- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.041
ben bugün hastaneye gittim yazmayı unuttum:))
3lü testim yapıldı 10 gün sonra sonucumu alıcam. inşallah güzel çıkar Allah'ın izniyle.
bebeğim 9 günde maşallah kocaman olmuş. başı 9 mm, bacağı ise 5 mm büyümüş bu sürede. ve geçenki kontrolümde 2 gün ileri geçmişti bugün 4 güne çıkmış maşallah
benim ilk gebeliğimde farkedilen bi myomum var. gebelikte myomlar büyüme gösterirmiş. ilkinde 2cm den 4 cm çıkmıştı. şimdi 2 cm yine. inşallah fazla büyümez yine. 6 cmden sonrası tehlikeliymiş çünkü. birde şükürler olsun ki rahimde değil ve bebeğime zarar vermiyor. karın ön duvarındaymış. bebişim önceki haftalar hep değişkendi, bugün makat gelişi duruyordu:))) bizden haberler böyle.
benim de psikolojim bozuldu.allah kimsenin başına böyle acı vermesin.inşallah başka kötü haber almadan, hepimizin teker teker bebeklerini kucağına aldığını görürüz.
kızlar ben çıkıyorum bu akşam izmire gidecem kardeşimin düğünü var hafta sonu kendinize ve bebeklerinize iyi bakın pazartesi görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum bu akşam izmire gidecem kardeşimin düğünü var hafta sonu kendinize ve bebeklerinize iyi bakın pazartesi görüşürüz
aynen bende öğrenceğim günü iple çekiyorum ya benim karnımda bazen hareklenmeler oluyor ama bu onun hareketleri mi tam ayırmak mümkün olmuyor benim için 16.Hafta itibariyle bizi duymaya ve duyduklarına cevap vermeye başladıklarını öğrendim deli gibi konuşuyorum şimdi tabi tebki alamıyorum oda ayrı bişey
SİPARİŞİNİ VERDİM CİHAZINN ARTI BU BNM BEBEĞİME KENDİMİN ALDIĞI İLK HEDİYE İLK HAZIRLIĞIMMM
kızlar meraba ,benim doğumumda 12 mart bebişimin cinsiyetide kız şu an 16.cı haftadayım benim göğüslerimdeki acıma geçti bu normal mi sizde nasıl?bi de bebişin hareketlerini sizler hissediyomusunuz ben daha hissetmiyorum ve teleaşlanıyorumm:97::97::97::97::97:
Merhaba kızlar çalışmaya başlayınca çok fazla foruma giremedim ne çok yazmışsınız
Bende bütün vücudumda kaşıntılar var bitli gibi kaşınıyorum böyle olan varmı
Bide akıntım vardı dr ilaç ve fitil vermişti kullanan varmı merak ettim
Son olarak kızımı meleğimi çok seviyorumkızkardeşimi istemeye geliyolar eşim çok iyi anlıyorum babamı diye şimdiden düşünüyorum kara kara ben bu kızı nasıl vericem diyo kıyamam daha şimdiden sıkıntısı başladı
canım bir şey sorucam benimde akıntım var taa en baştan beri kıvamlı beyaz renkli ama kaşıntı yapmıo bende önemsemedim doktora sormadım senin nasıldı önemli mi o akıntı ben herkeste var diye düşünüyordum
canım bir şey sorucam benimde akıntım var taa en baştan beri kıvamlı beyaz renkli ama kaşıntı yapmıo bende önemsemedim doktora sormadım senin nasıldı önemli mi o akıntı ben herkeste var diye düşünüyordum
ben doktorumla konuştum akıntım var dedim o normal dedi olacak tabi dedi önemli olan renkli olmaması dedi.
Hoşgeldin canım. yaş yaşadığın yer ve tahmini doğum tarihini de verirmisin lütfenPollyana merhaba bende aranıza yeni katıldım. 14+3 haftaligim Beni de ekler misin :) bir de bebislerin haftaligini gösteren cizelgeyi nasıl ekliyoruz yeni katıldım da.
canım kaşıntıyı ihmal etme bence. gebelik alerjisi olabilir.Merhaba kızlar çalışmaya başlayınca çok fazla foruma giremedim ne çok yazmışsınız
Bende bütün vücudumda kaşıntılar var bitli gibi kaşınıyorum böyle olan varmı
Bide akıntım vardı dr ilaç ve fitil vermişti kullanan varmı merak ettim
Son olarak kızımı meleğimi çok seviyorumkızkardeşimi istemeye geliyolar eşim çok iyi anlıyorum babamı diye şimdiden düşünüyorum kara kara ben bu kızı nasıl vericem diyo kıyamam daha şimdiden sıkıntısı başladı
Hoşgeldin canım. yaş yaşadığın yer ve tahmini doğum tarihini de verirmisin lütfen
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
canım kaşıntıyı ihmal etme bence. gebelik alerjisi olabilir.
inşallah kardeşin için herşeyin hayırlsı olur.
Yok kuzum akıntım olduğu yerde değil vucudumda kaşıntı var dr olabilir dedi beyaz zaten ilacı bugün iccem inş. işe yarar ama akıntım çok aşırı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?