- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.121
oh oh maşallah pembe cicişler alırsın artık
benim daha belli değil geçen eşimin teyzesinin torununa lcw den bir pembe şirin mi şirin elbise aldık,ben de almamk için kendimi zor tuttum
doktr 3 aylıkken kıza benziyo dedi fakat belli değil dedi bu hafta gideceğim 4 aylıkken öğrenirim inşallah
gözün aydın cnm bir sulatnımız daha olucak ne güzel....ay kızlar için fene şeyler var...
PRENSESİNUYKUSU canım seni atlamışım. geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim.
çok sağol canım benim. testin de güzel çıkmış şükür. artık test mest kalmadı yani:)) bi şeker testi var o kadar galiba:))
çok sağol canım, grip aşısını bende düşünüyorum ama ekim kasım gibi uygun zaman heralde. yanlışta olabilir tabi. doktora sormak lazım.
teşekkürler citlenbikim:) dün sıktım mandalina içinede biraz pekmez kattım ağzına bile sürmedi( biraz daha büyük olsa konuşur anlaşırız ama daha küçük olduğundan vede şuan 2 yaş sendromu yaşadığımızdan bi inat bi inat sorma zorluyorum bu kezde kusuyor (
canım tebrikler.. listemiz şenleniyor maşallah.
merhaba kızlar dr dan geldim bebeğim gayettt iyimiş veeeeeeeeeeeeeeee benimde prensesimmmmm olacak
tebrikler canımm,,,gözünüz aydın,,, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
gözünüz aydınn canımm yaa maşallah bir kızımız daha geliyor bu sene kız nüfusunda azalma yaşanacak valla haydi kapatalım arayışaka bir yana rabbim hayırlı ömürler versin evlatlarımıza inşallah
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, tamamına erdirsinBende salı günü gideceğim, İnşaAllah öğrenebilirim bebişimi de çok özledim, En son bayramdan önce 24 ağustosta görmüştüm, tam bir ay oldu
kızlar ben prensesime kendim bişey
örmek istiyorum ama örgü bilmiyorum kolay yapabileeğim ne olabailir bana fikir verin lütfen
kızlar ben çıkıyorum bu akşam izmire gidecem kardeşimin düğünü var hafta sonu kendinize ve bebeklerinize iyi bakın pazartesi görüşürüz
merhaba kızlar dr dan geldim bebeğim gayettt iyimiş veeeeeeeeeeeeeeee benimde prensesimmmmm olacak
POLLYANNACIM , MASİVACIM geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Hoşgeldin canım. yaş yaşadığın yer ve tahmini doğum tarihini de verirmisin lütfen
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
Cok Tsk ederim paylaşımın icin.cizelgeyi yaptım :) canim yaşım 27 Uşak'ta ikamet ediyorum. Tahmini doğum tarihim 20 mart cinsiyet netlesince yeniden yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?