- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.141
bu arada kızlar yazmayı unutmuşum miniğim taaaaaaaam 120 gr olmuş bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum renkli ultrasona ne zaman girince net olarak bebeğimizi görürüz ben 16 haftadayım daha erken mi bilemedim
Herkese selam, ben dün akşamdan beri dahada fenalaştım,bir yandan grip, bir yandan ateş, bir yandan da adet döneminde hem ishal olurdum,hem istifra ederdim, şu an adet dönemimde olduğundan herhalde aynı şeyleri yine yaşadım, sabaha kadar ben uyuyamadığım gibi biricik eşimide uyutmadım, ama şimdi daha iyiyim,
bu arada geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlarıma tşk ederim.
Limonlu_kek canım türkiyeye geliyor muşsun gözlün aydın, insan hamilelik durumundayken ailesini daha çok arıyor, inşaAllah ailenle doyasıya vakit geçirirsin.... Birde çatlamaktan bahsetmişsin, ben on gün önce termaldeydim, teyzemgilde varlardı, teyzemle termale girdiğimizde teyzemin karın kısmında hiç çatlak yoktu, ama kalça ve basen kısmında çatlak vardı, teyzeme sordum , teyzemde bepantenin merhemini kullandığını, ama sadece göbek kısmına kullandığını diğer taraflara sürmesi gerektiğini bilmediği için sürmediğini söyledi, bundan dolayı karın bölgesinde çatlak olmadığını kalça bölgesinde olduğunu söyledi, ve bu kremin fiyatıda çokta uygun
bu arada kızlar yazmayı unutmuşum miniğim taaaaaaaam 120 gr olmuş bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum renkli ultrasona ne zaman girince net olarak bebeğimizi görürüz ben 16 haftadayım daha erken mi bilemedim
kızlar bende çatlaklar için lierac çatlak kremi kullanıyorum...yeni kullanmaya başladım,inşlhhh işe yarar,çatlamak istemiyorum,ben sadece göbek çevreme sürüyorum,bele ve bacaklarada mı sürsem acaba?şimdilik kaşınmıyo bacaklarım,ama göbüş arada kaşınıyo,,,
Yok canım sadece göbeğine sürme. Benim bacaklarım çatlamaya başladı.
Beline, bacaklarına, göbeğine ve göğüslerine de sür.
Kilo almaktan ziyade, vücudumuz gerildiği için çatlaklar oluyor.
Yok canım sadece göbeğine sürme. Benim bacaklarım çatlamaya başladı.
Beline, bacaklarına, göbeğine ve göğüslerine de sür.
Kilo almaktan ziyade, vücudumuz gerildiği için çatlaklar oluyor.
çatlağı olmasın diye uğraşan sevgili arkadaşlar
sizlere tavsiyem johnsons baby nin yarı yağlı bebek yağı
hem kıyafetlerde iz bırakmıyor hemde vücudu çok nemli tutuyor
ben ilk gebeliğimde kullandım zerre kadar çatlağım yok
şimdi ilkinde olmadı şimdide olmaz diye rahatım ama yakında sanırım başlamalıyım
Bebeğimizin cinsiyetini öğrendim bende dün çok heyecanlııı..Kızımız geliyorr
slm ronyacım nasılsın,hamilelik nasıl gidiyor,kaç haftalık oldunuz,hiç uğramıyorsun buraya,martta doğum olcak seninde demi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?