2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese hayırlı cumalar...
bugün kontrole gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelir inşallah.

Gözün aydın cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin

aynen yaa benim de karnıma ağrılar girdi dünden beri zaten hareketlerini de bir süredir hissetmiyorum gerçi zaten tek tük hissettiğimi sanıyordum ama bir kaçgündür onlar da yok o yüzden bir korku da beni aldı dünden berii hatta biraz önce doktora gideyim de göreyim dedim nazendeye sormuştum bir belirti oldu u diye ama sanırım bir daha girmez buraya herhalde cnm kimbilir ne kadar üzülmüştür bir de kürtaj olsa insan çabuk atlatıyor ama suni sancıyla doğumm galiba onun bu daha da zor bir şey psikolojik olarak...yapacak bir şey yok allah geride kalanlara sağlık versin bir an önce toparlasın inşallah..gerçi benim göğüslerim fln acıyor karnımda çok büyüdü yani iyi sanıyorum ama ne bileyim bu gidişle 20 ekim i bekleyemeyeceğim bir daha gideceğim doktora..(

benim oğlumda 3 usg de erkek son 3 usg de kız dendi 7 aydan sonra
hiç göstermedi zaten hep tahmini söylediler
ama benim içime erkek gibi geliyodu yine de
bütün yeni doğan kıyafetleri sarı lı yeşilliydi oğlumun........:)

ben ne zaman kızım oluo veya oğlum oluo diyebilicemmm :))) sabırsızlıkla bekliorum bu arada bebekleriniz oynuomu ?

aynen bende öğrenceğim günü iple çekiyorum ya benim karnımda bazen hareklenmeler oluyor ama bu onun hareketleri mi tam ayırmak mümkün olmuyor benim için 16.Hafta itibariyle bizi duymaya ve duyduklarına cevap vermeye başladıklarını öğrendim deli gibi konuşuyorum şimdi tabi tebki alamıyorum oda ayrı bişey

Oo bu kadar kararsız kalinabiliyor demek. En son tahminler kız olmasins rağmen oğlun mu oldu

selam arkadaşlar dün ontrole gittik bebişimiiz erkek .... ben kız istiyodum ama olsuun yakışıklı bi oğlanada hayır demem... listeye eklersen sevinirim polyanna...

hastanede aynı durumda 5-6 kiş vardı sanırım hastanenin başarısızlığıydı
cinsiyetini ilk seferde apaçık gösterenlerde var tabi...........

yok şekerim olmaz ben istemiyorum deyince iki isim koyarız diyo ilkini sen koy ikincisi annemin ismi olsun diyo kendi babası ablası falan anasının ismini sölücek ben başka isim sölicem beni delirtecekler zaten ısınamadım ailesine sevmedim için ilk rahmetli oğlum bizden çok kaynatama benziyodubide bebişin kimliğini ben çıkartçam diyo anasının ismini yazdırıp gelir inatçı keçi :18::18::18::18::18:

dün yazmıştım burya kalbim için gittik diye bugün sonuç için sabah doktora gittik
o da midem gibi stresten mişşş
yani toplamda 3doktorda stres stres diyo
eve geldik eşime bişey söylüyom strestendir geçer geçer diyo sinir etti beni

kaynanamda soruyo ne dedi ne yaptınız filan...

ee be kardeşiim kimsede neye stres yapıyon bu kadar paylaş demiyor

herkes konu mu okuyo ..

nası geçiyo günleriniz kıslar

Çok geçmiş olsun pileocum çok dikkat et kendine.Bu zamana kadar tutundu senin bebiş sana bişicik olmaz annesi. Safulcum tbr ederim sağlıkla gelsin prensesin:)Çatlak için şu sebamedin losyonuna ben de bir bakayım daha önceden liearec kullanmıştım hiçbirşeye yaramamıştı çünkü. Off ben de fena oluyorum aynen sen gibi saçma sapan rüyalar görüyorum aman hayra gelsin aklına getirmemeye çalış. Tbr ederim slnaras senin de oğluşun sağlıkla gelsin.
selam arkadaşlar dün ontrole gittik bebişimiiz erkek .... ben kız istiyodum ama olsuun yakışıklı bi oğlanada hayır demem... listeye eklersen sevinirim polyanna...

Ayyy oğlan nüfusu maximumda çatlıcam ben de bizimkisi ne acaba diye diye.Tbr ederim rüzgar senin ki de sağlıkla gelsin. Ayın 8 de gelsin ben de öğreneyim artık ühühühüüh

cinsiyet öğrenen arkadaşlarım hepinizin gözü aydın ....
kızlar çoğalıyor galiba ....
bugün randevusu olan arkadaşlar inş hayırlı haberlerle gelirler...

Son düzenleme:
ayy bende üzülmüştüm aleti almayı düşünüyodum bugün bakcaktım sen öyle yazınca vazgeçmiştim bu iyi oldu...

ayy bende üzülmüştüm aleti almayı düşünüyodum bugün bakcaktım sen öyle yazınca vazgeçmiştim bu iyi oldu...

hadi yaaa:))) vallahi tesadüf oldu. arkadaşın paylaştığı sitede yağ veya su felan sürün yazınca deneyeyim dedim. haftalardır boşa stres yapıyomuşum. ertesi gün bişeyi bahane edip druma gidiyodum:)) bi daha kullanmayacam bu aleti diye kendime telkinlerde bulunuyodum. ama artık elimden hiiiç düşürmem akşam olsunda babamıza da dinletelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…