- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.001
eyvah eyvahh eğer kimliğinide babası çıkarırsa kesin annesinin ismini yazdırır o halde sen diret biraz daha canım inş. insafa gelir eşinnn
kesinlikle ilk hamileligimde kizima defne ismini koymak istedim babannemiz de meryem ismini koymak istedi, esim ben yazdiririm dedi ve beni evde birakip gitti. meryem defne oldu ama onlar meryemi kullandilar bizim taraf da defneyi. burda birinci isim kullaniliyo A.B.D. de yasiyoruz. ve kizim bile bana defne deme benim adim meryem dedi yaaabuyukler niye karisirlar ki isim konusuna
saoll
benim baktığım da 79 du ama çok geldi çünkü kendim alcam eşim sıkışık bu aralar 2. el araştırcam ben belki bulurum yaa:44:
ANGELSOUNDS BEBEK KALP DİNLEME DOPLERİ GittiGidiyor.com'da #43004401 burdaki 66 tl
ŞOK İNDİRİM Angel Sounds Fetal Doppler Bebeğinizin İlk Şar sahibinden.com'da - 34796674 bu da 60tl ve 2. el. daha uygununu bulabiliri misin bilmiyorum.netten araştırmak lazım. kolaya gelsin canım
ANGELSOUNDS BEBEK KALP DİNLEME DOPLERİ GittiGidiyor.com'da #43004401 burdaki 66 tl
ŞOK İNDİRİM Angel Sounds Fetal Doppler Bebeğinizin İlk Şar sahibinden.com'da - 34796674 bu da 60tl ve 2. el. daha uygununu bulabiliri misin bilmiyorum.netten araştırmak lazım. kolaya gelsin canım
ayy çok saoll benim için mi baktın ben bakıyordum zatenn saoll
hoşgeldin diyelim.)) polyanna ekleyecektir listeye. ingilterede mi yaşıyosun.. söylediğin uygulamaları genelde orda yapıyolar da ondan sordum. sizlere sabrı öğretiyorlar:)) geçmiş oslun dileğin için çok saol. inşallah atlatacaz yavrumla. evde yatıyorum ama bi kaç güne başlarım işe. kendimi yormadan devam edecem bakalım artık. senin cinsiyet biraz daha sürpriz olacak. 2 sinede hayal kurmaktan başka yapacak bişe yok. ama anneler genelde hisseder:))herkese merhaba,
uzun zamandir takip ediyorum burayi, hatta iki kez pollyanna'ya beni de eklermisin dedim ama arada kaynadi galiba.
sonra da pek firsat bulamadim yazmaya. 2 cocugum var. ha bir de yurt disinda yasiyorum siz uykudayken yaziyodum heralde ondan kaynadi benimki.
cinsiyet ogrenen arkadaslari tebrik ediyorum, herkesin gonlune gore olsun.
Uhde'cim seni de okumustum, test sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim, senin durumun daha baska bol bol dinlen arkadasim yorma kendini.
Pileo'cum sana da gecmis olsun canim. insallah herkes saglikli bi sekilde bebeklerini alir kucagina.
bana gelince ben daha hic gitmedim dktora arkadaslarsizin telasinizi sevinlerinizi okuyunca bile mutlu oluyorum o yuzden. cinsiyetleri ogreniyosunuz ne guzel. burda ultrasona oyle her istediginde sokmuyolar. ogluma hamileyken sadece bir kez ultrasona girmistim. onda da cinsiyeti ogrenmistim. simdi esim ne geregi var girmesen de olur diyo. doktora gidince kalbini dinletip, metreyle karni olcup bir de idrar testini yapip yolluyorlar. sanirim ondan hic gidesim yok. 14. hafta icerisindeyim.
bugun doktora gidecek arkadaslar hayirli haberlerle gelin insallah.
herkese merhaba,
uzun zamandir takip ediyorum burayi, hatta iki kez pollyanna'ya beni de eklermisin dedim ama arada kaynadi galiba.
sonra da pek firsat bulamadim yazmaya. 2 cocugum var. ha bir de yurt disinda yasiyorum siz uykudayken yaziyodum heralde ondan kaynadi benimki.
Uhde'cim seni de okumustum, test sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim, senin durumun daha baska bol bol dinlen arkadasim yorma kendini.
