- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.201
Arkadaşlar, bunu sormam doğru mu bilmiyorum ama affınıza sığınarak soruyorum, ben balıksevmeyen birisiyim, ama eşim haklı olarak tutturdu yarın balık alacağım ve haftada iki kere balık yemeye başlayacaksın diye, bana hangi balıktan alayım diye sordu,ama bende balık çeşitlerini ve tatlarını hiç bilmem, hangi balıkları tavsiye edersiniz, ona göre farklı tatları deneyeyim istiyorum
günaydın kızlarr güzel bir hafta diliyorum herkese.......
ben felaket üşütmüşüm grip oldumm her tarafım sızlıyor gözlerim yaşarıyor burnum akıyorr offf çok kötüyüm çokkkk bol bol ıhlamur içsem bebişlerime bir zararı olurmu kızlarrr ????
balıktan bahsedilmiş çok şükür bende eşimde çok severiz balığın her türünü hamileliğim ilk aylarında tiksinmiştim yiyemiyodum ama son 1 aydır haftada 1 gün mutlaka yiyorum dr. sorum haftada 1 balık yemen yeterli dedi zaten bol limonlu yanındada roka salatasıyla harika oluyor tavsiye ederimm...
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerr gözünüz aydın olsunnn...
kontrole gidecek annelerrr inş. güzel haberlerle gelirsinizzzzz
kızlaaar uzun bi aradan sonra güüüüünayyyyyydınnnnnnlaaaaaarrrrr çarşamba günü sevk aldım ve ankaraya gittim eyüp ekicide ve lokman hekim hastanesinde kontrollerimi yaptırdım Allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı eyüp bey korkulcak bişey yok dedi sağlıklı bebeğin dedi okadar mutlu oldumki o bir gün bana 1 yıl gibi geldi iyi korktum yani ama şimdi iyiyiz inşallajh Allahım bundan başka korku yaşatmaz hepiniz sağolun dualarınızı esirgemediniz yalnız olmadığımı biliodum tekrar hepimize geçmiş olsun
canım gözün aydın olsunnn Allahım sonuna kadar rahat bir hamileleik geçirtsin hepimize inş..kızlaaar uzun bi aradan sonra güüüüünayyyyyydınnnnnnlaaaaaarrrrr çarşamba günü sevk aldım ve ankaraya gittim eyüp ekicide ve lokman hekim hastanesinde kontrollerimi yaptırdım Allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı eyüp bey korkulcak bişey yok dedi sağlıklı bebeğin dedi okadar mutlu oldumki o bir gün bana 1 yıl gibi geldi iyi korktum yani ama şimdi iyiyiz inşallajh Allahım bundan başka korku yaşatmaz hepiniz sağolun dualarınızı esirgemediniz yalnız olmadığımı biliodum tekrar hepimize geçmiş olsun
günaydın UHDEcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine.ıhlamurun zararı yok diye biliyorum ama günde 2 fincanı geçirme sen yine de.bünyeye göre de değişebilir.her şey herkes için doğru olmayabilir.
günaydın kızlarr güzel bir hafta diliyorum herkese.......
ben felaket üşütmüşüm grip oldumm her tarafım sızlıyor gözlerim yaşarıyor burnum akıyorr offf çok kötüyüm çokkkk bol bol ıhlamur içsem bebişlerime bir zararı olurmu kızlarrr ????
balıktan bahsedilmiş çok şükür bende eşimde çok severiz balığın her türünü hamileliğim ilk aylarında tiksinmiştim yiyemiyodum ama son 1 aydır haftada 1 gün mutlaka yiyorum dr. sorum haftada 1 balık yemen yeterli dedi zaten bol limonlu yanındada roka salatasıyla harika oluyor tavsiye ederimm...
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerr gözünüz aydın olsunnn...
kontrole gidecek annelerrr inş. güzel haberlerle gelirsinizzzzz
POLLYANNACIM , MASİVACIM geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
polly, gecmis olsun canim, kizin carcabuk iyilesir insallah... tam gecis donemi cok oluyo hastaliklar benimki de okuldan kapip getiriyo eve...
