2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok sevindim sizin için
siz kaça aldınız acaba 2. eli varmıdır bunun
bana pahalı geldi.??

Ayy bugün benimde kontrolüm vardı ne güzel ama eşim olmadığı için gidemiyorum. Haftaya sarktı. Pazartesi gideriz inş.

Herkes cinsiyetini öğrenmiş. Eşimde ben de hep ilk çocuğumuz kız olsun istiyorduk öyle de oldu. Ama şimdi cinsiyeti hakkında bişey diyemiyoruz. Sağlıklı olsun da bize yeter. Kız erkek inanın hiç farketmez.

tüh eşin izin alamadımı işten hayırlısı olsun canım
bende eşim yoğun oluyo yalnız gideyim diyom bırakmıyo beni bide oğlum varya biliyo zorlandığımı sağolsun

Birisi şu hormonlarıma birşey söylesinnn ühühüühüh( Tv de birileri evleniyor gelin damat oynuyorlar buna ağlanır mı yaaaaa.Ayyyyyy ben ileriki aylarda ne olacağım acabaa korkar oldum kendimdennn:))

herkese mrb uzun zaman oldu girmeyeli unuttunuz tabi....umarım siz anne adayları ve bebişler iiyisinizdir ben cok zor bi hamilelik yaşıyorum bi yandan oğlumla ilgileniyorum..malum en ilgi ve oyuna ihtiiyacı olduğu bi dönemde bi 10 dk uzanmak bile lüx benim için siz iyisinizdir 15 haftalık olduk dün de cinsiyetimizi ögrendik kızım olacakmış allahım hayırlısın versin hepimizede...

hormonlara laf gelmişken benimkilerede bişeler deyin sıcak basıyo bu havada terliyom yaaa

çarpıntı bende de oluyo nefes alamıyom sıkışıyo gibi dün ondan gitmiştim doktora bide kalbimde batma gibi ağrı oluyo
bugün sonuçlarım iyi çıktı çok şükür sadece ritim bozukluğu düzensiz ritm filan dedi ama bu önemsiz bişey miş
o sorunlarımın hepsi stresten mişş
stresten uzak dur tuzsuz ye yürüyüş yap dedi :)

Sevindim sonucunun iyi çıkmasına kalp olunca insan korkuyor Allah korusun.

aman bende sevindim belki ölürüm diye ama .............

ayy çok sevindim sizin için
siz kaça aldınız acaba 2. eli varmıdır bunun
bana pahalı geldi.??

eyvah eyvahh eğer kimliğinide babası çıkarırsa kesin annesinin ismini yazdırır o halde sen diret biraz daha canım inş. insafa gelir eşinnn

herkese merhaba,
uzun zamandir takip ediyorum burayi, hatta iki kez pollyanna'ya beni de eklermisin dedim ama arada kaynadi galiba.
sonra da pek firsat bulamadim yazmaya. 2 cocugum var. ha bir de yurt disinda yasiyorum siz uykudayken yaziyodum heralde ondan kaynadi benimki.

cinsiyet ogrenen arkadaslari tebrik ediyorum, herkesin gonlune gore olsun.

Uhde'cim seni de okumustum, test sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim, senin durumun daha baska bol bol dinlen arkadasim yorma kendini.

Pileo'cum sana da gecmis olsun canim. insallah herkes saglikli bi sekilde bebeklerini alir kucagina.

bana gelince ben daha hic gitmedim dktora arkadaslar sizin telasinizi sevinlerinizi okuyunca bile mutlu oluyorum o yuzden. cinsiyetleri ogreniyosunuz ne guzel. burda ultrasona oyle her istediginde sokmuyolar. ogluma hamileyken sadece bir kez ultrasona girmistim. onda da cinsiyeti ogrenmistim. simdi esim ne geregi var girmesen de olur diyo. doktora gidince kalbini dinletip, metreyle karni olcup bir de idrar testini yapip yolluyorlar. sanirim ondan hic gidesim yok. 14. hafta icerisindeyim.

bugun doktora gidecek arkadaslar hayirli haberlerle gelin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…