saklamış olabilir yada ilk doktorun yanlış görmüş olabilir?
hayırlı olsun derin... darısı bizlerin başına inşallah.
maşallah cnm ...gözünüz aydın ...darısı bizlere olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?