2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm ...gözünüz aydın ...darısı bizlere olsun inş...

Merhaba kizlar Sabah nazendeyi duydum cok uzuldum ya inanin sabahtan beri Aklimdan cikmiyor. Rabbim en akin zamanda hayirli evlat nasip eder ins. Kizlar biz nasil anlariz bebegimizin kalp atislarini atip atmadigini. Dokunarak anlayabilir miyiz acaba?? Ya da goguslerimiz Hala agriyorsa bir sorun olmadigini gosterir mi?? :26:

Slm geçmşi okumadan önce biraz dert yanayım dedim. Kızım hamileliğimden midir bilmem 2 haftadır olumsuz manada huy değiştirmiş durumda. Çok huzurlu, mutlu, pozitif bir çocukken tam tersi sinirli, agresif, ağlayan bir çocuk oldu. Birde üstüne üstük cumartesiden beri anlayamadığımız karın şişliği ve 3 gündür de kusma var. Ne yapacağım bu cadıyla ya...

kızın küçük galiba henüz değilmi cnm? Allah sabır versin çok zor olsa gerek hem çocuğunla hem hamileliğinle uğraşmak. birkaç ay sonra bebişin de gelince baya yorucu günler bekliycek gibi seni.. kızın kardeşini kıskanıyor olabilirmi acaba? benm kuzenmde aynı sorun olmuştu. 3 yaşındaki kzı acayip kıskanmıştı kuzenm hamile kaldığında. resmen huy değiştirmişti çocuk, ilgiyi üzerine toplamak için huysuzlaşmıştı

POLLYANNACIM , SLNARASCIM cinsiyetleri öğrenmişsiniz tebrik ederim. ben durumumu daha önce paylaşmıştım ama bir daha fikrinizi sorayım. bana 12. haftamda başka bir dr. kesin erkek dedi. 15+4 te de kendi dr.um bayağı bir uğraştıktan sonra bacaklarını açsın diye büyük ihtimalle kız erkek olsa görürdüm dedi. 2. mi doğrudur?

mrhb cnm bence sen bi daha ki doktor muayenesini bekle çünkü ikincisinde saklamış olabilir yada ilk doktorun yanlış görmüş olabilir?

kızlaaaarrr ben dr dan geldiiimm.veee listeye bi oğlan daha ekleyinoğluşum oluyomuuş.herşeyi ii çok şükür bizim drumuz 3lü test değil 1 ay sonra detaylı ultrason istedi gerek yok 3lüye dedi.ayy çok mutluyum bi kız bi oğlan hayalim gerçek olduuu

al o cadıyı doktora götür için rahatlasın geçmiş olsun cnm...

ablamında 12. Haftada ense testinde doktor erkeğe benziyo demişti ama 5. Ayda kız olduğunu öğrendi. Benim doktorum kesin değilse söylemicem demişti bizimkide açmış bizi bekliyodu sanki kesin erkek dedi. Hayırlısı olsun sen bişeye şartlandırma kendini şimdiden ben kıza çok şartlandırmıştım son 2 gündür süpriz olmasın diye erkek cicilerine bakıp alıştırma yaptım

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERMİŞ . BENDE ERKEK ANNESİ OLUYORUM BENİM DOKTORUMDA 3 LÜ YE 4 LÜYE GEREK YOK DAHA SONRA DETAYLI ULTRASONDA BAKARIZ DEDİ. ALLAH HERKESE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN CİNSİYET FARKETMİYO AMA BU İŞİN HEYECANI İŞTE.

tebrik ederim cnm darısı diğer annelerin başına..

asaol canım valla tabi o işin heyecanı allah sağlıklı sıhhatli versinde gerisi boş

valla ben 2 li testi bile yaptırmadım. doktorum ısrar etti ama ben istemiyorum olumsuz bir sonuç çıksa da fikrim değişmeyecek kafa karıştırmaya gereksiz yere endişelenmeye gerek yok dedim. sonuçta o benim bebeğim. doğduktan sonra engelli olduğunu görsek öldürüp mezara mı koycam.. tabi ki hayır... yaptırmak istemediğine karar verirsenn doktoruna söylersin seni zorlayamaz ya...

çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kızlar? hangi markaları kullanıyorsunuz?? haftasonu alıcam artık ben de ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

dr. um bana bi krem önerdi adı Bella B Tummy Honey Butter di sanırım. aldım 1 haftadır kullanmaya başladım gerçekten kaşıntıları giderdi iyi oldu. ama vazeline benziyo sürmesi dağıtması zor gibi geliyo. o yüzden bi dahaki sefer musdela alıp onu deneyeceğim o krem gibiymiş daha kolay sürülür sanırım. çatlamaya müsait bi cildim var ne yapsam büyük ihtimalle çatlayacak ama en azından elimden geleni yaptım der avunurum.

mrhb cnm bence sen bi daha ki doktor muayenesini bekle çünkü ikincisinde saklamış olabilir yada ilk doktorun yanlış görmüş olabilir?

haklısın canım ama bir sonraki dr. randevum 4 hafta sonra. geçtiğimiz salı gitmiştim dr.a salıdan beri aklımda hep bu konu. daha önce hiç bu kadar merak etmemiş böyle olmamıştım... kız deseydi kızım deyip sevcektim. ama çok emin konuşmadı büyük ihtimalle kız dedi...

merhabalar kızlar;
bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun diyorum.
nazande sana da allah sabır versin diyorum...
bende 15 gün önce gittim doktora 15 ekimde gel dedi ama bende hiç hamilelik belirtim kalmadı diye başka bi doktora gidem pazrtesi. gerçi bu aylar rahat aylarımızmış ama bende bi kez kayıp yaşadım korkuyorum.
dün okula giderken köpeğe çarptım, bugünde kaldırıma bindim...arabada hasarda var.. cana gelceğine mala gelsin diyoruma ama züzldüm ne yalan söyliyeyeim... noluyo bana bilmiyom... hemen çocuklarıma çokoprens aldım...
lierac krem aldım ben. kullananlar memnun. hatta üst bacaklarıma süremedim bi orası çatladı diyen arkadaşım oldu...

RANACIM ve İCLALcim çok teşekkür ederim arkadaşlar.

canım bi şehzademiz daha ekleniyor listeye:) hayırlı olsun canım.

hayırlı olsun derin... darısı bizlerin başına inşallah.

maşallah cnm ...gözünüz aydın ...darısı bizlere olsun inş...

çokk teşekkür ederim. kızlar, inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar, hayırlı doğumlar yaparız

ayy bu sene kesin erkek senesii
maşallah canım, hayırlı olsun.

ben en son kontrolümde detaylı ultrasona girdim.
birde 30. haftada daha detaylı usgye girecekmişim tek tek her yerini incelemek için şimdiden heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…