- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.921
kızlar bebişlere isim düşünmeye başladınız mı?
ben vakti zamanında kızım olursa Lina koymak istiyorum demiştim ve eşim çok beğendi. şimdi illaki Lina olsun başka isim arama boşuna dedi. sürekli Linam die sevio bebişi. ama ben farklı isimler de buluyorum son zamanlarda. Linayı eşimin ailesi hiç beğenmediler, benm ailemin henüz haberi yok.. sizce nasıl b ir isim Lina? ikinci isim düşünmüyoruz zaten. farklı önerileriniz varmı??
ben ismimi nasıl ekleyeceğim listeye
sanırım yeni katıldınız aramıza ilk önce hoşgeldiniz tüm bilgilerinizi yazarsanız Polyanna gelince sizi ekler listeye arkadaşımm hayırlı uğurlu olsun inş..
evet yeniyim çok teşekkür ederim 2 martta anne olacağım kısmetse ilk bebeğim.ama annesine arkasını dönüo hep sizinkinin belli mi cinsiyeti ?
maşallahh canım endişe etmeyin inş. gösterir sizinkide cinsiyetini benim 1 prensesim 1 prensim olacak çok şükürr
Günaydın kızlar,
Çook heyecanlıyım bugun 5de randevumuz var,inşallah bizde cinsiyetimizi öğreniriz. En son bayramdan önce gitmiştik doktora, çok özledim bebişi ve çok merak ediyorum ne yapıyor acaba kuzum, büyüdü mü?aç mı ?tok mu?sıkılıyor mu?annesinin bağırsak sesleri ve hapşırmaları onu rahatsız ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?