- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.901
kızlar bebişlere isim düşünmeye başladınız mı?
ben vakti zamanında kızım olursa Lina koymak istiyorum demiştim ve eşim çok beğendi. şimdi illaki Lina olsun başka isim arama boşuna dedi. sürekli Linam die sevio bebişi. ama ben farklı isimler de buluyorum son zamanlarda. Linayı eşimin ailesi hiç beğenmediler, benm ailemin henüz haberi yok.. sizce nasıl b ir isim Lina? ikinci isim düşünmüyoruz zaten. farklı önerileriniz varmı??
canım bebeklerinizin kilosunu bilen var mı:)
kızlaaaarrr ben dr dan geldiiimm.veee listeye bi oğlan daha ekleyinoğluşum oluyomuuş.herşeyi ii çok şükür bizim drumuz 3lü test değil 1 ay sonra detaylı ultrason istedi gerek yok 3lüye dedi.ayy çok mutluyum bi kız bi oğlan hayalim gerçek olduuu
merhaba canım, bebegin kalp atıslarını dinlemeye yarayan streteskop, kayıtta yapabiliyorsun, ben amazon.com dan almıstım, ama sahibinden.com da demin gördüm satıyorlar.
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEK KALP DİNLEME ÜCRETSİZ KARGO sahibinden.com'da - 57823800
kızlaaaarrr ben dr dan geldiiimm.veee listeye bi oğlan daha ekleyinoğluşum oluyomuuş.herşeyi ii çok şükür bizim drumuz 3lü test değil 1 ay sonra detaylı ultrason istedi gerek yok 3lüye dedi.ayy çok mutluyum bi kız bi oğlan hayalim gerçek olduuu
merhaba canım, bebegin kalp atıslarını dinlemeye yarayan streteskop, kayıtta yapabiliyorsun, ben amazon.com dan almıstım, ama sahibinden.com da demin gördüm satıyorlar.
ANGELSOUNDS HAMİLE ANNE İÇİN BEBEK KALP DİNLEME ÜCRETSİZ KARGO sahibinden.com'da - 57823800
yaa ben hala pıtpıtları duymadım acaba normal mi 15-5 hatta
26 sında 3lü test için gitcem cinsiyetini çoook merak ediyom kız gibi hissediyom
hatta eslem - berra - serra isimleri aklımda 4-5 senedir ebrar diyodum ama az önce bişeyler okudum vazgeçtim ondan
bu arada oğlumun adı enes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?