2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tontinik,bestes: tanıstığıma memnun oldum :) sizlerle görüşmek isterim bizlerle aynı dönemlerde olan hamiş arkadaslarlada tanısmak isterim...

bence isim çok güzel ve ailelere bakma çünkü onlar alışılmışın dışında isimlere önyargılı oluyo sizin içinize sindiyse koy gitsin

ya bende merak ettim şimdi gerçekten işe yarıyomu insanın içine su serper bu hergün ya ne güzel bendemi alsam acaba...

ya bende merak ettim şimdi gerçekten işe yarıyomu insanın içine su serper bu hergün ya ne güzel bendemi alsam acaba...

slmm kızlarrr...

bizde salı günü cinsiyeti öğrenmek için başka bi doktora gittik,dr bu haftalarda cinsiyet belli olmaz ama bi bakalım dedi,,,bebeğim yerinde durmuyordu sürekli yamuluyodu,baş aşağı durup ayaklarını sallıyodu,,,dr ölçümlerini bile zor yaptı,ve çıkıntı göremedim kız olabilir dedi,ama kesin değil,16. haftamda randevum var zaten o zaman gittiğimde netleşir inşlhhh..bu arada bebeğim 3 gün önden gidiyomuş ,14+2 idik gittiğimizde ,155 gr dı,,,Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn....

1AYDIR FİLAN kalbimde ağrı hissediyodum tansiyon problemim de oluyodu bugün sabah kalp Aritmi hastanesine gittik
ekg usg kan tahlili yaptılar bide bi alet kablolu yapıştırdılar yarın 8:30da çıkacakmış
sonuçlarıda yarın alcaz bakalım ........

herkes bebişlerin cinsiyetini öğrenmiş bikaç kişi kalmışız
yaa bide hala hareketleri hissetmeyen varmı benim gibi???

oğluma hamile iken sanki bağırsak hareketleri gibi yada senin dediğin gibi pıt pıt bişeyler alt karnımda bu zamanlarda duymuştum
ki bu 2. gebeliğimm ondan daha erken zamanda bişeler hissetmeliydim diyorum ama.....bişe yok

acele etme canım sağlıklı olsunlar da sonra duysakta olur:) bende yarın test sonuçlarımı alacağım kısmetse cinsiyetimizde kesinleşecek inş.:)

hayırlısı inşallah ben pazartesi gitcem o kadar uzun geliyo kii

az önce sahibinden.comda nst nin ev tiplerini gördüm eşime gösteriyodum 80 tl çok dedim o da
bişe mi ev tipi görüntülü ultrasonlar var dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…