- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.321
Bunun tarifini lachesis verebilirim demişti, lachesis canım sana özelden mesaj atmıştım, ama gelmedi sanırım,i bende tarifi istiyorum
Eki Görüntüle 263316 Eki Görüntüle 263317
çok kıskandım sizi bende yeğenimin resmin koyayım bari dedim. Buda benim PRENSESİM SENANUR .
canım bence silmene gerek yok :) tekrar tşk ederim tarif içinCanım çok kolay yazdığım gibi, siliyim mi, yoksa başka isteyen olur mu bilemedim napıyım
Lugesma canım ne güzel ya, şimdiden bakmaya başlamışsınız, benim günlerin öyle yoğun geçti ki daha hiçbirşey bakamadım, alamadım,
Benimde gönlüm şu beşiklerde, nerde bulabilirim bilmiyorum, beş yaşına kadar kullanabileceği bir beşik, birde yan tarafı indirilebildiği için ben yatağıma yanaştırmak istiyorum, sanki birleşikmiş gibi, ama ayrı ve uyandığında hemen alabilmek, ve emzirdikten sonra kusup kusmadığını kafamı çevirdiğim an görmek istiyorum...
Eki Görüntüle 263385
Lugesma canım ne güzel ya, şimdiden bakmaya başlamışsınız, benim günlerin öyle yoğun geçti ki daha hiçbirşey bakamadım, alamadım,
Benimde gönlüm şu beşiklerde, nerde bulabilirim bilmiyorum, beş yaşına kadar kullanabileceği bir beşik, birde yan tarafı indirilebildiği için ben yatağıma yanaştırmak istiyorum, sanki birleşikmiş gibi, ama ayrı ve uyandığında hemen alabilmek, ve emzirdikten sonra kusup kusmadığını kafamı çevirdiğim an görmek istiyorum.
masiva kullanışlı bişeye benziyo. gönlüne göre bişi bulursun inş.
Eki Görüntüle 263408 bnm gönlüm hep bu tarzda bişeyden yanaydı bundan alcam siparişini verdim ama bekliyoruz şimdi cinsiyeti netleştirelim ona göre dizayn etcekler...dışı bu resmdekinin aynısı. ayy düşünüyorumda bnm kuzucuğum yatcak içinde çok hycanlanıyorum....
masiva kullanışlı bişeye benziyo. gönlüne göre bişi bulursun inş.
Eki Görüntüle 263408 bnm gönlüm hep bu tarzda bişeyden yanaydı bundan alcam siparişini verdim ama bekliyoruz şimdi cinsiyeti netleştirelim ona göre dizayn etcekler...dışı bu resmdekinin aynısı. ayy düşünüyorumda bnm kuzucuğum yatcak içinde çok hycanlanıyorum....
Bu beşiği 6 ay kulanıyormuşuz bebek büyük olursa 4ay çok güzel süper ama hiç kullanışlı değil ben ahşap beşik alcam sonra oda yapcam park yataklarda
güzel ama eşim dinlemiyor ben prensesimi muşambada yatırmam diyo
Benimde gönlüm şu beşiklerde, nerde bulabilirim bilmiyorum, beş yaşına kadar kullanabileceği bir beşik, birde yan tarafı indirilebildiği için ben yatağıma yanaştırmak istiyorum, sanki birleşikmiş gibi, ama ayrı ve uyandığında hemen alabilmek, ve emzirdikten sonra kusup kusmadığını kafamı çevirdiğim an görmek istiyorum...
Eki Görüntüle 263385
Eki Görüntüle 263385
Bu çok hoşmuş ne alem kocan var senin çok güldüm valla onuda mı gruba alsak acaba
eşim çok komiktir üstteki düğün yorumumu okudunmu valla güldürüyo beni insanın ömrünü uzatır şanslıyım
çok güzel ya bayıldım.bende isterim böle bişey ama 6 ay sonra sığmamaya başlıcak. sonra nereye koycam ben bunu. koycak muhafaza etcek yerim yokki. katlanmıyodurda bu demi lugesma?
bende odayı şimdi yapmak istemiyorum,anneme kalsa bizim adetimizde beşik günü var, o zaman torununa bebek odası yapacakmış, kesinlikle olmaz dedim, Çünkü bebeğimin doğar doğmaz herşeye sahip olmasını istemiyorum, doğar doğmaz herşeye sahip olan çocuk maalesef doyumsuz, şükürsüz oluyor, onlara iyilik yapacağız derken en büyük zararı vermiş oluyoruz, ben inşaAllah bebişim 3-4 yaşına girdiğinde sana oda alacağız dediğimde o heyecanı mutluluğu yaşaşın istiyorum, birlikte gidelim, bakalım alalım, yani hem varlığı hem yokluğu bilsin istiyorum bebişimin, İnşaAllah onu istediğim gibi hayıylı bir evlat olarak yetiştirebilirimcnm süper bende bunlardan alcam bide bir marka buldum zeki bebe mobilya diye interenet sitesi de var ve çok güzel
hem çok kullanışlı ilerde oda yapcam ondan şimdilik bunu alıcam
Canım bende ilk kızımda çalışırken patronla sorun yaşıyordum. ve aynı senin gibi ilk zamanlar işim rahat son aya kadar çalışırım diyordum ama, patronun gıcıklığını görünce 5 aylıkken ayrıldım işten. bir gün önceden iznimi alırken bana; erken gel! derdi. lafa bakarmısın.. yaa hastane işi ne zaman biter belli mi olur. sen stres yapma canım. başına ağrılar girer bak.yarın veya başka bi gün görürsün inşallah.kızlar doktor kontrolüme gidemiyorum(
bebişimi göremicem. çünkü iş yerimdeki yöneticim sorun cıkardı.
forumda çalışan bayanlar doktor kontrollerinizde veya gebelliğinizden ötürü sizlerde sorun yaşıyor musunuz ?
cok merak ettim cünkü bana basında beri stres yasatıyorlar da. yine de eşimin desteği ve bebeğime zarar vermiyim
diye iş sorunlarını ıkınci plana atıyorum. sağlıklı mı diye cok endişelerim vardı ve bugun ıcın cok heveslenmiştim bogazım
düğüm düğüm iş ortamı bi de aglıcam aglayamıyorum.
turktas
Lachesis
refikaaa
iclal_18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?