- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.081
hamileyim,amerda güzel haberlerinizi bekliyoruz bebişlerinizin kıpırtılarını izlemek muhteşem bi duygu yaa bende özledim gelsin haftaya cumaaaaaaaaa:90:
inş. test sonuçların iyi çıkar . Bebekte büyümüşBenimde hamile kalmadan yumurtalığımda 4,5 cm kistim vardı dkh içicektim ama bebişim süpriz yaptı geçen kontrolde doktor kisti göremedi gitmiş dedi oğlum ilaç içmeyi istemediğimi bildiği için beni bu dertten kurtamış oldu
Günaydın sevgili Mart annişleri,
Takip edebildiğim kadarıyla herkesin hamilelik yolunda gidiyor cok şükür.cinsiyetler öğrenilmiş maşallah.ben ogrenemedim henüz baya bı merak sardı icimi:) ikisi de kız mıdır acaba demeye başladım bu kadar gorunmeyince yaramazlar:)
kızına geçmiş olsun semracım bol bol sıcak ıhlamur içir ballı bir de yarım çay kaşığı zencefille 1yemek kaşığı balı karıştırıp yedirirsen iyi gelir inşallah..
selam canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. ikisi de sağlıklı olsunda bi kaç hafta sonra elbet gösterirler:)
çok sağol Sibelcim, akşam kaynattım ıhlamuru azıcık içti, sabahta kahvaltıyla verdim ballı. zencefille balı da bi karıştırayım bakalım, pek yiyeceğini sanmıyorum ama zorla da olsa yedireyim artık. gece rahat nefese alsın diye viks sürdüm burun kenarlarına. şükür ateşi filan yok. hareketleri şımarıklığı aynen devam:) bide burnunu temizletse!!
tehlike geçtiyse ne güzel. inşallah kontrolünde güzel geçer güzel haberler verirsin canım.Bayramdan beri memleketteyim, kanamalı başlamıştı gebeliğim,annem bırakmadı, bakıma aldı beni:) artık kocamı özledim, şu kontrolü de atlatinca sagliklica, kocişime gidicem artık.doğum için tekrar gelebilirim
benim kızım ilaç içmeye bayılır al sana ilaç vereyim dedin mi ne verirsen ver hemen açar ağzını o yüzden böyle şeyler verirken bak al ilacını iç diyorum tadını beğenmese de yiyor sen de dene inşallah yer çok faydalı çünkü hemen iyileştiriyor çocukları mesela geçen kış maşallah diyeyim her gün sadece 1 kaşık yedirdim burnu bile akmadı allaha şükür tabi başka hasta insanlara da dikkat etmek lazım ..ay bir de burun temizleme çok zor deniz suyundan aldık biz tıkanınca ondan sıkıyorum ama tabi onu hiç bir çocuk sevmiyorr neyse madem ateşi yok o zaman çabucak iyileşir cnm tekrar geçmiş olsun.
UHDECİM ve HAMİLEYİMM kızlar ben hep erkenciyimkızım erken kalkıyor, memur olacak sanırım. eşimde erken kalkıyor, haliyle bende de uyku muyku kalmıyor. kızım dünden beri rahatsız. havalar soğudu Ankarada. geçen günde yeğenim hastaydı bizimkiler öpüşüp koklaştılar bi güzel. dünde kızım hastalandı. gece odasına yatak serip orda yattım. Akşam eşim o hasta olmasın bana versin diyo. çocukların hasta olmalarına kıyamıyoruz yaa. küçücük bedenleriyle (
sağol canım inşallah güzel çıkar. rahatım şuan inşallah şonuç vakti geldiğinde de böyle olmak nasip olur. kızımdayken vakit geçmemişti bi türlü. şimdi testi hiç düşünmek istemiyorum.
birde kistler hamile kalınca eriyormuş. yengemin 6 cm kisti vardı doktor hamile kal demişti, eriyip gitti. ama işte myom ahh bu myom eriyip gitmiyor.yine de şükürler olsun ki büyük değil.
HAMİLEYİMM ve AMERDA kızlar sizde inşallah bebişlerini görüp güzel haberlerle gelirsiniz.
tehlike geçtiyse ne güzel. inşallah kontrolünde güzel geçer güzel haberler verirsin canım.
Cok teşekkür ederim pollyannacim, hersey yolunda cok şükür, risk kalktı Allah'ın izniyle.
Bu arada aşi olanınız var mı , tetanoz mesela? Buradaki doktoruma aşi falan olcakmiyim dedim: yo gerek yok dedi gayet relax.
canım hayırlı olsun güle güle kullan minicik kalp atışlarını duymak ne güzel hergün yaa bende almak istiyorum herhangi bir zararı yok dimi arkadaşlar??? Hangi siteden aldın canım
araştırdım zararı yok die sonuca vardım.gittigidiyordan 69 tl ye aldım canım bnmm 20 güne gelecekmiş çok heyecanlıyım.
saol canım bende kocişe söyliyimde alsın bugun 20 gün çok uzun yaa hemen neden gelmiyo ki :44:
günaydın bayanlar..ayy biraz önce uyandım çok kötü bi rüya görürken kavga kıyametti her taraf bende sigara içiyorum üst üste 2 tane hemde sora ben napıyorum hamileyim diyorum ama bi çekiyorumki ciğerlerime töbe töbe hem vicdanım sızlıyo hem içiyorum rüyamda uyandım rahatladım içmediğim için..hamilelikten önce sigara içen biriydim o yüzden gördüm heralde..prensesim benim annen seni zehirlermi hiç aman allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?