2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEmracim cinsiyetini sende ogrenmissin hayirli olsun tatlım darısı bizlere
Semracim bide su parodin yapılışını nereye koydun bende yapicam ama bulamadim

masiva cnm eğer oğlun olacaksa büyük ihtimalle söyler doktorun görünür yani ama kızsa görünmeyebilir tabi erkekse de görünmeyebilir ama genelde dediğim gibi oluyor.

balığa gelince ben baya bir anlarım her ne kadar bu aralar yemeyi pek sevmedem de biraz önce 1 porsiyon hamsi yedim.ondan iki gün önce de fırında palamut yapmıştı eşim ondan azıcık yedim ilk defa ağır geldi bana o yüzden ilk defa yiyecek biri için tavsiye etmiyorum sana palamut u.palamut temizlendikten sonra dilimlenip fırına koyuluyor hemen pişiyor zaten ..en iyisi sen eşinden mezgit yada mırlan türü bir şey iste yada anneyim benin dediği gibi dil balığı bu balıklar çok hafif ve kokusuz mezgit içlerinde en lezzetlisi ağzında dağılan bembeyaz bir eti var hazmı da çok kolay genelde bebeklere tavsiye edilir ben ilk onu yedirmiştim kızıma..somon da tavsiye ederim ama iyi pişirmek lazım o da çok lezzetli fakat yağlı ve ağırdır biraz eşin pişirmeyi biliyorsa yapabilir sana..şöyle bir kural var genelde küçük balıklar tavada büyük balıklar fırında yapılır yani biz öyle yapıyoruz.hadi afiyet olsun..

canım bu ara palamut zamanı.yağda veya fırında yapabilirsiniz.istavrit ve hamsi de yenilebilir.hatta hamsi buğulama çok hafif oluyor.hafif sulu da yaparsanız,çorba gibi suyundan da yiyebilirsin.

Günaydın güzel Mart anneleri oğlumun bugün ilk okul gunü giyindik servisimizi bekliyoruz :)) umarım güzel gecer

Kizlar yarın doktoruma randevum var 11 de inşallah hayirli haberlerle gelirim buraya ve de cinsiyetini öğrenebilirim çok merak ediyoruzz yaa

günaydın kızlarr güzel bir hafta diliyorum herkese.......

ben felaket üşütmüşüm grip oldumm her tarafım sızlıyor gözlerim yaşarıyor burnum akıyorr offf çok kötüyüm çokkkk bol bol ıhlamur içsem bebişlerime bir zararı olurmu kızlarrr ????

balıktan bahsedilmiş çok şükür bende eşimde çok severiz balığın her türünü hamileliğim ilk aylarında tiksinmiştim yiyemiyodum ama son 1 aydır haftada 1 gün mutlaka yiyorum dr. sorum haftada 1 balık yemen yeterli dedi zaten bol limonlu yanındada roka salatasıyla harika oluyor tavsiye ederimm...

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerr gözünüz aydın olsunnn...

kontrole gidecek annelerrr inş. güzel haberlerle gelirsinizzzzz

kızlaaar uzun bi aradan sonra güüüüünayyyyyydınnnnnnlaaaaaarrrrr çarşamba günü sevk aldım ve ankaraya gittim eyüp ekicide ve lokman hekim hastanesinde kontrollerimi yaptırdım Allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı eyüp bey korkulcak bişey yok dedi sağlıklı bebeğin dedi okadar mutlu oldumki o bir gün bana 1 yıl gibi geldi iyi korktum yani ama şimdi iyiyiz inşallajh Allahım bundan başka korku yaşatmaz hepiniz sağolun dualarınızı esirgemediniz yalnız olmadığımı biliodum tekrar hepimize geçmiş olsun

günaydın UHDEcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine.ıhlamurun zararı yok diye biliyorum ama günde 2 fincanı geçirme sen yine de.bünyeye göre de değişebilir.her şey herkes için doğru olmayabilir.

günaydın SEFY84 çok sevindim iyi olmanıza insanın aklı başından gidiyor bir şey olacak diye geçmiş olsun diyelim geçip gitsin bir daha gelmesin kötü düşünceler.

