- 9 Eylül 2011
- 206
- 188
- 73
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.941
Günaydın kızlar,
Çook heyecanlıyım bugun 5de randevumuz var,inşallah bizde cinsiyetimizi öğreniriz. En son bayramdan önce gitmiştik doktora, çok özledim bebişi ve çok merak ediyorum ne yapıyor acaba kuzum, büyüdü mü?aç mı ?tok mu?sıkılıyor mu?annesinin bağırsak sesleri ve hapşırmaları onu rahatsız ediyor mu?
günaydın cici anneler....
benim bebeğim şişko galiba 15+3 de 164 gr boyuda 18 cm:Nazar:
canım biz erkeğin cinsiyetini baya erken öğrendik 13 haftaydı sanırım ama kız göstermedi hafta sonu gittiğimizde gösterdi.. 4 aylık olduk artık 7 kilo almışım canımm .........ikizler demek çok güzellllll ve bi kız bi erkek harikaaa çok sevindim adınıza kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini ve kaç kg aldınız gerçi sizin durumunuz bizden farklı ama :))
günaydın güzel mart anneleri herkes bebişin cinsiyetini öğreniyo ben nezaman öğrencem ya dr 2 gün önce gittik göstermedi 2 hafta sonra gidince belki gösterir kız olursa eşimle tartışma olacağı kesin tutturmuş kız olursa annemin ismini koycam diye çünkü bundan 5 ay önce annesi rahmetli oldu o gün babasına söz kız olursa annemin ismini koycam dedi bende acısı taze diye ses çıkarmadım şimdide istemiyorum diyorum yanlış anlıyo güzel değil ismi ya belkide erkektir yoksa ortalık çok karışacak hayırlısıyla doğurdum günleri görebilsek mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul etsin bizi bebişlerimize kavuştursun
ayy evet canım seni çok iyi anlıyorum, bayağı uzun olmuş sen görmemişsin bebişini benimde 9 gün oldu valla burnumda tütüyor ultrason görüntüleri. umarım sağlıklı haberler alırsın. bu arada adım nurcan 24 yaşımdayım ilk hamileliğim, ben öğrendim cinsiyetini kız olacakmış, eşim çoook mutlu oldu bu habere çünkü hep kız istiyordu aşkım, adını da kısmetse ''AZE'' koyacağız. umarım senin bebişte bugün cinsiyetini gösterir.:80::80:
kızın küçük galiba henüz değilmi cnm? Allah sabır versin çok zor olsa gerek hem çocuğunla hem hamileliğinle uğraşmak. birkaç ay sonra bebişin de gelince baya yorucu günler bekliycek gibi seni.. kızın kardeşini kıskanıyor olabilirmi acaba? benm kuzenmde aynı sorun olmuştu. 3 yaşındaki kzı acayip kıskanmıştı kuzenm hamile kaldığında. resmen huy değiştirmişti çocuk, ilgiyi üzerine toplamak için huysuzlaşmıştı
al o cadıyı doktora götür için rahatlasın geçmiş olsun cnm...
ayy yerim ben onu, şişko tombik tombalak ve tabiki en önemlisi sağlıklı bir bebişin olur umarım
maaşallahhh bebişine
uufff yatıryorum evde 2 gündürlü kanama neyin nesiydi ya. sebebini bilmemek çok kötüü. bu arada kızlar bahsettiğiniz el doplerinden angel sounds markadan ben 12. haftamdayken almıştım. şu anda 16. haftam bitecek ama bebğin kalp atışına dair bişe daha duymadım. ve duymayınca daha çok endişeleniyo insan. bi ara su sesi duyuyodum bağırsak seslerim değilse bebişin hareketinden dolayı kesedeki suyun sesidir diye düşünüp mutlu oluyodum. ama kimi zaman hiç ses almayınca insan panikliyo bilginize. en son geçen hafta fırlattım cihazı duymuyorum bişe bi daha dinlemiyecem dedim. bugün tekkrar denedim. ses yok . yemekten sonra tekrar deniyecem..
