2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr nasılsınızzzz bir haftanın daha sonuna geldikkk hayırlı cumalar herkesee...............

cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınn olsun inş...

bebişlerin kilolarından bahsedilmiş akşamm benimkilerden biri 100 gr diğeri 130 gr. olmuş teyzeleriii maşallahhh büyüyolar ödüllerim benimmm...

isim konusuna gelince büyükler yeni isimlere pek alışık olmadıkları için ne kadar yeni isim bulsanızda burun kıvırıyolar onlar için ayşe fatma ali veli daha uygu ama sizler içinize sinen isimler varsa koyun derim benn. bizimkilerin isimlerine gelince ben bulamıyorum hiç bir ismi yakışştıramıyorum bebişlerime daha değişik güzel anlamlı olsun istiyorum ama eşim ÇAĞLA ile ÇAĞLAYAN olsun istiyor henüz karar veremedikkk anlayacagınızzzz. işimiz ÇOK ZOR ÇOKKKK

günaydın güzel mart anneleri yine epey zamandır hi nete bile giremedim ama artık düzenli girebilcem...hepinizi çok özledim herşeyden uzak kaldım...10 da randevum var heyecandan erkenden uyandım inşallah cinsiyet belli olcak gelince müjdeyi veririm size...umarım herkes iyidir bebişlerimizde gelince giremediğim günleri detaylı okuycam...

günaydın tatlı anneler...
kontrole gidecek arkadaşlar iyi haberlerle gelirsinz inş. bende yarın 2li test sonuçlarını alcam ve bebişimi görcem. usgde hiçbir sorun çıkmadı çok şükür bakalım kan da ne olcak.

esperanzaa bn ve eşim lina ismine bayılıyoruz bebeğime erkek olabilir dedi doktorumuz ama eğer kızım olursa kesinlikle HAYAL LİNA olacak. senin içine sindiyse başkalarını dinleme bence. gerçekten harika bir isim.

sanırım yeni katıldınız aramıza ilk önce hoşgeldiniz tüm bilgilerinizi yazarsanız Polyanna gelince sizi ekler listeye arkadaşımm hayırlı uğurlu olsun inş..

evet yeniyim çok teşekkür ederim 2 martta anne olacağım kısmetse ilk bebeğim.ama annesine arkasını dönüo hep sizinkinin belli mi cinsiyeti ?

GÜNaydın kızlar herkese hayırlı cumalar ilk önce.Bende öğleden sonra gideceğim doktora hayırlı haberlerle döneriz inş. Bizde cinsiyetimizi kesinleştireceğiz kısmetse tüm bebişlerimizi korusun allahım

herkese günaydın mart anneleri. dün bebişlerin kilosu konuşulmuş ama pekte boyundan söz eden olmamış ben şuan 16+3 ümdeyim. geçen hafta 14+6 ımdayken doktora gitmiştik bebişim 15cm + 110gr dedi doktorumuz bize çooooooooooookkkk sevinmiştik babamızla.:79: aradan tam 9 gün geçti şimdi bebişim biraz daha büyümüştür umarım yedilklerime çoook dikkat ediyorum özellikle ceviz , fındık ve badem ve süt içiyorummm

maşallahh canım endişe etmeyin inş. gösterir sizinkide cinsiyetini benim 1 prensesim 1 prensim olacak çok şükürr

ikizler demek çok güzellllll ve bi kız bi erkek harikaaa çok sevindim adınıza kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini ve kaç kg aldınız gerçi sizin durumunuz bizden farklı ama :))

Günaydınlarrrrrrrrr güzel bebişler ve anneleriii:)
Gece yine 3 kez wc ye kalkıldı,sola yatırmıyordu benim noktacık beni artık sağa da yatırmıyor sırt üstü yatmaya da hiç alışkın değilim bakalım nasıl olacak.
Ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz mart sonu olduğu için doğum tarihimiz henüz 2 haftamız var ayın 8'inde randevumuz var heyecandan içim içime sığmıyor ama göstermezse diye de şimdiden konuşmaya başladım bak ona göre kıyafet alıciss sanaa göstee emi diyerek:))

Günaydın kızlar,
Çook heyecanlıyım bugun 5de randevumuz var,inşallah bizde cinsiyetimizi öğreniriz. En son bayramdan önce gitmiştik doktora, çok özledim bebişi ve çok merak ediyorum ne yapıyor acaba kuzum, büyüdü mü?aç mı ?tok mu?sıkılıyor mu?annesinin bağırsak sesleri ve hapşırmaları onu rahatsız ediyor mu?

Hayırlı haberlerle gel inşallah bende bayramdan önce gitmiştim o kadar uzun zaman oldu ki senin gibi çok merak ediyorum bebeğimi ne durumda diye benim randevumda haftaya cuma daha çok var bizim görüşmemize yaa

günaydın güzel mart anneleri herkes bebişin cinsiyetini öğreniyo ben nezaman öğrencem ya dr 2 gün önce gittik göstermedi 2 hafta sonra gidince belki gösterir kız olursa eşimle tartışma olacağı kesin tutturmuş kız olursa annemin ismini koycam diye çünkü bundan 5 ay önce annesi rahmetli oldu o gün babasına söz kız olursa annemin ismini koycam dedi bende acısı taze diye ses çıkarmadım şimdide istemiyorum diyorum yanlış anlıyo güzel değil ismi ya belkide erkektir yoksa ortalık çok karışacak hayırlısıyla doğurdum günleri görebilsek mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul etsin bizi bebişlerimize kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…