- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.281
herkese selam bende müjdeli haberler vermek için yazacaktım, ama geçmişi okuyayaımda öyle yazayım dedim ve berkerdemi duyunca çok üzüldm, rabbim ona hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,
dün ben buradan çıktıktan sonra balık tavsiyeleri devam etmiş, mezgit ve somona karar kılıdım, ilk onları deneyeceğim...
Uhde ve pollyanna sizlerede çok eçmiş olsun, ben cumadan beri grip nezleyim,hala atlatamadım....
Polyanna ve anneyimben maşaallah çocuklarınız çok tatlı, rabbim onların gelinliğini,damatlığınıda göstersin sizlere, darısıda bizlere,
ve bana gelince kontrolüm yarındı ama ben hem çok zayıflamam hemde hasta olmam sebebiyle dün teyzemi aradım ve bu sabah saat sekizde doktorumun yanındaydım, bebişimi gördüm, bebeğim ya nasılda büyümüş ve kıpır kıpırdı, sağlığı ve gelişimi çok iyi dedi, ben onu öyle seyredalmışım ki doktorum bir oğlun olacak demez mi, sağlığından endişe duyduğumdan cinsiyetini sormak aklma bile gelmemişti , ama hemen ardından ama kesin olmayabilir dedi,... Hayırlısı yaa sağlıklı olsun da, rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
günaydın arkadaşlar
ne güzel güzel haberlerle başladık haftaya.seyf çok sevindim canım.allah hiçbirimize böyle korkular yaşatmasın.
uhde geçmiş olsun.dikkat et.sen 3 kişisin bir de:))))
anneyimben allah bize de gösterir inşallah ilk okul günü heyecanını:)))hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor:))inşallah okulu sever yavrun:))
türktaş geçmiş olsun canım.zaten bir mantar,bir de idrar yolu enfeksiyonundan tırsıyorum.belirti olsa neyse de,belirti de olmayabiliyor işte.çoook geçmiş olsun.
ve son günlerde cinsiyetleri öğrenenler çoğaldı:))hepinizi tebrik ederim kızlar.darısı biz öğrenemeyenlere.biz de tatlı heyecan sürüyor:))
Eki Görüntüle 263309 Eki Görüntüle 263310 Eki Görüntüle 263311
kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh
kızlar doktor kontrolüme gidemiyorum(
bebişimi göremicem. çünkü iş yerimdeki yöneticim sorun cıkardı.
forumda çalışan bayanlar doktor kontrollerinizde veya gebelliğinizden ötürü sizlerde sorun yaşıyor musunuz ?
cok merak ettim cünkü bana basında beri stres yasatıyorlar da. yine de eşimin desteği ve bebeğime zarar vermiyim
diye iş sorunlarını ıkınci plana atıyorum. sağlıklı mı diye cok endişelerim vardı ve bugun ıcın cok heveslenmiştim bogazım
düğüm düğüm iş ortamı bi de aglıcam aglayamıyorum.
merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
TURKTAŞcım canım tebrikleryakışıklı prensin geliyormuş.
aaaa yani hamile birine kontroller için izin vermek zorundalar bi kere. Ben çok şükür sorun yaşamıyorum o konuda ama çok acayip bi patronum var çok iyi biri ama kafası değişik çalışıyo bizide yoruyo bebekten sonra belki yarım gün çalışırım dedim ama artık uğraşmak istemiyorum bebişim büyüsede raporumuzu alıp gitsek evimize
işte bu benim minik cadım:) maşallah demeden geçmeyin olurmu. BU CADI KIZIN ADI DA DEFNE:)
haklısın canım bazen bende öyle diyorum. ilk baslarda hamileligimde son haftalara kadar calıssam dıyordum. hiç de öyle olmuyormus. şimdi de 7 ayım dolsun da izne ayrılıyım rahat kontrolume de giderim stres yaşatacak kimse de kalmaz. rahat ederler artık . sanırım muhasebeciymişsin. benim mühendislik oldugundan bayan için zorken hamile bir bayan ıcın cok daha zordu. geri görev istememle herşey basladı. kimsenin işine gelmedi. insan emek harcadıgı yerden bu tür bir haksızlık görünce cok canı sıkılıyor. bebeğimi düşünmesem cok daha sıkardım canımı sanırım. daha öncede yaşadıgım haksızlıklarda cok moralim bozuluyordu şimdi hamileyken yaşadıgım için cok üzülüyorum ama insan bebeğini, işini, ekmeğini, eşini herşeyi düşünüyor.
Herkese merhabalar. sağlıklı ve huzurlu bir haftamız olsun...
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın...
Çok geçmiş olsun. Ablanız için bol bol dua ediyoruz. Herşey yoluna girer inşallah. Bbeişini ona bağışlasın...
canım evine hoşgeldin. oh oh bebişe eşyalar alınmaya başlanmış vallahi ben kıyafet ve eşyaya başlamadım. komik ama banyo için mavi renkte kova ve tas aldım. İnşallah sağlıkla yıkandığınıda görürüm bebişimin...
Geçmiş olsun canım.
Bebeğinin cinsiyetinide öğrenmişsin gözün aydın. Benimde ara ara akıntım oluyor. Bilmiyorum birdahaki ay randevumumu beklesem yoksa gitsemmi.
Çok sık hapşırıyorum ve bu yüzden idrar kaçırmamda oluyor. ve çamaşırım çok sık kirleniyor. Kaşıntım fln yok. İltihapmı çözemiyorum. İltihap varmı diye idrar testimi yapıyorlar?
Eki Görüntüle 263309 Eki Görüntüle 263310 Eki Görüntüle 263311
kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?