2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

UHDECİM ve HAMİLEYİMM kızlar ben hep erkenciyim kızım erken kalkıyor, memur olacak sanırım. eşimde erken kalkıyor, haliyle bende de uyku muyku kalmıyor. kızım dünden beri rahatsız. havalar soğudu Ankarada. geçen günde yeğenim hastaydı bizimkiler öpüşüp koklaştılar bi güzel. dünde kızım hastalandı. gece odasına yatak serip orda yattım. Akşam eşim o hasta olmasın bana versin diyo. çocukların hasta olmalarına kıyamıyoruz yaa. küçücük bedenleriyle (

sağol canım inşallah güzel çıkar. rahatım şuan inşallah şonuç vakti geldiğinde de böyle olmak nasip olur. kızımdayken vakit geçmemişti bi türlü. şimdi testi hiç düşünmek istemiyorum.
birde kistler hamile kalınca eriyormuş. yengemin 6 cm kisti vardı doktor hamile kal demişti, eriyip gitti. ama işte myom ahh bu myom eriyip gitmiyor. yine de şükürler olsun ki büyük değil.

HAMİLEYİMM ve AMERDA kızlar sizde inşallah bebişlerini görüp güzel haberlerle gelirsiniz.

Son düzenleme:
Günaydın sevgili Mart annişleri,
Takip edebildiğim kadarıyla herkesin hamilelik yolunda gidiyor cok şükür.cinsiyetler öğrenilmiş maşallah.ben ogrenemedim henüz baya bı merak sardı icimi:) ikisi de kız mıdır acaba demeye başladım bu kadar gorunmeyince yaramazlar:)

günaydın kızlaar..

ben bugün kuzenimin bebeği oldu onun mevlüdüne gideceğim..LCW den 2li tulum aldım hediye kız bebeği için bu arada mutlaka uğrayın derim kızlar için çok tatlı ve uygun şeyler var..

hamileyim ve amerda ah ne güzel bebişlerinizi göreceksiniz ben de çok özledim ama ya((fakat kendimi tutmak istiyorum dua edip geçiştiriyorum zaten bir sorun olsa anlaşılır herhalde değil mi kızlar??

selam canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. ikisi de sağlıklı olsunda bi kaç hafta sonra elbet gösterirler:)

kızına geçmiş olsun semracım bol bol sıcak ıhlamur içir ballı bir de yarım çay kaşığı zencefille 1yemek kaşığı balı karıştırıp yedirirsen iyi gelir inşallah..

kızına geçmiş olsun semracım bol bol sıcak ıhlamur içir ballı bir de yarım çay kaşığı zencefille 1yemek kaşığı balı karıştırıp yedirirsen iyi gelir inşallah..

çok sağol Sibelcim, akşam kaynattım ıhlamuru azıcık içti, sabahta kahvaltıyla verdim ballı. zencefille balı da bi karıştırayım bakalım, pek yiyeceğini sanmıyorum ama zorla da olsa yedireyim artık. gece rahat nefese alsın diye viks sürdüm burun kenarlarına. şükür ateşi filan yok. hareketleri şımarıklığı aynen devam:) bide burnunu temizletse!!

selam canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. ikisi de sağlıklı olsunda bi kaç hafta sonra elbet gösterirler:)

Bayramdan beri memleketteyim, kanamalı başlamıştı gebeliğim,annem bırakmadı, bakıma aldı beni:) artık kocamı özledim, şu kontrolü de atlatinca sagliklica, kocişime gidicem artık.doğum için tekrar gelebilirim

benim kızım ilaç içmeye bayılır al sana ilaç vereyim dedin mi ne verirsen ver hemen açar ağzını o yüzden böyle şeyler verirken bak al ilacını iç diyorum tadını beğenmese de yiyor sen de dene inşallah yer çok faydalı çünkü hemen iyileştiriyor çocukları mesela geçen kış maşallah diyeyim her gün sadece 1 kaşık yedirdim burnu bile akmadı allaha şükür tabi başka hasta insanlara da dikkat etmek lazım ..ay bir de burun temizleme çok zor deniz suyundan aldık biz tıkanınca ondan sıkıyorum ama tabi onu hiç bir çocuk sevmiyorr neyse madem ateşi yok o zaman çabucak iyileşir cnm tekrar geçmiş olsun.

günaydın bayanlar..ayy biraz önce uyandım çok kötü bi rüya görürken kavga kıyametti her taraf bende sigara içiyorum üst üste 2 tane hemde sora ben napıyorum hamileyim diyorum ama bi çekiyorumki ciğerlerime töbe töbe hem vicdanım sızlıyo hem içiyorum rüyamda uyandım rahatladım içmediğim için..hamilelikten önce sigara içen biriydim o yüzden gördüm heralde..prensesim benim annen seni zehirlermi hiç aman allah korusun.

tehlike geçtiyse ne güzel. inşallah kontrolünde güzel geçer güzel haberler verirsin canım.

çok sağol canım ya. maşallah kızına.. bende bu sabah vitamin içtiği kapakla verdim ilacını:)) içti şükür. yoksa bizimki hiç sevmiyo(
ayyy o burun temizlemede bizimki apartmanı ayağa kaldırıyo(( ama başka çare yok!
tekrar sağol canım

canım geçmiş olsun bu aralar çocuklarda salgın var galiba bizimde lojmandaki çocuklar rahatsızlanmışlar üşütüyolar sanırım dediğin gibi sarılıp sarılıp öpüşüyolar haydee geçiyor birbirlerine işte bol bol ıhlamur nane limon falan içir inş. geçer canımmm

ahh ahh hanımlar okuyorum şimdi benim kız hastalandı falan bnim ilk bebeğim olacaği için ..yaşıcam günler uzak değil ama.geçmiş olsun..bende grip olcam gibi hapşırıp öksürüp duruyorum umarım olmamzor ve uykusuz günler bekliyor beni..uyumayı çok seven biri olarak sanırım sakin bi bebeğimde olmıcak umudum öle olması ama hamileliimi çok stresli ve sinirli geçirdiğim için en azından ilk 4 ay öyle oldu bundan sora sakin geçiririm inşallah...

pollyanna çok geçmiş olsun kızına inş. biran önce iyileşir artık havalar serinlemeye başladı dikkat etmek lazım. İnş. bütün anneler kışı hasta olmadan geçiririz. :18::18::18:

canım hayırlı olsun güle güle kullan minicik kalp atışlarını duymak ne güzel hergün yaa bende almak istiyorum herhangi bir zararı yok dimi arkadaşlar??? Hangi siteden aldın canım

araştırdım zararı yok die sonuca vardım.gittigidiyordan 69 tl ye aldım canım bnmm 20 güne gelecekmiş çok heyecanlıyım.

ay çok ilginç aynı rüyayı ben de gördüm ama çok önceden görmüştüm..ben sigaara içiyordum sonra diyorum bari yarıda söndüreyim de fazla içmiş olmayayım diyorum ama acayip moralim bozuluyor içtiğim için bebeğime bişey olursa diye endişeleniyorum o sırada uyandım ve rüya olduğu için o kadar şükrettim ki allahıma yoksa o vicdan azabından ölebilirdim ..ben de çok sigara içiyordum cnm ama 4 aydır elime bile almadım çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…