- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.061
ok tatlım bu arada ben gecen hafta kasındım öyle bi hafta sürdü hatta bende karaciğer den şüphelendim biraz beklersin devam ederse doktora bu arada benimki biraz sarımsı ve biraz fazla sanki yarın sorcam doktora bu arada bunun ilacının yan etkisi yoktur heralde
merhaba canım, üzülme biraz ugrasırsan ksin bulursun
ben 14+1 deyim dün bugünde 2 defa kalp atışlarını dinledim angelsounds ile. kendi kalbimide aynı yerden ayrıca dinledim tempo farkında kendininkimi bebeginkimi anlıyorsun.
ben şu şekilde kullandım yoksa duyulmuyordu,
1. mesane çok dolu
2. dün jöle sürdüm bugün yağ sürerek yaptım.
3. ilk basta karna doğru tuttum hiç bi ses yok sadece bağırsak sesi var sonra baya aşşağı indim, kılların başlangıç noktasına, yuımurtalıkların oraya doğru, bikini bitiş yeri de diyebilirim orda duydum, hatta eşim nerelerde arıyosun ne saçma karna doğru çık demişti:):) nerde bulduğumu görünce şaşırdı:)
birde bulmak için yaklaşık 5dk flan ugrastım ilk seferde, youtube da bir vidyo var 12 haftasında 6. dakikada buluyor, ordan görerek ugrastım ilkinde yararlı oldu.. dün sağ yumurtalığımın üzerinde gibi duyuyordum sesi bugün solda duydum, sanırım yer değiştiriyor. ve makinanın alıcısını yön değiştirerek denedim. eğer sorun olursa cevaplarım..
ben bugün hastaneye gittim yazmayı unuttum:))
3lü testim yapıldı 10 gün sonra sonucumu alıcam. inşallah güzel çıkar Allah'ın izniyle.
bebeğim 9 günde maşallah kocaman olmuş. başı 9 mm, bacağı ise 5 mm büyümüş bu sürede. ve geçenki kontrolümde 2 gün ileri geçmişti bugün 4 güne çıkmış maşallah
benim ilk gebeliğimde farkedilen bi myomum var. gebelikte myomlar büyüme gösterirmiş. ilkinde 2cm den 4 cm çıkmıştı. şimdi 2 cm yine. inşallah fazla büyümez yine. 6 cmden sonrası tehlikeliymiş çünkü. birde şükürler olsun ki rahimde değil ve bebeğime zarar vermiyor. karın ön duvarındaymış. bebişim önceki haftalar hep değişkendi, bugün makat gelişi duruyordu:))) bizden haberler böyle.
iyi akşamlar kızlar ben kocamı seviyorum ya adam gece çalıştı sabah geldi kahvaltı yaptık aşkım rüyamda balık gördüm dedim arkasına bakmadan baraja balık tutmaya gitti bebişin şansına çok güzel turna balığı tutmuş gelmiş görmemiş gibi 5 dk içinde tükettim sizede tavsiye edrim çok lezzetli çok şükür bulantılarımda geçti gelsin kilolar
Eki Görüntüle 262071
uhde cnm sanırım ben bunları görmüştüm park yatakla karıştırdım ama bun larda cok şirin hem odanada rahatlıkla koyabilirsin .....limangoda var.
sağol canım, ben devlete gisiyorum ya orası söylemiyo cinsiyeti. bende çok sabırsız değilim açıkcası. kız-erkek hiç farketmez, sağlıklı hayırlı olsunda. sen gdene kadar senin bebişinde öne geçer inşallah. ben süt ve süt ürünlerini hergün tüketiyorum birde yumurta tabiki. onun faydası olmuş olabilir.aa ne güzel cnm bebişini görmüşsün bu gidişle ben 20 ekim i bekleyemeyeceğim yaçok var ama değil mi içimde de endişe var acaba yaşıyor mu iyi mi diye...cinsiyeti kesin belli oldu mu cnm bu sefer?ay valla çok gidesim geldi şimdi yaww çok özendim ...bu arada maşallah senin bebişine hep öne geçmişbenim oğlum da bir geçse ben de sevinsem...
kızlarmerhaba uzun bir süredir gremiyorum. ev taşıycazda telaş var. sanırım kısa bir süre daha giremeyebilirim evimize yerleşelim ondan sonra görüşürüz. Bu arada pazartesi doktora gittik 2 si de erkek demişti ya doktorum ama pazartesi kesin 1 i erkek ama diğeri % 90 kız dedi. 1 ay sonra tekrar gidicez doktora. şimdilik öptüm sizleri. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
Günaydın mutlu haftasonları....
afiyet şeker olsun hem sana hemde bebişlerine canımm...iyi akşamlar kızlar ben kocamı seviyorum ya adam gece çalıştı sabah geldi kahvaltı yaptık aşkım rüyamda balık gördüm dedim arkasına bakmadan baraja balık tutmaya gitti bebişin şansına çok güzel turna balığı tutmuş gelmiş görmemiş gibi 5 dk içinde tükettim sizede tavsiye edrim çok lezzetli çok şükür bulantılarımda geçti gelsin kilolar
ohhh maşallahhh ne güzel iki duyguyuda bir arada yaşayacagız Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşşşşşşşşş.kızlarmerhaba uzun bir süredir gremiyorum. ev taşıycazda telaş var. sanırım kısa bir süre daha giremeyebilirim evimize yerleşelim ondan sonra görüşürüz. Bu arada pazartesi doktora gittik 2 si de erkek demişti ya doktorum ama pazartesi kesin 1 i erkek ama diğeri % 90 kız dedi. 1 ay sonra tekrar gidicez doktora. şimdilik öptüm sizleri. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
Eki Görüntüle 262071
uhde cnm sanırım ben bunları görmüştüm park yatakla karıştırdım ama bun larda cok şirin hem odanada rahatlıkla koyabilirsin .....limangoda var.
hamileyim,amerda güzel haberlerinizi bekliyoruz bebişlerinizin kıpırtılarını izlemek muhteşem bi duygu yaa bende özledim gelsin haftaya cumaaaaaaaaa:90:
ben bugün hastaneye gittim yazmayı unuttum:))
3lü testim yapıldı 10 gün sonra sonucumu alıcam. inşallah güzel çıkar Allah'ın izniyle.
bebeğim 9 günde maşallah kocaman olmuş. başı 9 mm, bacağı ise 5 mm büyümüş bu sürede. ve geçenki kontrolümde 2 gün ileri geçmişti bugün 4 güne çıkmış maşallah
benim ilk gebeliğimde farkedilen bi myomum var. gebelikte myomlar büyüme gösterirmiş. ilkinde 2cm den 4 cm çıkmıştı. şimdi 2 cm yine. inşallah fazla büyümez yine. 6 cmden sonrası tehlikeliymiş çünkü. birde şükürler olsun ki rahimde değil ve bebeğime zarar vermiyor. karın ön duvarındaymış. bebişim önceki haftalar hep değişkendi, bugün makat gelişi duruyordu:))) bizden haberler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?