- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.981
Çok geçmiş olsun pileocum çok dikkat et kendine.Bu zamana kadar tutundu senin bebiş sana bişicik olmaz annesi.
saol güzelim. inşallah. sağsalim kucaklarımıza alırız...
QUOTE=umutluyum78;21015982]cnm
cnm cok geçmiş olsun dr görüştünmü.....birde o cihazlarla kalp bulmak cok zormuş ben biraz netten araştırdım ondan duymuyosundur bence...
Çok saol canım. evet drla görüştük hatta bi gün hastanede yattım iğne yaptılar serum taktılar. kanama durdu çok şükür ama sebebini bulamadı dr. regl peryodunda olabiliyo bazı kadınlarda belki ondandır dedi ama. bilmiyorum artık. zaten kanamam regl olur gibiydi aynen. bu arada cihazla ilgili yeni bi yorum yapacam şimdi yemekyedim tekrar dinledim ve aldım sesi.herkese tavsiye eidyorum artık. ben bugüne kadar kuru kuru dinliyodum ondan duymuyomuşum. biraz önce bebe yağımdan damlattım nasıl farketti herşey o kadar net geliyo ki alın valla. ben yağla ya da suyla dinlenmesi gerektiğini bilmiyodum. bi arkadaşın cihazı paylaştığı yerde okudum biraz önce.yağ su ya da jöle sürün yazıyodu. süpermiş valla:))
hadi gözün aydın ozaman cok mutlu oldum keşke bende dinleyebilsem 3 gün kasık ağrılarım oldu kramp şeklinde şimdi kndimi yiyip bitiriyorum bendemi alsam acaba?
Çok geçmiş olsun pileocum çok dikkat et kendine.Bu zamana kadar tutundu senin bebiş sana bişicik olmaz annesi.
saol güzelim. inşallah. sağsalim kucaklarımıza alırız...
QUOTE=umutluyum78;21015982]cnm
cnm cok geçmiş olsun dr görüştünmü.....birde o cihazlarla kalp bulmak cok zormuş ben biraz netten araştırdım ondan duymuyosundur bence...
Çok saol canım. evet drla görüştük hatta bi gün hastanede yattım iğne yaptılar serum taktılar. kanama durdu çok şükür ama sebebini bulamadı dr. regl peryodunda olabiliyo bazı kadınlarda belki ondandır dedi ama. bilmiyorum artık. zaten kanamam regl olur gibiydi aynen. bu arada cihazla ilgili yeni bi yorum yapacam şimdi yemekyedim tekrar dinledim ve aldım sesi.herkese tavsiye eidyorum artık. ben bugüne kadar kuru kuru dinliyodum ondan duymuyomuşum. biraz önce bebe yağımdan damlattım nasıl farketti herşey o kadar net geliyo ki alın valla. ben yağla ya da suyla dinlenmesi gerektiğini bilmiyodum. bi arkadaşın cihazı paylaştığı yerde okudum biraz önce.yağ su ya da jöle sürün yazıyodu. süpermiş valla:))
Bende bu cihazdan istiorum kaça aldınız nerden temiz ettinz acillll
hormonlara laf gelmişken benimkilerede bişeler deyin sıcak basıyo bu havada terliyom yaaa
hormonlara laf gelmişken benimkilerede bişeler deyin sıcak basıyo bu havada terliyom yaaa
sanırım kimse slm vermicek.....
çarpıntı bende de oluyo nefes alamıyom sıkışıyo gibi dün ondan gitmiştim doktora bide kalbimde batma gibi ağrı oluyo
bugün sonuçlarım iyi çıktı çok şükür sadece ritim bozukluğu düzensiz ritm filan dedi ama bu önemsiz bişey miş
o sorunlarımın hepsi stresten mişş
stresten uzak dur tuzsuz ye yürüyüş yap dedi :)
ayy çok sevindim sizin için
siz kaça aldınız acaba 2. eli varmıdır bunun
bana pahalı geldi.??
hadi gözün aydın ozaman cok mutlu oldum keşke bende dinleyebilsem 3 gün kasık ağrılarım oldu kramp şeklinde şimdi kndimi yiyip bitiriyorum bendemi alsam acaba?
cihazı eşim hepsi burada dan aldı. havale ile 100 tl ye. ama daha uygun olduğu siteler var. hatta eşime demiştim 70 e satılıyo normalde. burda bi arkadaşın paylaştığı linktede 79 tl yazıyo. gittigidiyorda şu anda 65 lira:)) deiğim gibi ben bugün keşfettim cihazı. şimdiye kadar ses alamıyorum hiç diyodum hatta eşimede dedim yaz siteye geri iade edelim diye. çünkü sesi duyamayınca insan daha çok geriliyo. meğerse bişe sürmek gerekiyomuş. kılavuzda hiç yazmıyodu. tesadüf bugün öğrendim. daha önceden bi kaybım olduğu için almıştı bu cihazı. iyikide almışBende bu cihazdan istiorum kaça aldınız nerden temiz ettinz acillll
yok şekerim olmaz ben istemiyorum deyince iki isim koyarız diyo ilkini sen koy ikincisi annemin ismi olsun diyo kendi babası ablası falan anasının ismini sölücek ben başka isim sölicem beni delirtecekler zaten ısınamadım ailesine sevmedim için ilk rahmetli oğlum bizden çok kaynatama benziyodubide bebişin kimliğini ben çıkartçam diyo anasının ismini yazdırıp gelir inatçı keçi :18::18::18::18::18:
cihazı eşim hepsi burada dan aldı. havale ile 100 tl ye. ama daha uygun olduğu siteler var. hatta eşime demiştim 70 e satılıyo normalde. burda bi arkadaşın paylaştığı linktede 79 tl yazıyo. gittigidiyorda şu anda 65 lira:)) deiğim gibi ben bugün keşfettim cihazı. şimdiye kadar ses alamıyorum hiç diyodum hatta eşimede dedim yaz siteye geri iade edelim diye. çünkü sesi duyamayınca insan daha çok geriliyo. meğerse bişe sürmek gerekiyomuş. kılavuzda hiç yazmıyodu. tesadüf bugün öğrendim. daha önceden bi kaybım olduğu için almıştı bu cihazı. iyikide almış
saoll
benim baktığım da 79 du ama çok geldi çünkü kendim alcam eşim sıkışık bu aralar 2. el araştırcam ben belki bulurum yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?