2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene

Ayy cnm dualarımız onla Rabbim bebeğiyle sağlık versin bizi haberdar et nolur

Son düzenleme:

canım sagol hemen ıplerımı alıcam gıyer ya neden gıyemesın kı ogluma gıydırmıstım ben patıkkk

canım oglum anaokuluna 5 yas grubuna gıdıyo gecen senede gıtmıstı cok sevıyo alalhtann :) darısı sızlerın basınaa

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
yuce rabbımden acıl sıfalar dılıyorum canım duaalrımız onunla bısey olmaz allahın ıznı ılee

ohhh sefan olsun bende bı ogrenebılsem cınsıyetını yarın ınsalalhhh park yatagı bende dusunuyorum ama rahat edebılırmı bılmıyorum canım ya

yenı prensesımız daha gelıyo demek hayırlı olsun canım alalhtan daha gec ogrenmemıssın sımdı bastan degıssende bısey olmazz :))

semracım masallah kuzuna tatlım ne kadarda tatlı kucuk abla oluyo yerım onu ben ya cok cok op benım ıcın defne hanımı

kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh

Eklentiler

• $arda.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
kızlarrr,kuzularınız çok tatlı,binbir kere maşallahikisine de bayıldım.allah kendileri gibi,bahtlarını da güzel eylesin:)))bu güzellikle peşlerinden çooook koşan olacak

semracım masallah kuzuna tatlım ne kadarda tatlı kucuk abla oluyo yerım onu ben ya cok cok op benım ıcın defne hanımı
sağol canım benim..

Eki Görüntüle 263309 Eki Görüntüle 263310 Eki Görüntüle 263311
kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh

yaw bu yakışıklıyı okulda hemen kaparlar benden sölemesi:)
maşallah çook yakışıklı Esmacım yaa tabi sende ayrı bi güzelsin.
benimki esmer güzeli, seninki sarışın yakışıklı..
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. İçinde bizlere de.
bahtları güzel olsun inşallah

Teşekkür ederim kizlar hepinize tektek sagolun yüce Rabbim bütün evlatlarımızı korusun acısını göstermesin

Semracim bakarsın dünür oluruz :) biz kızımızı beğendik e sizde bizi begenmissiniz :))

Aynen bende Allaha havale ediyorum.
saful yalnız bende 3 görümce var 3ü de birbirinden tatlı desem :)) inanki görümcelerimde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım çok şükür. ben onları sever sayarım onlar da beni. ama eltide hep kıskançlık hep bi çekememe vardı. umursamıyodum çünkü benim için önemli bi insan değil. ama doğmamış yavruma kıskançlık yapmasına tahammül edemiyorum

berkerdem cnm dualarımız seninle umarım hiç bişeycik olmadan atlatırsın. polyy cim hakikaten prenses çok güzelmiş anneyim ben cnm arda paşayada maşallah dünya yakışıklısı allah bağışlasın

polayannnaa kızına maşallaaah. O nasıl gözler öyle cin gibi esmer güzeli yaaaaa
anneyim ben seninde oğluşuna maşllah çok can yakacak bu çocuk söyliyeyim:))

Eki Görüntüle 263316 Eki Görüntüle 263317

çok kıskandım sizi bende yeğenimin resmin koyayım bari dedim. Buda benim PRENSESİM SENANUR .
amanda aman bi esmer güzeli daha gelmiş.. oyy maşallah senin gülüşüne pek tatlı bu tombik:)

teşekkürler canım sağolasın. darısı başına.
polayannnaa kızına maşallaaah. O nasıl gözler öyle cin gibi esmer güzeli yaaaaa
anneyim ben seninde oğluşuna maşllah çok can yakacak bu çocuk söyliyeyim:))

PİLEOcum çok sağol canım. eminim seninde çook yakışıklı bi oğluşun olacak Allahın izniyle.
Ayyy Allahım nasip eder inşallah o günleri görmeyi. ilerde bebişlerimizin fotolarını koymak nasip olsun.

Teşekkür ederiz teyzeleri . Fotoğraf çektirirken hiiiiiiiiiii diye dişlerini gösterir bizimki bide saçları uzasa daha bi fıstık olucak ama yok maalesef

Herkese Selam bende müjdeli haberler vermek için yazacaktım, ama geçmişi okuyayaımda öyle yazayım dedim ve Berkerdemi duyunca çok üzüldm, Rabbim ona hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,

Dün ben buradan çıktıktan sonra balık tavsiyeleri devam etmiş, Mezgit ve somona karar kılıdım, ilk onları deneyeceğim...

Uhde ve Pollyanna sizlerede çok eçmiş olsun, Ben cumadan beri grip nezleyim,hala atlatamadım....

Polyanna ve Anneyimben maşaAllah çocuklarınız çok tatlı, Rabbim onların gelinliğini,damatlığınıda göstersin sizlere, darısıda bizlere,

ve bana gelince kontrolüm yarındı ama ben hem çok zayıflamam hemde hasta olmam sebebiyle dün teyzemi aradım ve bu sabah saat sekizde doktorumun yanındaydım, bebişimi gördüm, bebeğim ya nasılda büyümüş ve kıpır kıpırdı, sağlığı ve gelişimi çok iyi dedi, ben onu öyle seyredalmışım ki doktorum bir oğlun olacak demez mi, sağlığından endişe duyduğumdan cinsiyetini sormak aklma bile gelmemişti, ama hemen ardından ama kesin olmayabilir dedi,... hayırlısı yaa sağlıklı olsun da, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…