- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.241
rica ederim canım ne demek:)
kızım daha bişeyin farkında değil teyzesi.. 2 yaşında ve şu sıralar inatlaşma, huysuzlaşma, söz dinlememe gibi huyları ile benim sabrımı denemekle meşgul:)) sadece göbeğimi gösterip orda bebek var, kardeş var diyorum oda öpüyor.. ama bilmeden tabi:)) pepee diye bi çizgi film var. orda pepee ve şila var. pepee ye pepe ama şila iiiişaaa diyo:))) hergün pepee ve şilayı çizdiriyor bana:))
İnşallah kontrolden güzel haberlerle dönersin
günaydınlar, mutlu sabahlar hepinize.
4 günlük tatilim sona erdi, evime döndüm dün gece. bebişime alışveriş yaptık babannemle. çok zevkliydi. tulumlar vs aldım. bir de park yatak aldık. Graco sweet princess.. renkleri çok tatlı pembiş pembiş..
merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. eltinden nbr:)) benim eltide kendini belli etmeye başladı iyice. canımı öyle bi sıktıki dengesiz şeykendisinin kızı var. bizimde oğlumuz olacak ya geçen kayınvalideme diyoki hadi hadi pileonun oğlu olcak benimkinin pabucu dama atılır. artık onu seversiniz. belki normalde çok tepki gösterilmeyeck bişe bilmiyorum ama ben çok üzüldüm ve 2 gün rüyama girdi. benim bundan önceki bebğeimin kalbi durudğu için kaybettim. daha bunu kucağıma bile almamışım. üstelik kanamam oldu ve 5 gün yattım. ben bu korkular içindeyken söylediği lafa bak ya. bismillah bi kucağıma alayım sonra yap kıskançlığını. daha doğmamış çocuğum için konuşmasın yaaaaa. kayınvalidem kızım ne farkeder kız erkek diyo gerçektende böyle bi ayrımı kimse yapmıyo. hepimizin söylediği şey sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun.. içinde erkek özlemi olduğunu bilseydim söylemezdim cinsiyetini. bişe olsa yavruma Allah korusun sevinir şimdi bu.. eltiler hep böyle olmak zorunda mı yaaaa. hamileyim diye mi alınganım kızlar ben yoksa gerçektende bozulacak bi durum mu.? hani bu dengesizliği yapıyosun kanamamın olduğu dönemde söyelme bari yaaa
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. eltinden nbr:)) benim eltide kendini belli etmeye başladı iyice. canımı öyle bi sıktıki dengesiz şeykendisinin kızı var. bizimde oğlumuz olacak ya geçen kayınvalideme diyoki hadi hadi pileonun oğlu olcak benimkinin pabucu dama atılır. artık onu seversiniz. belki normalde çok tepki gösterilmeyeck bişe bilmiyorum ama ben çok üzüldüm ve 2 gün rüyama girdi. benim bundan önceki bebğeimin kalbi durudğu için kaybettim. daha bunu kucağıma bile almamışım. üstelik kanamam oldu ve 5 gün yattım. ben bu korkular içindeyken söylediği lafa bak ya. bismillah bi kucağıma alayım sonra yap kıskançlığını. daha doğmamış çocuğum için konuşmasın yaaaaa. kayınvalidem kızım ne farkeder kız erkek diyo gerçektende böyle bi ayrımı kimse yapmıyo. hepimizin söylediği şey sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun.. içinde erkek özlemi olduğunu bilseydim söylemezdim cinsiyetini. bişe olsa yavruma Allah korusun sevinir şimdi bu.. eltiler hep böyle olmak zorunda mı yaaaa. hamileyim diye mi alınganım kızlar ben yoksa gerçektende bozulacak bi durum mu.? hani bu dengesizliği yapıyosun kanamamın olduğu dönemde söyelme bari yaaa
Eki Görüntüle 263234
işte bu benim minik cadım:) maşallah demeden geçmeyin olurmu. BU CADI KIZIN ADI DA DEFNE:)
merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
günaydınlar, mutlu sabahlar hepinize.
4 günlük tatilim sona erdi, evime döndüm dün gece. bebişime alışveriş yaptık babannemle. çok zevkliydi. tulumlar vs aldım. bir de park yatak aldık. Graco sweet princess.. renkleri çok tatlı pembiş pembiş..
günaydın SEMRAcım evet bir süredir yazmadım okuyordum sadece .son lekeden 1 hafta sonra yine kahve leke geldi azıcık.doktor bir şey yok diyor ama benden leke geliyor.içim rahat etmedi.geçtiğimiz cuma konyaya başka bir dr.a gittim.usg ile baktı içerde bebeğimle ilgili herhangi bir sorun görünmüyormuş.plasenta falan yerindeymiş bebişimin organlarını falan gösterdi maşallah gayet iyiydi bebeğim haftasını da tamamlamış gelişimi normalmiş.alttan muayene etmek istedi yara vs gibi birşey olabilir o kanama yapabilir dedi dr. ve mantar olduğumu söyledi hatta bu zamana kadar nasıl durdun böyle dedi.yanma falan olmadığı için gebelikten kaynaklanan akıntının tahrişi sanıyordum.gyno candeles ve zalalin diye 2 fitil verdi travazol krem vardi bir da kan hapı verdi onları kullanıyorum.fitilde çok zorlandım açıkçası.iyi ki gitmişim en azından kanama nedenini ve bebeğimin tehlikede olmadığını öğrendim.o ara yazamadım içimde korkular vardı.burda bir arkadşın 16 haftalıkken bebeğinin kalbinin durduğunu okudum çok etkilendim giremedim.ve bu arada ben de erkek bebek annesi olacağım kısmetse.listeye eklersin canım
Eki Görüntüle 263234
işte bu benim minik cadım:) maşallah demeden geçmeyin olurmu. BU CADI KIZIN ADI DA DEFNE:)
Maşallahhh canımm ne tatlı Allahım sağlıklı sıhhatli büyüdüğünüde göstersin inş..işte bu benim minik cadım:) maşallah demeden geçmeyin olurmu. BU CADI KIZIN ADI DA DEFNE:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?