2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok istiyordum, hamile kaldığımda zaten üç ay boyatmamış haldeydi, tatilden dönünce yaparım dedim. meğer hamileymişim. yapamadım. üç ayın bitmesini bekledim. doktora bir heves sordum ve normal organik ayrımına bile girmeden hayır dedi. yapılan bir çalışma yok, gereksiz riske de gerek yok dedi. ben boyatmayacağım bu nedenle.

ben bugün hastaneye gittim yazmayı unuttum:))
3lü testim yapıldı 10 gün sonra sonucumu alıcam. inşallah güzel çıkar Allah'ın izniyle.
bebeğim 9 günde maşallah kocaman olmuş. başı 9 mm, bacağı ise 5 mm büyümüş bu sürede. ve geçenki kontrolümde 2 gün ileri geçmişti bugün 4 güne çıkmış maşallah
benim ilk gebeliğimde farkedilen bi myomum var. gebelikte myomlar büyüme gösterirmiş. ilkinde 2cm den 4 cm çıkmıştı. şimdi 2 cm yine. inşallah fazla büyümez yine. 6 cmden sonrası tehlikeliymiş çünkü. birde şükürler olsun ki rahimde değil ve bebeğime zarar vermiyor. karın ön duvarındaymış. bebişim önceki haftalar hep değişkendi, bugün makat gelişi duruyordu:))) bizden haberler böyle.

aslında tam bi çözüm olmadı ama şimdilik fena değil...allahtan hayırlısı..evet prensesim geliyor...

hoşbulduk canım sağol...aslında tam bi çözüm olmadı ama şimdilik fena değil...allahtan hayırlısı..evet prensesim geliyor...

gözünaydın canım beebişini görmüşün ne güzel kistler hemen hemen her kadında var bende de var inşlh büyümez yüreğini ferah tut tatlım maşallah bebiş kocaman oluyooo benim 1 ay oldu goremyelı haftaya cuma kontrolum var cok özledim yaa şu haftalar geçsin bir an önce artıkkk 37 haftalardan sonrası ne zamaan gelicek yahuuuu

sağol canım...valla doktor kullanlar çok memnun dedi bakalım inşallah işe yarar...

hosbulduk canim, sagol. A.B.D. de yasiyorum.
dinlenince ve ilac kullaninca gecer insallah bu kotu donem de. benim de ilk hamileligimde basima gelmisti, 1 hafta dinlenmistim. sonra bir daha da yasamamistim.
kuzucugunla iyi bi hamilelik gecirirsin insallah bundan sonrasinda da....
benim zaten bi kizim bi de oglum oldugu icin, cinsiyet onemli degil ama ben kiz hissediyorum, hayirlisi neyse o olsun.

hayırlı olsun cicişleriniz allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
aynı korku bende de var her an bişe oldu olcak diye.......

haklısın canım bende hiç riske atamam bebişlerimi var kötü görüneyim hiç umrumda değil valla doğum yapınca direkk kuaföre bir bakımdan geçeriz artıkk

maşallahh canım ne güzel görmüşsün bebeğini inş. sonuçlarında güzel çıkarr mutlu eder bebişin seniii

sağol canım. inşallah haftaya sende güzel haberlerle gelirsin.
o haftaları görmek inşallah hepimize nasip olur Rabbimin izniyle

UHDEcim sağol canım. inşallah güzel çıkar. ben aslında bunu da pek yaptırmak istemiyordum ama eşim ısrar etti. hayırlısı

TRANCER canım o ağrı acı geçti benimde.. yerini büyümeye bıraktı

birde bakıyorumda doktorlar sezeryanda çoğunlukla 10 gün öncesine gün veriyorlar.. eğer böyle olursa bende şubata kayıcam. birde UHDEyi düşünüyorum onun ikizler rahat durmayıp erken gelirse şubat, hatta ocak bile olabilir. ama biz yine de mart annesiyiz:)))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.benim doğumumda normal şartlarda nisanın başı gibi gözüküyor ama doktora göre martta doğum yapacağım.çünkü ikizlerim olacak inşallah Allahtan bişey olmassa tabi.listeye eklerseniz sevinirim.martın ortalarına kadar dayanabiliriz umarım.

hayırlı olsun gözün aydın canım bende hissetmiyorum buyüzden çok endişeleniyorum ??

ben bişey olcanı sanmıyorum şundan doktor arkadaşım hamileyken boyatmıştı ama 6 aylıktı fark olurmu bilmem

Deryacım eşim seminer için il dışına gitmişti kısmetse yarın gelecek. Pazartesi sabah dersi yok anca ozaman gidebiliriz...

hayırlısıyla gelsin canım herkes bebişlerin hayırlı haberlerini alsın inşallah hepimize iyi olanı istiyom hep :)

Canim nerde yaşıyorsunuz. Ozellikle mi usg cekmiyorlar

A.B.D. de canim, acikcasi neden cekmediklerini bilmiyorum. oglumda ultrasona girdigimde esim Turkiye'de her muayenede yapiyolar bunu deyince teknisyen
nedense cok sasirmis ve abarti oldugunu soylemisti, ben de sinir olmustum adama. bebege bi sakincasimi var dye soruyosan canim zannetmiyorum. oyle olsa Turkiye'
de boyle uygulanmazdi, sanirim A.B.D. nin pintiliginden

canım gözden kaçmadı sen listemizde eklisin.az öncede yaşadığın yeri güncelledim.
yurtdışı hasatne uygulamalı hep böyle galiba( en güzel dönemde bebeğini bi usg de bile göremiyosun. Rabbim yardımcınız olsun.

Pollyanna'cim ekli oldugumu bilmiyordum,cok sevindim ekledigine, tesekkur ederim.

hepimizin yardimcisi olsun Rabbim :) minikim rahat birakmiyo beni disleri cikti isirip isirip duruyo heryerimi, sonra gorusuruz,

benim de psikolojim bozuldu.allah kimsenin başına böyle acı vermesin.inşallah başka kötü haber almadan, hepimizin teker teker bebeklerini kucağına aldığını görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…