2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eyvah eyvahh eğer kimliğinide babası çıkarırsa kesin annesinin ismini yazdırır o halde sen diret biraz daha canım inş. insafa gelir eşinnn

kesinlikle ilk hamileligimde kizima defne ismini koymak istedim babannemiz de meryem ismini koymak istedi, esim ben yazdiririm dedi ve beni evde birakip gitti. meryem defne oldu ama onlar meryemi kullandilar bizim taraf da defneyi. burda birinci isim kullaniliyo A.B.D. de yasiyoruz. ve kizim bile bana defne deme benim adim meryem dedi yaaa buyukler niye karisirlar ki isim konusuna

ay çok şükür şanslıymışım bari bi konu da sıkma canını iş olacağına varır

hoşgeldin diyelim.)) polyanna ekleyecektir listeye. ingilterede mi yaşıyosun.. söylediğin uygulamaları genelde orda yapıyolar da ondan sordum. sizlere sabrı öğretiyorlar:)) geçmiş oslun dileğin için çok saol. inşallah atlatacaz yavrumla. evde yatıyorum ama bi kaç güne başlarım işe. kendimi yormadan devam edecem bakalım artık. senin cinsiyet biraz daha sürpriz olacak. 2 sinede hayal kurmaktan başka yapacak bişe yok. ama anneler genelde hisseder:))

Kızlar şimdi çarşıdan geliyorum..prensese ilk defa alışveriş yaptım...Kendimi acayip iyi hissettim,herşeyden alası geliyor insanın..:)) LCW de sezon sonu indirimi vardı..yazlık ama... olsun ben yine de 3-6 ay arası kısa kollu çıtçıtlı bodylerden aldım...2 tanesi 7 liraydı kızlar..Bi bakın isterseniz..
Bi de sepet beşiklerden aldım...biliyorum çok kısa süre kullanılıyor ama çooookkkkkkkk beğendim...:))
Alıyorum ama bir yandan da korkuyorum.Suana kadar hiç sorun yok allaha şükür ama insanın aklına düşüveriyor...Allah korusun kızlar sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza:)))))))))))

kızlar meraba ,benim doğumumda 12 mart bebişimin cinsiyetide kız şu an 16.cı haftadayım benim göğüslerimdeki acıma geçti bu normal mi sizde nasıl?bi de bebişin hareketlerini sizler hissediyomusunuz ben daha hissetmiyorum ve teleaşlanıyorumm:97::97::97::97::97:

Canim nerde yaşıyorsunuz. Ozellikle mi usg cekmiyorlar

yüce rabbim sana nur topu gibi bir oğlan versin inşallah sağlıklı bir şekilde

selammm tatlı annecikler :))
size sorum olucak.. ben hamile olmadan önce saçımı sarıya boyamıştım .. şimdi dibinden siyahlar çıktı .. çikin oldum şimdi saçımı boyasam acaba bebişime bişiy olur mu ki öptümm hepiniziiii

canım sonuç stres kaynaklı çıkmış neden bu kadar streslisin?? bi problem mi var.??

canım hoşgeldin.. nasılsın.. sorunlar çözüldü mü??
bi prenses geliyormuş ne güzel.. maşallah.tebrikler.

güzel habrlerle gelirsin inşallah canım. ve hiç merak etme o içerde gayet rahat annesi:)

kızlar günaydın,

ben bugün 14+3 oldum. sorum şudur ki:

bu haftada baş dönmesi yaşayanınız oldu mu? eğer normal bir durumsa geçiştiririm de bilemedim.
tansiyonun düşükse olabilir. benim bugün 9-6 çıktı tansiyonum.

selam arkadaşlar dün ontrole gittik bebişimiiz erkek .... ben kız istiyodum ama olsuun yakışıklı bi oğlanada hayır demem... listeye eklersen sevinirim polyanna...
hayırlı olsun canım. tebrikler. ve tabi maşallah
merhaba canım hatırlıyorum seni. ama uzun süre paylaşımda bulunmayanları listeden silmiştim. galiba sende onların içindeydin. iyisin inşallah. hamileliğinde inşallah bundan sonra rahat geçer. birde kızın oluyormuş ne güzel. tebrik ederim . maşallah

canım gözden kaçmadı sen listemizde eklisin.az öncede yaşadığın yeri güncelledim.
yurtdışı hasatne uygulamalı hep böyle galiba( en güzel dönemde bebeğini bi usg de bile göremiyosun. Rabbim yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

merhaba canım, üzülme biraz ugrasırsan ksin bulursun

ben 14+1 deyim dün bugünde 2 defa kalp atışlarını dinledim angelsounds ile. kendi kalbimide aynı yerden ayrıca dinledim tempo farkında kendininkimi bebeginkimi anlıyorsun.
ben şu şekilde kullandım yoksa duyulmuyordu,
1. mesane çok dolu
2. dün jöle sürdüm bugün yağ sürerek yaptım.
3. ilk basta karna doğru tuttum hiç bi ses yok sadece bağırsak sesi var sonra baya aşşağı indim, kılların başlangıç noktasına, yuımurtalıkların oraya doğru, bikini bitiş yeri de diyebilirim orda duydum, hatta eşim nerelerde arıyosun ne saçma karna doğru çık demişti:):) nerde bulduğumu görünce şaşırdı:)

birde bulmak için yaklaşık 5dk flan ugrastım ilk seferde, youtube da bir vidyo var 12 haftasında 6. dakikada buluyor, ordan görerek ugrastım ilkinde yararlı oldu.. dün sağ yumurtalığımın üzerinde gibi duyuyordum sesi bugün solda duydum, sanırım yer değiştiriyor. ve makinanın alıcısını yön değiştirerek denedim. eğer sorun olursa cevaplarım..

ben seni Screamawayın topiğinden yani bizim topiğimizden hatırlıyorum. madem sende mart annesi olucaksında bu zamana kadar nerelerdeydin kuzum:))) hoşgeldin aramıza. yaş,tahmini doğum tarihi ve yaşadığın yer bilgilerini verirmisin. listeye ekleyim

Son düzenleme:
görüyomusun şu ufaklığın yaptıgını valla büyükler karışmasa anne baba ne istiyosa onu koysalar ne güzel olurr şimdiye kadar bizimkiler birşey demediler ama inş. ilerdede birşey demezler valla korkmaya başladım

canım benim saçımda sarı üstelik aklarımda var birde siyah çıktı görsen rengarek oldular ama ben yinede cesaret edemiyorum hiç boyatmayı düşünmüyorum yinede sen bilirsin elbette...

Deryacım eşim seminer için il dışına gitmişti kısmetse yarın gelecek. Pazartesi sabah dersi yok anca ozaman gidebiliriz...

benim arkadaş doktoruna sormuş oda ilk 3 ay kesinlikle yaptırmayın 3 aydan sonra organik boyalarla boyaya bilirsiniz demiş bilginiz olsun kızlar tabi karar sizin

sağolun kızlarr demekki biraz daha beklesem iyi olacak :83: bana da doktorum 20. haftanın tamamlanmasını bekle demişti
boya için beklemek en iyisi sanırımmmmmm :86: kızım için değerrr :87::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…