canım gözün aydın olsunnn Allahım sonuna kadar rahat bir hamileleik geçirtsin hepimize inş..
günaydın UHDEcim çok geçmiş olsun dikkat et kendine.ıhlamurun zararı yok diye biliyorum ama günde 2 fincanı geçirme sen yine de.bünyeye göre de değişebilir.her şey herkes için doğru olmayabilir.

tşk.ederim canım çok sağoll tavsiyeni tutacagımm saolll

Uhdecimm canım gecmis olsun tatlil ihlamurunn zararı olamaz ama fazlaya kaçma genede herseyim fazlası zarar hayirlisiyla atlatirsin

POLLYANNACIM , MASİVACIM geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

polly, gecmis olsun canim, kizin carcabuk iyilesir insallah... tam gecis donemi cok oluyo hastaliklar benimki de okuldan kapip getiriyo eve...

kızlar çok çok gwçmiş olsun

bu arada geçmiş olsun kızlar benimde oğlum rahatsızlanıyo sanki ateşi vardı hafiften inşallah bişe olmaz
çok teşekkürler arkadaşlar.. şükür kızım iyileşmeye başladı. bi burnu tıkalı.ama sabah bende sol bademciğim şiş vaziyette kalktım( benim hastalık böyle başlıyor üzerinizden uzak.
ONDERYA canım senin oğluşuna da çok geçmiş olsun.

günaydın canım çok güzel haberlerle gelmişsin şükür. ve bi prenses daha geliyor. tebrikler canım.
Cok Tsk ederim paylaşımın icin.cizelgeyi yaptım :) canim yaşım 27 Uşak'ta ikamet ediyorum. Tahmini doğum tarihim 20 mart cinsiyet netlesince yeniden yazarım :)
rica ederim canım. güncellemeyi yapayım birazdan.
bu arada kızlar yazmayı unutmuşum miniğim taaaaaaaam 120 gr olmuş bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum renkli ultrasona ne zaman girince net olarak bebeğimizi görürüz ben 16 haftadayım daha erken mi bilemedim
maşallah bebişine 20-23 haftalar arası ayrıntılı yapılıyor canım.
limonlukekim canım çok sevindim.. ne güzel hasret gidereceksin ailenle. ben ilk gebeliğimde sürekli vazelin kullanmıştım. tabi bacakları akıl edememişim ve üst bacak yanlarım çatladı, ama göbeğim yok denecek kadar az:)))
canım geçmiş olsun.. tam havaların geçiş dönemi.. hepimizin çook dikkat etmesi lazım çok
Bebeğimizin cinsiyetini öğrendim bende dün çok heyecanlııı.. Kızımız geliyorr
hadi gözün aydın canım bi prenses daha ekleniyor... ne güzel.. hadi kızlar arayı kapatın:)))

115.

sıkıntıdan listemizdeki kişileri saydım.

bu toplam nüfusumuz arkadaşlar.

115 kişiyiz.
aynı ben can sıkıntısından neye saracağımızı şaşırıyoruz:) maşallahımız varmış valla.
çok geçmiş olsun canım. bu arada bi presn daha gelmiş hoşgelmiş..tebrikler canım

SEmracim cinsiyetini sende ogrenmissin hayirli olsun tatlım darısı bizlere
Semracim bide su parodin yapılışını nereye koydun bende yapicam ama bulamadim

Kizlar yarın doktoruma randevum var 11 de inşallah hayirli haberlerle gelirim buraya ve de cinsiyetini öğrenebilirim çok merak ediyoruzz yaa
Esmacım hoşgeldin..
oğluşunun ilk okul günü... ne güzel ne tatlı bi heyecandır.. ben o ilk günü görmek nasip olursa ağlarım kesin.
ciciler topiğimizde canım patik.. ama kaçıncı sayfada bilmiyorum :26:

canııımmm çook sevindim senin adına.. şükürki korkulacak bişey yokmuş bak lokman hekimin hangisine geldin Etlik mi? Sincan mı? ben Etliktekine yakınım. ama oraya gitmiyorum.
canım nerelerdesin yoktun son zamanlarda... iyisiniz inşallah.

