- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.021
görüyomusun şu ufaklığın yaptıgını valla büyükler karışmasa anne baba ne istiyosa onu koysalar ne güzel olurr şimdiye kadar bizimkiler birşey demediler ama inş. ilerdede birşey demezler valla korkmaya başladım
canım benim saçımda sarı üstelik aklarımda var birde siyah çıktı görsen rengarek oldular ama ben yinede cesaret edemiyorum hiç boyatmayı düşünmüyorum yinede sen bilirsin elbette...
canım sonuç stres kaynaklı çıkmışneden bu kadar streslisin?? bi problem mi var.??
canım hoşgeldin.. nasılsın.. sorunlar çözüldü mü??
bi prenses geliyormuş ne güzel.. maşallah.tebrikler.
güzel habrlerle gelirsin inşallah canım. ve hiç merak etme o içerde gayet rahat annesi:)
tansiyonun düşükse olabilir. benim bugün 9-6 çıktı tansiyonum.
hayırlı olsun canım. tebrikler. ve tabi maşallah
merhaba canım hatırlıyorum seni. ama uzun süre paylaşımda bulunmayanları listeden silmiştim. galiba sende onların içindeydin. iyisin inşallah. hamileliğinde inşallah bundan sonra rahat geçer. birde kızın oluyormuş ne güzel. tebrik ederim . maşallah
canım gözden kaçmadı sen listemizde eklisin.az öncede yaşadığın yeri güncelledim.
yurtdışı hasatne uygulamalı hep böyle galiba( en güzel dönemde bebeğini bi usg de bile göremiyosun. Rabbim yardımcınız olsun.
canım sonuç stres kaynaklı çıkmışneden bu kadar streslisin?? bi problem mi var.??
canım hoşgeldin.. nasılsın.. sorunlar çözüldü mü??
bi prenses geliyormuş ne güzel.. maşallah.tebrikler.
güzel habrlerle gelirsin inşallah canım. ve hiç merak etme o içerde gayet rahat annesi:)
tansiyonun düşükse olabilir. benim bugün 9-6 çıktı tansiyonum.
hayırlı olsun canım. tebrikler. ve tabi maşallah
merhaba canım hatırlıyorum seni. ama uzun süre paylaşımda bulunmayanları listeden silmiştim. galiba sende onların içindeydin. iyisin inşallah. hamileliğinde inşallah bundan sonra rahat geçer. birde kızın oluyormuş ne güzel. tebrik ederim . maşallah
canım gözden kaçmadı sen listemizde eklisin.az öncede yaşadığın yeri güncelledim.
yurtdışı hasatne uygulamalı hep böyle galiba( en güzel dönemde bebeğini bi usg de bile göremiyosun. Rabbim yardımcınız olsun.
ben bugün hastaneye gittim yazmayı unuttum:))
3lü testim yapıldı 10 gün sonra sonucumu alıcam. inşallah güzel çıkar Allah'ın izniyle.
bebeğim 9 günde maşallah kocaman olmuş. başı 9 mm, bacağı ise 5 mm büyümüş bu sürede. ve geçenki kontrolümde 2 gün ileri geçmişti bugün 4 güne çıkmış maşallah
benim ilk gebeliğimde farkedilen bi myomum var. gebelikte myomlar büyüme gösterirmiş. ilkinde 2cm den 4 cm çıkmıştı. şimdi 2 cm yine. inşallah fazla büyümez yine. 6 cmden sonrası tehlikeliymiş çünkü. birde şükürler olsun ki rahimde değil ve bebeğime zarar vermiyor. karın ön duvarındaymış. bebişim önceki haftalar hep değişkendi, bugün makat gelişi duruyordu:))) bizden haberler böyle.
Çok geçmiş olsun pileocum çok dikkat et kendine.Bu zamana kadar tutundu senin bebiş sana bişicik olmaz annesi.
Safulcum tbr ederim sağlıkla gelsin prensesin:)Çatlak için şu sebamedin losyonuna ben de bir bakayım daha önceden liearec kullanmıştım hiçbirşeye yaramamıştı çünkü.
Off ben de fena oluyorum aynen sen gibi saçma sapan rüyalar görüyorum aman hayra gelsin aklına getirmemeye çalış.
Tbr ederim slnaras senin de oğluşun sağlıkla gelsin.
Ayyy oğlan nüfusu maximumda çatlıcam ben de bizimkisi ne acaba diye diye.Tbr ederim rüzgar senin ki de sağlıkla gelsin. Ayın 8 de gelsin ben de öğreneyim artık ühühühüüh
hoşgeldin diyelim.)) polyanna ekleyecektir listeye. ingilterede mi yaşıyosun.. söylediğin uygulamaları genelde orda yapıyolar da ondan sordum. sizlere sabrı öğretiyorlar:)) geçmiş oslun dileğin için çok saol. inşallah atlatacaz yavrumla. evde yatıyorum ama bi kaç güne başlarım işe. kendimi yormadan devam edecem bakalım artık. senin cinsiyet biraz daha sürpriz olacak. 2 sinede hayal kurmaktan başka yapacak bişe yok. ama anneler genelde hisseder:))
Kızlar şimdi çarşıdan geliyorum..prensese ilk defa alışveriş yaptım...Kendimi acayip iyi hissettim,herşeyden alası geliyor insanın..:)) LCW de sezon sonu indirimi vardı..yazlık ama... olsun ben yine de 3-6 ay arası kısa kollu çıtçıtlı bodylerden aldım...2 tanesi 7 liraydı kızlar..Bi bakın isterseniz..
