2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pollyanna çok geçmiş olsun kızına inş. biran önce iyileşir artık havalar serinlemeye başladı dikkat etmek lazım. İnş. bütün anneler kışı hasta olmadan geçiririz. :18::18::18:
çok sağolun arkadaşlar. kışın bol bol c vitamini ile kendimi koruycaz artık. inşallah hasta olmayız. hele ki son dönem.

bebekliklerinde hasta olmaları daha da zor. inşallah ilk dönemler hiç hasta olmazlar. bebeğinin uykusu sana çeker inşallah:) bende dua ediyorum babasına çeksin uykusu diye. çünkü kızım şuan 26 ayının içinde ama kesintisiz uyuduğu gece 1 elin parmaklarını geçmez(((

Cok teşekkür ederim pollyannacim, hersey yolunda cok şükür, risk kalktı Allah'ın izniyle.
Bu arada aşi olanınız var mı , tetanoz mesela? Buradaki doktoruma aşi falan olcakmiyim dedim: yo gerek yok dedi gayet relax.
aşı 20.hafta gibi olunuyor ama doktor gerekli görmediyse sen bilirsin. zaten bi kaç doz vuruluyor ve ömür boyu koruma sağlıyor. birde bu yönden düşünmek lazım.
Günaydın Hanımlar...

DMF cim bize öğlen oldu güzelim. maşallah sen iyi uyumuşsun:)) Günaydın.

Bugün E-bebekte bebe önlüğü 2li sadece 1 tl. başka siparişi olupta erteleyenler bunu da ekleyebilir. sonuçta kargo 7 tl ve onu diğer aldıklarımıza bölünce kaybolsun dimi:))

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseee.
Karnımız aç kaç saaattir canımız birşey istemedi annem olsa da kahvaltı hazırlasa:)
Yapılacak çok iş var ama benim uyuyasım var.Ay ilk aylarda herkes uyurken ben cin gibiydim bana da bu aylar uyku geliverdi yatağımı yastığımı kucaklayıp uyuyasım var zor kalkıyorum valla.
Bugün kontrole gidecek arkadaşlar ne güzel hasret giderin bebişlerinizle bizim daha 2 haftamız var
Pollycim geçmiş olsun kuzuna,çok zor ya insan kıyamıyır grip de olsa çocuklara en kısa zamanda sağlına kavuşur tam mevsim değişimi olduğu çin hava bi sıcak bi soğuk bizler de çok dikkat edelim eşim peşimde çoraplarını giy diye dolanıyor:))

Herkese Tünaydın

En son salı günü girmiştim, geçmişi okuyayımda öyle yorum yazayım dedim ama tam 65 sayda oku oku zor bitirdim ve şimdi de aklımda hiç birşey kalmadı

Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımız vardı, hayırlı olsun, darısı bize, bir arkadaşımızda bebişini kaybetmiş ona çook üzüldüm
Polly seninde prensesin hastaymış çok geçmiş olsun, bugün kontrole gidecek arkadaşlarımızda hayırlı haberlerle gelsinler inşaAllah

Bende çarşamba günü okuldan sonra Tosyaya gittim ve dün akşam ankaraya geldim, okulumu dondurmaya karar verdim, çünkü ben tosyada oturuyorum, ankaraya 3,5 saat uzaklıkta, annemlerde pursaklarda oturuyor, orası da okuluma 1,5 saat sürüyor, ve iki haftadır tosya, ankara okul arasında mekik dokuyorum, sabahları giderken milletede diyemiyorum hamileyim bana yer verin diye ve bu hafta otobüste tansiyonum düştüğü için iki defa bayıldım pazartesi okulumu donduracağım, bu arada salı günü ankara çok güzeldi, sıcaktı, tosyaya gittim soğuk, üşütmüşüm şu an grip,nezle yim, ah birde şu bulantıarım bitseydi

canım cidden işin zor hakkında hayırlısı dondurman mantıklı ilerleyen zamanda bıraz daha yoruluczksın bulantılar gecıyor merak etme benım halsızlıgım bulantılarım azalmıs durumda sımdı ara ara oluyor.