BU ARADA UHDECİM TOPİĞİN ERKENCİ ANNESİ sanada geçmiş olsun canım. bende bugün ıhlamur, papatya, nane limon bişeyler yapacam artık. inşallah çarçabuk geçer.

Son düzenleme:

Canım gözün Aydın hayirli haberlerinle gelmissin çok sevindim insanın ömründen ömür gidiyo resmen

Uhdecimm canım gecmis olsun tatlil ihlamurunn zararı olamaz ama fazlaya kaçma genede herseyim fazlası zarar hayirlisiyla atlatirsin
saol canımmm tşk.ederimmmm inş. geçer berbat haldeyimmm

çok tşk. ederim canımm valla bendede aynen o şekilde başladı ilk boğaz ağrısı sonrasında şiddetli gripp bu havalar mahvetti hepimizi aman canım dikkat et sendee inş. toparlanırız biran evvel yoksa dayanılacak gibi değil valla

SeMracim gecmis olsun tatlım dikkat et kendine havalar tam grip havası benim oğlumda oksurmeye başladı malesef
Canım cicilere baktım tek tek sayfalara göremedim bende ordan başka yeremi kaldırdın dedim

canım çupra hafif ve lezzetlidir birde bi tanıdık hamileliğinde mutlaka 1 kere somon yesin demiş benim için hamsi tavada güzeldir bende balık pek sevmem ama anneme yaptırıp yicem artık herşey bebişler için

günaydın SEMRAcım evet bir süredir yazmadım okuyordum sadece .son lekeden 1 hafta sonra yine kahve leke geldi azıcık.doktor bir şey yok diyor ama benden leke geliyor.içim rahat etmedi.geçtiğimiz cuma konyaya başka bir dr.a gittim.usg ile baktı içerde bebeğimle ilgili herhangi bir sorun görünmüyormuş.plasenta falan yerindeymiş bebişimin organlarını falan gösterdi maşallah gayet iyiydi bebeğim haftasını da tamamlamış gelişimi normalmiş.alttan muayene etmek istedi yara vs gibi birşey olabilir o kanama yapabilir dedi dr. ve mantar olduğumu söyledi hatta bu zamana kadar nasıl durdun böyle dedi.yanma falan olmadığı için gebelikten kaynaklanan akıntının tahrişi sanıyordum.gyno candeles ve zalalin diye 2 fitil verdi travazol krem vardi bir da kan hapı verdi onları kullanıyorum.fitilde çok zorlandım açıkçası.iyi ki gitmişim en azından kanama nedenini ve bebeğimin tehlikede olmadığını öğrendim.o ara yazamadım içimde korkular vardı.burda bir arkadşın 16 haftalıkken bebeğinin kalbinin durduğunu okudum çok etkilendim giremedim.ve bu arada ben de erkek bebek annesi olacağım kısmetse.listeye eklersin canım

bu arada çok geçmiş olsun canım fazla girmedim her iletiyi okuyamadım bir şeyden haberim olmadı.acil şifalar diliyorum.

Canım gecmis olsun iyiki girmişsin senin doktorun nasıl anlamadı bence doktorunu değiş ben olsam guvenemem daha ilaçlarını aksatma sakın mantar kötü çünkü ilerlemeden bitsin usutme kendinide sıcak tut ayakları ni devamlı
Prensimiz hayirli olsunnnn

tşk ederim canım .dr.um burda gidebileceğim en iyi doktor bizim burda kadın doğumcu sıkıntısı var malesef.ben burdaki dr.a rutin kontroller için gidicem bundan sonra konyaya devam edicem 15 ekim de 3lü testim için randevu bile aldım ordan.kendi dr.um onu bilmişti neyse ki yani büyük ihtimal erkek demişti.bu dr kesin dedi.konyadaki dr bayandı ona rağmen çok kötü oldum alttan muayenede ya.ayrıca içeriye de vajinal usg ile baktı.tekrarlayabilir mantar dedi gebelik hormonlarının neden olduğunu söyledi ve antibiyotik ilaç kullanma dedi.kaşıntısı olan arkadaşlar sakın ihmal etmeyin.ben koku yok diye mantar olma olasılığını aklıma bile getirmedim ama yanlış yapmışım.varsa mutlaka doktorunuza söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…