- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.101
stoklarında yokmuş hayatım.daha yüksek fiyata hemen teslimlerde var.
canım geçmiş olsun bu aralar çocuklarda salgın var galiba bizimde lojmandaki çocuklar rahatsızlanmışlar üşütüyolar sanırım dediğin gibi sarılıp sarılıp öpüşüyolar haydee geçiyor birbirlerine işte bol bol ıhlamur nane limon falan içir inş. geçer canımmm
çok sağolun arkadaşlar. kışın bol bol c vitamini ile kendimi koruycaz artık. inşallah hasta olmayız. hele ki son dönem.pollyanna çok geçmiş olsun kızına inş. biran önce iyileşir artık havalar serinlemeye başladı dikkat etmek lazım. İnş. bütün anneler kışı hasta olmadan geçiririz. :18::18::18:
bebekliklerinde hasta olmaları daha da zor. inşallah ilk dönemler hiç hasta olmazlar. bebeğinin uykusu sana çeker inşallah:) bende dua ediyorum babasına çeksin uykusu diye. çünkü kızım şuan 26 ayının içinde ama kesintisiz uyuduğu gece 1 elin parmaklarını geçmezahh ahh hanımlar okuyorum şimdi benim kız hastalandı falan bnim ilk bebeğim olacaği için ..yaşıcam günler uzak değil ama.geçmiş olsun..bende grip olcam gibi hapşırıp öksürüp duruyorum umarım olmamzor ve uykusuz günler bekliyor beni..uyumayı çok seven biri olarak sanırım sakin bi bebeğimde olmıcak umudum öle olması ama hamileliimi çok stresli ve sinirli geçirdiğim için en azından ilk 4 ay öyle oldu bundan sora sakin geçiririm inşallah...
aşı 20.hafta gibi olunuyor ama doktor gerekli görmediyse sen bilirsin. zaten bi kaç doz vuruluyor ve ömür boyu koruma sağlıyor. birde bu yönden düşünmek lazım.Cok teşekkür ederim pollyannacim, hersey yolunda cok şükür, risk kalktı Allah'ın izniyle.
Bu arada aşi olanınız var mı , tetanoz mesela? Buradaki doktoruma aşi falan olcakmiyim dedim: yo gerek yok dedi gayet relax.
Günaydın Hanımlar...
Herkese Tünaydın
En son salı günü girmiştim, geçmişi okuyayımda öyle yorum yazayım dedim ama tam 65 sayda oku oku zor bitirdim ve şimdi de aklımda hiç birşey kalmadı
Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımız vardı, hayırlı olsun, darısı bize, bir arkadaşımızda bebişini kaybetmiş ona çook üzüldüm
Polly seninde prensesin hastaymış çok geçmiş olsun, bugün kontrole gidecek arkadaşlarımızda hayırlı haberlerle gelsinler inşaAllah
Bende çarşamba günü okuldan sonra Tosyaya gittim ve dün akşam ankaraya geldim, okulumu dondurmaya karar verdim, çünkü ben tosyada oturuyorum, ankaraya 3,5 saat uzaklıkta, annemlerde pursaklarda oturuyor, orası da okuluma 1,5 saat sürüyor, ve iki haftadır tosya, ankara okul arasında mekik dokuyorum, sabahları giderken milletede diyemiyorum hamileyim bana yer verin diye ve bu hafta otobüste tansiyonum düştüğü için iki defa bayıldımpazartesi okulumu donduracağım, bu arada salı günü ankara çok güzeldi, sıcaktı, tosyaya gittim soğuk, üşütmüşüm şu an grip,nezle yim, ah birde şu bulantıarım bitseydi
Hep kendimi eski hareketliliğimde zannediyorum, yavaş yavaş yaşlandığımı(28 yaşındayım,ilk hamileliğim) ve hamile olduğumu unutuyorum, ama eve gelince aşırı yorulduğumu anlıyorum, saat on dedi mi yatıyorum..inşaAllah dediğin gibi bulantılarda geçer, çünkü maalesef yeme problemi yaşıyorum, daha hiç aşermedim, hiç iştahlı yemek yediğimi hatırlamıyorumcanım cidden işin zor hakkında hayırlısı dondurman mantıklı ilerleyen zamanda bıraz daha yoruluczksın bulantılar gecıyor merak etme benım halsızlıgım bulantılarım azalmıs durumda sımdı ara ara oluyor.
