2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oncelikle Berkerdem'cim, insallah guzel haberlerle donersin, cok gecmis olsun, bebisini saglikla kucagina alirsin insallah gunu geldiginde...

Pollyannaa ve anneyimben, cocuklariniz masallah cok sekerler, Allah nazarlardan korusun tum yavrucuklari, bu arada benim kizimin adi da Defne :))

Uhde'cim gecmis olsun canim, kendine iyi bak, insallah carcabuk atlatirsin hastaliklari, bebislerini oksa yerime :))

Masiva'cim canim senin adina cok sevindim, pasani saglicakla kucagina almani dilerim canim, masallah....

Turktas'cim canim senin de pasan geliyormus, hayirli olsun, saglikla gelsin insallah...

merhaba güzel anneler...
hasta arkdaşlar acil şifalar diliyorum sizlere, cnsiyetleri netleşenleride tebrik ediyorum.

haftasonu 2li test kan sonuçlarımı aldım çok şükür herşey çok çok iyi. pıtırcığımızda gördüm maşallahı vardı kocaman olmuş anasının kuzusu
cinsiyetimizi netleştiremedik doktorum çok kararsız kaldı sonraki kontrole söyleyim dedi. ilk erkek gibi demişti ama ben bu sefer pipisini göremedim daha çok kıza benzettim ben anlıcağınız bzim cinsiyet işi karıştı bu hafta. 1 ay sonra görcez inşallah.
oda takımına ve arabasına baktık bu hafta fiyat aldık. cinsiyeti netleştirirsek hemen siparişi vercez. okadr güzelki erkekse eğer gemici odası olcak beşiği gemi şeklinde falan okadr güzelki, kız olursada barbi bebek odaları gibi bi oda takımı beğendim. hee bide yatak odası için küçük beşik aldım eski hasır beşiklerin bebek arabası şeklinde modernize edilmiş hali tekerlekli falan istediğin yere taşı. ayy çok güzel bişeymiş bebek alışverişi....

Lugesma canım ne güzel ya, şimdiden bakmaya başlamışsınız, benim günlerin öyle yoğun geçti ki daha hiçbirşey bakamadım, alamadım,

Benimde gönlüm şu beşiklerde, nerde bulabilirim bilmiyorum, beş yaşına kadar kullanabileceği bir beşik, birde yan tarafı indirilebildiği için ben yatağıma yanaştırmak istiyorum, sanki birleşikmiş gibi, ama ayrı ve uyandığında hemen alabilmek, ve emzirdikten sonra kusup kusmadığını kafamı çevirdiğim an görmek istiyorum...

Son düzenleme:

aynen senin gibi düşünüyorum ya yanımda yatırıcam yada korkuluğu çıkarıp yatağa yanaştırıcam o yüzden bende böyle birşey almak istiyorum ben uyandığımda ilk onu görücem oda beni görücek

masiva kullanışlı bişeye benziyo. gönlüne göre bişi bulursun inş.

bnm gönlüm hep bu tarzda bişeyden yanaydı bundan alcam siparişini verdim ama bekliyoruz şimdi cinsiyeti netleştirelim ona göre dizayn etcekler...dışı bu resmdekinin aynısı. ayy düşünüyorumda bnm kuzucuğum yatcak içinde çok hycanlanıyorum....

Son düzenleme:
selam hanımlar uzun süredir giremiodum modem arızalıydı v.s. lugesmacım bakıyorumda beşikler bakmaya başlanmış maşallah hızınıza. daha biz bişey bakamadık. cinsiyetimiz kesin olarak belli deil doktorumuz %60 kız dedi şimdilik. değişirmi bilmem. hayırlısı... tam olarak belli olsun inşallah o zaman başlarız bizde

