2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 aylıkken banada kıza benziyıor demişti bu sefer kesin dedi seninkide öyledir cnm

gözün aydın cnm bir sulatnımız daha olucak ne güzel....ay kızlar için fene şeyler var...

allah hepimize sağlık hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn.....

tebrikler canımm,,,gözünüz aydın,,,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

güzel dilekleriniz için tşk ederim inşş sizde öğrenirsiniz en kısa zmnda

kızlar ben prensesime kendim bişey
örmek istiyorum ama örgü bilmiyorum kolay yapabileeğim ne olabailir bana fikir verin lütfen

örgü ipi fln satan yerlerde ne diyorlar tuhafiye mi?işte oralarda örgü dergileri de var cnm kolay modelleri seçebilirsin yada netten bulabilirsin ama ben pek anlamadığım için örgüden yardımcı olamayacağım bu arada gözün aydın kızın oluyormuş ay çok harika şeyler var bebekler için yaaa marks and spencer ın bebek bölümünde de indirim vardı gerçi çoğu yazlık ama kışlıklar da uygun aslında ben alıcam bir kaç tane tulum fln..guess ve massimo dutti de de var bebek bölümü kızlar bir de premamanın güzel ürünleri var ama o bursa da yok galiba artık(

polly, gecmis olsun canim, kizin carcabuk iyilesir insallah... tam gecis donemi cok oluyo hastaliklar benimki de okuldan kapip getiriyo eve...

hayırlı akşamlar güzel anneler..kızlar ya bişi sorcam bebeğinizin hareketlerini hisseden varmı?
ben hissediorum ,öyle muhteşem bi duyguki...

slm kıslar bende bugün biraz rahatsızdım allah tan tesadüf annem bize geldi acile gittik beşişin sesini duyduk rahatladım biraz
annemde enes e baktı yemek yaptı ben de yattım banyo yaptım yemğimi yedim bi güzel ohh
akşam üstü annemlere geldik pazartesi 3lü test için gitcem burdan daha yakın old. için burda kalcam:)

bu arada geçmiş olsun kızlar benimde oğlum rahatsızlanıyo sanki ateşi vardı hafiften inşallah bişe olmaz

günaydın arkadaşlarrrr

sabahın nurunda uyandım kargalarla

dünün heyecanı var hala üzerimde..ankaradayım ve dün kontrole geldim..doktorum uzun süre ayrıntılı olarak bebeğimi gösterdi..13 haftalık olmuşuz.. ve herşey yolunda çok şükür..uzun süre uyuyan yavruşumuzu dürterek uyandırdık,sonrasında çok hareketliydi maşallah..hıçkırık tuttu ve babasıyla kahkahalar attık hıçkırık sonrası geri zıplama hareketi görülmeye değerdi...doktorumuz cinsiyeti şimdi mi öğrenmek istersiniz sonra mı dediğinde eşimle bakakaldık,önce sağlıkla ilgili bilgileri almak istedik..sonra ben bir ara erkeğe benzettim erkek mi dedim heyecanla,hayırrrr dedi...evet bir kızımız daha geliyor teyzeleri...erken bir haftada öğrendik..doktorumuz bu haftalarda öğrenilir mi falan denir dedi,ama görürüz dedi ayrıntılı bilgi verdi...çok şükür ense kalınlığı çok normal..2li test için kanımı da verdik muhtemelen yarın sonuçları alıcaz,inşallah o da iyi çıkar...tetenaz aşısını ben de sordum arkadaşlar..ben yapılmasından yanayım olağan dışı bir duruma karşı doğum koşulları değişirse sağlıksızlaşırsa,yani en kötüyü düşünerek yapılmasından yanayım dedi..yaptırmayı düşünüyorum bunun üzerine...
hayırlısıyla hepimiz sağlıklıca kavuşalım yavruşlarımıza

günaydın kızlarr

herkese iyi pazarlar

ben 20 ekim e kadar sabretmeye karar verdim çünkü bazen sanki hareket ediyor bebişim sanırım rahatı iyi kendi de iyi inşallahh bişey varsa da artık o zaman öğrenirimm nasılsa ayrıntılı usg olacak bu arada babamlar daha cinsiyeti bilmiyorlar kurban bayramında söylemeyi düşünüyorum bayram hediyesi

Günaydınlar herkese

Arkadaşlar bebeklerinin cinsiyetleri belli olanlara hayırlı olsun. Kızlar atağa geçmiş gördüğüm kadarıyla, biz daha öğrenemedik cinsiyetimizi. Yarın randevum var merakla bekliyorum. Rabbim hepimizin meleklerini korusun
Buarada mide bulantılarım tamamen geçti ve iştahım inanılmaz arttı. göbeğim hiç çıkmadı diye üzülüyodum bu hafta içinde karnım birden büyüdü eşimle ben şoklardayız bir haftada kocaman oldu çünkü

günaydın kızlar :))
bizde doktorumuza gittik geldik bebeğimiz çok güzeldi artık bir ay sonraya gidicez. bende tetenoz konusunda kararsızım çünkü o aşıyı da gecen sene arkadaşım vuruldu ama hamile değildi ama bütün vücudu şişti devlette acilden vurulmuştu. vuran kişiyle alakası var dediler şimdi kafam karışıyor vurulursanızda öylesine bir yerde vurulmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…