Hep kendimi eski hareketliliğimde zannediyorum, yavaş yavaş yaşlandığımı(28 yaşındayım,ilk hamileliğim) ve hamile olduğumu unutuyorum, ama eve gelince aşırı yorulduğumu anlıyorum, saat on dedi mi yatıyorum..inşaAllah dediğin gibi bulantılarda geçer, çünkü maalesef yeme problemi yaşıyorum, daha hiç aşermedim, hiç iştahlı yemek yediğimi hatırlamıyorum

bu arada Çarşamba günü Tosyaya gittimde biricik kocacığım beni süprizle karşıladı, Bitanem ya Bulaşık makinası almış,düğün alışverişinde almamıştık, halıları yıkamaya vermiş, evimizi baştan aşağı temzilemiş, mutfak filan pırıl prıldı, nasıl duygulandım aşkım benim yaaa

canım çok teşekkürler.
ankarada sen yokken hava fena bozmuştu, senin gelmeni bekliyomuş bak yine düzeldi. 2 gün bayağı soğuktu.
okulunu dondurmanda iyi olmuş. o kadar yol hergün nasıl çekilir hemde hamile hamile..

rica ederim cnm istediğin gibi bişey bulursun inş. ama iki tane park yatak odana zor sığmıycakmı ....:44:

maşllah eşine cnm nekadar düşünceli harika hep böle devam etsin inş.

polyana cnm kızın rahatsızmış geçmiş olsun cokkkkkkk...

bu arada bende 4 lü test sonucumu aldım Allaha şükür temiz çıktı...

geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda iyileşir..çocukların hastalığı çok fena oluyor..
benimde kırgınlığım var.grip aşısı olmak istiyorum ne zaman uygundur bilen var mı?

bu arada bende 4 lü test sonucumu aldım Allaha şükür temiz çıktı...

gözünaydın canım

Polyanacım
geçmiş olsun güzel kızına canım bol bol mandalina suyu sık içir birazda limonla karıştır içemezse birazcıkta şeker kat
ben grip olunca limon sıkar içerim mandalina portakal maşallah hemen geçer sizde öyle yapın arkadaşlar,
boğaz ağrım içinde bir su bardağı sıcak süt içersine 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı bal katar içerim hemen rahatlatıyor insanı

merhaba kızlar dr dan geldim bebeğim gayettt iyimiş veeeeeeeeeeeeeeee benimde prensesimmmmm olacak

oh oh maşallah pembe cicişler alırsın artık
benim daha belli değil geçen eşimin teyzesinin torununa lcw den bir pembe şirin mi şirin elbise aldık,ben de almamk için kendimi zor tuttum
doktr 3 aylıkken kıza benziyo dedi fakat belli değil dedi bu hafta gideceğim 4 aylıkken öğrenirim inşallah

merhaba kızlar dr dan geldim bebeğim gayettt iyimiş veeeeeeeeeeeeeeee benimde prensesimmmmm olacak

gözünüz aydınn canımm yaa maşallah bir kızımız daha geliyor bu sene kız nüfusunda azalma yaşanacak valla haydi kapatalım arayışaka bir yana rabbim hayırlı ömürler versin evlatlarımıza inşallah

Kızlar 6 haftalık hamileyken Sivas'ta gittiğim bir doktor bana balıkyağı hapı yazdı ama içerisinde domuz yağı olduğu söyleniyor kullanıp kullanmamak sana bağlı vebali bana kalmasın demişti. Bende o yüzden almamıştım...

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, tamamına erdirsin Bende salı günü gideceğim, İnşaAllah öğrenebilirim bebişimi de çok özledim, En son bayramdan önce 24 ağustosta görmüştüm, tam bir ay oldu

PRENSESİNUYKUSU canım seni atlamışım. geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim.
çok sağol canım benim. testin de güzel çıkmış şükür. artık test mest kalmadı yani:)) bi şeker testi var o kadar galiba:))
geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda iyileşir..çocukların hastalığı çok fena oluyor..
benimde kırgınlığım var.grip aşısı olmak istiyorum ne zaman uygundur bilen var mı?
çok sağol canım, grip aşısını bende düşünüyorum ama ekim kasım gibi uygun zaman heralde. yanlışta olabilir tabi. doktora sormak lazım.

teşekkürler citlenbikim:) dün sıktım mandalina içinede biraz pekmez kattım ağzına bile sürmedi( biraz daha büyük olsa konuşur anlaşırız ama daha küçük olduğundan vede şuan 2 yaş sendromu yaşadığımızdan bi inat bi inat sorma zorluyorum bu kezde kusuyor(

canım tebrikler.. listemiz şenleniyor maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…