Merhaba kızlar işe başlayınca yoruluyorum gelip yatıyorum geçmişi okuyamadım çocuklarınızın resimleri süper çok canlar yakarlar maşallah
Bekeredeme çok üzüldüm belki takip edemem nolur haberlerini verirsiniz Allah yardımcısı olsun
H.sonu düğündeydik kızım ilk defa düğün gördü eşimde eğlenirken birden durgunlaştı noldu niye böylesin dedim bişeyoldu sandım demezmi kara kara düşünüyorum ben
bu kızı vericem diye güldürdü beni daha yüzünü görmeden derdine düştü gülme kız babası olmak zor diyo eve gelincede karar verdim daha çok çalışıp büyük bir
ev alalımda ben damadımı içgüvey alcam diyo gülsem mi dinlesemmi şaşırdım kıyamam daha neleri düşünüyor yavrum

çok güzel ya bayıldım. bende isterim böle bişey ama 6 ay sonra sığmamaya başlıcak. sonra nereye koycam ben bunu. koycak muhafaza etcek yerim yokki. katlanmıyodurda bu demi lugesma?

Bu beşiği 6 ay kulanıyormuşuz bebek büyük olursa 4ay çok güzel süper ama hiç kullanışlı değil ben ahşap beşik alcam sonra oda yapcam park yataklarda
güzel ama eşim dinlemiyor ben prensesimi muşambada yatırmam diyo

Bu çok hoşmuş ne alem kocan var senin çok güldüm valla onuda mı gruba alsak acaba

cnm süper bende bunlardan alcam bide bir marka buldum zeki bebe mobilya diye interenet sitesi de var ve çok güzel
hem çok kullanışlı ilerde oda yapcam ondan şimdilik bunu alıcam

Bu çok hoşmuş ne alem kocan var senin çok güldüm valla onuda mı gruba alsak acaba

eşim çok komiktir üstteki düğün yorumumu okudunmu valla güldürüyo beni insanın ömrünü uzatır şanslıyım

çok güzel ya bayıldım. bende isterim böle bişey ama 6 ay sonra sığmamaya başlıcak. sonra nereye koycam ben bunu. koycak muhafaza etcek yerim yokki. katlanmıyodurda bu demi lugesma?

nurun katlanabiliyor ve sallanıyor o kadr sevmliki. kullanışsız ewet bizaman sonra kenara taşıncak ama çok hevesimz vardı bunda eşiminde benmde. oda takımını yaptıracaz 6 aydan sonra ordaki beşiğine artık:) beşiğide büyüebilenlerden yaptırcam ilerdede kullanabilsin genç odası gibi.

cnm süper bende bunlardan alcam bide bir marka buldum zeki bebe mobilya diye interenet sitesi de var ve çok güzel
hem çok kullanışlı ilerde oda yapcam ondan şimdilik bunu alıcam
bende odayı şimdi yapmak istemiyorum,anneme kalsa bizim adetimizde beşik günü var, o zaman torununa bebek odası yapacakmış, kesinlikle olmaz dedim, Çünkü bebeğimin doğar doğmaz herşeye sahip olmasını istemiyorum, doğar doğmaz herşeye sahip olan çocuk maalesef doyumsuz, şükürsüz oluyor, onlara iyilik yapacağız derken en büyük zararı vermiş oluyoruz, ben inşaAllah bebişim 3-4 yaşına girdiğinde sana oda alacağız dediğimde o heyecanı mutluluğu yaşaşın istiyorum, birlikte gidelim, bakalım alalım, yani hem varlığı hem yokluğu bilsin istiyorum bebişimin, İnşaAllah onu istediğim gibi hayıylı bir evlat olarak yetiştirebilirim

Canım bende ilk kızımda çalışırken patronla sorun yaşıyordum. ve aynı senin gibi ilk zamanlar işim rahat son aya kadar çalışırım diyordum ama, patronun gıcıklığını görünce 5 aylıkken ayrıldım işten. bir gün önceden iznimi alırken bana; erken gel! derdi. lafa bakarmısın.. yaa hastane işi ne zaman biter belli mi olur. sen stres yapma canım. başına ağrılar girer bak.yarın veya başka bi gün görürsün inşallah.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.. ve ayrıca geçmiş olsun dileklerini ileten tüüüüümmm arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Kızımın adaşının annesi pek uzaksın canım yaa. Türkiye de olsan görüşürdük ne güzel.. Defneler kaynaşırdı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…