2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözünaydın çok sevindim iyi olmanıza.sağlıkları her şeyden önemli dediğin gibi cinsiyet benim de aklıma gelmedi dr söyleyene kadar hiç sormadım da.tek derdimiz yavrularımız iyi olsun.allahım onları bizlere kavuştursun inşallah sağsalim.

Beni tebrik eden ve güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma tşk ederim, Rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

bende 2 gündür alt tarafımda ağırlık gibi hissediorum sanki bebek orda oturuyomuş gibi ani kalkışlarımda da batma gibi oluo umarım normal şelerdir

Kızlar ben hiç balık sevmem, doktor mevsimi mutlaka taze yemelisin diyince, gittim taze deniz balıklarından çipura vardı, geçen hafta ondan yaptım fırında, bu hafta da levrek yaptım, ikisi de güzeldi ama ben levreği daha çok sevdim, hiç kokmadı. Ve fırında balık acaip pratikmiş yahu, bundan sorna hep yerim herhalde, rahatsız olan olmazsa tarif de verebilirim.

bazı iş yerlerinde problem çıkarıyolar hiçyok yerden gıcık oluyorum bende anlayışsız insanlar.. çok şükür benim çalışıtğım iş yerinde böyle problemler olmuyor ama ben yinede hafta sonuna denk getiriyorum kontrollerimi çok acil bir durum olursa hafta içi izin alırım diye düşünüyorum... ssk'lı çalışan hamile bir bayanın ayda 1 kez dr. gitme izni varr mecbur bunu vermek zorunda işveren canım izin almadan o hakkını kullanabilirsin aynı zamanda sıkma sen yinede canını inş. insafa gelirler...

çok tşk. canımm geçse şu illet hastalık bir rahatlasam artıkkk offff çok kötü yahuuu
Eki Görüntüle 263309 Eki Görüntüle 263310 Eki Görüntüle 263311
kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh

maşallahh canım çok tatlı Allahım nazarlardan esirgesin çok tatlı oğluşunnn

İyi akşamlar kızlar
O kadar yoğunumkii, çok yoruldum
geçmişi okuyacak vaktim yok okuyamıyorum şöyle bir girip çıkayım dedim
Rahatsız olanlar varmış sanırım çok geçmiş olsun.
Masivacığım tebrik ederm sanada bir paşa geliyor.
İş yerindeki sorunlardan bahsetmişsiniz, yaramı kanattınız., aynı sorunları bende yaşıyorum. Vermek zorunda ama yinede iş yeriyle problem yaşamamak adına susmak zorunda kalıyoruz allah yardımcımız olsun.
Bugün oğluma yeni ciciler aldımmm akşam fırsat bulursam resimlerini çekip ekleyeceğimmm

Ben de hafta sonu fırında palamut yaptım,çok güzel oldu tavsiye ederim.Büyük balıklar fırında çok güzel oluyor.Ben zaten kızartma ağır olduğu için yemiyorum.Ama hafta bir mutlaka balık yemeliyiz.

sağol canım. evet o izni biliyorum aslında ama bu ayda bir sgk nın verdiği izin için kural nedir? tam gün mü veriyor yarım yarım ayda iki kullanılıyor mu? bir de bu hakkı kullanmak yine izin alcagın iş yerine basvuru yaparak belli oluyor öyle mi?

SEFY cim gözün aydın stresten kurtulmuşsun çok şükür.

UHDEcim çok geçmiş olsun sana da. Dikkat et kendine.

Pollyannacım ve AnneyimBen bebişleriniz çok tatlı maaş.

Masivacım gözün aydın.

berkerdem inşlh herşey yolundadır canım ,dualarımız seninle,,,Allah yardımcın olsun canım...:90:

masivacımmm tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,

bildiğim kadarıyla canım tam gün çalışan ssk lı için 1 gün verliyor ama yarım günde kullanılıyomu onu hiç bilmiyorum int. araştır istersen tabiiki iş yerinde yetkiliyle görüşmen yeterli sanırım....

Ben de hafta sonu fırında palamut yaptım,çok güzel oldu tavsiye ederim.Büyük balıklar fırında çok güzel oluyor.Ben zaten kızartma ağır olduğu için yemiyorum.Ama hafta bir mutlaka balık yemeliyiz.

Sağol canım onu da deniyim.

fırında levrek yapan arkadaşlar tarif verebilir mi hiç yapmadım da :)

Tarifi sildim canı çeken olmasın diye, isteyen özelden sorabilir.:)

Son düzenleme:
berkerdem inşlh herşey yolundadır canım ,dualarımız seninle,,,Allah yardımcın olsun canım...:90:

masivacımmm tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
amin canım amiiin, Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

fırında levrek yapan arkadaşlar tarif verebilir mi hiç yapmadım da :)
Bunun tarifini lachesis verebilirim demişti, lachesis canım sana özelden mesaj atmıştım, ama gelmedi sanırım,i bende tarifi istiyorum

canım ya tam bende yazarken sen tarifi vermişsin bile, tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…