=masiva;
afiyet şeker olsun hem sana hemde bebişlerine canımm...
ohhh maşallahhh ne güzel iki duyguyuda bir arada yaşayacagız Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşşşşşşşşş.
bunları bende gördüm canım gerçekten çok tatlılarr hoşumada gitti aynı zamanda ama ben biraz uzun süreli kullanmak istiyorum park yataklara baktım yaklaşık 3-4 yaşına kadar orda rahatlıkla uyuyabilirler tercihim onlardan yana olacak canım çok. tşk.ederim ayrıca ilginden dolayı çok saol....
Hep kendimi eski hareketliliğimde zannediyorum, yavaş yavaş yaşlandığımı(28 yaşındayım,ilk hamileliğim) ve hamile olduğumu unutuyorum, ama eve gelince aşırı yorulduğumu anlıyorum, saat on dedi mi yatıyorum..inşaAllah dediğin gibi bulantılarda geçer, çünkü maalesef yeme problemi yaşıyorum, daha hiç aşermedim, hiç iştahlı yemek yediğimi hatırlamıyorum
bu arada Çarşamba günü Tosyaya gittimde biricik kocacığım beni süprizle karşıladı, Bitanem ya Bulaşık makinası almış,düğün alışverişinde almamıştık, halıları yıkamaya vermiş, evimizi baştan aşağı temzilemiş, mutfak filan pırıl prıldı, nasıl duygulandım aşkım benim yaaa
UHDECİM ve HAMİLEYİMM kızlar ben hep erkenciyimkızım erken kalkıyor, memur olacak sanırım. eşimde erken kalkıyor, haliyle bende de uyku muyku kalmıyor. kızım dünden beri rahatsız. havalar soğudu Ankarada. geçen günde yeğenim hastaydı bizimkiler öpüşüp koklaştılar bi güzel. dünde kızım hastalandı. gece odasına yatak serip orda yattım. Akşam eşim o hasta olmasın bana versin diyo. çocukların hasta olmalarına kıyamıyoruz yaa. küçücük bedenleriyle (
sağol canım inşallah güzel çıkar. rahatım şuan inşallah şonuç vakti geldiğinde de böyle olmak nasip olur. kızımdayken vakit geçmemişti bi türlü. şimdi testi hiç düşünmek istemiyorum.
birde kistler hamile kalınca eriyormuş. yengemin 6 cm kisti vardı doktor hamile kal demişti, eriyip gitti. ama işte myom ahh bu myom eriyip gitmiyor.yine de şükürler olsun ki büyük değil.
HAMİLEYİMM ve AMERDA kızlar sizde inşallah bebişlerini görüp güzel haberlerle gelirsiniz.
bu arada bende 4 lü test sonucumu aldım Allaha şükür temiz çıktı...
merhaba kızlar dr dan geldim bebeğim gayettt iyimiş veeeeeeeeeeeeeeee benimde prensesimmmmm olacak
merhaba kızlar dr dan geldim bebeğim gayettt iyimiş veeeeeeeeeeeeeeee benimde prensesimmmmm olacak
çok sağol canım benim. testin de güzel çıkmış şükür. artık test mest kalmadı yani:)) bi şeker testi var o kadar galiba:))
rica ederim cnm istediğin gibi bişey bulursun inş. ama iki tane park yatak odana zor sığmıycakmı ....:44:
maşllah eşine cnm nekadar düşünceli harika hep böle devam etsin inş.
polyana cnm kızın rahatsızmış geçmiş olsun cokkkkkkk...
bu arada bende 4 lü test sonucumu aldım Allaha şükür temiz çıktı...
çok sağol canım, grip aşısını bende düşünüyorum ama ekim kasım gibi uygun zaman heralde. yanlışta olabilir tabi. doktora sormak lazım.geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda iyileşir..çocukların hastalığı çok fena oluyor..
benimde kırgınlığım var.grip aşısı olmak istiyorum ne zaman uygundur bilen var mı?
teşekkürler citlenbikim:) dün sıktım mandalina içinede biraz pekmez kattım ağzına bile sürmedigözünaydın canım
Polyanacım geçmiş olsun güzel kızına canım bol bol mandalina suyu sık içir birazda limonla karıştır içemezse birazcıkta şeker kat
ben grip olunca limon sıkar içerim mandalina portakal maşallah hemen geçer sizde öyle yapın arkadaşlar,
boğaz ağrım içinde bir su bardağı sıcak süt içersine 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı bal katar içerim hemen rahatlatıyor insanı
canım tebrikler.. listemiz şenleniyor maşallah.merhaba kızlar dr dan geldim bebeğim gayettt iyimiş veeeeeeeeeeeeeeee benimde prensesimmmmm olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?