2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ablam bi kayıp yaşadığı için bende korkuyodum benim hamileliğimin başından beri belirti yok mide bulantısı - aşerme falan yok yani bugün doktor bu aylar çok rahat aylar diyince ben dedip hep rahatım ama bu tedirgin ediyo beni bişeymi oldu diye seni bu konuda çok iyi anlıyorum gönlünü ferah tut Allahın izniyle bişeycik olmaz bebişine ...

cnm bende senin gibi düşünüyorum 2 li temiz çıktı 3 lü 4 lü istemedi sonuçta aynı şekilde olumsuz çıksa napıcaz ama dün yengemle ayrıntılı ultrason için dertleşirken fikrim değişti allah korusun doğumda sıkıntı olacak bi durum olursa en azından hastaneyi dr u ona göre seçebiliriz çünkü yanlızca down senromu değilki risk 1000 tane risk var dediğim gibi allah korusun ama ben detaylı ultrason yaptırmaya karar verdim ya çok basit bi çözüm için bebeğimi riske atarsam(

Selam arkadaşlar.Ben oğlumdan fırsat bulup fazla bakamıyorum girdiğimdede son birkaç sayfayı ancak görüntüleyebiliyorum işte bu yüzden tek tek yorum yapamıyorum mesajlarınıza.Cinsiyetler öğrenilmeye devam ediyor maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Ben iyiyim şükür ama oğluşum yürümeye başladı 3 gündür tutabilene aşk olsun, evin içinde dört dönüyor bunlar çok güzel duygular inş seneye kimimiz ikinci kez, kimimiz ilk kez yaşayacak bu anları Allah olmayanlarada versin inş

kızlar bebişlere isim düşünmeye başladınız mı?

ben vakti zamanında kızım olursa Lina koymak istiyorum demiştim ve eşim çok beğendi. şimdi illaki Lina olsun başka isim arama boşuna dedi. sürekli Linam die sevio bebişi. ama ben farklı isimler de buluyorum son zamanlarda. Linayı eşimin ailesi hiç beğenmediler, benm ailemin henüz haberi yok.. sizce nasıl b ir isim Lina? ikinci isim düşünmüyoruz zaten. farklı önerileriniz varmı??

ayrıntılı ultrasonla tabi ki benim bebeğim de incelenecek ama bu testlerde sadece down sendromu riski belirlendiğini söyledi doktorum. bir de şunu sordum. diyelim ki olumsuz bir sonuç çıktı bi müdahalede bulunabiliyor muyuz dedim. o da hayır dedi. bu sadece benim down sendromlu bi çocuk doğurup doğurmamak istememe karar vermek için yardımcı olurmuş. (eğer öyle bir şey varsa.) ben se ne olursa olsun bebeğimden vazgeçemem. teste gerek yok dedim ve yaptırmadım.

Arkadaşımın kızının ismi Lina ve bence çok güzel çok beğeniyorum.Eşin ve sen beğendiysen kimseye laf düşmez canım, isim klasik olmadığından ilk duyanlar böyle garipseyebilir, ben oğlumda yaşadım ama zamanla herkes alışıyor merak etme :) Farklı isimler bulursan seçimin zorlaşabilir en azından seçenekleri az tut derim.

Bana kız olabilir demişti dr eğer kız ise ben Miray isminde karar kıldım değiştirmem daha

canım avatarına ba-yıl-dım. Rabbim nazarlardan saklasın çok tatlı oğlun.
yürümeyede başalmış maşallah. kzımın ilk yürüdüğü zamanlar geldi aklıma. şimdi yürümüyo adeta koşuyo.. hemde sürekli:)))

Bana oğlumda dr sormuştu testte sorun çıkarsa bebeği aldırcakmısınız bizde hayır dedik, o zaman yapmıyorum çünkü yanılma payı yüksek oluyor ve sağlıklı bebeği hasta gibi görürsek senin hamileliğin zehir olur demişti gerçekten mantıklı.Sonuçta tedavisi olacak bişeyse tabiki yapılır.Ayrıntılı farklı bişey ama ordada bana oğluma giden damar yavaş akıyor gelişimi her an durabilir dediler her hafta doktordaydık 10 gr alsa şükrediyorduk ama ne oldu bi tosun doğurdum olan çektiklerime oldu her an gelişimi durup alıncak diye neler yaşadım.

Bu bebeğimdede yaptırmadım zeka testlerini ama zamanı geldiğinde ayrıntılısı bakılcak.

benim de çok beğendiğim kibar ve anlamlı bir isim. ancak çevreden olumsuz tepkiler alınca ben üzüldüm şahsen. farklı isimler aklıma gelmeye başladı. Masal, tuana, açelya, rüya isimlerini de beğeniyorum ama Lina farklı, herkeste olmayan bir isim olduğu için düşünmüştüm

Sağol canım :) amin cümlemizinkini inş.Sorma eller havada pıtır pıtır bi o yana bi bu yana izlerken mest oluyorum her anları başka bir güzel.Maşallah kızınada pıtır pıtır koşuyor demek abla oldu artık bebek doğunca sana yardım bile eder annesi :13:

demin angelsounds u denedim veeee bebişimin kalp atışlarını duydumm, şimdi tekrar tekrar dinleysim var bağımlılık yapıyor:):) ama deneyeceklere önderim şu olacakki mesanenizin dolu olması gerekiyor ve ultrason jeli (ben saç jölesi kullandım) kullanın çok net duyuluyor, hatta kayıt bile alabiliyorsunuz

bendede angeltalg var jelim yok suyla ıslatıp dinliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…