Pileo'cum sana da gecmis olsun canim. insallah herkes saglikli bi sekilde bebeklerini alir kucagina.
bana gelince ben daha hic gitmedim dktora arkadaslarsizin telasinizi sevinlerinizi okuyunca bile mutlu oluyorum o yuzden. cinsiyetleri ogreniyosunuz ne guzel. burda ultrasona oyle her istediginde sokmuyolar. ogluma hamileyken sadece bir kez ultrasona girmistim. onda da cinsiyeti ogrenmistim. simdi esim ne geregi var girmesen de olur diyo. doktora gidince kalbini dinletip, metreyle karni olcup bir de idrar testini yapip yolluyorlar. sanirim ondan hic gidesim yok. 14. hafta icerisindeyim.
günaydın güzel mart anneleri herkes bebişin cinsiyetini öğreniyo ben nezaman öğrencem ya dr 2 gün önce gittik göstermedi 2 hafta sonra gidince belki gösterir kız olursa eşimle tartışma olacağı kesin tutturmuş kız olursa annemin ismini koycam diye çünkü bundan 5 ay önce annesi rahmetli oldu o gün babasına söz kız olursa annemin ismini koycam dedi bende acısı taze diye ses çıkarmadım şimdide istemiyorum diyorum yanlış anlıyo güzel değil ismi ya belkide erkektir yoksa ortalık çok karışacak hayırlısıyla doğurdum günleri görebilsek mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul etsin bizi bebişlerimize kavuştursun
canım sonuç stres kaynaklı çıkmış1AYDIR FİLAN kalbimde ağrı hissediyodum tansiyon problemim de oluyodu bugün sabah kalp Aritmi hastanesine gittik
ekg usg kan tahlili yaptılar bide bi alet kablolu yapıştırdılar yarın 8:30da çıkacakmış
sonuçlarıda yarın alcaz bakalım ........
günaydın güzel mart anneleri yine epey zamandır hi nete bile giremedim ama artık düzenli girebilcem...hepinizi çok özledim herşeyden uzak kaldım...10 da randevum var heyecandan erkenden uyandıminşallah cinsiyet belli olcak gelince müjdeyi veririm size...umarım herkes iyidir bebişlerimizde gelince giremediğim günleri detaylı okuycam...
canım hoşgeldin.. nasılsın.. sorunlar çözüldü mü??İLK BEBEĞİM KIZ OLUYOR KIZLARRRR.......KIZIM OLUYOR VE EŞİMİN AİLESİNDE HEMEN HEMEN HİÇ KIZ YOK KİMSENİN KIZI OLMUYODU:d HERKES KUDURMUŞ DURUMDA HAHAHAHAHA:d ALLAHTAN HAYIRLISI BİDE TESTİSLERİ GEÇ İNİYOMUŞ SONRA ERKEK DİYOMUŞ:d KIZLAR OMEGA-3 ALDIRDI BANA DOKTOR GNC NİN BİRAZ TUZLU AMA İÇİNDE 90 TANE VAR AMA PİYASADAKİ EN İYİLERİNDENMİŞ.BENİM CİLDİM ÇOK KURU KARNIM BELİMİN KENARLARI PUL PUL DÖKÜLÜYO SÜREKLİ BEBEK YAĞI SÜRMEME RAĞMEN DOKTOR ÇATLAK OLAMASI İÇİN SEBEMED F+S LOSYON VERDİ BAKALIM KULLANCAM.
Günaydın kızlar,
Çook heyecanlıyım bugun 5de randevumuz var,inşallah bizde cinsiyetimizi öğreniriz. En son bayramdan önce gitmiştik doktora, çok özledim bebişi ve çok merak ediyorum ne yapıyor acaba kuzum, büyüdü mü?aç mı ?tok mu?sıkılıyor mu?annesinin bağırsak sesleri ve hapşırmaları onu rahatsız ediyor mu?
tansiyonun düşükse olabilir. benim bugün 9-6 çıktı tansiyonum.kızlar günaydın,
ben bugün 14+3 oldum. sorum şudur ki:
bu haftada baş dönmesi yaşayanınız oldu mu? eğer normal bir durumsa geçiştiririm de bilemedim.
hayırlı olsun canım. tebrikler. ve tabi maşallahselam arkadaşlar dün ontrole gittik bebişimiiz erkek .... ben kız istiyodum ama olsuun yakışıklı bi oğlanada hayır demem... listeye eklersen sevinirim polyanna...