kızlar çok çok gwçmiş olsun
çok teşekkürler arkadaşlar.. şükür kızım iyileşmeye başladı.bu arada geçmiş olsun kızlar benimde oğlum rahatsızlanıyo sanki ateşi vardı hafiften inşallah bişe olmaz
günaydın canım çok güzel haberlerle gelmişsin şükür. ve bi prenses daha geliyor. tebrikler canım.günaydın arkadaşlarrrr
sabahın nurunda uyandım kargalarla
dünün heyecanı var hala üzerimde..ankaradayım ve dün kontrole geldim..doktorum uzun süre ayrıntılı olarak bebeğimi gösterdi..13 haftalık olmuşuz.. ve herşey yolunda çok şükür..uzun süre uyuyan yavruşumuzu dürterek uyandırdık,sonrasında çok hareketliydi maşallah..hıçkırık tuttu ve babasıyla kahkahalar attık hıçkırık sonrası geri zıplama hareketi görülmeye değerdi...doktorumuz cinsiyeti şimdi mi öğrenmek istersiniz sonra mı dediğinde eşimle bakakaldık,önce sağlıkla ilgili bilgileri almak istedik..sonra ben bir ara erkeğe benzettim erkek mi dedim heyecanla,hayırrrr dedi...evet bir kızımız daha geliyor teyzeleri...erken bir haftada öğrendik..doktorumuz bu haftalarda öğrenilir mi falan denir dedi,ama görürüz dedi ayrıntılı bilgi verdi...çok şükür ense kalınlığı çok normal..2li test için kanımı da verdik muhtemelen yarın sonuçları alıcaz,inşallah o da iyi çıkar...tetenaz aşısını ben de sordum arkadaşlar..ben yapılmasından yanayım olağan dışı bir duruma karşı doğum koşulları değişirse sağlıksızlaşırsa,yani en kötüyü düşünerek yapılmasından yanayım dedi..yaptırmayı düşünüyorum bunun üzerine...
hayırlısıyla hepimiz sağlıklıca kavuşalım yavruşlarımıza
rica ederim canım. güncellemeyi yapayım birazdan.Cok Tsk ederim paylaşımın icin.cizelgeyi yaptım :) canim yaşım 27 Uşak'ta ikamet ediyorum. Tahmini doğum tarihim 20 mart cinsiyet netlesince yeniden yazarım :)
maşallah bebişinebu arada kızlar yazmayı unutmuşum miniğim taaaaaaaam 120 gr olmuş bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum renkli ultrasona ne zaman girince net olarak bebeğimizi görürüz ben 16 haftadayım daha erken mi bilemedim
limonlukekim canım çok sevindim.. ne güzel hasret gidereceksin ailenle. ben ilk gebeliğimde sürekli vazelin kullanmıştım. tabi bacakları akıl edememişim ve üst bacak yanlarım çatladı, ama göbeğim yok denecek kadar az:)))merhaba anneler,,
uzun zamandır giremyorum aralarda yazdıklarınızı okuyorum ama merak etmeyin hala bu topic teyiz bebişimle beraber
sonunda Türkiye ye gidebilecez doktorum herşey normale döndü sorun yok dedi..içimde anlatılmaz bir mutluluk var bayramda da aielemle olcaz inş...
kızlar bu arda siz başından beri çatlamaktan bahsediyordunuz,, bense hele bir göbüşüm iyiicene çıksın öle başlıyayım yağlamaya kremlemeye demiştim kiiiiiiiiiii,,,,4 gün önce sağ bacağımda baldırlarda inanlılmaz çatlaklar gördüm..şimdi de sol da başladı..göbüştede bir iki tane var...ben sanırım epey çatlayacam...komşuma gösterdim de senin göbek haritaya dönecek bellii dedi...kilolu da değilim aslında nasıl oldu çatlak anlayamadım :44::44::44:
şimdi vazelin süürüyorum aralarda Bu saatten sonra işe yararmı bilmiyorum, siz siz olun başlayın hemen krem vs bir şeyler sürmeye...
canım geçmiş olsun.. tam havaların geçiş dönemi.. hepimizin çook dikkat etmesi lazım çokHerkese selam, ben dün akşamdan beri dahada fenalaştım,bir yandan grip, bir yandan ateş, bir yandan da adet döneminde hem ishal olurdum,hem istifra ederdim, şu an adet dönemimde olduğundan herhalde aynı şeyleri yine yaşadım, sabaha kadar ben uyuyamadığım gibi biricik eşimide uyutmadım, ama şimdi daha iyiyim,
bu arada geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlarıma tşk ederim.
Limonlu_kek canım türkiyeye geliyor muşsun gözlün aydın, insan hamilelik durumundayken ailesini daha çok arıyor, inşaAllah ailenle doyasıya vakit geçirirsin.... Birde çatlamaktan bahsetmişsin, ben on gün önce termaldeydim, teyzemgilde varlardı, teyzemle termale girdiğimizde teyzemin karın kısmında hiç çatlak yoktu, ama kalça ve basen kısmında çatlak vardı, teyzeme sordum , teyzemde bepantenin merhemini kullandığını, ama sadece göbek kısmına kullandığını diğer taraflara sürmesi gerektiğini bilmediği için sürmediğini söyledi, bundan dolayı karın bölgesinde çatlak olmadığını kalça bölgesinde olduğunu söyledi, ve bu kremin fiyatıda çokta uygun
hadi gözün aydın canım bi prenses daha ekleniyor... ne güzel.. hadi kızlar arayı kapatın:)))Bebeğimizin cinsiyetini öğrendim bende dün çok heyecanlııı..Kızımız geliyorr
115.
sıkıntıdan listemizdeki kişileri saydım.
bu toplam nüfusumuz arkadaşlar.
