2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

balımmmm mutlaka sor bana içinde 7 tane olan fitil bide tek kullanımlık toz verdi çaresi varken sonrası daha kötü olmasın

çok saol. bende bugün öğlen keşfettim. şimdiye kadar kuru kuru dinlemeye çalıştığım için gelmiyomuş ses. yağla denedim bugün süperdi. yalnız kendi kalp sesimizi göbeğimizin oralardan duyarmıyızki hani demişsin ya kendi kalp sesinle zaten ayırt edebilirsin diye. ben göbeğimin altında duydum bugün at koşması gibiydi. aynen drun bana dinlettiği gibi bebeğimin diye düşündüm. kendi kalp sesimide aşağıdan duyabilirim mi ?

aa ne güzel cnm bebişini görmüşsün bu gidişle ben 20 ekim i bekleyemeyeceğim yaçok var ama değil mi içimde de endişe var acaba yaşıyor mu iyi mi diye...cinsiyeti kesin belli oldu mu cnm bu sefer?ay valla çok gidesim geldi şimdi yaww çok özendim ...bu arada maşallah senin bebişine hep öne geçmişbenim oğlum da bir geçse ben de sevinsem...

kızlarmerhaba uzun bir süredir gremiyorum. ev taşıycazda telaş var. sanırım kısa bir süre daha giremeyebilirim evimize yerleşelim ondan sonra görüşürüz. Bu arada pazartesi doktora gittik 2 si de erkek demişti ya doktorum ama pazartesi kesin 1 i erkek ama diğeri % 90 kız dedi. 1 ay sonra tekrar gidicez doktora. şimdilik öptüm sizleri. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ben kocamı seviyorum ya adam gece çalıştı sabah geldi kahvaltı yaptık aşkım rüyamda balık gördüm dedim arkasına bakmadan baraja balık tutmaya gitti bebişin şansına çok güzel turna balığı tutmuş gelmiş görmemiş gibi 5 dk içinde tükettim sizede tavsiye edrim çok lezzetli çok şükür bulantılarımda geçti gelsin kilolar

maşallah afiyet şifa olsun

uhde cnm sanırım ben bunları görmüştüm park yatakla karıştırdım ama bun larda cok şirin hem odanada rahatlıkla koyabilirsin .....limangoda var.

Eki Görüntüle 262071

uhde cnm sanırım ben bunları görmüştüm park yatakla karıştırdım ama bun larda cok şirin hem odanada rahatlıkla koyabilirsin .....limangoda var.

ay ne güsel ya ben daha bişicik almıcem ilkini kaybedince 7 aya kadar beklicem ama çok sabırsızlanıyorum küçük teyzemizde battaniye örcem diyo ananeside ilkine hırka başladı yarım kalmıştı beklicekler artık 9 ay olsada çatır çatır doğursammmmm

sağol canım, ben devlete gisiyorum ya orası söylemiyo cinsiyeti. bende çok sabırsız değilim açıkcası. kız-erkek hiç farketmez, sağlıklı hayırlı olsunda. sen gdene kadar senin bebişinde öne geçer inşallah. ben süt ve süt ürünlerini hergün tüketiyorum birde yumurta tabiki. onun faydası olmuş olabilir.

aaaaa çilekcim çok sevindim canımmm.. Maşallah Uhde gibi sende aynı anda bi kız bi erkek annesi olucaksın. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

merhaba güzel annecikler,
2 gündür halsizlikten bayadır yapmadığım temizliği yaptığımdan dolayı nete giremedim
çok şükür biraz bulantılarım azaldı kendimi iyi hissediyorum,inşallah 4.ayda tamamen kapatırım bu bulantı kusma meselesini
hepinize iyi geceler tatlı anneciklerim

günaydın kızlarrr güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerimmmm..........

polyannacımm sanada günaydın erkencisin bugünnn nasılsınn ??????

Günaydın mutlu haftasonları....

günaydın canım benim sende ayaktasın benim de uykum bitti hafta içi 6 da kalkınca haftasonu 8 yetiyo sinir oluyorum uyuyamayınca bi de kontrole gidicem diye heyecan yaptım 10 gün önce gitmiştim halbuki ama yetmiyor gidicem galiba bebeğin hareketlerini hissedene kadar coğumuzun doktor bağımlılığı gecmicek

afiyet şeker olsun hem sana hemde bebişlerine canımm...
ohhh maşallahhh ne güzel iki duyguyuda bir arada yaşayacagız Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşşşşşşşşş.
Eki Görüntüle 262071

bunları bende gördüm canım gerçekten çok tatlılarr hoşumada gitti aynı zamanda ama ben biraz uzun süreli kullanmak istiyorum park yataklara baktım yaklaşık 3-4 yaşına kadar orda rahatlıkla uyuyabilirler tercihim onlardan yana olacak canım çok. tşk.ederim ayrıca ilginden dolayı çok saol....

günaydın güzel mart anneleri
Bugün bizde üçlü testimizi yaptırmaya gidicez birazdan çıkarız Yine kuzucumu görücem kalbim pır pır ne güzel bir heyecan bu

hamileyim,amerda güzel haberlerinizi bekliyoruz bebişlerinizin kıpırtılarını izlemek muhteşem bi duygu yaa bende özledim gelsin haftaya cumaaaaaaaaa:90:

inş. test sonuçların iyi çıkar . Bebekte büyümüş Benimde hamile kalmadan yumurtalığımda 4,5 cm kistim vardı dkh içicektim ama bebişim süpriz yaptı geçen kontrolde doktor kisti göremedi gitmiş dedi oğlum ilaç içmeyi istemediğimi bildiği için beni bu dertten kurtamış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…