2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masallah kuzucuguna 4 gun one gecmis :)

test sonucun da insallah guzel cikar canim...

kızlar ben çıkıyorum bu akşam izmire gidecem kardeşimin düğünü var hafta sonu kendinize ve bebeklerinize iyi bakın pazartesi görüşürüz

İlerde alırsın merak etme ben yeğenimle çok konuşurdum oda halasına tekme atmıyormuş ben teyzecim hadi bi tekme at derdim hemen gelirdi şimdi de aramız çok iyi 21 aylık ve bana teyzem diyo ölüyorum onun için

SİPARİŞİNİ VERDİM CİHAZINN ARTI BU BNM BEBEĞİME KENDİMİN ALDIĞI İLK HEDİYE İLK HAZIRLIĞIMMM

canım hayırlı olsun güle güle kullan minicik kalp atışlarını duymak ne güzel hergün yaa bende almak istiyorum herhangi bir zararı yok dimi arkadaşlar??? hangi siteden aldın canım

kimse yazmıyo mu bende gidiyom oğlum çağırıyo hıh

canım telaş yapma eşine dinlet bak nasıl şaşıracak kulağını karnına dayadığı an lokur lokur sesler geliyo diyecek sen bile hissetçeksin döndüğünü

Pollyana merhaba bende aranıza yeni katıldım. 14+3 haftaligim Beni de ekler misin :) bir de bebislerin haftaligini gösteren cizelgeyi nasıl ekliyoruz yeni katıldım da.

Merhaba kızlar çalışmaya başlayınca çok fazla foruma giremedim ne çok yazmışsınız

Bende bütün vücudumda kaşıntılar var bitli gibi kaşınıyorum böyle olan varmı

Bide akıntım vardı dr ilaç ve fitil vermişti kullanan varmı merak ettim

Son olarak kızımı meleğimi çok seviyorum kızkardeşimi istemeye geliyolar eşim çok iyi anlıyorum babamı diye şimdiden düşünüyorum kara kara ben bu kızı nasıl vericem diyo kıyamam daha şimdiden sıkıntısı başladı

Merhaba kızlar çalışmaya başlayınca çok fazla foruma giremedim ne çok yazmışsınız

Bende bütün vücudumda kaşıntılar var bitli gibi kaşınıyorum böyle olan varmı

Bide akıntım vardı dr ilaç ve fitil vermişti kullanan varmı merak ettim

Son olarak kızımı meleğimi çok seviyorum kızkardeşimi istemeye geliyolar eşim çok iyi anlıyorum babamı diye şimdiden düşünüyorum kara kara ben bu kızı nasıl vericem diyo kıyamam daha şimdiden sıkıntısı başladı

canım bir şey sorucam benimde akıntım var taa en baştan beri kıvamlı beyaz renkli ama kaşıntı yapmıo bende önemsemedim doktora sormadım senin nasıldı önemli mi o akıntı ben herkeste var diye düşünüyordum

ben doktorumla konuştum akıntım var dedim o normal dedi olacak tabi dedi önemli olan renkli olmaması dedi.

Yok kuzum akıntım olduğu yerde değil vucudumda kaşıntı var dr olabilir dedi beyaz zaten ilacı bugün iccem inş. işe yarar ama akıntım çok aşırı değil

ben doktorumla konuştum akıntım var dedim o normal dedi olacak tabi dedi önemli olan renkli olmaması dedi.

hafif sarı sanki yarın gidicem kesin sorarım içim korktu birden

bu arada kızlar ben suan emre altuğ bu son olsun sarkısını dinliyorum hormonlardan içim ürperdi hepinize ve bebeklerinize benden dileyin bence çok güzel

Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son

Son düzenleme:
Pollyana merhaba bende aranıza yeni katıldım. 14+3 haftaligim Beni de ekler misin :) bir de bebislerin haftaligini gösteren cizelgeyi nasıl ekliyoruz yeni katıldım da.
Hoşgeldin canım. yaş yaşadığın yer ve tahmini doğum tarihini de verirmisin lütfen

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
canım kaşıntıyı ihmal etme bence. gebelik alerjisi olabilir.
inşallah kardeşin için herşeyin hayırlsı olur.

Saol kuzum benim çok öptüm seni

Yok kuzum akıntım olduğu yerde değil vucudumda kaşıntı var dr olabilir dedi beyaz zaten ilacı bugün iccem inş. işe yarar ama akıntım çok aşırı değil

ok tatlım bu arada ben gecen hafta kasındım öyle bi hafta sürdü hatta bende karaciğer den şüphelendim biraz beklersin devam ederse doktora bu arada benimki biraz sarımsı ve biraz fazla sanki yarın sorcam doktora bu arada bunun ilacının yan etkisi yoktur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…