115 kişiyiz.
çok geçmiş olsun canım. bu arada bi presn daha gelmiş hoşgelmiş..tebrikler canımmerhaba arkadaşlar
benim de bu haftam biraz sıkıntılı geçti . biraz leklenmem oldu ve ağrılarım vardı. okulun ilk haftası olmasından dolayı yorugunluktan mı, havalar birden soğudu üşüttüm mü bilemedim. he bir de kan sulandırıcı iğnelerim var tabi... onlar da ara sıra leklenmeye neden oluyo. ilk 3 ay nerdeyse 15 günde bir olmuştu. ama son 1 aydır falan olmamıştı panikledim o yüzden.
lekelenmeyle başladı ağrı. leklenme bi kere olsa da ağrılarım giderek azalıyo, ama hala devam ediyo. kendi dr. umu aradım tekrar ederse yarın gel bakalım dedi. ama tekrarlamayınca gitmedim. ama dün dayanamayıp başka bir doktora gideyim dedim. hem kendi doktoruma gitmeme çok vardı 8 ekime kadar endişe içinde beklememiş olurum hem başka bir dr. un gözüyle cinsiyet tahmini alırım diye düşündüm.
13. haftada kendi dr. um erkekbüyük ihtimalle demişti. dünkü de erkek dedi. herhalde artık bi değişiklik olmaz diye düşünüyoruz. o yüzden ailelerimize de söyledik. (geçen defa kesin değil diye söylememeyi uygun bulmuştuk. )
kız erkek farketmez ama cinsiyetini bilmek ve ona göre sevmek çok daha farklı, güzel bir duyguymuş. darisi öğrenmeyen tüm arkadaşlarımın başına.
GUzel Mart anneleri nasilsiniz biz evimize donduk artık bavulları yerleştirmek yordu beni yarında oğlum okuluna başlıyor :)))
Cinsiyetini öğrenen arkadaslar hayirli olsun darısı bizlerin basına salı gunü ogrenicem büyük ihtimal
Gecmis olsun kizlar yormayın kendinizi dikkat edin gecmisi okuyamadım kaynatmissiniz valla
SEmracim cinsiyetini sende ogrenmissin hayirli olsun tatlım darısı bizlere
Semracim bide su parodin yapılışını nereye koydun bende yapicam ama bulamadim
Esmacım hoşgeldin..Kizlar yarın doktoruma randevum var 11 de inşallah hayirli haberlerle gelirim buraya ve de cinsiyetini öğrenebilirim çok merak ediyoruzz yaa
canııımmm çook sevindim senin adına.. şükürki korkulacak bişey yokmuş bakkızlaaar uzun bi aradan sonra güüüüünayyyyyydınnnnnnlaaaaaarrrrr çarşamba günü sevk aldım ve ankaraya gittim eyüp ekicide ve lokman hekim hastanesinde kontrollerimi yaptırdım Allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı eyüp bey korkulcak bişey yok dedi sağlıklı bebeğin dedi okadar mutlu oldumki o bir gün bana 1 yıl gibi geldi iyi korktum yani ama şimdi iyiyiz inşallajh Allahım bundan başka korku yaşatmaz hepiniz sağolun dualarınızı esirgemediniz yalnız olmadığımı biliodum tekrar hepimize geçmiş olsun
canım nerelerdesin yoktun son zamanlarda... iyisiniz inşallah.günaydın UHDEcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine.ıhlamurun zararı yok diye biliyorum ama günde 2 fincanı geçirme sen yine de.bünyeye göre de değişebilir.her şey herkes için doğru olmayabilir.
kızlaaar uzun bi aradan sonra güüüüünayyyyyydınnnnnnlaaaaaarrrrr çarşamba günü sevk aldım ve ankaraya gittim eyüp ekicide ve lokman hekim hastanesinde kontrollerimi yaptırdım Allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı eyüp bey korkulcak bişey yok dedi sağlıklı bebeğin dedi okadar mutlu oldumki o bir gün bana 1 yıl gibi geldi iyi korktum yani ama şimdi iyiyiz inşallajh Allahım bundan başka korku yaşatmaz hepiniz sağolun dualarınızı esirgemediniz yalnız olmadığımı biliodum tekrar hepimize geçmiş olsun
saol canımmm tşk.ederimmmm inş. geçer berbat haldeyimmmUhdecimm canım gecmis olsun tatlil ihlamurunn zararı olamaz ama fazlaya kaçma genede herseyim fazlası zarar hayirlisiyla atlatirsin
çok teşekkürler arkadaşlar.. şükür kızım iyileşmeye başladı.bi burnu tıkalı.ama sabah bende sol bademciğim şiş vaziyette kalktım ( benim hastalık böyle başlıyor üzerinizden uzak.
