2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar yazmayı unutmuşum miniğim taaaaaaaam 120 gr olmuş bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum renkli ultrasona ne zaman girince net olarak bebeğimizi görürüz ben 16 haftadayım daha erken mi bilemedim

Son düzenleme:
bu arada kızlar yazmayı unutmuşum miniğim taaaaaaaam 120 gr olmuş bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum renkli ultrasona ne zaman girince net olarak bebeğimizi görürüz ben 16 haftadayım daha erken mi bilemedim

canım 4boyutlu usg ye 20. haftadan itibaren giriliyo 21. haftada yapılan 4 boyutlu anomali taraması. bende 13 ekimde gircem ilk kez orda görcem 4 boyutlu...

merhaba anneler,,

uzun zamandır giremyorum aralarda yazdıklarınızı okuyorum ama merak etmeyin hala bu topic teyiz bebişimle beraber

sonunda Türkiye ye gidebilecez doktorum herşey normale döndü sorun yok dedi..içimde anlatılmaz bir mutluluk var bayramda da aielemle olcaz inş...

kızlar bu arda siz başından beri çatlamaktan bahsediyordunuz,, bense hele bir göbüşüm iyiicene çıksın öle başlıyayım yağlamaya kremlemeye demiştim kiiiiiiiiiii,,,,4 gün önce sağ bacağımda baldırlarda inanlılmaz çatlaklar gördüm..şimdi de sol da başladı..göbüştede bir iki tane var...ben sanırım epey çatlayacam...komşuma gösterdim de senin göbek haritaya dönecek bellii dedi... kilolu da değilim aslında nasıl oldu çatlak anlayamadım :44::44::44:

şimdi vazelin süürüyorum aralarda Bu saatten sonra işe yararmı bilmiyorum, siz siz olun başlayın hemen krem vs bir şeyler sürmeye...

Herkese selam, ben dün akşamdan beri dahada fenalaştım,bir yandan grip, bir yandan ateş, bir yandan da adet döneminde hem ishal olurdum,hem istifra ederdim, şu an adet dönemimde olduğundan herhalde aynı şeyleri yine yaşadım, sabaha kadar ben uyuyamadığım gibi biricik eşimide uyutmadım, ama şimdi daha iyiyim,

bu arada geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlarıma tşk ederim.

Limonlu_kek canım türkiyeye geliyor muşsun gözlün aydın, insan hamilelik durumundayken ailesini daha çok arıyor, inşaAllah ailenle doyasıya vakit geçirirsin.... Birde çatlamaktan bahsetmişsin, ben on gün önce termaldeydim, teyzemgilde varlardı, teyzemle termale girdiğimizde teyzemin karın kısmında hiç çatlak yoktu, ama kalça ve basen kısmında çatlak vardı, teyzeme sordum , teyzemde bepantenin merhemini kullandığını, ama sadece göbek kısmına kullandığını diğer taraflara sürmesi gerektiğini bilmediği için sürmediğini söyledi, bundan dolayı karın bölgesinde çatlak olmadığını kalça bölgesinde olduğunu söyledi, ve bu kremin fiyatıda çokta uygun

canım geçmiş olsun sana da .. ben de bir ara ateşlenecek gibiydim nane limon bolca içtim 2 günde kendime geldim...hiç ağrı kesici içmedim...

canım kalçamda da var benim ilk önce kırmızı kırmızı çizik şeklinde oluyor sonra çatlağa dönüşüyor...bepandentini çok faydalı olduğunu duymuştum ama bir de tabi fyatı da çok iyi dediğn gibi...

sen ne kullanıyorsun canım... bepantenin yan etkisi olablirmiki acaba sonuçta kimyasal o da...

Selam dünya güzeli anneler.
Bende uzun zamandır yoktum ama ara ara yazdıklarınızı okuyabildim.

Benim de bacaklarımda çatlaklarım başlamış. Ve hemen başladım kürlere :)
Öncelikle banyonun hemen ardından bebe yağı kullanıyorum.
Sabahları Arko Nem in hamilelikte çatlaklar için bi kremi var. 30 TL ye aldım eczaneden. Onu kullanıyorum.
Akşamları da kakao yağı, havuç yağı, susam yağı ve saf zeytinyağını karıştırdım. Onu kullanıyorum.
Bu karışımı da bi roll-on um vardı. Ağzı açılabiliyomuş :) Onu boşaltıp içine karıştırdım. Gayet de kolay oluyor.
Şu an kaşıntılarım kesildi. İnşallah çatlamam. Benim annemde, kardeşimde var. Muhtemelen bende de olur o yüzden ama,
bakalım tedbirleri aldım. En azla kurtulmayı ümit ediyorum.

