- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.261
merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
tebrikler canım.. sende prenses annesi oluyorsun:)=gayemm
life84
=yasminka
=slnaras
=sutlucorek
Eki Görüntüle 257899 20 zincirle başladım ben, doğduğu zaman giyebilir.Eki Görüntüle 257900 Eki Görüntüle 257902 Eki Görüntüle 257906 Eki Görüntüle 257911 Eki Görüntüle 257912 Eki Görüntüle 257913 Eki Görüntüle 257917 Eki Görüntüle 257918 Eki Görüntüle 257919 Eki Görüntüle 257920 Eki Görüntüle 257921 Eki Görüntüle 257923
ANNEYİMBEN canım buldum... inşallah yardımcı olur.
ama bunu ördükten sonra nette dolaşırken bi yorum okudum ne kadar doğru bilmiyorum. bu modelin kullanışsız olduğunu yazmışlardı... yine de ben bundan 3 çift ördüm. kızıma büyük ördüm giydi, rahatta oldu. bilmiyorum neresi kullanışsız
canım oglum anaokuluna 5 yas grubuna gıdıyo gecen senede gıtmıstı cok sevıyo alalhtann :) darısı sızlerın basınaagünaydın arkadaşlar
ne güzel güzel haberlerle başladık haftaya.seyf çok sevindim canım.allah hiçbirimize böyle korkular yaşatmasın.
uhde geçmiş olsun.dikkat et.sen 3 kişisin bir de:))))
anneyimben allah bize de gösterir inşallah ilk okul günü heyecanını:)))hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor:))inşallah okulu sever yavrun:))
türktaş geçmiş olsun canım.zaten bir mantar,bir de idrar yolu enfeksiyonundan tırsıyorum.belirti olsa neyse de,belirti de olmayabiliyor işte.çoook geçmiş olsun.
ve son günlerde cinsiyetleri öğrenenler çoğaldı:))hepinizi tebrik ederim kızlar.darısı biz öğrenemeyenlere.biz de tatlı heyecan sürüyor:))
yuce rabbımden acıl sıfalar dılıyorum canım duaalrımız onunla bısey olmaz allahın ıznı ıleemerhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
ohhh sefan olsun bende bı ogrenebılsem cınsıyetını yarın ınsalalhhh park yatagı bende dusunuyorum ama rahat edebılırmı bılmıyorum canım yagünaydınlar, mutlu sabahlar hepinize.
4 günlük tatilim sona erdi, evime döndüm dün gece. bebişime alışveriş yaptık babannemle. çok zevkliydi. tulumlar vs aldım. bir de park yatak aldık. Graco sweet princess.. renkleri çok tatlı pembiş pembiş..
Merhaba kızlar,
Sonunda haftasonu bende öğrendim cinsiyetimizi,bir prenses daha geliyorrrr..
Benim içime o kadar kuvvetli bir şekilde erkek doğuyordu ki neredeyse %99 erkek diyordum. Gittiğim falcılar hep erkek olacak demişti, tüm belirtiler erkek gösteriyordu,çin falı diğer takvimler hepsi erkek diyordu,çok etkilenmişim demek ki kız olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Birde off erkek olacak,erkeklere göre hiç güzel kıyafet de yok, kızım olsa süsler püsler dolaştırım diye üzülüyordum,ay ben çok manyakmışım
Hiçbir hazırlık yapmadım, hiç birşey almadım daha ama meğerse sünnetini bile düşünmüşüm,baktığım bebek arabaları,odalar,kıyafetler hep erkek için
Neyse şimdi herşeye baştan başlayacağım
Eki Görüntüle 263309 Eki Görüntüle 263310 Eki Görüntüle 263311
kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh
sağol canım benim..semracım masallah kuzuna tatlım ne kadarda tatlı kucuk abla oluyo yerım onu ben ya cok cok op benım ıcın defne hanımı
bu eltiler böyle işte maalesef. ben elticiğimle uzun süredir görüşmüyordum zaten. cinsiyet meselesinde aramıştı tel.da konuşmuştuk işte. sonra tekrar ne tel.da ne de yüzyüze hiçbir şekilde konuşmadık görüşmedik. zaten gelip gitmiyoruz da. eşim de abisiyle pek anlaşamıyor zaten. mesafeliyiz yani. diyorum ya ev aldık 2 ayı geçti taşınalı, hala gelmediler daha. evimizin yolunu bilmiyorlar. böyle insanlarla ne paylaşabilirimki. zaten art niyetli kimse gelmesin evime daha ii. onunda 1 ay fln var cinsiyetinin bekki olmasına sanırım. ne hali varsa görsün. bence sen de eltine alınmakta haklısın. hassasız sonuçta şu ara. kıskançlar işte nolcaaaaak
ben ilk gelinim 2 tane bekar kaynım var biri benle yaşıt biri ortasona gidiyo kaynanam 40 yaşından sora doğurmuşbenimde 2 eltim olcak aman olsun allahtan görümce yok odaha kötü...bu insanlar ne ister ya birbirlerinden bu kıskançlık ne..ben herzaman herkese dua ederim allah benden fazla seni mutlu etsin die...hayatta kimseyi kıskanmadım eşim hariç
amanda aman bi esmer güzeli daha gelmiş.. oyy maşallah senin gülüşüneEki Görüntüle 263316 Eki Görüntüle 263317
çok kıskandım sizi bende yeğenimin resmin koyayım bari dedim. Buda benim PRENSESİM SENANUR .
teşekkürler canım sağolasın. darısı başına.berkerdem cnm dualarımız seninle umarım hiç bişeycik olmadan atlatırsın. polyy cim hakikaten prenses çok güzelmişanneyim ben cnm arda paşayada maşallah dünya yakışıklısı allah bağışlasın
polayannnaa kızına maşallaaah. O nasıl gözler öyle cin gibiesmer güzeli yaaaaa
anneyim ben seninde oğluşuna maşllah çok can yakacak bu çocuk söyliyeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?