2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada çok geçmiş olsun canım fazla girmedim her iletiyi okuyamadım bir şeyden haberim olmadı.acil şifalar diliyorum.

ÇOOOOOK GEÇMİŞ OLSUN canım sanada. ayrıca teşekkür ederim.
şükürki o gittiğin doktor muayene etmişte çıkmış ortaya.. ya farkedilmeseydi.. sen sürekli kafa bi milyon dolaşıcaktın. yada Allah korusun bebeğine bulaşacabilirdi de. Rabbim korusun.

ESMAcım canım ben bulup buraya ekleyeyim olurmu.

Eki Görüntüle 257899 20 zincirle başladım ben, doğduğu zaman giyebilir.Eki Görüntüle 257900 Eki Görüntüle 257902 Eki Görüntüle 257906 Eki Görüntüle 257911 Eki Görüntüle 257912 Eki Görüntüle 257913 Eki Görüntüle 257917 Eki Görüntüle 257918 Eki Görüntüle 257919 Eki Görüntüle 257920 Eki Görüntüle 257921 Eki Görüntüle 257923

ANNEYİMBEN canım buldum... inşallah yardımcı olur.

ama bunu ördükten sonra nette dolaşırken bi yorum okudum ne kadar doğru bilmiyorum. bu modelin kullanışsız olduğunu yazmışlardı... yine de ben bundan 3 çift ördüm. kızıma büyük ördüm giydi, rahatta oldu. bilmiyorum neresi kullanışsız

ben gidip bi kahvaltımı yapayım.. sıcak sıcak bişeylerde içeyimde şu boğazım yumuşasın :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Herkese günaydın...
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun.
Hasta olanlara da çok çok geçmiş olsun.
Benim mide bulantıları bir haftadır attı,çok kötü oluyorum sanki başa döndüm yine.3 ay dolunca geçer derler bi de....

günaydın arkadaşlar
ne güzel güzel haberlerle başladık haftaya.seyf çok sevindim canım.allah hiçbirimize böyle korkular yaşatmasın.
uhde geçmiş olsun.dikkat et.sen 3 kişisin bir de:))))
anneyimben allah bize de gösterir inşallah ilk okul günü heyecanını:)))hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor:))inşallah okulu sever yavrun:))
türktaş geçmiş olsun canım.zaten bir mantar,bir de idrar yolu enfeksiyonundan tırsıyorum.belirti olsa neyse de,belirti de olmayabiliyor işte.çoook geçmiş olsun.
ve son günlerde cinsiyetleri öğrenenler çoğaldı:))hepinizi tebrik ederim kızlar.darısı biz öğrenemeyenlere.biz de tatlı heyecan sürüyor:))

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene

günaydınlar, mutlu sabahlar hepinize.
4 günlük tatilim sona erdi, evime döndüm dün gece. bebişime alışveriş yaptık babannemle. çok zevkliydi. tulumlar vs aldım. bir de park yatak aldık. Graco sweet princess.. renkleri çok tatlı pembiş pembiş..

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene

çok geçmiş olsun cnm bizi de haberdar et durumundan. dualarımız onunla

merhabalr

Yaaaaaaa çok geçmiş olsun.. inşallah hayırla güzel haberlerle 2 kişi olarak geri döner.

merhabalr

cnım geçmiş olsun inşallah kısa bi düre yatarak atlatır bu süreci dualarımız sizinle

merhabalr

çook geçmiş olsun. inşallah sorunsuz atlatır. dr yatarak ıstırahat verecektir. benimde geçen hafta oldu kanamam. hem de bayağı bi kanamydı. çok şükür bebişim iyi. 1 gün hastanede yattım. iğne yaptılar düşük olmasın diye. ve serumla destek sağlandı.ama kanamanın sebebi bulunamadı. hala kafama takılıyo neyin nesiydi bu diye. dr en son regl peryodundan olabilir dedi ama içim rahat etmedi. başka bi dra daha göründüm haftasonu o da bişe bulamadı.şimdi tekrar işime döndüm. Allahım hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.... ablan için ferah tutsun. benim drum şu ana kadar bişe olmadı bu dakdan sonra düşük için kokrma ıstırahatla önlem alırız dedi.bizi geşlişmelerden haberdar edersen seviniriz. tekrar geçmiş olsun

merhabalr

cnm Allah yardımcınız olsun en kısa sürede düzelir inş. Rabbim onuda bebeğinide korusun....

Günaydın kızlar. çalışanlara iyi iş günleri, ev hanımlarına iyi hafta başları, çocukları okula gidenlere kolaylıklar diliyorum.

essemayit ablanız için acil şifa diliyorum. umarım bebeğiyle sağlıklı bir şekilde döner. keske herkesten hep iyi saglıklı haberler gelse degil mi?

hep güzel hamiş haberleri duyarız umarım

pollyana eklediğin için tşk ederim. senin kızın olacakmıs. ilk cocugun da kızdı sanırım. ona arkadaş geliyor sevindi mi ?

kızlar bugün kontrolüm var umarım bende sağlıklı oldugunu ve cinsiyetini ögrenebilirim. :)

rica ederim canım ne demek:)
kızım daha bişeyin farkında değil teyzesi.. 2 yaşında ve şu sıralar inatlaşma, huysuzlaşma, söz dinlememe gibi huyları ile benim sabrımı denemekle meşgul:)) sadece göbeğimi gösterip orda bebek var, kardeş var diyorum oda öpüyor.. ama bilmeden tabi:)) pepee diye bi çizgi film var. orda pepee ve şila var. pepee ye pepe ama şila iiiişaaa diyo:))) hergün pepee ve şilayı çizdiriyor bana:))

İnşallah kontrolden güzel haberlerle dönersin

Son düzenleme:
Uhdecimm canım gecmis olsun tatlil ihlamurunn zararı olamaz ama fazlaya kaçma genede herseyim fazlası zarar hayirlisiyla atlatirsin
saol canım tşk.ederimmmm dikkat ederimmm fazla içmem bende...
çok saol canımmm ne kadr dikkat etsende yinede alıyosun bir yerden haberin olmadan geçer inş...
merhabalr

canım çok geçmiş olsun dualarımız ablanla inş. bebişyle birlikte döner aramızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…