İLK BEBEĞİM KIZ OLUYOR KIZLARRRR.......KIZIM OLUYOR VE EŞİMİN AİLESİNDE HEMEN HEMEN HİÇ KIZ YOK KİMSENİN KIZI OLMUYODU:d HERKES KUDURMUŞ DURUMDA HAHAHAHAHA:d ALLAHTAN HAYIRLISI BİDE TESTİSLERİ GEÇ İNİYOMUŞ SONRA ERKEK DİYOMUŞ:d KIZLAR OMEGA-3 ALDIRDI BANA DOKTOR GNC NİN BİRAZ TUZLU AMA İÇİNDE 90 TANE VAR AMA PİYASADAKİ EN İYİLERİNDENMİŞ.BENİM CİLDİM ÇOK KURU KARNIM BELİMİN KENARLARI PUL PUL DÖKÜLÜYO SÜREKLİ BEBEK YAĞI SÜRMEME RAĞMEN DOKTOR ÇATLAK OLAMASI İÇİN SEBEMED F+S LOSYON VERDİ BAKALIM KULLANCAM.
Kızlar merhabA bende 14+3um 13. haftamin başında doktor kız olabilir dedi fakat okuduğum kadarıyla erken söylenen durumlarda yanılma payı olabilir mi.?sizlere de yorum yapmışlar ama alışveriş ve şartlanmak için erken mi dersiniz? Kız diyip de erkek çıkan oluyor mudur sizce
Haklısın.belki yanılma payı olur. Bir sonraki kontrollerimizde daha netlesir sanırım.bence erken ben geçen hafta doktora gittim, erkek dedi. ama daha kesin olmaz gidip de hemen mavilere boyanmayın dedi.
merhaba ben yeni üyeyim, adım nurcan ilk hamileliğim. canım elbetteki 13 haftada daha çok erken aslında doktorumda bana 12 haftamdayken kız dedi ama şartlandırma kendini demişti çünkü tam belli değildi eşim çok ısrar edince doktorumuz gördüğünü söyledi 15. haftamda gene gitmiştim doktorum kız dedi. canım bir de benim şahsi düşüncem bu ben bebğim 6. ayı doldurmadan hiçbir şey almayacağım uğursuzluğa çok inanırım o yüzden bebek tam şöyle geliyorum desin sonra 3 ay kala herşeyini alırım odasını bile yaptırıcaz o yüzden bence çok erken alışveriş için ben daha bebek mağazalarının önünden bile geçmedim zamanı gelince alıcaz eşimle, dostumla. bişeyler almak isteyenler oluyor ailelerimizden ama biz kabul etmiyoruz daha erken diyoruz. sabırla bekleyeceğiz canım allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versinde gerisi kolay zatenKızlar merhabA bende 14+3um 13. haftamin başında doktor kız olabilir dedi fakat okuduğum kadarıyla erken söylenen durumlarda yanılma payı olabilir mi.?sizlere de yorum yapmışlar ama alışveriş ve şartlanmak için erken mi dersiniz? Kız diyip de erkek çıkan oluyor mudur sizce
günaydın güzel mart anneleri herkes bebişin cinsiyetini öğreniyo ben nezaman öğrencem ya dr 2 gün önce gittik göstermedi 2 hafta sonra gidince belki gösterir kız olursa eşimle tartışma olacağı kesin tutturmuş kız olursa annemin ismini koycam diye çünkü bundan 5 ay önce annesi rahmetli oldu o gün babasına söz kız olursa annemin ismini koycam dedi bende acısı taze diye ses çıkarmadım şimdide istemiyorum diyorum yanlış anlıyo güzel değil ismi ya belkide erkektir yoksa ortalık çok karışacak hayırlısıyla doğurdum günleri görebilsek mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul etsin bizi bebişlerimize kavuştursun
günaydın cici anneler....
Benim bebeğim şişko galiba 15+3 de 164 gr boyuda 18 cm
Bizimde ilk bebek, eşim kız olsun istiyor;erkek olursa, bir kadına aşık iki erkek çok zor, rakip istemem ben diyor.kız olursa ona aşık iki kadın olacakmış o yüzden.
Benimde hep gönlümden kız bebeğim olsun süsleyim,püsleyim dolaşalım diye geçiyordu ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri çok şiddetli bir şekilde erkekmiş gibi hissediyorum. Neyse kısmetse bugun öğrenicez bakalım; anneye mi rakip geliyor,babaya mı?
bizde dün gittik 15+4 110 gr bizimki mi küçük acaba anasına çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?