Ha bu arada tabi sadece karnınızla yetinmeyin. Göğüsler, bel, popo, yanlar ve bacaklar

kızlar benim cildim çok kuru değil ama göbek ve bel çevrem herneyse yapısı öyle kupkuru pul pul dökülüyo hemde excipial lipo cildi nemlendirmek için çok iyi doktorum kullanabilirsin hamileler için bi sakınca yok dedi ama ben sana çok daha güzel bişe önercem dedi kullananlar çok memnun sebamed f+s losyon bikaç gündür başladım kullanmaya ondan çöce bebek yağı sürüyodum akşama yine pul pul oluyodum.sebamed çok güzel yağlı his bırakmıyo hemen emiliyo çok güzel nemlendiriyo.çatlaklar için iyi dedi benim doktorum..isteyenler deneyebilir..

maaşallah cnm ben 20.haftada gireceğim tam 3 haftam kaldı doktorum o zaman git dedi ben de 19ekim e randevu aldım kızımda da 22.haftada gitmişim şimdi baktım da...ben de sadece 1 kere göreceğim renkli kızımda da öyle olmuştu zaten normal usg ye göre zararlı olduğu için her zaman bakılmıyor 4 boyutlu cnm..sen nerde baktıracaksın ben doruk çekirge den randevu aldım..16 hafta daha erken cnm en az 20 en fazla da 24olması lazım dedi bana doktorum en net o zaman bakılıyormuş..

kızlar bende çatlaklar için lierac çatlak kremi kullanıyorum...yeni kullanmaya başladım,inşlhhh işe yarar,çatlamak istemiyorum,ben sadece göbek çevreme sürüyorum,bele ve bacaklarada mı sürsem acaba?şimdilik kaşınmıyo bacaklarım,ama göbüş arada kaşınıyo,,,

Yok canım sadece göbeğine sürme. Benim bacaklarım çatlamaya başladı.
Beline, bacaklarına, göbeğine ve göğüslerine de sür.
Kilo almaktan ziyade, vücudumuz gerildiği için çatlaklar oluyor.

Kızlar 4.ncü aydan itibaren bebe yağından başka bir krem önermiyor doktorlar, doktorunuza danışmadan, 4üncü ay dolmadan sürmeyin, ben de tereddütteyim ama doktor öyle söylediğinden süremiyorum

Yok canım sadece göbeğine sürme. Benim bacaklarım çatlamaya başladı.
Beline, bacaklarına, göbeğine ve göğüslerine de sür.
Kilo almaktan ziyade, vücudumuz gerildiği için çatlaklar oluyor.

kardelensel canım haklısın kilo alma ile ilgisi yok çünkü ben gebe kaldığımdab beri 3.5-4 kilo arası zayıfladım... ama bacaklarım çatladı.. kalçada yeni yeni yeni çatlıyor.. belki tedbirini en başından alsaydım çatlamazdım daha 2 gündür vazelin sürüyorum.. çarşıya çıkayım almayı düşünüyorum LİREAC I

çatlağı olmasın diye uğraşan sevgili arkadaşlar
sizlere tavsiyem johnsons baby nin yarı yağlı bebek yağı
hem kıyafetlerde iz bırakmıyor hemde vücudu çok nemli tutuyor
ben ilk gebeliğimde kullandım zerre kadar çatlağım yok
şimdi ilkinde olmadı şimdide olmaz diye rahatım ama yakında sanırım başlamalıyım

slm ronyacım nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor,kaç haftalık oldunuz,hiç uğramıyorsun buraya,martta doğum olcak seninde demi???

slm ronyacım nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor,kaç haftalık oldunuz,hiç uğramıyorsun buraya,martta doğum olcak seninde demi???

canımm iyiyimm çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor
sende durumlar nasıl
canım benim sat göre 1 nisan görünüyor ama ultrasonda bir hafta büyük
yani martın sonunda doğucak zaten benim ilk doğumumda sezeryan olduğundan
nisanda olması çok zor ihtimal
canım ben böyle arada olunca hem nisan annelerine bakıyorum hemde mart annelerine
ama sanırım asıl olman gereken yer burası

bugün de kimse yokmuş ya((

demin şubat annelerine baktım 2400 sayfayı geçmiş valla ama pazar günü bilem doluydu bizim anneler tembel çıktııı

"Beklemekte Olduğun Şey, Ancak Onu Beklemeyi Unuttuğunda Gerçekleşir
Bu Evrenin 'Sen Bakarken Soyunamıyorum' Deme Şeklidir"

bu sözü çok beğendim ronya kardeş sanırım kuantumculardan biri söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…