- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.221
günaydın SEMRAcım evet bir süredir yazmadım okuyordum sadece .son lekeden 1 hafta sonra yine kahve leke geldi azıcık.doktor bir şey yok diyor ama benden leke geliyor.içim rahat etmedi.geçtiğimiz cuma konyaya başka bir dr.a gittim.usg ile baktı içerde bebeğimle ilgili herhangi bir sorun görünmüyormuş.plasenta falan yerindeymiş bebişimin organlarını falan gösterdi maşallah gayet iyiydi bebeğim haftasını da tamamlamış gelişimi normalmiş.alttan muayene etmek istedi yara vs gibi birşey olabilir o kanama yapabilir dedi dr. ve mantar olduğumu söyledi hatta bu zamana kadar nasıl durdun böyle dedi.yanma falan olmadığı için gebelikten kaynaklanan akıntının tahrişi sanıyordum.gyno candeles ve zalalin diye 2 fitil verdi travazol krem vardi bir da kan hapı verdi onları kullanıyorum.fitilde çok zorlandım açıkçası.iyi ki gitmişim en azından kanama nedenini ve bebeğimin tehlikede olmadığını öğrendim.o ara yazamadım içimde korkular vardı.burda bir arkadşın 16 haftalıkken bebeğinin kalbinin durduğunu okudum çok etkilendim giremedim.ve bu arada ben de erkek bebek annesi olacağım kısmetse.listeye eklersin canım
bu arada çok geçmiş olsun canım fazla girmedim her iletiyi okuyamadım bir şeyden haberim olmadı.acil şifalar diliyorum.
ben gidip bi kahvaltımı yapayım.. sıcak sıcak bişeylerde içeyimde şu boğazım yumuşasın :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
merhabalr
merhabalr
merhabalr
merhabalr
merhabalr
Günaydın kızlar. çalışanlara iyi iş günleri, ev hanımlarına iyi hafta başları, çocukları okula gidenlere kolaylıklar diliyorum.
essemayit ablanız için acil şifa diliyorum. umarım bebeğiyle sağlıklı bir şekilde döner. keske herkesten hep iyi saglıklı haberler gelse degil mi?
hep güzel hamişhaberleri duyarız umarım
pollyana eklediğin için tşk ederim. senin kızın olacakmıs. ilk cocugun da kızdı sanırım. ona arkadaş geliyor sevindi mi ?
kızlar bugün kontrolüm var umarım bende sağlıklı oldugunu ve cinsiyetini ögrenebilirim. :)
saol canım tşk.ederimmmm dikkat ederimmm fazla içmem bende...Uhdecimm canım gecmis olsun tatlil ihlamurunn zararı olamaz ama fazlaya kaçma genede herseyim fazlası zarar hayirlisiyla atlatirsin
çok saol canımmm ne kadr dikkat etsende yinede alıyosun bir yerden haberin olmadan geçer inş...günaydın arkadaşlar
ne güzel güzel haberlerle başladık haftaya.seyf çok sevindim canım.allah hiçbirimize böyle korkular yaşatmasın.
uhde geçmiş olsun.dikkat et.sen 3 kişisin bir de:))))
anneyimben allah bize de gösterir inşallah ilk okul günü heyecanını:)))hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor:))inşallah okulu sever yavrun:))
türktaş geçmiş olsun canım.zaten bir mantar,bir de idrar yolu enfeksiyonundan tırsıyorum.belirti olsa neyse de,belirti de olmayabiliyor işte.çoook geçmiş olsun.
ve son günlerde cinsiyetleri öğrenenler çoğaldı:))hepinizi tebrik ederim kızlar.darısı biz öğrenemeyenlere.biz de tatlı heyecan sürüyor:))
merhabalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?