- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.161
"Beklemekte Olduğun Şey, Ancak Onu Beklemeyi Unuttuğunda Gerçekleşir
Bu Evrenin 'Sen Bakarken Soyunamıyorum' Deme Şeklidir"
bu sözü çok beğendim ronya kardeş sanırım kuantumculardan biri söylemiş
canımm bende çok seviyorum bu sözü
her ne kadar istediklerimi unutmayı beceremesemde
evrenden torpilim var adlı kitapdan alıntı
Kızlar benimde yarın kontrolum var. En son 6 eylülde gormustuk. Cok merak eduyorum sağlıklı mi diye . Artık 14 haftam bitiyor cinsiyetini de öğrenirim diye umuyorum.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm sağlıklıdır merak etme bir sorun olsa belli olur zaten ne güzel bebişini göreceksin doya doya bak ben de çok özledim oğlumu yaaaiki hafta önce gördüm en son daha 3 hafta var tam tamına görmeme..
bende bebişimi özledim, en son 24 ağustosta gördüm, ve hem zayıflamam, hem hasta olmam,sürekli hapsırıp öksürdüğüm için kasıklarıma acayip sancı saplanıyor, hemde iki gündür bebeğimin hareketlerini hissedemediğim için acaba bebeğime birşeymi oldu diye endişeleniyorum , inşaAllah salı günü sabah göreceğim, İnşaAllah bende güzel haberlerle gelirim, birde acaba o gün cinsiyet öğrenebilir miyim ki:44:
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm sağlıklıdır merak etme bir sorun olsa belli olur zaten ne güzel bebişini göreceksin doya doya bak ben de çok özledim oğlumu yaaaiki hafta önce gördüm en son daha 3 hafta var tam tamına görmeme..
Bebeğimizin cinsiyetini öğrendim bende dün çok heyecanlııı..Kızımız geliyorr
bende bebişimi özledim, en son 24 ağustosta gördüm, ve hem zayıflamam, hem hasta olmam,sürekli hapsırıp öksürdüğüm için kasıklarıma acayip sancı saplanıyor, hemde iki gündür bebeğimin hareketlerini hissedemediğim için acaba bebeğime birşeymi oldu diye endişeleniyorum , inşaAllah salı günü sabah göreceğim, İnşaAllah bende güzel haberlerle gelirim, birde acaba o gün cinsiyet öğrenebilir miyim ki:44:
canım ya inşaAllah ciddi birşey değildir, Rabbim hepimize yavrucaklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinCanim senin cok olmuş aslinda benim de 5 hafta sonraya çağırdı.en son ikili testi yaptı fakat suphelendigu bi durum oldu kalbini detaylı inceleyeceğiz dedi ve ben burda teşhiste iyi fakat cok yogun bir hekime daha gruncem. Umarim öylesine bir sphedir küçük bur ihtimal üzerinden bunu söylemiştir.
inşaAllah iyidir, ben çok zayıfım,14-2 olmama rağmen daha göbeğim çıkmadı,onun etkisiyle birde normalde gaz sancısı çeken bir insan olduğum için bebeğimin hareketini gaz hareketinden ayırabiliyordum, fakat iki gündür hareket ettiğini hissedemiyorum, hayırlısı bakalım, inşaAllah salı günü hayırlı, sağlıklı haberlerini alırım bebişimininş. hayırlı haberlerle gelirsin canım içini ferah tut. bebeğinin hareketlerini hissediyor muydun daha önce? benim ilk hamileliğim 16+2 oldum ama hala hissetmiyorum. dün bir şeyler hissetmiştim ama emin olamadım bebeğimin hareketleri diyemedim...
cinsiyet öğrenirsin heralde ama dr.a söyle emin değilse söylemesin. sonra başka bir şey söylediğinde insanın kafası karışıyor... sen kaçıncı haftandasın?
kızlar bende çatlaklar için lierac çatlak kremi kullanıyorum...yeni kullanmaya başladım,inşlhhh işe yarar,çatlamak istemiyorum,ben sadece göbek çevreme sürüyorum,bele ve bacaklarada mı sürsem acaba?şimdilik kaşınmıyo bacaklarım,ama göbüş arada kaşınıyo,,,
ben 13. haftamda gittiğimde doktorum artık çatlak kremi kullanmaya başla dedi ve göğüslerinden başla karnına, beline, popona ve üst bacaklarının yan kısımlarına sür dedi. ben dizden üstüne tamamen sürüyorum. zaten çatlaklarım var gibi, daha kötü olmasından korkuyorum
Doktorun marka önerdi mi birde izmirdeymissin kontrole nereye gidiyorsun ? Memnun musun *
doktorum Bella B tummy honey butter diye bi krem önerdi. çok iddialılar bi dene istersen dedi. aldım denedim fena değil ama vazeline benziyor. sürmek yaymak biraz zor geldi. arkadaşım yeni doğum yapmştı musdela kullanmıştı artan kremini bana verdi dün onu da denedim daha çok beğendim. zaten doktor bella b önermeseydi musdela alacaktım. şimdi elimdeki krem bitsin yenisini musdela alıcam.
doktor konusuna gelince ben özele gidiyorum canım. bornova da süheyla hanım. çok memnunum. sen de mi izmir desin? sen kime gidiyorsun?
canımm benimde bir çok tanıdığım ve iki tane yengem süheyla hanıma gitti ve çok memnunlardı
ben sermet sağola gidiyorum
umarım sorunsuz bir gebelik olur hepimiz için
Arkadaşlar, bunu sormam doğru mu bilmiyorum ama affınıza sığınarak soruyorum, ben balıksevmeyen birisiyim, ama eşim haklı olarak tutturdu yarın balık alacağım ve haftada iki kere balık yemeye başlayacaksın diye, bana hangi balıktan alayım diye sordu,ama bende balık çeşitlerini ve tatlarını hiç bilmem, hangi balıkları tavsiye edersiniz, ona göre farklı tatları deneyeyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?