- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.861
merhabalar kızlar;
bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun diyorum.
nazande sana da allah sabır versin diyorum...
bende 15 gün önce gittim doktora 15 ekimde gel dedi ama bende hiç hamilelik belirtim kalmadı diye başka bi doktora gidem pazrtesi. gerçi bu aylar rahat aylarımızmış ama bende bi kez kayıp yaşadım korkuyorum.
dün okula giderken köpeğe çarptım, bugünde kaldırıma bindim...arabada hasarda var.. cana gelceğine mala gelsin diyoruma ama züzldüm ne yalan söyliyeyeim... noluyo bana bilmiyom... hemen çocuklarıma çokoprens aldım...
lierac krem aldım ben. kullananlar memnun. hatta üst bacaklarıma süremedim bi orası çatladı diyen arkadaşım oldu...
valla ben 2 li testi bile yaptırmadım. doktorum ısrar etti ama ben istemiyorum olumsuz bir sonuç çıksa da fikrim değişmeyecek kafa karıştırmaya gereksiz yere endişelenmeye gerek yok dedim. sonuçta o benim bebeğim. doğduktan sonra engelli olduğunu görsek öldürüp mezara mı koycam.. tabi ki hayır... yaptırmak istemediğine karar verirsenn doktoruna söylersin seni zorlayamaz ya...
dr. um bana bi krem önerdi adı Bella B Tummy Honey Butter di sanırım. aldım 1 haftadır kullanmaya başladım gerçekten kaşıntıları giderdi iyi oldu. ama vazeline benziyo sürmesi dağıtması zor gibi geliyo. o yüzden bi dahaki sefer musdela alıp onu deneyeceğim o krem gibiymiş daha kolay sürülür sanırım. çatlamaya müsait bi cildim var ne yapsam büyük ihtimalle çatlayacak ama en azından elimden geleni yaptım der avunurum.
kızlaaaarrr ben dr dan geldiiimm.veee listeye bi oğlan daha ekleyinoğluşum oluyomuuş.herşeyi ii çok şükür bizim drumuz 3lü test değil 1 ay sonra detaylı ultrason istedi gerek yok 3lüye dedi.ayy çok mutluyum bi kız bi oğlan hayalim gerçek olduuu
cnm bende senin gibi düşünüyorum 2 li temiz çıktı 3 lü 4 lü istemedi sonuçta aynı şekilde olumsuz çıksa napıcaz ama dün yengemle ayrıntılı ultrason için dertleşirken fikrim değişti allah korusun doğumda sıkıntı olacak bi durum olursa en azından hastaneyi dr u ona göre seçebiliriz çünkü yanlızca down senromu değilki risk 1000 tane risk var dediğim gibi allah korusun ama ben detaylı ultrason yaptırmaya karar verdim ya çok basit bi çözüm için bebeğimi riske atarsam(
kızlar bebişlere isim düşünmeye başladınız mı?
ben vakti zamanında kızım olursa Lina koymak istiyorum demiştim ve eşim çok beğendi. şimdi illaki Lina olsun başka isim arama boşuna dedi. sürekli Linam die sevio bebişi. ama ben farklı isimler de buluyorum son zamanlarda. Linayı eşimin ailesi hiç beğenmediler, benm ailemin henüz haberi yok.. sizce nasıl b ir isim Lina? ikinci isim düşünmüyoruz zaten. farklı önerileriniz varmı??
Selam arkadaşlar.Ben oğlumdan fırsat bulup fazla bakamıyorum girdiğimdede son birkaç sayfayı ancak görüntüleyebiliyorum işte bu yüzden tek tek yorum yapamıyorum mesajlarınıza.Cinsiyetler öğrenilmeye devam ediyor maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
Ben iyiyim şükür ama oğluşum yürümeye başladı 3 gündür tutabilene aşk olsun, evin içinde dört dönüyorbunlar çok güzel duygular inş seneye kimimiz ikinci kez, kimimiz ilk kez yaşayacak bu anları Allah olmayanlarada versin inş
ayrıntılı ultrasonla tabi ki benim bebeğim de incelenecek ama bu testlerde sadece down sendromu riski belirlendiğini söyledi doktorum. bir de şunu sordum. diyelim ki olumsuz bir sonuç çıktı bi müdahalede bulunabiliyor muyuz dedim. o da hayır dedi. bu sadece benim down sendromlu bi çocuk doğurup doğurmamak istememe karar vermek için yardımcı olurmuş. (eğer öyle bir şey varsa.) ben se ne olursa olsun bebeğimden vazgeçemem. teste gerek yok dedim ve yaptırmadım.
Arkadaşımın kızının ismi Lina ve bence çok güzel çok beğeniyorum.Eşin ve sen beğendiysen kimseye laf düşmez canım, isim klasik olmadığından ilk duyanlar böyle garipseyebilir, ben oğlumda yaşadım ama zamanla herkes alışıyor merak etme :) Farklı isimler bulursan seçimin zorlaşabilir en azından seçenekleri az tut derim.
Bana kız olabilir demişti dr eğer kız ise ben Miray isminde karar kıldım değiştirmem daha
canım avatarına ba-yıl-dım. Rabbim nazarlardan saklasın çok tatlı oğlun.
yürümeyede başalmış maşallah. kzımın ilk yürüdüğü zamanlar geldi aklıma. şimdi yürümüyo adeta koşuyo.. hemde sürekli:)))
demin angelsounds u denedim veeee bebişimin kalp atışlarını duydumm, şimdi tekrar tekrar dinleysim var bağımlılık yapıyor:):) ama deneyeceklere önderim şu olacakki mesanenizin dolu olması gerekiyor ve ultrason jeli (ben saç jölesi kullandım) kullanın çok net duyuluyor, hatta kayıt bile alabiliyorsunuz
bendede angeltalg var jelim yok suyla ıslatıp dinliyorum :)
bendede angeltalg var jelim yok suyla ıslatıp dinliyorum :)
birdahakine suyla deneyim bari yapış yapış oldum:)
canım benim kaç haftalık oldunuss :)
canım angeltalg ne acaba merak ettim nasıl dinliyosunuz??
suanda 14+0 ım, sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?