2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim canım
ay ne güzel. sen bu duyguyu tatmıssın ve üstelik 2 yaşında cok tatlı yaşları. aslında imkanın olduktan sonra kardeşle büyümesi cok güzel olur.
biraz anlayacagı yaşa gelınce sevınecektir eminim :) bende ilk cocugum kız olsun ıstıyorum. abla olması daha iyi. kızının ismini ve fotosunu da paylaşsana annesi :) ya da ikinci cocugu olan anneler güzel cocuklarının fotolarını koysa tanısak onları :)

hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. eltinden nbr:)) benim eltide kendini belli etmeye başladı iyice. canımı öyle bi sıktıki dengesiz şey kendisinin kızı var. bizimde oğlumuz olacak ya geçen kayınvalideme diyoki hadi hadi pileonun oğlu olcak benimkinin pabucu dama atılır. artık onu seversiniz. belki normalde çok tepki gösterilmeyeck bişe bilmiyorum ama ben çok üzüldüm ve 2 gün rüyama girdi. benim bundan önceki bebğeimin kalbi durudğu için kaybettim. daha bunu kucağıma bile almamışım. üstelik kanamam oldu ve 5 gün yattım. ben bu korkular içindeyken söylediği lafa bak ya. bismillah bi kucağıma alayım sonra yap kıskançlığını. daha doğmamış çocuğum için konuşmasın yaaaaa. kayınvalidem kızım ne farkeder kız erkek diyo gerçektende böyle bi ayrımı kimse yapmıyo. hepimizin söylediği şey sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun.. içinde erkek özlemi olduğunu bilseydim söylemezdim cinsiyetini. bişe olsa yavruma Allah korusun sevinir şimdi bu.. eltiler hep böyle olmak zorunda mı yaaaa. hamileyim diye mi alınganım kızlar ben yoksa gerçektende bozulacak bi durum mu.? hani bu dengesizliği yapıyosun kanamamın olduğu dönemde söyelme bari yaaa

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene

çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişe yoktur dualarımız sizinle güzel haberleriniz bekliyoruz...

bu eltiler böyle işte maalesef. ben elticiğimle uzun süredir görüşmüyordum zaten. cinsiyet meselesinde aramıştı tel.da konuşmuştuk işte. sonra tekrar ne tel.da ne de yüzyüze hiçbir şekilde konuşmadık görüşmedik. zaten gelip gitmiyoruz da. eşim de abisiyle pek anlaşamıyor zaten. mesafeliyiz yani. diyorum ya ev aldık 2 ayı geçti taşınalı, hala gelmediler daha. evimizin yolunu bilmiyorlar. böyle insanlarla ne paylaşabilirimki. zaten art niyetli kimse gelmesin evime daha ii. onunda 1 ay fln var cinsiyetinin bekki olmasına sanırım. ne hali varsa görsün. bence sen de eltine alınmakta haklısın. hassasız sonuçta şu ara. kıskançlar işte nolcaaaaak

işte bu benim minik cadım:) maşallah demeden geçmeyin olurmu. BU CADI KIZIN ADI DA DEFNE:)

Eklentiler

• $Isd0510.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:

ben ilk gelinim 2 tane bekar kaynım var biri benle yaşıt biri ortasona gidiyo kaynanam 40 yaşından sora doğurmuş benimde 2 eltim olcak aman olsun allahtan görümce yok odaha kötü...bu insanlar ne ister ya birbirlerinden bu kıskançlık ne..ben herzaman herkese dua ederim allah benden fazla seni mutlu etsin die...hayatta kimseyi kıskanmadım eşim hariç

polyannacığım kızına 41 kere
ayy çok seviniorum benm de böyle bir kızım olucak saçlarını tavşan yapıcam die.. Allahım hepimizin meleklerini korusun

pollyanna canım maşallah Allah analı babalı büyütsün...ay benimde kızım olcak bölr büyücek offff daha doğmadı bile bazen zaman çabuk geçsin diyorum bian önce kucağıma alayım prensesimi...

Herkese merhabalar. sağlıklı ve huzurlu bir haftamız olsun...
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın...

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene

Çok geçmiş olsun. Ablanız için bol bol dua ediyoruz. Herşey yoluna girer inşallah. Bbeişini ona bağışlasın...

canım evine hoşgeldin. oh oh bebişe eşyalar alınmaya başlanmış vallahi ben kıyafet ve eşyaya başlamadım. komik ama banyo için mavi renkte kova ve tas aldım. İnşallah sağlıkla yıkandığınıda görürüm bebişimin...

Geçmiş olsun canım.
Bebeğinin cinsiyetinide öğrenmişsin gözün aydın. Benimde ara ara akıntım oluyor. Bilmiyorum birdahaki ay randevumumu beklesem yoksa gitsemmi.
Çok sık hapşırıyorum ve bu yüzden idrar kaçırmamda oluyor. ve çamaşırım çok sık kirleniyor. Kaşıntım fln yok. İltihapmı çözemiyorum. İltihap varmı diye idrar testimi yapıyorlar?

Merhaba kızlar,
Sonunda haftasonu bende öğrendim cinsiyetimizi,bir prenses daha geliyorrrr..

Benim içime o kadar kuvvetli bir şekilde erkek doğuyordu ki neredeyse %99 erkek diyordum. Gittiğim falcılar hep erkek olacak demişti, tüm belirtiler erkek gösteriyordu,çin falı diğer takvimler hepsi erkek diyordu,çok etkilenmişim demek ki kız olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Birde off erkek olacak,erkeklere göre hiç güzel kıyafet de yok, kızım olsa süsler püsler dolaştırım diye üzülüyordum,ay ben çok manyakmışım
Hiçbir hazırlık yapmadım, hiç birşey almadım daha ama meğerse sünnetini bile düşünmüşüm,baktığım bebek arabaları,odalar,kıyafetler hep erkek için
Neyse şimdi herşeye baştan başlayacağım

merhabalar herkese

berkerdem canım inş hayırlıca dönersin aramıza..Rabbim seni ve bebeğini korusun

polyannacım teşekkür ederim iyi dileklerin için ve geçmiş olsun diyorum...dikkat et kendine,senin küçük cadıda maşşalahh çok tatlı...

diğer cinsiyetleri belli olan arkadaşları tebrik ediyorum...

bu haftalarda burun tıkanıklığı baş ağrıları normalmiş doktor böy öyle söyledi...

bende ikili test sonucumu bekliyorum...hayırlıca haberler gelir inş..

herkese güzel bir hafta diliyorum

işte bu benim minik cadım:) maşallah demeden geçmeyin olurmu. BU CADI KIZIN ADI DA DEFNE:)

maşallah kızına cnm ....rabbim bizede bu duyguyu yaşatsın inş.

bu arada hasta olan arkadaşlar cok geçmiş olsun hepinize...
cinsiyet öğrenenler heğinizin gözü aydın olsun...

maşallah çok tatlı bi kız Allah bağışlasın benim yeğenimde 21 aylık bana ve eniştesine çok düşkün bebekleri çok seviyo ama kıskanırmı bizi kıskanırmı acaba diye düşünüyorum karnımı gösterdim bi kere burda kardeş var diye gömleğimi açtı kardeş aradı garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…