2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın erkek annelerine bi tane daha katıldı . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini . Bu arada geçmiş olsun

masivacım güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım.
maşallah cinsiyetleri öğrenen geliyor:) tebrikler canım.. valla kız olsun erkek olsun hayırlı evlat olsun.
iz henüz kimseye söylemedik benim ailem dışında. onlara da zaten kesin kız demedik. çünkü doktorda kesin konuşmadı. kesinleştiğinde söyleriz.

şimdi dikkatimi çektide arabayla oynayan bebek smileyi varda, niye bebekle oynayan smiley yok((

Son düzenleme:
POLLYANNA,,,PRENSESİNçok tatlı maşallah...
ANNEYİMBEN,,,OĞLUŞUNda acayip tatlı cidden çok can yakacak maşallah...
SLNARAS,,,YİĞENİNde çok şekermiş gözler çekik galiba bıcır bıcır maşallah...

BERKERDEM,,,
canım dualarımız seninle gerçekten çok üzüldüm inş bebeğin seni bırakmaz herşey yoluna girer ALLAHIM sana bağışlasın yawrunu....(AMİNNNNNN)

MASİVİA,,,
PAŞANgeliyor galiba ....hayırlı olsun cnm....
kızlar cinsiyet öğrenen herkesin gözü aydın ...hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun bi an önce atlatırsınız inş...

kızlar doktor kontrolüme gidemiyorum (
bebişimi göremicem. çünkü iş yerimdeki yöneticim sorun cıkardı.
forumda çalışan bayanlar doktor kontrollerinizde veya gebelliğinizden ötürü sizlerde sorun yaşıyor musunuz ?
cok merak ettim cünkü bana basında beri stres yasatıyorlar da. yine de eşimin desteği ve bebeğime zarar vermiyim
diye iş sorunlarını ıkınci plana atıyorum. sağlıklı mı diye cok endişelerim vardı ve bugun ıcın cok heveslenmiştim bogazım
düğüm düğüm iş ortamı bi de aglıcam aglayamıyorum.

çok tşk ederim canım allah hepimize sağlıklı güzel haberler aldırsın en önemlisi sağlık...

aaaa yani hamile birine kontroller için izin vermek zorundalar bi kere. Ben çok şükür sorun yaşamıyorum o konuda ama çok acayip bi patronum var çok iyi biri ama kafası değişik çalışıyo bizide yoruyo bebekten sonra belki yarım gün çalışırım dedim ama artık uğraşmak istemiyorum bebişim büyüsede raporumuzu alıp gitsek evimize

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene

çok geçmiş olsun emin ol dualarımız onunla hepimiz bir şekilde aynı şeyleri yaşıyorum zaten korkuyordu yanlış hatırlamıyorsam allah yardımcısı olsun yanında olsun geçip gider inşallah.haber alırsan bize de yaz canım mutlaka.

haklısın canım bazen bende öyle diyorum. ilk baslarda hamileligimde son haftalara kadar calıssam dıyordum. hiç de öyle olmuyormus. şimdi de 7 ayım dolsun da izne ayrılıyım rahat kontrolume de giderim stres yaşatacak kimse de kalmaz. rahat ederler artık . sanırım muhasebeciymişsin. benim mühendislik oldugundan bayan için zorken hamile bir bayan ıcın cok daha zordu. geri görev istememle herşey basladı. kimsenin işine gelmedi. insan emek harcadıgı yerden bu tür bir haksızlık görünce cok canı sıkılıyor. bebeğimi düşünmesem cok daha sıkardım canımı sanırım. daha öncede yaşadıgım haksızlıklarda cok moralim bozuluyordu şimdi hamileyken yaşadıgım için cok üzülüyorum ama insan bebeğini, işini, ekmeğini, eşini herşeyi düşünüyor.

evt ister istemez sinirleniyo insan yerime birini alıcaklar bekliyorum gelsede işleri onun başına yıksam diye . bende inş. firmasında çalışıyorum patronum bazen alakam olmayan işler söylüyo yakında bende inş. mühendis olurum artık. Zaten mühendislerine yaptıramıyo bana yaptırıyo çok hoşuna gidiyo bu durum. ama ben deli oluyorum

Teyzeleri TSK ederiz güzel yorumlarınız için

Cinsiyetini öğrenen arkadaslar çok sevindim darısı basımıza

Mavisa canım somon ağır gelir bence mezgit güzel ama dil balığını kesinlikle denemelisin

tşk ederim canım.evet cinsiyetimiz kesinleşti.sen bilirsin ama bence gitmen de fayda var iltihap olabilir bizim idrar kanalımız kısa olduğu için çok çabuk enfeksiyon alabiliyoruz.gebelikten dolayı vücudumuz da şu an çok hassas.büyük ihtimal idrar testi ister iltihap için,sen de talep edebilirsin aslında.akıntına da bakmasın da fayda var çünkü benim kaşıntım bazen hiç olmuyordu.

Ay bu bebişlerin hepsi birbirinden tatlı, hepsi daha bebiş sayılır:) Hepsine 40 bin kere maşşallah, bayıldım.

Slm kızlarrrr....bende böyle yakışıklı güzel bebeişleri görünce hemen doğurasım geldi...Maşallah diyorum hemen...:)))) Artık bende kızımın hareketlerini net bir şekilde hissedebiliyorum:)) Çok hareketli değil amaaaa hareketlendiğinde de annesine rahat vermiyor:))))) OOOFFFF zaman sağlıkla güzellikle hemen geçsin istiyorum:))))

kızlar merhaba bende mayıs /2011 annesiyim elimde bebedorun elektrikli pompası var hediye geldi kullanmadım satmak istiyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…