2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy inşallah AFSANcım inşallah... şimdi bana yardım etmeye çalışıyo yavrum. inşallah kardeşi gelicede de Allahın izniyle, kıskannmadan yardım eder,sever, okşar, öper....

Son düzenleme:
oo paşa geliyor desene hayırlısıyla canım sağlıklı olsun da :) ama insan duramıyor tabi heyecanlı bir dönem hepimiz için ilk gebeliğin değilmi benim ilk :)

öyle düşünüyoruz ama doktor son gittiğimizde kız da dedi kafamız karıştı :) çok güzel ve heyecanlı günler hepimizi bekliyor

haftaya dr. a gittiğimizde öğrenicez inş. cinsiyetini geçen sefer hiç ipucu vermedi:)

doktorun iyi gözlemlemesi ve ultrasonografi cihazının iyi olmasıylada alakalı aslında bu dönemlerde kordon bebeklerin bacak aralarında olduğundan pek belli olmayabiliyor hayırlısı tatlım yaa haftaya kadar heyecanlı bekleyişler dilerim hehe :))

öyle düşünüyoruz ama doktor son gittiğimizde kız da dedi kafamız karıştı :) çok güzel ve heyecanlı günler hepimizi bekliyor

bizede 2 gün önce kız dedi doktor bakalım 2 hafta sonra 3'lü tarama testi yapılacak o zaman daha kesin belli olur cinsiyeti tabi biz çok mutlu olduk inanamadık hatta eşim doktora tekrar bakabilirmisiniz eminmisiniz diye defalarca sordu :) benden daha heyecanlı annemlere söyledik gerci ama genede tam anlamıyla kesin olmadığının farkındayım

ben herkese erkek diye söyledim şimdi değişir mi bilmem ama :) hiç farketmez sağlıklı olsunlarda kızlar olursa sanki oğlumu yok etmiş gibi hissederim:)

Kızlar biliosunuz benim de kızım olcak.. Eğer Allah nasip ederse DERİN ismini düşünüyorum nasıl sizce buarada dün dra gittim 180 gr olmuş benim prensess...ayy yaa zaman hemen geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…