BU ARADA UHDECİM TOPİĞİN ERKENCİ ANNESİ sanada geçmiş olsun canım. bende bugün ıhlamur, papatya, nane limon bişeyler yapacam artık. inşallah çarçabuk geçer.
Arkadaşlar, bunu sormam doğru mu bilmiyorum ama affınıza sığınarak soruyorum, ben balıksevmeyen birisiyim, ama eşim haklı olarak tutturdu yarın balık alacağım ve haftada iki kere balık yemeye başlayacaksın diye, bana hangi balıktan alayım diye sordu,ama bende balık çeşitlerini ve tatlarını hiç bilmem, hangi balıkları tavsiye edersiniz, ona göre farklı tatları deneyeyim istiyorum
çok teşekkürler arkadaşlar.. şükür kızım iyileşmeye başladı.bi burnu tıkalı.ama sabah bende sol bademciğim şiş vaziyette kalktım ( benim hastalık böyle başlıyor üzerinizden uzak.
ONDERYA canım senin oğluşuna da çok geçmiş olsun.
günaydın canım çok güzel haberlerle gelmişsin şükür. ve bi prenses daha geliyor. tebrikler canım.
rica ederim canım. güncellemeyi yapayım birazdan.
maşallah bebişine20-23 haftalar arası ayrıntılı yapılıyor canım.
limonlukekim canım çok sevindim.. ne güzel hasret gidereceksin ailenle. ben ilk gebeliğimde sürekli vazelin kullanmıştım. tabi bacakları akıl edememişim ve üst bacak yanlarım çatladı, ama göbeğim yok denecek kadar az:)))
canım geçmiş olsun.. tam havaların geçiş dönemi.. hepimizin çook dikkat etmesi lazım çok
hadi gözün aydın canım bi prenses daha ekleniyor... ne güzel.. hadi kızlar arayı kapatın:)))
aynı ben can sıkıntısından neye saracağımızı şaşırıyoruz:) maşallahımız varmış valla.
çok geçmiş olsun canım. bu arada bi presn daha gelmiş hoşgelmiş..tebrikler canım
Esmacım hoşgeldin..
oğluşunun ilk okul günü... ne güzel ne tatlı bi heyecandır.. ben o ilk günü görmek nasip olursa ağlarım kesin.
ciciler topiğimizde canım patik.. ama kaçıncı sayfada bilmiyorum :26:
canııımmm çook sevindim senin adına.. şükürki korkulacak bişey yokmuş baklokman hekimin hangisine geldin Etlik mi? Sincan mı? ben Etliktekine yakınım. ama oraya gitmiyorum.
canım nerelerdesin yoktun son zamanlarda... iyisiniz inşallah.
BU ARADA UHDECİM TOPİĞİN ERKENCİ ANNESİ sanada geçmiş olsun canım. bende bugün ıhlamur, papatya, nane limon bişeyler yapacam artık. inşallah çarçabuk geçer.
günaydın SEMRAcım evet bir süredir yazmadım okuyordum sadece .son lekeden 1 hafta sonra yine kahve leke geldi azıcık.doktor bir şey yok diyor ama benden leke geliyor.içim rahat etmedi.geçtiğimiz cuma konyaya başka bir dr.a gittim.usg ile baktı içerde bebeğimle ilgili herhangi bir sorun görünmüyormuş.plasenta falan yerindeymiş bebişimin organlarını falan gösterdi maşallah gayet iyiydi bebeğim haftasını da tamamlamış gelişimi normalmiş.alttan muayene etmek istedi yara vs gibi birşey olabilir o kanama yapabilir dedi dr. ve mantar olduğumu söyledi hatta bu zamana kadar nasıl durdun böyle dedi.yanma falan olmadığı için gebelikten kaynaklanan akıntının tahrişi sanıyordum.gyno candeles ve zalalin diye 2 fitil verdi travazol krem vardi bir da kan hapı verdi onları kullanıyorum.fitilde çok zorlandım açıkçası.iyi ki gitmişim en azından kanama nedenini ve bebeğimin tehlikede olmadığını öğrendim.o ara yazamadım içimde korkular vardı.burda bir arkadşın 16 haftalıkken bebeğinin kalbinin durduğunu okudum çok etkilendim giremedim.ve bu arada ben de erkek bebek annesi olacağım kısmetse.listeye eklersin canım
Canım gecmis olsun iyiki girmişsin senin doktorun nasıl anlamadı bence doktorunu değiş ben olsam guvenemem daha ilaçlarını aksatma sakın mantar kötü çünkü ilerlemeden bitsin usutme kendinide sıcak tut ayakları ni devamlı
Prensimiz hayirli olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?