- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.961
İLK BEBEĞİM KIZ OLUYOR KIZLARRRR.......KIZIM OLUYOR VE EŞİMİN AİLESİNDE HEMEN HEMEN HİÇ KIZ YOK KİMSENİN KIZI OLMUYODU:d HERKES KUDURMUŞ DURUMDA HAHAHAHAHA:d ALLAHTAN HAYIRLISI BİDE TESTİSLERİ GEÇ İNİYOMUŞ SONRA ERKEK DİYOMUŞ:d KIZLAR OMEGA-3 ALDIRDI BANA DOKTOR GNC NİN BİRAZ TUZLU AMA İÇİNDE 90 TANE VAR AMA PİYASADAKİ EN İYİLERİNDENMİŞ.BENİM CİLDİM ÇOK KURU KARNIM BELİMİN KENARLARI PUL PUL DÖKÜLÜYO SÜREKLİ BEBEK YAĞI SÜRMEME RAĞMEN DOKTOR ÇATLAK OLAMASI İÇİN SEBEMED F+S LOSYON VERDİ BAKALIM KULLANCAM.
Gözün aydın cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin
Kızlar tünaydın
Dün nazendenin haberini okuyunca
Dün bütün gece rüyamda kabuslar gördüm, düşük yaptığım gördüm, hiç gelemiyorum böyle kötü haberlere psikolojim bozuluyor. Allak bullak oldum sabah kalkınca
Kızlar merhabA bende 14+3um 13. haftamin başında doktor kız olabilir dedi fakat okuduğum kadarıyla erken söylenen durumlarda yanılma payı olabilir mi.?sizlere de yorum yapmışlar ama alışveriş ve şartlanmak için erken mi dersiniz? Kız diyip de erkek çıkan oluyor mudur sizce
ben ne zaman kızım oluo veya oğlum oluo diyebilicemmm :))) sabırsızlıkla bekliorum bu arada bebekleriniz oynuomu ?
benim oğlumda 3 usg de erkek son 3 usg de kız dendi 7 aydan sonra
hiç göstermedi zaten hep tahmini söylediler
ama benim içime erkek gibi geliyodu yine de
bütün yeni doğan kıyafetleri sarı lı yeşilliydi oğlumun........:)
canım biz erkeğin cinsiyetini baya erken öğrendik 13 haftaydı sanırım ama kız göstermedi hafta sonu gittiğimizde gösterdi.. 4 aylık olduk artık 7 kilo almışım canımm .........
ahh bu erkekler bazen lüzumsuzlukları tutuyor canım çok ısrar ederse sende istediğin ikinci bir isim koyarsın hem senin dediğin olur hemde eşinin en azından böyleleikle kavga falanda etmemiş olursunuz olmaz mııı ???
Çok geçmiş olsun pileocum çok dikkat et kendine.Bu zamana kadar tutundu senin bebiş sana bişicik olmaz annesi.uufff yatıryorum evde 2 gündürlü kanama neyin nesiydi ya. sebebini bilmemek çok kötüü. bu arada kızlar bahsettiğiniz el doplerinden angel sounds markadan ben 12. haftamdayken almıştım. şu anda 16. haftam bitecek ama bebğin kalp atışına dair bişe daha duymadım. ve duymayınca daha çok endişeleniyo insan. bi ara su sesi duyuyodum bağırsak seslerim değilse bebişin hareketinden dolayı kesedeki suyun sesidir diye düşünüp mutlu oluyodum. ama kimi zaman hiç ses almayınca insan panikliyo bilginize. en son geçen hafta fırlattım cihazı duymuyorum bişe bi daha dinlemiyecem dedim. bugün tekkrar denedim. ses yok . yemekten sonra tekrar deniyecem..