merhaba canım hatırlıyorum seni. ama uzun süre paylaşımda bulunmayanları listeden silmiştim. galiba sende onların içindeydin. iyisin inşallah. hamileliğinde inşallah bundan sonra rahat geçer. birde kızın oluyormuş ne güzel. tebrik ederim . maşallahherkese mrb uzun zaman oldu girmeyeli unuttunuz tabi....umarım siz anne adayları ve bebişler iiyisinizdir ben cok zor bi hamilelik yaşıyorum bi yandan oğlumla ilgileniyorum..malum en ilgi ve oyuna ihtiiyacı olduğu bi dönemde bi 10 dk uzanmak bile lüx benim için siz iyisinizdir 15 haftalık olduk dün de cinsiyetimizi ögrendik kızım olacakmış allahım hayırlısın versin hepimizede...
herkese merhaba,
Canim nerde yaşıyorsunuz. Ozellikle mi usg cekmiyorlar
uufff yatıryorum evde 2 gündürlü kanama neyin nesiydi ya. sebebini bilmemek çok kötüü. bu arada kızlar bahsettiğiniz el doplerinden angel sounds markadan ben 12. haftamdayken almıştım. şu anda 16. haftam bitecek ama bebğin kalp atışına dair bişe daha duymadım. ve duymayınca daha çok endişeleniyo insan. bi ara su sesi duyuyodum bağırsak seslerim değilse bebişin hareketinden dolayı kesedeki suyun sesidir diye düşünüp mutlu oluyodum. ama kimi zaman hiç ses almayınca insan panikliyo bilginize. en son geçen hafta fırlattım cihazı duymuyorum bişe bi daha dinlemiyecem dedim. bugün tekkrar denedim. ses yok . yemekten sonra tekrar deniyecem..
ben seni Screamawayın topiğinden yani bizim topiğimizden hatırlıyorum. madem sende mart annesi olucaksında bu zamana kadar nerelerdeydin kuzum:))) hoşgeldin aramıza. yaş,tahmini doğum tarihi ve yaşadığın yer bilgilerini verirmisin. listeye ekleyimkızlar meraba ,benim doğumumda 12 mart bebişimin cinsiyetide kız şu an 16.cı haftadayım benim göğüslerimdeki acıma geçti bu normal mi sizde nasıl?bi de bebişin hareketlerini sizler hissediyomusunuz ben daha hissetmiyorum ve teleaşlanıyorumm:97::97::97::97::97:
ben seni Screamawayın topiğinden yani bizim topiğimizden hatırlıyorum. madem sende mart annesi olucaksında bu zamana kadar nerelerdeydin kuzum:))) hoşgeldin aramıza. yaş,tahmini doğum tarihi ve yaşadığın yer bilgilerini verirmisin. listeye ekleyim
görüyomusun şu ufaklığın yaptıgını valla büyükler karışmasa anne baba ne istiyosa onu koysalar ne güzel olurr şimdiye kadar bizimkiler birşey demediler ama inş. ilerdede birşey demezler valla korkmaya başladımkesinlikle ilk hamileligimde kizima defne ismini koymak istedim babannemiz de meryem ismini koymak istedi, esim ben yazdiririm dedi ve beni evde birakip gitti. meryem defne oldu ama onlar meryemi kullandilar bizim taraf da defneyi. burda birinci isim kullaniliyo A.B.D. de yasiyoruz. ve kizim bile bana defne deme benim adim meryem dedi yaaabuyukler niye karisirlar ki isim konusuna
canım benim saçımda sarı üstelik aklarımda var birde siyah çıktı görsen rengarek oldular ama ben yinede cesaret edemiyorum hiç boyatmayı düşünmüyorum yinede sen bilirsin elbette...selammm tatlı annecikler :))
size sorum olucak.. ben hamile olmadan önce saçımı sarıya boyamıştım .. şimdi dibinden siyahlar çıktı ..çikin oldum şimdi saçımı boyasam acaba bebişime bişiy olur mu ki öptümm hepiniziiii
selammm tatlı annecikler :))
size sorum olucak.. ben hamile olmadan önce saçımı sarıya boyamıştım .. şimdi dibinden siyahlar çıktı ..çikin oldum şimdi saçımı boyasam acaba bebişime bişiy olur mu ki öptümm hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?