- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 44
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.301
Herkese Selam bende müjdeli haberler vermek için yazacaktım, ama geçmişi okuyayaımda öyle yazayım dedim ve Berkerdemi duyunca çok üzüldm, Rabbim ona hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,
Dün ben buradan çıktıktan sonra balık tavsiyeleri devam etmiş, Mezgit ve somona karar kılıdım, ilk onları deneyeceğim...
Uhde ve Pollyanna sizlerede çok eçmiş olsun, Ben cumadan beri grip nezleyim,hala atlatamadım....
Polyanna ve Anneyimben maşaAllah çocuklarınız çok tatlı, Rabbim onların gelinliğini,damatlığınıda göstersin sizlere, darısıda bizlere,
ve bana gelince kontrolüm yarındı ama ben hem çok zayıflamam hemde hasta olmam sebebiyle dün teyzemi aradım ve bu sabah saat sekizde doktorumun yanındaydım, bebişimi gördüm, bebeğim ya nasılda büyümüş ve kıpır kıpırdı, sağlığı ve gelişimi çok iyi dedi, ben onu öyle seyredalmışım ki doktorum bir oğlun olacak demez mi, sağlığından endişe duyduğumdan cinsiyetini sormak aklma bile gelmemişti , ama hemen ardından ama kesin olmayabilir dedi,... hayırlısı yaa sağlıklı olsun da, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
kızlar doktor kontrolüme gidemiyorum(
bebişimi göremicem. çünkü iş yerimdeki yöneticim sorun cıkardı.
forumda çalışan bayanlar doktor kontrollerinizde veya gebelliğinizden ötürü sizlerde sorun yaşıyor musunuz ?
cok merak ettim cünkü bana basında beri stres yasatıyorlar da. yine de eşimin desteği ve bebeğime zarar vermiyim
diye iş sorunlarını ıkınci plana atıyorum. sağlıklı mı diye cok endişelerim vardı ve bugun ıcın cok heveslenmiştim bogazım
düğüm düğüm iş ortamı bi de aglıcam aglayamıyorum.
çok tşk. canımm geçse şu illet hastalık bir rahatlasam artıkkk offff çok kötü yahuuuHerkese Selam bende müjdeli haberler vermek için yazacaktım, ama geçmişi okuyayaımda öyle yazayım dedim ve Berkerdemi duyunca çok üzüldm, Rabbim ona hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,
Dün ben buradan çıktıktan sonra balık tavsiyeleri devam etmiş, Mezgit ve somona karar kılıdım, ilk onları deneyeceğim...
Uhde ve Pollyanna sizlerede çok eçmiş olsun, Ben cumadan beri grip nezleyim,hala atlatamadım....
Polyanna ve Anneyimben maşaAllah çocuklarınız çok tatlı, Rabbim onların gelinliğini,damatlığınıda göstersin sizlere, darısıda bizlere,
ve bana gelince kontrolüm yarındı ama ben hem çok zayıflamam hemde hasta olmam sebebiyle dün teyzemi aradım ve bu sabah saat sekizde doktorumun yanındaydım, bebişimi gördüm, bebeğim ya nasılda büyümüş ve kıpır kıpırdı, sağlığı ve gelişimi çok iyi dedi, ben onu öyle seyredalmışım ki doktorum bir oğlun olacak demez mi, sağlığından endişe duyduğumdan cinsiyetini sormak aklma bile gelmemişti , ama hemen ardından ama kesin olmayabilir dedi,... hayırlısı yaa sağlıklı olsun da, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Eki Görüntüle 263309 Eki Görüntüle 263310 Eki Görüntüle 263311
kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh
Kızlar ben hiç balık sevmem, doktor mevsimi mutlaka taze yemelisin diyince, gittim taze deniz balıklarından çipura vardı, geçen hafta ondan yaptım fırında, bu hafta da levrek yaptım, ikisi de güzeldi ama ben levreği daha çok sevdim, hiç kokmadı. Ve fırında balık acaip pratikmiş yahu, bundan sorna hep yerim herhalde, rahatsız olan olmazsa tarif de verebilirim.
bazı iş yerlerinde problem çıkarıyolar hiçyok yerden gıcık oluyorum bende anlayışsız insanlar.. çok şükür benim çalışıtğım iş yerinde böyle problemler olmuyor ama ben yinede hafta sonuna denk getiriyorum kontrollerimi çok acil bir durum olursa hafta içi izin alırım diye düşünüyorum... ssk'lı çalışan hamile bir bayanın ayda 1 kez dr. gitme izni varr mecbur bunu vermek zorunda işveren canım izin almadan o hakkını kullanabilirsin aynı zamanda sıkma sen yinede canını inş. insafa gelirler...
fırında levrek yapan arkadaşlar tarif verebilir mi hiç yapmadım da :)
sağol canım. evet o izni biliyorum aslında ama bu ayda bir sgk nın verdiği izin için kural nedir? tam gün mü veriyor yarım yarım ayda iki kullanılıyor mu? bir de bu hakkı kullanmak yine izin alcagın iş yerine basvuru yaparak belli oluyor öyle mi?
Ben de hafta sonu fırında palamut yaptım,çok güzel oldu tavsiye ederim.Büyük balıklar fırında çok güzel oluyor.Ben zaten kızartma ağır olduğu için yemiyorum.Ama hafta bir mutlaka balık yemeliyiz.
amin canım amiiin, Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinberkerdem inşlh herşey yolundadır canım ,dualarımız seninle,,,Allah yardımcın olsun canım...:90:
masivacımmm tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
Bunun tarifini lachesis verebilirim demişti, lachesis canım sana özelden mesaj atmıştım, ama gelmedi sanırım,i bende tarifi istiyorumfırında levrek yapan arkadaşlar tarif verebilir mi hiç yapmadım da :)
canım ya tam bende yazarken sen tarifi vermişsin bile, tşk ederimSağol canım onu da deniyim.
Canım levrekleri al, bir kişiye bir tane yetiyor. Aldığın yerde balıkçıya söyle temizlesin, ben kafasını falan da attırıyorum, hiç hoşlaşmıyorum.
Sonra temizlenmiş levrekleri al evde sen de yıka, sonra fırın tepsisine yağlı kağıt ser ya da zeytin yağıyla yağla, balıkları tepsiye koy, üstlerine bir çizik at. içlerine, üstlerine zeytinyağı ve tuz koy, üzerlerine limon sıkıp bir limon dilimleri koy, soğan da kayabilirsin ama bense soğansız çok daha lezzetli. Sonra üzerini folyoyla kapla, 200-250 derecede ısttığın fırına koy.
20 dakika sonra folyoyu kaldır, üstlerini kızart. 40 dakika sonra pişmiş oluyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?