Safulcum tbr ederim sağlıkla gelsin prensesin:)Çatlak için şu sebamedin losyonuna ben de bir bakayım daha önceden liearec kullanmıştım hiçbirşeye yaramamıştı çünkü.İLK BEBEĞİM KIZ OLUYOR KIZLARRRR.......KIZIM OLUYOR VE EŞİMİN AİLESİNDE HEMEN HEMEN HİÇ KIZ YOK KİMSENİN KIZI OLMUYODU:d HERKES KUDURMUŞ DURUMDA HAHAHAHAHA:d ALLAHTAN HAYIRLISI BİDE TESTİSLERİ GEÇ İNİYOMUŞ SONRA ERKEK DİYOMUŞ:d KIZLAR OMEGA-3 ALDIRDI BANA DOKTOR GNC NİN BİRAZ TUZLU AMA İÇİNDE 90 TANE VAR AMA PİYASADAKİ EN İYİLERİNDENMİŞ.BENİM CİLDİM ÇOK KURU KARNIM BELİMİN KENARLARI PUL PUL DÖKÜLÜYO SÜREKLİ BEBEK YAĞI SÜRMEME RAĞMEN DOKTOR ÇATLAK OLAMASI İÇİN SEBEMED F+S LOSYON VERDİ BAKALIM KULLANCAM.
Off ben de fena oluyorum aynen sen gibi saçma sapan rüyalar görüyorum aman hayra gelsin aklına getirmemeye çalış.Kızlar tünaydın
Dün nazendenin haberini okuyunca
Dün bütün gece rüyamda kabuslar gördüm, düşük yaptığım gördüm, hiç gelemiyorum böyle kötü haberlere psikolojim bozuluyor. Allak bullak oldum sabah kalkınca
Tbr ederim slnaras senin de oğluşun sağlıkla gelsin.Bende hep kız istiyordum ama 12 haftada büyümüş olarak ilk gördüğümde bebeği eşime benzettim nedense erkeğe benziyo dedik eşimde bende. Dün öğrendik Oğluşum olucakmış hamileliğimden beri eşime bakıyorum erkek olursa ona benzesin diye . Ayrıca eşim şimdiden kıskanmaya başladı benim pabucum dama atıldı diye.... Sende inş. hayırlısıyla öğrenirsin cinsiyetini . Bizde kız isteyenler biraz üzüldü teyzemiz ve halamız ama kaynanam çok çok çok memnun olmuş kız olsa olmıcaktı heralde
selam arkadaşlar dün ontrole gittik bebişimiiz erkek .... ben kız istiyodum ama olsuun yakışıklı bi oğlanada hayır demem... listeye eklersen sevinirim polyanna...
Çok geçmiş olsun pileocum çok dikkat et kendine.Bu zamana kadar tutundu senin bebiş sana bişicik olmaz annesi.
saol güzelim. inşallah. sağsalim kucaklarımıza alırız...
QUOTE=umutluyum78;21015982]cnm
cnm cok geçmiş olsun dr görüştünmü.....birde o cihazlarla kalp bulmak cok zormuş ben biraz netten araştırdım ondan duymuyosundur bence...
Çok saol canım. evet drla görüştük hatta bi gün hastanede yattım iğne yaptılar serum taktılar. kanama durdu çok şükür ama sebebini bulamadı dr. regl peryodunda olabiliyo bazı kadınlarda belki ondandır dedi ama. bilmiyorum artık. zaten kanamam regl olur gibiydi aynen. bu arada cihazla ilgili yeni bi yorum yapacam şimdi yemekyedim tekrar dinledim ve aldım sesi.herkese tavsiye eidyorum artık. ben bugüne kadar kuru kuru dinliyodum ondan duymuyomuşum. biraz önce bebe yağımdan damlattım nasıl farketti herşey o kadar net geliyo ki alın valla. ben yağla ya da suyla dinlenmesi gerektiğini bilmiyodum. bi arkadaşın cihazı paylaştığı yerde okudum biraz önce.yağ su ya da jöle sürün yazıyodu. süpermiş valla:))
ayy bende üzülmüştüm aleti almayı düşünüyodum bugün bakcaktım sen öyle yazınca vazgeçmiştim bu iyi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?