Bi de sepet beşiklerden aldım...biliyorum çok kısa süre kullanılıyor ama çooookkkkkkkk beğendim...:))
Alıyorum ama bir yandan da korkuyorum.Suana kadar hiç sorun yok allaha şükür ama insanın aklına düşüveriyor...Allah korusun kızlar sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza:)))))))))))
haklısın canım bende hiç riske atamam bebişlerimi var kötü görüneyim hiç umrumda değil valla doğum yapınca direkk kuaföre bir bakımdan geçeriz artıkkben çok istiyordum, hamile kaldığımda zaten üç ay boyatmamış haldeydi, tatilden dönünce yaparım dedim. meğer hamileymişim. yapamadım. üç ayın bitmesini bekledim. doktora bir heves sordum ve normal organik ayrımına bile girmeden hayır dedi. yapılan bir çalışma yok, gereksiz riske de gerek yok dedi. ben boyatmayacağım bu nedenle.
3lü testim yapıldı 10 gün sonra sonucumu alıcam. inşallah güzel çıkar Allah'ın izniyle.
bebeğim 9 günde maşallah kocaman olmuş. başı 9 mm, bacağı ise 5 mm büyümüş bu sürede. ve geçenki kontrolümde 2 gün ileri geçmişti bugün 4 güne çıkmış maşallah
benim ilk gebeliğimde farkedilen bi myomum var. gebelikte myomlar büyüme gösterirmiş. ilkinde 2cm den 4 cm çıkmıştı. şimdi 2 cm yine. inşallah fazla büyümez yine. 6 cmden sonrası tehlikeliymiş çünkü. birde şükürler olsun ki rahimde değil ve bebeğime zarar vermiyor. karın ön duvarındaymış. bebişim önceki haftalar hep değişkendi, bugün makat gelişi duruyordu:))) bizden haberler böyle.
gözünaydın canım beebişini görmüşün ne güzel kistler hemen hemen her kadında var bende de var inşlh büyümez yüreğini ferah tut tatlım maşallah bebiş kocaman oluyooo benim 1 ay oldu goremyelı haftaya cuma kontrolum var cok özledim yaa şu haftalar geçsin bir an önce artıkkk 37 haftalardan sonrası ne zamaan gelicek yahuuuu
hayırlı olsun gözün aydın canım bende hissetmiyorum buyüzden çok endişeleniyorum ??kızlar meraba ,benim doğumumda 12 mart bebişimin cinsiyetide kız şu an 16.cı haftadayım benim göğüslerimdeki acıma geçti bu normal mi sizde nasıl?bi de bebişin hareketlerini sizler hissediyomusunuz ben daha hissetmiyorum ve teleaşlanıyorumm:97::97::97::97::97:
ben bişey olcanı sanmıyorum şundan doktor arkadaşım hamileyken boyatmıştı ama 6 aylıktı fark olurmu bilmemselammm tatlı annecikler :))
size sorum olucak.. ben hamile olmadan önce saçımı sarıya boyamıştım .. şimdi dibinden siyahlar çıktı ..çikin oldum şimdi saçımı boyasam acaba bebişime bişiy olur mu ki öptümm hepiniziiii
Deryacım eşim seminer için il dışına gitmişti kısmetse yarın gelecek. Pazartesi sabah dersi yok anca ozaman gidebiliriz...
cihazı eşim hepsi burada dan aldı. havale ile 100 tl ye. ama daha uygun olduğu siteler var. hatta eşime demiştim 70 e satılıyo normalde. burda bi arkadaşın paylaştığı linktede 79 tl yazıyo. gittigidiyorda şu anda 65 lira:)) deiğim gibi ben bugün keşfettim cihazı. şimdiye kadar ses alamıyorum hiç diyodum hatta eşimede dedim yaz siteye geri iade edelim diye. çünkü sesi duyamayınca insan daha çok geriliyo. meğerse bişe sürmek gerekiyomuş. kılavuzda hiç yazmıyodu. tesadüf bugün öğrendim. daha önceden bi kaybım olduğu için almıştı bu cihazı. iyikide almış
merhabalar,
ilk başta geçmiş olsun canım... güzel haberler alanlar daim olsun diyerek başlayım:)
banada eşim aldı 25 usd ye amazondan bende ilk bebişimi kaybettim şimdi bunun olması güven veriyor. günde 1 defadan fazla bakmayın diyorlarmış ben kulaklıkla dinliyorum bebek duymuyor diye düşünüyorum o zaman ne zararı vardır? haftaya dr. a soracağım. bugun 2 defa dinledim evede gidince dinlerim:)
Canim nerde yaşıyorsunuz. Ozellikle mi usg cekmiyorlar
var gibi ama yokta olabilir öyle bisürü şeyler
maşallah sağlıkla kucağına al inş.
Kızlar tünaydın
Dün nazendenin haberini okuyunca
Dün bütün gece rüyamda kabuslar gördüm, düşük yaptığım gördüm, hiç gelemiyorum böyle kötü haberlere psikolojim bozuluyor. Allak bullak oldum sabah kalkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?